Mai multe
| Si apropo voi care vb de iubire de ce vb daca habar nu aveti ce e ea cu adevarat!! | ||
|
Shamballa Postat pe 19 Ianuarie 2009 21:33 |
||
|---|---|---|
|
Te inteleg perfect.Sunt intr-o relatie de 4 ani s nu am ce rerosa prietenulu dar cand am intalnit pe altcineva cam in aceeiasi conjuctura aceeasi fluturi i-am simtit in stomac.Pb este ca nu ne-amvazut 3 ani de zile dar nici unul nu a uitat de celalat(intamplarea a fost ca a tb sa facem schimb de nr de tel)si am tinut legatura prin sms.Dupa 3 ani ne-am intalnit si ne iubim el divortat dar locuieste cu sotia eu cu prieteul..... |
||
|
dolceK Postat pe 11 Martie 2009 19:35 |
||
|
vrei doar sa nu`l ranesti pe sotul tau |
||
|
|
||
|
kudika050245 Postat pe 29 Iulie 2009 20:24 |
||
Daca nu se supara nici unul dintre cei doi , de ce nu ?
|
||
|
alina02 Postat pe 29 Iulie 2009 21:21 |
||
|
eu aveam o relatie de peste 3 cu un baiat pe care trebuie sa recunosc k nu il iubeam nici pe departe asa cum ma iubea el pe mine- stiu ma veti judeca dar asa e viata si relatia noastra nu era oricum roza si uite asa a aparut un alt baiat-eram plecata din tara si pana la urma na ca veni si dragostea cea mare stia de la bun inceput k am prieten si nu a fost absolut nici o piedica pentru el, nu i-a pasat si intr-un final i-am spus prietenului meu adevarul- partial, trebuie sa recunosc deoarece nu am vrut sa il fac sa sufere mai mult decat suferea, k nu mai putem fi impreuna iar celalalt doar atat a zis: ' ma bucur k m-ai ales pe mine" atat nici un cuvant in plus nici unul in m inus nu a incercat niciodata sa ma influenteze uite k eu sunt cel mai cel, ca o fi ca o pati m-a lasat sa aleg iar timp de 1 saptamana nu am fost impreuna pentru ca prietenul meu a venit sa ma vada a fost distrus dar oricum in saptamana respectiva nu l-am lasat nici sa ma ia in brate nici sa ma sarute pe obraji ca si pe o simpla prietena si eu ma gandeam pana sa vina prietenul meu daca nu cumva ii voi iubi pe amandoi, daca nu cumva nu voi stii ce sa fac? si am riscat pentru ca iubeam cu adevarat si inca mai iubesc suntem impreuna si acum, cu bune cu rele, cu distante, avioane (inainte)... eu zic ca se poate si asa si asa depinde de fiecare acum nu ai ca sa ii faci si daca iubesti pe cineva lupti dar nu o viata ![]() |
||
|
petaloudita Postat pe 30 Iulie 2009 17:47 |
||
|
si nu va puteti imagina prin cate am trecut inainte sa fim cu adevarat impreuna si nu a fost de azi pe maine a ne-am vazut ne-am placut hai sa ne-o tragem a durat in jur de o luna in care a avut rabdare si apropo de celalalt topic- relatie fara sex- noi am dormit mult timp impreuna fara sa facem nimic pentru ca il opream pur si simplu nu puteam bine asta pana nu s-a mai putut nu stiu daca as putea sa traiesc o viata in paralel dar nici nu pot judeca nu toti suntem la fel, nu toti gandim la fel si nu toti iubim la fel suntem unici in felul nostru |
||
|
petaloudita Postat pe 30 Iulie 2009 18:07 |
||
| Pt unul poate e iubire si cu celalat epoate obisnuinta?eu sunt in situati asta | ||
|
dolceK Postat pe 31 Iulie 2009 14:59 |
||
