Mai multe
| Tu te-ntreaba si...Si daca am cita pe Nichita"leoaica tanara iubirea "te poate musca, ori esti pregatit ori nu.Sau am eu o vorba..daca nu azi atunci cand,si daca nu eu atunci cine?De ce ne tot intrebam ,pe neve...sau pe ve.om traii si-om vedea.Tu hotarasti ce vrei sa faci azi,dar un lucru trebuie sa sti,nu trebuie sa-ti para rau,de nimic. | ||
|
OCTAIA Postat pe 29 Februarie 2008 23:22 |
||
|---|---|---|
|
Azi cineva scria pe forum:ce bine e sa fi femeie.Si toata ziua m-am gandit: ce e pentru mine sa fi femeie?Oare numai ca suntem "jingase",sau ca ne rujam si purtam posetute?Eu cred ca e mai mult.Am citit ceva si va zic si voua. Femeia a fost facuta din coasta lui Adam.Nu din capul lui, sa nu se ridice peste el,nu din picioarele lui ,sa nu-i fie sclava(sau pres),ci din coasta lui sa fie mereu ocrotita,iubita si ferita.Deci dragi "forumisti si forumiste" aveti grija,femeia nu vrea sa fie egala voastra,ea este parte din voi.Nici presul vostru,e coasta voastra.Iubirea pe "neve" exisa,e langa voi,trebuie doar s-o vedeti. |
||
|
OCTAIA Postat pe 3 Martie 2008 20:07 |
||
| Ma se poate!!!.....!oricine dak e pana acolo se poate indragostii chiar si de o imagine fie ea reala sau nu....ce mai conteaza....sa stii ...impactul vizual actioneaza asupra mentalitatii....asupra psihicului si prin urmare si asupra pulsului....deci teoretik se poate .....practic vedeti voi cu ce va alegeti.....!!!dupa norocul fiecaruia!....v-am poopat p totii!!! | ||
|
|
||
|
claudia88 Postat pe 5 Martie 2008 10:52 |
||
| iubiri pe neve? ...hmm NU CRED ...ele exista clar, dar exsita doar daca cele doua persoane se plac si se potrivesc din prima , altfel NO WAY. | ||
|
Postat pe 12 Martie 2008 20:46 |
||
| iubiri pe nv.....nu stiu daca se poate numi iubire pe nv,ceea ce am avut eu,dar inceputul a fost sigur pe nv....va las pe voi sa apreciati,citind ,daca doriti,la profilul meu,pe blog.....insa ce pot spune este ca exista iubiri harazite de D-ZEU...sau ,ma rog ,de soarta....de care trebuie sa tinem cat mai mult cu putinta,mai ales cand dragostea dureaza si este vie!!!!.....va pup...si iubiti-va mult si bine!!! | ||
|
Postat pe 12 Martie 2008 23:36 |
||
| de acord cu Mircea O | ||
|
lief Postat pe 14 Martie 2008 11:42 |
||
| exizta iubiri frumoase chiar si pe nv.sau mai exact ceea ce incepe pe nv. se poate transforma intr-o iubire frumoasa daca exista curaj de a trece dincolo de ecran si tastatura! Raman la ideea ca de aici , din fata calculatorului , fiecare putem fi ce ne-am dori sa fim, ca atunci cand scriem facem pauze si exista tasta "delete" pentru a corecta ceea ce vrem sa transmitem.omul de pe net ramane virtual si poate fi cunoscut in masura in care ne lasa sa-l cunoastem. | ||
|
olga43 Postat pe 14 Martie 2008 18:09 |
||
| Nu cred in iubirile alea patimase ... "pe neve":) Ah, iti poti face prieteni deosebiti, dar de aici pana la a te indragosti "online:P ...he he, cale lunga! sau o fi noroc??!:) | ||
|
Cruella_de_vil Postat pe 18 Martie 2008 04:43 |
||
| sa te indragostesti online ?:)))))) chiar tare replica...daca asa arata dragostea pt unii in ziua de azi... | ||
|
lief Postat pe 18 Martie 2008 15:05 |
||
|
Si de ce nu?Problema e ..la unii(:)))))ca nu se pot indragosti nici pe ve,daramite pe neve! Ei dragilor aici e ..aici.Ai vre tu ,dar nu merge. Si incepi a te-n treba:de ce nu si eu?Vreau si eu!Si...nimic.Pauza!Cine credeti ca-i devina?TU... ca te temi,sa-i dai drumu.La ce ?La ura.Esti centrat pe ura,pe critica,pe idei preconcepute.I-mi pare rau pentru voi ,ce nu puteti iubi nici "ve"..nici "neve" Iubirea are logica ei ,iar logica nu o poate explica. Va doresc sa va indragostiti ,nu comteaza cum...Fiti fericiti...nefericirea nu-i buna. |
