Mai multe
| nu risca decat daca simti ca este necesar...schimba putin situatia...cum te-ai simtii, daca ai stii ca iubitul tau de 10 ani in momentul asta te imparte cu altcineva?raspunde-ti la intrebarea asta si iti vei da seama de ce simti cu adevarat...cat desprea cealalta iubire a ta vada ca nu te deranjeaza ca mai are pe alta... | ||
|
Postat pe 9 Noiembrie 2008 14:19 |
||
|---|---|---|
un vechi proverb spunea ca "nu poti sa te plimbi cu doua barci in acelasi timp"...desi...
|
||
|
verrushka Postat pe 9 Noiembrie 2008 15:43 |
||
|
Pusik, eu gandesc ca acest barbat casatorit pe care nu il deranjeaza ca tu mai ai o relatie, ca traiesti si cu alt barbat, nu te iubeste si nu te va aprecia niciodata. Sa nu faci cea mai mare greseala a vietii tale daca nu renunti inainte ca prietenul tau, cel cu care ai o relatie de 10 ani, sa afle si sa te paraseasca. Cum au mai spus si altii pe aici e foarte greu sa gasesti un barbat bun (posibil sa fie o sansa pe care o ai numai o data in viata) si s-ar putea sa suferi foarte mult daca il vei lasa sa plece. Analizeaza foarte bine, pune in balanta totul si ia o decizie. Bafta! |
||
|
|
||
|
sellena04 Postat pe 9 Noiembrie 2008 17:12 |
||
care este diferenta dintretine si una de pe centura ?
|
||
|
soso_70 Postat pe 9 Noiembrie 2008 17:37 |
||
|
Buna, si eu trec prin aceeasi problema doar ca eu pe sotul meu cu care sunt de 10 ani nu il mai iubesc.Nu mai simt nici o atractie.In schimb pe cel de care m-am indragostit chiar simt ca il iubesc. Nu stiu nici eu ce sa fac desi amandoi stiu unul de celalalt.Treb sa iau o decizie cat mai rapida dar imi doresc sa divortez. |
||
|
violett Postat pe 9 Noiembrie 2008 17:58 |
||
|
Raspunsul la aceasta intrebare nu ti-l poti da decat tu, tu singura trebuie sa reusesti sa faci deosebirea intre obisnuinta, iubire sufleteasca si atractie fizica Trebuie sa analizezi: -daca renunti la prietenul pe care il ai de 10 ani - aici da-mi voie sa te intreb de ce nu va-ti casatorit, ce anume v-a impiedicat sa faceti acest pas?- nu trb sa-mi rasp mie la aceasta intrebare, raspundeti tie; revin, daca renunti la aceasta relatie de 10 ani, la ce ar trb sa renunti la un iubit, la cel mai bun prieten sau doar la o persoana care a avut rabdare cu tine, a asteptat in tacere ca tu sa iti dai seama de ce fel de om este ptr a incepe sa-l iubesti cu adevarat, a asteptat sa vezi in el omul care te iubeste si care iti ofera totul, numai tu sa vrei sa si primesti ceea ce iti ofera el... -daca renunti la un barbat frumos, care a trezit in tine instincte care cazusera de mult prada obisnuintei, renunti doar la o relatie fizica sau aceasta relatie fizica iti umple si sufletul de multumire, daca satisfactia pe care ti-o aduce dureaza mai mult decat o partida de sex?! iti pun aceste intrebari ptr ca si eu m-am luptat sa inteleg sa fac deosebirea intre obisnuinta si iubire, pentru ca iubirea nu poate fi decat una singura, iubirea adevarata nu te lasa sa inseli, nu te lasa sa minti, sa faci pe alti oameni sa sufere...nu te lasa pe tine sa suferi, ptr ca tu acum ai sufletul sfasiat in mare parte de vina, de teama, teama de a nu pierde siguranta pe care ti-a oferit-o o relatie de 10 ani..... mult succes in lupta da si ptr linistea sufletului tau nu poti la infinit asa, si cu cat iei o decizie mai repede cu atat suferinta si chinul vor fi mai usoare... |