| Ce zic eu? Daca lucrurile sunt asa cum le-ai prezentat si tii la celalalt atunci desparte-te de prietenul tau. Te cred pe cuvant ca tii la el foarte tare si ca iti e greu. Dar uneori faptele vorbesc. Este limpede si pentru tine ca tii la "cel nou" si ca vrei sa fii cu el altfel nu te-ai mai framanta si nu te-ai mai intalni cu el. Probabil schimbarea te sperie, asa cum ne sperie pe toti uneori. Alta intrebare este daca tu tii la prietenul tau, mai ai puterea sa te intorci intru totul la el si sa o luati de la capat? | ||
|
loveisblinde Postat pe 1 August 2009 16:23 |
||
|
Am citit comenturile voastre. Sunt confuza. Si mie mi se intampla sa-mi placa 2 deodata. Sunt cu cineva de 2 ani; nu prea am ce-i reprosa. E foarte educat, foarte frumusel, nu ma jigneste niciodata, e foarte atent, e aproape de mine tot timpul cand am nevoie. Cu toatea astea, ceva parca nu mai merge. Poate voi parea materialista, dar ma deranjeaza faptul ca nu are un job prea bun. Celalat e coleg de munca, nu e super frumos, nu am apucat sa vorbim prea mult pt a-mi da seama daca are ceva in creieras, insa doar din priviri parca ne atragem. De fapt, el ma atrage pe mine pt k nu stiu ce simte el, insa numai cat ma atinge in joaca pt diferite motive: salut, un mini masaj in zona umerilor parca am numai fluturasi in stomac. Am observat ca ne balbaim amandoi cand am putea vorbi mai mult; parca nu ne gasim cuvintele. Uf, ce simt defapt? Ce sa fac? |
||
|
spiritnou Postat pe 26 Septembrie 2010 14:41 |
||
nu esti materialista...ci in trend ...pai tre' sa aiba omu' cu ce sa te scoata la un shopping, un club, alea alea
|
||
|
miss_darine Postat pe 26 Septembrie 2010 14:45 |
||
De la: spiritnou, la data 2010-09-26 14:41:08Am citit comenturile voastre. Sunt confuza. Si mie mi se intampla sa-mi placa 2 deodata. Sunt cu cineva de 2 ani; nu prea am ce-i reprosa. E foarte educat, foarte frumusel, nu ma jigneste niciodata, e foarte atent, e aproape de mine tot timpul cand am nevoie. Cu toatea astea, ceva parca nu mai merge. Poate voi parea materialista, dar ma deranjeaza faptul ca nu are un job prea bun. 1.sa mergi cu amundoi in paralel (e la moda) 2.sa dai vrabia din mana pe cioara de pe gard si sa ramai cu "ciocu`" umflat 3.sa renunti la cioara si sa ramai cu vrabia,asta pana vine alta cioara |
||
|
Barbie30 Postat pe 27 Septembrie 2010 23:22 |
||
De la: spiritnou, la data 2010-09-26 14:41:08Am citit comenturile voastre. Sunt confuza. Si mie mi se intampla sa-mi placa 2 deodata. Sunt cu cineva de 2 ani; nu prea am ce-i reprosa. E foarte educat, foarte frumusel, nu ma jigneste niciodata, e foarte atent, e aproape de mine tot timpul cand am nevoie. Cu toatea astea, ceva parca nu mai merge. Poate voi parea materialista, dar ma deranjeaza faptul ca nu are un job prea bun. In primul rand sa te uiti la data topicului, e de pe vremea lui mamaia, tu l-ai gasit:))) Vezi in ce data a fost scris ultimul mesaj?:)) Cred ca cea care l-a deschis deja-i la al4-lea barbat " iubit" in paralel. Si acum referitor la cele scrise de tine....... D'soara, viata asta nu e toata fluturi in stomac, intelegi? Noi oamenii avem minte, dupa ce ne trec asa, vreo cativa fluturi prin stomac, ne linistim, si ne asezam la casele noastre......... Odata ce suntem asezati ( asa cum esti si dumneata cu prietenul, chiar daca nu sunteti casatoriti) si un el si o ea, incearca sa se " concentreze" pe acea realtie..si nu doarci si sa se concentreze, sa aiba incredere, sa se