||
|
OCTAIA Postat pe 18 Martie 2008 22:10 |
||
| Lief: eu cred ca tu ai sesizat ironia, nu??:) | ||
|
Cruella_de_vil Postat pe 19 Martie 2008 02:52 |
||
|
alice :))) cu dragostea nu te pui. creaza surprize. unii se indragostesc chiar si oflaine of, of ! :)))) |
||
|
sitotusi Postat pe 19 Martie 2008 07:08 |
||
|
Am cunoscut cazuri de prieteni chiar care s-au cunoscut pe net si care ulterior au facut o familie, si chiar una f reusita, asa ca totul este posibil. Stiti cum se spune, in dragoste si razboi este admis orice. Eu am descoperit mai nou un blog super misto. Lenjerie intima – in cazul cel mai fericit - doi sau trei saci cu ate de diferite marimi, unele prevazute cu volanase, dantelute, floricele, canafi, bumbi, poze cu tweety sau bambi, imprimeuri cu pantera roz, negre, albe, roz, culoarea pielii, zebra, tigru , iguana de apa dulce… una din principalele caracterisitici este compresia si elasticitatea. Compresia pentru ca cei trei saci de cartofi intra in numai patru sertarase ale dulapiorului (adica toate) de unde ies, daca te pune naiba sa-l deschizi mai tare de doua degete, ca scaunele ejectate din avioanele americane, agatandu-se de lustra, de geam, de clanta usii, de nasul tau. Elasticitatea, pentru ca, in acelasi bikini de 2 centimetri care abia ti-l poti imagina pe un top model somalaez, incape si o zdrahoanca cat dulapu’ cand vrea sa isi impresioneze sotul cum am vazut ea la acasa tv… se mai numesc bikini, tanga, snuri, moartea barbatilor, etc. - intr-un caz mai putin fericit, 5 saci plin varf cu material rezistent de parasuta comunista, de culoarea alba spre gri in functie de trecera timpului, cu elastic tot de parasutism, bun pentru prastie de tras in ciori deasupra depozitului de borcane al Falticeniului… poarta denumirea de bodigai, barci, tafulci, etc. - in cel mai rau caz si se pare pe cale de disparitie (slava domnului), una bucata metal stralucitor, grea de 5 kile, prevazuta cu lacat in sapte rotite, cu o singura cheie, tinuta in buzunarul de la spate al tatalui… nume de legenda- centura de castitate. Epilat – procedeu tehnic de defrisare a zonelor cu crestere rapida. Ca si recoltarea mararului el poate fi efectuat prin metode variate, care se diferentiaza prin randament, luciu si cantitate de durere emanata. Epilatul cu ceara este de departe cel mai brutal mod de a scapa de lichenii nedoriti. Se ia un litru ce ceara, topit in haurile iadului, fierbinte de indoaie aluminiul si se toarna peste biata vegetatie inocenta. Cand urletele inceteaza, inseamna ca ceara s-a intarit, cuprinzand tulpinitele florei in cauza intr-un cleste fara scapare. Dupa un moment de respiro se apuca stratul de ceara cu ambele maini si… mi se face rau numai sa povestesc despre asa ceva… si se trage cu putere. Acutele realizate in acest moment de posesoara reliefului fost-vegetal nu sunt periculoase pentru urechea umana, in schimb pot ucide sau mutila grav peckinezii de pe o raza de trei kilometri. Machiaj – proces complex prin care buzele ei devin de un rosu sclipitor si capata gust de copite de capra (a se vedea prima parte a dictionarului), sprancenele sunt pensate pana nu mai ramane nimic din ele si cum trebuie pus ceva in loc se trage o dara cu un creion moale si negru, genele sunt lungite de zici ca vor sa o apere de ploaie, ochii sunt pusi in evidenta prin zugravirea zonelor limitrofe lor in culori de papagal tropical, iar pielii ii mai creste un strat de 1 pana la 3 centimetri grosime de fond de