||
|
angybr Postat pe 9 Noiembrie 2008 18:33 |
||
aceasi chestie ce a patit pusik...am patit si yo...am avut un prieten timp de 4 ani,insa ne-am despartit fiink a aparut in viata mea alt baiat,ce ma face sa ma simt bine...ma iubeste...il iubesc insa recunosc k prima iubire nu se uita niciodata,si mai tin legatura si cu fostul ma intalnesc ori de cate ori avem ocazie,fara sa il deranjeze k am alt prieten,ma accepta asa.si yo pot spune k ii iubesc pe aman2..fiink ce nu are unu,are celalalt...e ca si cum sar completa unul pe altul..si ma simt foarte bine iubita de 2 barbati;)) deci se poate spune k da...poti iubi 2 barbati deoadata.this is my opinion
|
||
|
copchil2crazy Postat pe 9 Noiembrie 2008 20:58 |
||
|
Cand iubesti cu adevarat nu inseli,iubirea adevarata nu trece nici la 80 de ani,multi vb de obisnuita,da este si asta dar iubirea adevarat ramane.Niciodata nu asi putea sa insel omul de langa mine,nu ne mai intelegem ,sau nu mai exista acel "vino incoa"mai bine divortezi,te desparti dar sa inseli NU.Daca stam bine sa gandim nu ii inselam pe ei,ci pe noi si tot noi avem de pierdut ,cand stai cu funduletul pe doua scaune.Asa ca trebuie sa va hotarati pe care il alegeti. Eu asi alege pe cel cu care stau,cu care am incercat sa fac ceva nu asi dea pasarea din mana ptr cea de pe gard. bafta fetelor !!!!!!!!! |
||
|
andra_30_tm Postat pe 9 Noiembrie 2008 21:13 |
||
| Am citit postarile voastre.Iubirea adevarata o traiesti o singura data.Eu,cu tatal copilului meu traim separat din cauza unei....nu vreau sa jignesc...cert este ca are grija de noi,de mine in special....omul cand se simte inovat face orice pentru a atenua din greseala.Vreau sa spun ca acum simt cu adevarat ca ma iubeste.Are o deosebita grija de copil,de mine,ma duce la medic,...,daca tusesc un pic mai mult face isterii ca nu ma ingrijesc.....Deci in concluzie,iubirea se dovedeste prin fapte.A nu se incurca atractia fizica cu iuirea............PAREREA MEA! | ||
|
Rebeca33 Postat pe 9 Noiembrie 2008 22:18 |
||
|
Rebeca33...a nu se confunda faptul ca te duce la medic cu iubirea....eu am dus la medic si vecinii cand au avut pb..asa ca... Te duce la medic si iti poarta de grija doar ptr ca esti mama copilului lui si are grija ca tu sa fii sanatoasa sa poti avea grija de copil! De aici si pana la iubire....e cale lunga! |
||
|
CristianaP Postat pe 10 Noiembrie 2008 09:32 |
||
|
Normal ca se poate sa iubesti 2 barbati in acelasi timp in mod diferit....lucruri de genul asta se intampla frecvent in viata multor persoane,doar ca putini si recunosc asta. Eu de exemplu iubesc 2 barbati de ani de zile,ce-i drept simt lucruri diferite pt ei,dar Da ii iubesc(si aici chiar nu ma refer doar la cei cu care mai ma distrez din cand in cand-adica sa iesim la un suc,apoi cateva tandreturi si apoi......bineinteles in pat).