detaseze de probleme stil.....poate el o sa-si gaseasca pe alta, poate ea o sa-si gaseasca pe altul....daca va ganditi asa, astea nu-s relatii, is chin si nelniste.......care voi vi le faceti:)))) In viata, intalnim toti si alte " tentatii" dar nu schimbam macazul doar pt. ca un coleg ne face masaj la serviciu( asa ceva n-as accepta nici moarta, si asta nu ca am sot gelos, ci ca am mandria mea de femeie, vreau masaj, tot doua maini are si sotul meu si-mi face oricand il rog, asa ca n-am nevoie de mainile altuia, plus ca NU l-as pune intr-o situatie penibila pe sotul meu nici de l-as vedea pe acel coleg cu limba pe jos dupa mine, intelegi?) Acum eu pot sa-ti zic exact cum gandesc........ TU ai o relatie in tihna, insa-i bagi lui de vina ca ceva nu merge......toate merg, insa devin obisnuinte, draga domnisoara, iubirea nu-i doar fluturi in stomac,...... e si cat de repede " sari" tu pt. casa voasta, " sare" el......te pui la masa comunici......cum platim aia, cum facem aia......cum imi cumpar si pantofii aia si platesc si manualele copilului:)))....asta-i viata de cuplu, draga mea, nu doar masaje si harjoneli.Bun, si alea, si daca voi doi sunteti de doar 2 ani impreuna, si-l vezi pe el plictisit, d-aia se numeste viata in 2, sa-i ridici tu moralul...sa-i spui tu ca o sa fie si mai bine....cand tu esti deprimata ( ca asta-i viata, nu-i doar miere si perfectiune) iti ridica el tie moralul......totul poate sa fie ca in primele zile, oricand, important e sa doresti.....viata in 2 e cu sacrificii.....nu doar schimbi parteneri:).....si sacrificiile mari vin cand apar si copiii:) Daca acest baiat e bun, cuminte, stilat, linistit....se pare ca dumneata te-ai plictisit. Ia-l pe coleg, poate asta te stie si " scutura" ....asa-i cand omului i se uraste cu binele, face ca tine:)) Succes, si sper sa nu dai cu capul rau:) P.S. Citesc pe acest forum de cateva luni bune........ O FEMEIE, mama ei de femeie nu vine sa zica.....uite fetelor, mi s-o urat cu binele, am gasit altul, fac o prostie, nu fac, nu stiu, EU sunt de vina si doar EU! Imi schimb sotul, am unul bun ( bun pt. mine e cand pun in balans daca cele bune is mai multe puse in balanta cu cele rele, ca oricat am vrea, casnicii perfecte nu exista..ne mai certam, suparam, dar recunoastem d'le care am fost de vina si ne cerem scuze!).....dar nah, m-am indragostit de altul si il las! Toatee, dar absolut toate, cauta raul ( cand ele-si iau amanti sau divorteaza) la el, doar la el! Pai mai fetelor, cand o casnicie se destrama in 99% din cazuri vina e a ambilor soti, nu e doar a lui sau doar a ei......asta e clar. Exceptie fac betivii, lasati de sotii si infidelii gretosi. |
||
|
stem_29 Postat pe 28 Septembrie 2010 00:07 |
||
De la: spiritnou, la data 2010-09-26 14:41:08Am citit comenturile voastre. Sunt confuza. Si mie mi se intampla sa-mi placa 2 deodata. Sunt cu cineva de 2 ani; nu prea am ce-i reprosa. E foarte educat, foarte frumusel, nu ma jigneste niciodata, e foarte atent, e aproape de mine tot timpul cand am nevoie. Cu toatea astea, ceva parca nu mai merge. Poate voi parea materialista, dar ma deranjeaza faptul ca nu are un job prea bun. ... ce simti ? ... cred ca simti CUM TE PROSTESTI ... incet si sigur ... te transformi intr-una dintre miile de prostovance care accepta sa se joace cu focul, cica in gluma, si apoi sa isi puna prosteste diverse intrebari ... existentiale ... cica ... |
