Setari Cookie-uri

6 Tendinte in fitness in 2017

Iata care sunt cele mai importante tendinte in fitness si cum sa fii sanatos si in forma!

Suplimente cu colagen

Efectul pastilelor cu colagen asupra pielii care atarna sau a ridurilor este inca pus sub semnul intrebarii. Insa din ce ce in ce mai multe persoane recurg la pilula magica in detrimentul Botoxului. Mai ales ca se spune ca rezolva si durerile de articulatii precum si problemele digestive.

Accent pe refacere

Stretchingul era, odinioara, o atingere rapida a podelei cu varfurile degetelor de la maini iar somnul nu era deloc obligatoriu. In ultimii doi ani insa refacerea a devenit un cuvant la moda. In 2017, iubitorii unui stil de viata sanatos vor invetsi mai mult timp si bani in aplicatii care monitorizeaza somnul, aparate pentru mobilitate si clase care se concentreaza pe stretching si respiratie.

Benzi de rezistenta elastice

Sunt din nou la moda! Benzile de rezistenta elastice, populare in anii 80, cunosc o revenire majora, in toate formele. Cele mai mari sunt ideale pentru tractiunile pentru spate asistate si tonifierea umerilor. Cele mici pot fi folosite la exercitiile pentru tonifierea cvadricepsului femural si a coapselor. Marele avantaj: sunt ieftine si usor de transportat.

Citește și:

Foto prima pagina: Alena Ozerova, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.