ten, depinzand ce altitudinea celui mai inalt cos de pe barba. Coafor – loc de intalnire si barfa, compus in mod obligatoriu dintr-un salon prevazut cu casti de uscat parul, cu dusuri la scaun pentru spalare, cu un miros intepator de parfum, si cu minim 2 barbati care vorbesc cu “ce faci, fato” “vai ce bine iti sta azi” “mergem diseara la balet? “ si care merg cu pasi mici, mici, mici, si aproape pe varfuri. Acolo isi petrec ele cateva ore in cea mai mare taina, punand urmatoarele modalitati de a-si otravi consortii, la punct, in timp ce barbatii mai sus amintiti le cauta prin cap, dandu-le sugestii de frezura, datatoare de atac de cord, sperietura sora cu moartea sau orbire brusca, barbatilor care le asteapta cuminti acasa. Dieta – motiv pentru care nici tu nu mai poti atinge nici un fel de carne, dulciu, grasime, paine sau produs lactat, si trebuie sa rumegi cat e ziua de lunga frunze de bananier, iarba de canada, urzici de coltul blocului, soia, si alte alimente specifice vacilor – stare de nervozitate manifestata printr-o privire flamanda si prin clantanitul necontrolat al dintilor, care dispare doar sub privirea invidioasa a prietenelor cand le anunta triumfatoare “sunt la dieta”. Noroc ca nu tine prea mult… Toc – cui care pleaca din calcai si se infinge in sol, incercand sa eleveze femeia cu cel putin jumatate de cap pentru a vedea mai bine pe unde merge. Tocul este extrem de util pentru o anumita categorie de barbati, asa numitii pampalai, papa-lapte, oua moi, gelatini, carora le face mai mult spatiu, acolo unde stau ei, sub papuc. Dictionarul de terminologie feminina va continua… Citit pe blogul lui mage. |
||
|
Postat pe 20 Martie 2008 17:14 |
||
| inca nu ma pot opri din ras.....multumes ..imi inchei ziua (ma rog..)intr-un mod...super | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 31 Martie 2008 02:45 |
||
| FRUMOS............. | ||
|
mstancu29 Postat pe 31 Martie 2008 23:46 |
||
| super tare.... | ||
|
Postat pe 1 Aprilie 2008 11:04 |
||
| eu nu miam cunoscut sotul pe net dar cred in soarte ca o fi el pe net sau oriunde vati cunoaste si cu chestia aia cu chimia e o prostie numai lumea de azi e prea moderna si nu mai crede in nimic din pacate ne mintim pe noi insine | ||
|
cristina_stier Postat pe 9 Aprilie 2008 18:26 |
||
| mi-a placut foarte mult ce a scis MIRCEA O. Cum poti sa iubesti o persoana daca nu o vezi, daca nu o simti langa tine, fara sa stii cum se stramba cand e prea amara cafeaua, cum se bucura la cine stie ce porstioara...eu una nu inteleg cum te poti "indragosti" numai din cuvinte...nu neg ca te poti indragosti si de o persoana intalnita pe net,n-are nici o treaba locul sau prilejul, dar trebuie sa fie mai mult de atat, chiar nu conteaza cum faci cunostinta, dar nu cred ca te poti indragosti numai din vorbe | ||
|
AnaRu Postat pe 11 Aprilie 2008 10:33 |
||
| Cristina,asa zisa"chimie"intre cei doi parteneri va functiona mereu.Pt ca daca nu exista de la inceput ,numai ai rabdare sa i cunosti si caracterul ala frumos ,ori poate nu atat de frumos.:) si apropo de iubire pe NV...O EXISTA naiba stie:) dar daca nu mi va placea cum miroase?ori cum gesticuleaza ,ori cum merge....e dificil pe NV:) | ||
|
sirena_blonda Postat pe 15 Aprilie 2008 13:26 |
||
| AnaRu,Poti sa te indragostesti de o persoana fara sa o vezi fara sa o simti!Te indragostesti de felul cum gandeste,felul cum povestetste,mai ales daca aveti si oportunitatea sa va auziti.Daca punem asa mult accent pe "a vedea",inseamna ca ne indragostim doar de exterior,ci nu de interior! | ||
|
RwGirl Postat pe 21 Aprilie 2008 13:44 |
||
|