||
|
marco918 Postat pe 28 Septembrie 2010 00:21 |
||
De la: spiritnou, la data 2010-09-26 14:41:08Am citit comenturile voastre. Sunt confuza. Si mie mi se intampla sa-mi placa 2 deodata. Sunt cu cineva de 2 ani; nu prea am ce-i reprosa. E foarte educat, foarte frumusel, nu ma jigneste niciodata, e foarte atent, e aproape de mine tot timpul cand am nevoie. Cu toatea astea, ceva parca nu mai merge. Poate voi parea materialista, dar ma deranjeaza faptul ca nu are un job prea bun. ai o singura problema kudika si cifre.....te mananca rau de tot si nu are cine te scarpina....de fapt ai nevoie de o scula noua.....stiu un tratament de furnicare ......fiertura de urzici.....esti ca noua....de doua ori pe zi e indicat ,dimineata si seara.... |
||
|
Celia_29 Postat pe 28 Septembrie 2010 00:25 |
||
De la: Celia_29, la data 2010-09-28 00:25:23De la: spiritnou, la data 2010-09-26 14:41:08Am citit comenturile voastre. Sunt confuza. Si mie mi se intampla sa-mi placa 2 deodata. Sunt cu cineva de 2 ani; nu prea am ce-i reprosa. E foarte educat, foarte frumusel, nu ma jigneste niciodata, e foarte atent, e aproape de mine tot timpul cand am nevoie. Cu toatea astea, ceva parca nu mai merge. Poate voi parea materialista, dar ma deranjeaza faptul ca nu are un job prea bun. ... pai dupa ce a folosit-o citiva ani ''frumuselul'' parca ia s-a facut fetii de alt tip ... ar putea sa o foloseasca si asta citiva ani ... sau poate amindoi deodata ... asa trec anii si ramine fata cu ... masajul ... si cind o sa o apuce disperarea o sa inceapa ca si altele ... vai, e porci barbatii ... |
||
|
marco918 Postat pe 28 Septembrie 2010 00:40 |
||
De la: marco918, la data 2010-09-28 00:40:59De la: Celia_29, la data 2010-09-28 00:25:23De la: spiritnou, la data 2010-09-26 14:41:08Am citit comenturile voastre. Sunt confuza. Si mie mi se intampla sa-mi placa 2 deodata. Sunt cu cineva de 2 ani; nu prea am ce-i reprosa. E foarte educat, foarte frumusel, nu ma jigneste niciodata, e foarte atent, e aproape de mine tot timpul cand am nevoie. Cu toatea astea, ceva parca nu mai merge. Poate voi parea materialista, dar ma deranjeaza faptul ca nu are un job prea bun. mai nou se spune...barbatii este niste porci .... mereu am spus ca un barbat devine "porc" ajutat de femeie.....si femeia "usuratica " impinsa de barbat... dar aici pot interveni principii .....taria de caracter.....etc! si cum kudika e plina de ....m.a inselat ,l.am inselat,iubesc 2 sau 3 sau 100......de fapt nu iubesc.......ma lua asa un somn...ca imi pica ochii in gura ......
|
||
|
Celia_29 Postat pe 28 Septembrie 2010 00:47 |
||
| sunt in aceeasi situatie de vreo 5 luni si la fel ca tine sunt prinsa intre ciocan si nicovala. Fiecare ma face fericita in felul lui, dar sunt constienta ca trebuie sa iau o decizie cat mai repede, nu e deloc sanatos, pentru nici una din partile implicate. | ||
|
black_orchid Postat pe 3 Octombrie 2010 21:44 |
||
eu cred ca poti...habar n-am ....poate sa iti placa doi....e cu totul alta chestie....dar tot timpul te implici intr-o a doua relatie cand ceva nu merge in reletia actuala .... si faci tot timpul comparatii....
