Setari Cookie-uri

Remedii extraordinare pe baza de muguri de brad

Mugurii de brad au fost folositi inca din antichitate si au o multime de indicatii terapeutice, fie consumati cruzi, fie uscati.

Toataă lumea stie ca, in special copiii nu sunt mari fani de medicamente. Chiar daca industria farmaceutica a evoluat atat de mult incat poate sa produca pentru copii pastilute si siropuri cu gusturi care mai de care mai atragatoare, insasi ideea de a inghiti leacuri ii fac pe majoritatea pruncilor sa tipe ca din gura de sarpe.

Pentru a-i scuti pe ei, dar si pe dumneavoastra, de astfel de scene, incercati sa va tratati copiii de raceli usoare, spre exemplu, cu sirop de bard. Este un produs dulce, aromat, bun la gust si foarte tonifiant.

Mugurii de brad au fost folositi inca din antichitate si au o multime de indicatii terapeutice, fie consumati cruzi, fie uscati, din care se pot face infuzii, sau sub forma de concentrat dulce, care este binecunoscutul sirop.

Perioada de recoltare a mugurilor poate incepe în prima jumatate a lunii mai si poate fi extinsa pana in luna iunie, in functie de altitudinea la care se afla arborii.

Citește și:

Continuarea pe Realitatea.net

foto interior si prima pagina: Olinchuk, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
20 Ianuarie 2017
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.