Vrei sa afci bani doar deschizand mailul?Intra aici: http://www.es-facil.com/ganar/alta?Id=64815634 ,inscrie`te,da likul mai departe si vei vedea cum iti intra bani in cont!singura conditie este ca la tara sa pui espana,iar apoi pentru primirea banilor veoi da datele tale reale! |
||
|
Postat pe 24 Aprilie 2008 17:01 |
||
| iubirile pe net sau cele din scrisori ratacite sunt cele mai pacatoase. va spun k am trait o relatie pe net care mi-a distrus viatza | ||
|
SERPE Postat pe 25 Iunie 2008 22:17 |
||
|
total de acord cu RwGirl.. momentan am o relatie care a inceput pe net.. cand am inceput sa vb aveam amandoi pe cineva si am vb timp de un an de zile pe net fara sa ne vedem..fiecare era cu ale lui dar cand ne apucam de vb stateam cu orele si era o relaxare pt amandoi..si abia dupa un an de zile..dupa ce am discutat despre vrute si nevrute, ne-am gandit ca avem prea multe in comun ca sa nu incercam macar sa ne vedem..nu ne asteptam neaparat la o relatie si nu am impus nici unul dintre noi acest lucru..pur si simplu ne-am intalnit, ne-am placut si momentan suntem impreuna..nu e ata de fabulos ca la cei care erau din tari diferite(el sta intr-un oras la vreo 200-300 de km) si nici nu suntem de ani de zile impreuna sau avem planuri mari..nu ne-am vazut de o luna jumate..dar vb zilnic..si cumva rezistam..desi personal nu ma credeam in stare..gandul la momentele pe care le-am petrecut impreuna si la cele care urmeaza ma incalzeste:p si ca sa motivez de ce sunt de acord cu RwGirl..eu m-am indragostit de felul lui de a gandi,de inteligenta lui, de umorul lui..si abia ulterior a intervenit atractia fizica, in momentul in care ne-am vazut..e putin invers fata de o relatia normala "pe ve" cum ziceti voi, cand initial esti atras fizic de persoana respectiva..dar sincer..pt noi functioneaza:p sincer daca ne-am fi cunoscut undeva in timp si spatiu real nu stiu daca am fi avut rabdarea sa construim ceea ce am construit.. in concluzie..din experienta mea..nu conteaza unde si cum va intalniti atata timp cat ce urmeaza e frumos si vine de la sine |
||
|
_Ada_ Postat pe 29 Iunie 2008 12:35 |
||
mamaaaa! peste ce discutie am daaaat! Ce e iubirea pe neve, oameni buni? Pentru mine ibirea este punct. Imi povestea o "tanti", cand aveam ca 14 ani, ca l-a cunoscut pe sotul ei pe strada si ca din momentul ala nu s-au mai despartit chiar daca nunta ei cu ALTUL ar fi fost sa se intample cam intr-o luna de atunci. La vremea aia era scandalos un astfel de gest. Asta situatie o avem si cu net-ul si nu ma pot abtine sa nu subliniez: Iubirea este atunci cand trebuie sa fie, nu conteaza de unde apare. In zilele noastre aria de cautare s-a largit mai mult. Drama, suferinta, neintelegereile, neimpartasirile sau restul "efectelor" secundare", vin pe inventar! Odata cu iubirea! Pe al meu l-am cunoscut la munca chiar daca nu credeam in relatiile la locul de munca si aveam grija sa le ocolesc. Mi-a facut Iubirea surprize, placute chiar. Asta e iubirea pe neve? Aia care vine fara sa te intrebe? |
||
|
hottie_brownie Postat pe 30 Iunie 2008 21:58 |
||
