Setari Cookie-uri

6 Tendinte in fitness in 2017

Iata care sunt cele mai importante tendinte in fitness si cum sa fii sanatos si in forma!

Stiu ca iti doresti sa arati bine, sa fii sanatoas si in forma. Cu tenacitate, incredere si optimism vei reusi sa le bifezi pe toate. Mai ales daca vei tine cont de tendintele in fitness ale anului 2017 si le vei adopta pe cele care ti se potrivesc.

Cele mai importante tendinte in fitness in 2017

tendinte in fitness Foto: Maria IIal, Shutterstock

Proteina din plante

Pana de curand, prin proteina slaba se intelegea piept de pui iar shake-ul de dupa antrenament continea proteina de zer. O reteta care nu se aplica in cazul vegetarianilor, veganilor si a celor cu sensibilitate la produse lactate. Specialistii estimeaza ca in 2017 gama produselor proteice de provenienta vegetala precum canepa, seminte de dovleac sau mazare va creste.

Alimente care combat inflamatiile

In 2017, consumatorii constienti sunt mai putin preocupati de aportul caloric din farfurie si mai mult de proprietatile vindecatoare ale alimentelor. Ananasul, afinele si curcuma, spre exemplu, combat inflamatiile din corp.

Citește și:

Retreaturi de wellness

Retreaturile de wellness nu vor mai fi populate doar de impatimitii stilului de viata sanatos. Pregateste-te ca anul acesta sa dai nas in nas cu colegii tai la clasele de yoga, pe munte sau la raionul de produse organice. Cuvantul mindfulness a intrat in fondul principal lexical.

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.