|
||
|
Denya Postat pe 10 Noiembrie 2008 10:03 |
||
| sincer fetelor...nuj ce sa zica...daca poti sau nu iubi 2 barbati de o data.Dar pot sa va zic ce mi se intampla mie.am fost cu un baiat timp de 10 luni...stiu nu e mult;dar l-am iubit mult de tot,mi-as fi fat viata pt el,dar neam despartit deoarece a inceput sa ma insele si in cele din urma sa ma loveasca.abia dupa 2 ani dupa ce mam despartit de el m-am indragostit din nou.Acum stau cu prietenul meu si pot sa va zic ca il iubesc din tot sufletul si nu l-as da pt nimic in lume...dar cand il vad pe x mi se pune un gol in stomac si...nuj...mi se inmoaie picioarele...si 3 zile dupa aceea ma trezesc cu gandul la el...il visez..si chiar imi e dor de el.si ca sa nu il mai vad mam mutat in alt oras cu prietenul meu (la facultate)si stam impreuna...si suntem fericiti...dar prima dragote nu se uita niciodata... | ||
|
jupaneasa1 Postat pe 10 Noiembrie 2008 16:58 |
||
| Buna, imi pare rau pt ce ti se intampla pt k e tocmai cv placut.Nu mi s-a intamplat pana acum sa iubesc 2 persoane si nici tie nu ti se intampla pt k asa cv nu exista doar ti se pare, dar nu este omeneste posibil sa iubesti 2 pers la fel in egala masura, sincer.Problema ta este k te-ai obisnuit cu primul si dak ai ramane fara el i-ai simti lipsa foarte mult,asta e posibil. Iar cu celalalt, ai si tu grija sa nu te pacaleasca sa te faca sa-ti pierzi timpul langa el si pers cu care ti-ai petrecut mai mult timp din viata pt k, conteaza 10 ANI. Te pup si ai grija de tine! | ||
|
sweet_like_chocolate Postat pe 10 Noiembrie 2008 17:21 |
||
|
salut fetelor eu cred ca e bine sa iubesti 2 barbati deodata si cred ca e corest sa primesti de la unl ce nu prmesti dela elalalt ,dar vreau sa va spun a si babatilor le place sa iubeasca doua femei ce nu primeste de la una ati da cealalta . si hai sa va spun ceva si eu am inslat si totul sa aflat ,ce credeti ca sa intimplat?
|
||
|
gelu35 Postat pe 10 Noiembrie 2008 20:23 |
||
Va duceti la swinger club impreuna Sau te-ai despartit de ea sau ea de tine?
|
||
|
Full_Metal_Jacket Postat pe 10 Noiembrie 2008 20:29 |
||
|
si eu sunt la fel ii iubesc pe amandoi |
||
|
jeffy Postat pe 10 Noiembrie 2008 20:41 |
||
De la: iulia_little, la data 2008-02-18 08:52:13pusik, fetitzo, am mai zis si cu alta okazie, nu mai pierde vremea cu prostii, si pune manutza pe o carte de gramatica! ca zau ca ai niste lacune majore! si adicatelea ce vinzi tu, pusik, de nu trebuie sa stii sa scrii bine??? si, cum zicea lianulia, pe care ai atacat-o, fara motiv, of course, voi, astea doua care va compatimiti si va plangeti de prostia voastra reciproc pe forum, chiar nu iubiti pe nici unul din aia doi. iubirea implica, din punctul meu de vedere, si sinceritate, si impartasirea tuturor lucrurilor si experientelor importante pentru parteneri! si daca tu te culci cu altul, cum mai poti sustine ca-l iubesti pe prietenul tau? si, cu ala al doilea, in caz ca nu-ti e foarte clar cum sta treaba, aluia ii trebuie inca o p... de f... daca nu te-ai dumirit ca nu te iubeste si vrea doar sex cu tine, gandeste-te-daca esti in stare sa faci lucrul asta!!!-cum ar putea sa te iubeasca si sa nu-l deranjeze ca tu traiesti cu altul si faci sex cu altul! nu-l deranjeaza, domnishoara de la vanzari, PENTRU CA NU-I PASA DE TINE! VREA DOAR SA FACETI SEX! CLAR?bai.....trezeste-te!esti aici sa ajuti nu sa critici!lasa fata in pace sa scrie cum poate!ce treaba are gramatica cu problema ei?daca poti sa ajuti ok,daca nu macar nu mai critica,taci!ca iti sta mai bine!si daca te intereseaza,da se poate intampla sa iubesti doi barbati in acelasi timp dar intr-un mod diferit!offff sfintele...si ce cuvant e ala”adicatelea” ca pana acuma nu l-am intalnit in limba romana aaaaaa si ”gandeste-te-daca„...interesant ai scris,profa de limba romana,care te crezi...
|
||
|
playboy Postat pe 10 Noiembrie 2008 21:43 |
||
De la: DeeaCatalina, la data 2008-11-07 13:53:38De la: octavia_777, la data 2008-11-05 19:04:56Da, poti iubi 2 persoane o data..... mie mi s-a intimplat deja de 2 ori in viata. Nu e amagire, simplu, cum nu suntem perfecti, cautam perfectiunea in mai multe exemplare.... sunt instinctuali si ne place aventura.... cine nu are aventuri, nu traieste.....