pai... eu cred ca exista multe feluri de iubire,una dintre ele fiind si cea pe nv(cum o numiti voi).si toate sunt frumoase!de ce tre sa fim pragmatice si sa negam faptul ca exista ...acolo undeva...o persoana care ne iubeste,si chiar daca nu-i vedem fata sau nu-l cunoastem, indeajuns de bine,nu-l putem iubi si noi la fel de mult. o prietena a trait o astfel de experienta...m-a pus sfatu'sa o inscriu pe un forum fara ca ea sa stie. va dati seama ce de papara mi-am mancat cand a auzit minunata nazbatie.mi-a jurat ca nu o sa intre niciodata pe forumul respectiv dar intr-o seara din prea multa plictiseala...a calcat stramb (nu ca m-as fi suparat).asa a dat ea de don juan:un tip simpatic(doar din discutii mi-am dat seama ca nu-si postase poza),plin de umor si carisma, dar fiind un roman inteligent si tanar lucra in franta. mandra mea (prietena) l-a rugat de nenumarate ori sa-i trimita o poza dar nu vroia(el stie de ce)dupa vreo 6 luni de taraiala el se intoarce in tara natala.prietena mea ma suna disperata si imi zice:''tu m-ai bagat in asta ...tu ma scoti!'' sincer crezusem ca am imbulinat-o(rau de tot!!!) ma duc cu ea la aeroport si pe drum ce credeti ca-mi spune?nu mi-a spus ca ma iubeste si ca-i sunt cea ma i buna prietena...va dati seama, ci mi-a spus:''asta nu si-a pus nici o poza pentru ca are vre-un motiv...ori e urat,ori are vre-un defect.dar vorbeste atat frumos!!!...nu stiu ce sa fac?daca nu-mi convine gasesti o solutie si ma scapi pentru ca numai tu m-ai bagat in asta!'' fata intrase in ceasul mortii... dar la aeroport ce credeti? in mail-ul trimis ne spunea ca va fi imbracat intr-un costum bleu.super!numai ca in prima clipa cand l-am vazut nu am crezut ca e el si nu l-am bagat in seama.ne tot asteptam sa dam peste vre-un cocosatul de la notre-dame si asa ne-am invartit noi pe langa fat frumos un sfert de ora pa na cand tipul a venit langa noi si s-a prezentat ca fiind emmanuel...minunatul iubit al prietenei mele. va dati seam aca instantaneu m-am uitat in spatele lui sa vad dc nu a venit cu vre-un frate...dar nu am avut noroc. inschimnb astia doi se casatoresc si spre necazul meu ma baga la cheltuiala vara asta. vedeti ca exista si iubiri pe nv? dar totu e bine cand se termina cu bine.nu?
|
||
|
tya103 Postat pe 15 Iulie 2008 18:09 |
||
| dupa umila mea parere, se poate...nu este ordinea fireasca a lucrurilor, insa traim in sec vitezei( bunica nu era conectata la internet). la net poti sa-ti faci o idee despre personalitatea lui(nu e obligatoriu), felul cum gandeste, ce asteptari are de la tine si de la viata...si partea cu fizicul are importanta ei, desigur, dar cine isi doreste un barbat atragator si...cam atat? da, cred in iubiri "pe neve", se poate, insa depinde de f multe...comunicare, sinceritate si scurtarea perioadei de "neve", altfel...nu merge... | ||
|
ana_71 Postat pe 4 August 2008 11:01 |
||
| nu stiu ce sa zic doar ca pot fi adevarate dar nu mereu iese bine | ||
|
Postat pe 5 August 2008 16:26 |
||
| TU stii ce inseamna o intrerupere de sarcina? este o omucidere, fato! da-ti seama ce faci pt ca o sa raspunzi pt toate | ||
|
lenik Postat pe 23 Martie 2009 11:38 |
||
ce e aia iubire???nu vreau sa mai aud de asa ceva...nu mai cred in ea...nu vreau sa mai cred in ea...
|
||
|
monaq Postat pe 30 Mai 2009 17:14 |
||
De la: monaram, la data 2009-05-30 17:14:14ce e aia iubire???nu vreau sa mai aud de asa ceva...nu mai cred in ea...nu vreau sa mai cred in ea... de ce esti tristutza?
|
||
|
mitura Postat pe 30 Mai 2009 17:19 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Mult prea mofturos si nu pun suflet intr-o relatie ... ce pot sa fac in cazul asta? | 18 | De la: kudika_28474 25 Martie 2013 21:57 |
| Sfantul Valentin sau Valentine's Day(Dragobetele la romani) | 12 | De la: valita76 30 Aprilie 2009 11:53 |
| Cum sa-i mai explic? | 7 | De la: ironia 13 Februarie 2011 19:06 |
|
|
||
| au disparut femeile adevarate ? | 13 | De la: carabincatalinmanuel 12 Octombrie 2010 07:57 |
| Nu stiu ce se intampla. | 16 | De la: SirGilbert 3 Octombrie 2015 22:18 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.