|
||
|
playboy Postat pe 4 Octombrie 2010 17:26 |
||
cum o fi asta..?sa iudbesti 2 deodata in acelasi timp? deci unul cu ciocanul si alalalt ...face pe nicovala si apoi rotesc atelierele...unul in fata si altul in spate...sau unul jos si altul sus?...e inbirligatura dracului...cred ca se la sa cu scintei...
|
||
|
RUY_BLAS Postat pe 4 Octombrie 2010 17:33 |
||
De la: sirghea, la data 2010-10-04 17:33:36 doi pe fata si ea una pe dos |
||
|
anastasia_m Postat pe 4 Octombrie 2010 17:54 |
||
De la: anastasia_m, la data 2010-10-04 17:54:41De la: sirghea, la data 2010-10-04 17:33:36 e ca la moara dracilor...
|
||
|
RUY_BLAS Postat pe 5 Octombrie 2010 18:01 |
||
| E greu sa spun asta pentru ca am cunoscut iubirea adevarata si totusi stiu,te cred si te inteleg ca poti sa iubesti 2 barbati!Sau poate pe unull l-ai iubit si pe celalalt il iubesti!Important e ca trebuie sa te hotarasti la care renunti si cu care ramai.E greu,dar TREBUIE!Crede-ma ca te inteleg!Si eu am trecut prin asta!Bafta multa! | ||
|
Oana_1991 Postat pe 26 Noiembrie 2010 17:12 |
||
| Se poate sa apreciezi, sa iti placa, sa te simti atras/a de doua persoane - e valabil si pentru femei si pentru barbati. Dar daca vrei mai mult decat o aventura, daca vrei o relatie serioasa - trebuie sa alegi. | ||
|
I_m_nuts2011 Postat pe 26 Noiembrie 2010 17:19 |
||
| Iubestei pe amindoi, desi cred ca intru-n fel ti-e cam greu.Totul e sa fii prevazatoare sa nu afle al tau prieten.Daca tie iti convine situatia , nu cred ca lui ii va cadea bine. | ||
|
kudika228167 Postat pe 26 Noiembrie 2010 17:34 |
||
De la: , la data 2007-11-28 21:29:04 Cred ca da! Dar ar fi indicat nu pe amandoi simultan, ca dupa aia ai nevoie de alifie.
|
||
|
mika76 Postat pe 26 Noiembrie 2010 19:01 |
||
| poti iubi doi barbati, dar nu cred ca ii poti iubi pe amandoi in acelasi timp la fel de mult | ||
|
ipahebirowtnod Postat pe 26 Noiembrie 2010 19:04 |
||
De la: mika76, la data 2010-11-26 19:01:47De la: , la data 2007-11-28 21:29:04 Unde esti tu alifie ,care ma salvezi de prostie?
|
||
|
kudika330098 Postat pe 26 Noiembrie 2010 19:09 |
||
De la: ipahebirowtnod, la data 2010-11-26 19:04:06poti iubi doi barbati, dar nu cred ca ii poti iubi pe amandoi in acelasi timp la fel de mult ba voi ati vazut cand e deschis topicul asta!? dar intrebarea ramane de actualitate.probabil ca poti iubi doi barbati deoadata, foarte serios, dar nu pentru acelasi motive si nu in acelasi timp pentru ca ar deveni un menaj a trois |
||
|
pickard Postat pe 26 Noiembrie 2010 19:48 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| vreau sfaturi dati cu parerea cati mai multi | 53 | De la: craciun852007 12 Iunie 2012 17:16 |
| il iubesc....dar trebuie sa renunt la el | 6 | De la: ipahebirowtnod 19 Martie 2011 19:32 |
| datimi un sfat.............. | 7 | De la: Madlen7 10 Ianuarie 2012 00:19 |
|
|
||
| Sa afli sau nu...? | 33 | De la: arahne 10 August 2014 12:56 |
| Ati mai auzit de o persoana caruia ii place sa "fure" mireasa ? | 9 | De la: ral23 24 Martie 2010 11:42 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.