|
||
|
playboy Postat pe 10 Noiembrie 2008 22:10 |
||
| sa nu iubesti nici unul - este perfect!!!!!!!! | ||
|
sandra33 Postat pe 10 Noiembrie 2008 22:19 |
||
De la: pusik, la data 2007-11-28 21:29:04cred ca esti putin egoista .intre 2 iubiri una este o iluzie |
||
|
nor_pufos Postat pe 6 Decembrie 2008 01:14 |
||
asta nu inseamna iubire! Iubire inseamna sa te sacrifici pt persoana iubita, iar daca tu nu poti renunta la nici unul dintre ei e clar ca te gandesti doar la binele tau !
|
||
|
Pink_Vampire Postat pe 16 Decembrie 2008 22:27 |
||
|
iubeste-i si tu pe rand...nu pe amandoi deodata,,, fa-le programare! |
||
|
shery Postat pe 17 Decembrie 2008 13:27 |
||
| da...iti pot placea doi barbati in acelasi timp, te pot atrage 2 barbati in acelasi timp...dar sa-i iubesti...never.e doar o impresie cand se intampla asta...eu am patit-o.aveam impresia ca il iubesc ... dar in momentul in care a trebuit sa fac alegerea...totul a devenit clar...si am ramas cu prietenul meu pentru ca am realizat ca il iubesc mai presus de toate...de partea cealalta a fost doar o nebunie de moment...un fel de atractie...doar atat. | ||
|
yunita Postat pe 29 Decembrie 2008 09:13 |
||
| Va urez un an nou fericit! Si toate dorintele frumoase, sa vi se implineasca! | ||
|
Cassey_Tarot Postat pe 30 Decembrie 2008 12:40 |
||
| eu cred k nu poti iubi doua sau mai multe pers deodata,poate e atractie,dar iubire in nici un caz | ||
|
nelyda_yo Postat pe 5 Ianuarie 2009 17:12 |
||
De la: nelyda_yo, la data 2009-01-05 17:12:49eu cred k nu poti iubi doua sau mai multe pers deodata,poate e atractie,dar iubire in nici un cazte inseli |
||
|
Postat pe 5 Ianuarie 2009 17:13 |
||
De la: nelyda_yo, la data 2009-01-05 17:12:49eu cred k nu poti iubi doua sau mai multe pers deodata,poate e atractie,dar iubire in nici un caz de ce sa nu??eu imi iubesc ambi frati ,,,dar fra atractii fizice ,,ca ii distrug cu bataia
|
||
|
sarutama Postat pe 5 Ianuarie 2009 17:15 |
||
De la: verrushka, la data 2008-11-09 15:43:29un vechi proverb spunea ca "nu poti sa te plimbi cu doua barci in acelasi timp"...desi... f tare proverbul asta...:)) dar cred ca poti sa ai doua barci....chiar daca nu te poti plimba cu amandoua odata... serios, mi s-a intamplat si mie...si a fost fain si palpitant...dar aveam alta varsta si alta energie...:) cred ca in perioada aceea chiar le-am avut pe toate...mai naspa a fost cand s-a terminat, dar si aia a fost alegerea mea. Nu stiu daca de atunci e mai bine sau nu...ca am cerut de la cel ales sa dea si partea cealalta...hihihihi... As fi curioasa sa aflu ce mai face initiatoarea subiectului... |
||
|
bloondy Postat pe 18 Ianuarie 2009 17:00 |
||
poti sa iesi cu 10 odata, dar nu poti sa iubesti decat pe unul, parerea mea
|
||
|
adina_2007 Postat pe 19 Ianuarie 2009 21:27 |
||
| Bravo! Bine zici nu poti iubi pe nimeni daca e atunci! Cum sa nu poti iubi decit pe unul, poti sa iubesti ceva la fiecare din ei si impreuna sa fie idealul! :)) | ||
|
Shamballa Postat pe 19 Ianuarie 2009 21:31 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| oare ce sa fac? | 12 | De la: perce_neige 30 Aprilie 2010 21:11 |
| O iubire frumoasa....un final? | 34 | De la: Irene_Hreniuc 24 Noiembrie 2010 02:35 |
| Am nevoie de un sfat.... | 31 | De la: franziska_eu 30 Ianuarie 2012 12:03 |
|
|
||
| Fosta......cine e de vina?ea sau el? | 38 | De la: kudika029282 14 Aprilie 2010 17:03 |
| Fostul.... | 25 | De la: kudika_936128 29 Septembrie 2013 00:12 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.