Setari Cookie-uri

Trei obiceiuri sănătoase care îți susțin productivitatea

Productivitatea este una dintre cheile succesului profesional.

Atunci cand ești productiv, reușești să faci totul la timp și te simți bine în pielea ta. Iată trei obiceiuri sănătoase care îți susțin productivitatea.

1. Dormi mai bine

În primul rând, trebuie să te odihnești. Adulții au nevoie de 7 - 9 ore de somn în fiecare zi. Productivitatea ta depinde de cât de bine dormi cu o seară înainte.

Calitatea patului în care dormi joacă un rol important. Dacă folosești o saltea veche, este momentul să o schimbi. Schimbarea poziției corpului peste noapte de nenumărate ori te împiedică să dormi bine.

În afară de asta, este posibil să te trezești cu dureri de spate.

2. Meditează zilnic

Fă-ți timp pentru meditație în fiecare zi. Chiar și cinci minute te pot ajuta să eliberezi stresul într-un moment tensionat.

Citește și:

Atunci când meditezi regulat, mintea ta se relaxează și se limpezește. Capeți claritate mentală și calm emoțional pentru a face față cu mai multă ușurință situațiilor tensionate. Deciziile raționale sunt întotdeauna mai bune decât cele bazate pe reacții emoționale.

Meditația îți îmbunătățește capacitatea de concentrare și de luare a deciziilor. Te ajută să îți folosești mai bine timpul.

3. Mănâncă mai sănătos

Ceea ce mănânci influențează cine ești. Nu este suficient să consumi alimente bogate în calorii. Acestea trebuie să fie caloriile potrivite.

Consumul de alimnte nesănătoase îți afectează ziua în mod negativ. Când mănânci o hrană nesănătoasă, te hrănești cu calorii, dar ajuți organismul să obțină nutrienții potriviți la timp și cu ușurință. Și asta îți epuizează energia și îți afecează sănătatea Cu timpul, ai din ce înce mai puțină energie.

Citește și:

Când ești stresată, poți fi tentată să mănânci în exces și nesănătos. Prea multă mâncare îți va afecta capaciatea deconcentrarea și productivitatea.

Te vei simți prea plină sau prea somnoroasă pentru a face orice. Nimeni nu spune că nu ar trebui să mănânci. Trebuie doar să fii mai atentă la ce anume.

Când mănânci sănătos, te simți mai bine în pielea ta. Ai mai multă energie și iar mintea ta funcționează mai bine. Acest lucru înseamnă că poți lua decizii mai rapide și mai bune dar și că ai mai mult spor în to ceea ce faci. Mănâncă mai sănătos și vei vedea cum îți crește productivitatea.

Featured foto by Okrasiuk via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.