Setari Cookie-uri

credeti in iubiri ``pe neve``?

Prostul nu e prost destul daca nu e si fudul... sa nu zic mai multe...am citit posturile tale, esti cu capsa pusa pe toata lumea... sau as zice suferi de sindromul NF, ca nu pricep ce te doare...
alina02
Postat pe 13 August 2009 19:13
serbanescuvali
Postat pe 13 August 2009 19:16
De la: alina02, la data 2009-08-13 19:13:07 Prostul nu e prost destul daca nu e si fudul... sa nu zic mai multe...am citit posturile tale, esti cu capsa pusa pe toata lumea... sau as zice suferi de sindromul NF, ca nu pricep ce te doare...

daca te refereai la mine ..imi pare rau sa te anunt da nu ma incadrez nici nu-s proasta si nici fudula! dar cu privire la tine nu ma pot pronunta!
ce inseamna "sindromul NF" caci vad ca il cunosti prea bine daca il utilizezi! ca vb aia vb din proprie experienta..altfel s-ar zice ca vb gura fara tine!
se pare ca tu esti cam constipata..daca nu ai inteles sensul glumei! da nu ma mira nu esti singura!
ai vrea sa fii doctorul meu sa vezi ce ma doare si ce nu?
hai pitzi mai comenteaza!
redline
Postat pe 13 August 2009 19:21
Mare e gradina domnului... si kudika... si tantici frustrate, ca sa nu zic "duse cu pluta "sau scapate de la Balaceanca.... vezi ca m-am prins, tantico rosie de ciuda....pitzi vine de la pitzipoanca... nu mai jigni tu pe toata lumea, inclusiv pe mine... vrei subtilitati...".vezi-ti muiere de ciorba ta..." , ce , doamne iarta-ma ,iti lipseste de iesi ca " paduchele in frunte" ?
alina02
Postat pe 13 August 2009 23:04
De la: alina02, la data 2009-08-13 23:04:30 Mare e gradina domnului... si kudika... si tantici frustrate, ca sa nu zic "duse cu pluta "sau scapate de la Balaceanca.... vezi ca m-am prins, tantico rosie de ciuda....pitzi vine de la pitzipoanca... nu mai jigni tu pe toata lumea, inclusiv pe mine... vrei subtilitati...".vezi-ti muiere de ciorba ta..." , ce , doamne iarta-ma ,iti lipseste de iesi ca " paduchele in frunte" ?

si ti-ai dori sa ma cobor la nivelul tau!
draga mea este un privilegiu sa fi fost cazat la balaceanca...nu toata lumea beneficaza de el!
cum spuneam pitzi..cu acest vocabular nu te plasezi deasupra mea!
dar esti prea orbita de niste cuvinte ,,,de care nu te-ai indragostit incat nu vezi cat de aberanta esti!
iar daca tu crezi ca ceea ce ai postat sunt subtilitati..te inseli amarnic..mai ai de invatat tanti de la tara...ca vb aia prea dai cu bata in balta!
Prostul face ce vede si ce aude crede!
hai pitzi te mai astept cu un comentariu..stiu ca poti!
redline
Postat pe 14 August 2009 09:43
Mare e gradina domnului... si kudika... si tantici frustrate, ca sa nu zic "duse cu pluta "sau scapate de la Balaceanca.... vezi ca m-am prins, tantico rosie de ciuda....pitzi vine de la pitzipoanca... nu mai jigni tu pe toata lumea, inclusiv pe mine... vrei subtilitati...".vezi-ti muiere de ciorba ta..." , ce , doamne iarta-ma ,iti lipseste de iesi ca " paduchele in frunte"
cred ca purici mai repede
nu exista scapare pt psihopati ...alina ai grija ca acum esti pe locul 2 in lista ei...eu sunt prima ..pe mine ma iubeste de nu mai poate
pamela_1
Postat pe 14 August 2009 12:28
De la: amydia, la data 2009-08-14 12:28:04Mare e gradina domnului... si kudika... si tantici frustrate, ca sa nu zic "duse cu pluta "sau scapate de la Balaceanca.... vezi ca m-am prins, tantico rosie de ciuda....pitzi vine de la pitzipoanca... nu mai jigni tu pe toata lumea, inclusiv pe mine... vrei subtilitati...".vezi-ti muiere de ciorba ta..." , ce , doamne iarta-ma ,iti lipseste de iesi ca " paduchele in frunte"
cred ca purici mai repede
nu exista scapare pt psihopati ...alina ai grija ca acum esti pe locul 2 in lista ei...eu sunt prima ..pe mine ma iubeste de nu mai poate

ooo pitzi asa-i ca nu mai puteai sa nu iti amintesc si astazi ca esti si proasta si analfabeta!
cum te mai bagi tu ca musca in curu calului! si ce iti mai place tu... nebuno...tu...
si ce fata buna esti tu...noroc cu pamantul asta ca-i rau si te tine,no?
deja in mintea ta pitzi ai facut clasament?stai linistita pe tine la prostie nu te intrece nimeni! esti unica!
fa pasi pe covoras analfabeto si nu te mai baga in seama!
redline
Postat pe 14 August 2009 12:41
fierbe singele in tine nu te agita sa nu iti fie rau scumpi iti pot oferii un distonocalm?
pamela_1
Postat pe 14 August 2009 13:05
De la: amydia, la data 2009-08-14 13:05:05 fierbe singele in tine nu te agita sa nu iti fie rau scumpi iti pot oferii un distonocalm?

de ce pitzi ai incercat tu?si a functionat?
si ti-ai dori sa ma enervez nu?
chiar nu ai inteles ca ma amuzi cu prostia ta?aaa si nu spuneai tu:

"De la: amydia, la data 2009-08-14

cel mai destept cedeaza sa ai o zi excelenta..."
te cam lasa memoria pitzi! eu ti-am zis ca nu-i cazul tau sa faci pe desteapta da tu nu...si nuu

redline
Postat pe 14 August 2009 14:36
panarama mica ce esti fierbi in propriul tau venin
pamela_1
Postat pe 14 August 2009 15:08
voi va certati in slow moton??
ca de trei zile va tot racaiti si n-ati ajuns nicaieri!
ori va paruti bine de tot ori o lasati balta.
pot sa fiu spectator?
geo_x
Postat pe 14 August 2009 15:25
De la: amydia, la data 2009-08-14 15:08:32panarama mica ce esti fierbi in propriul tau venin

cum nu poti fi tu desteapta!
si oricum nu te intrec pe tine! ti-am mai zis nici in ce mai urat cosmar al meu nu mi-as dori sa fiu ca tine! de proasta evident!
hai pitzi parca erai desteapta si cedai!
ntz..ntz..ntz..
redline
Postat pe 14 August 2009 15:54
De la: geo_x, la data 2009-08-14 15:25:13voi va certati in slow moton??
ca de trei zile va tot racaiti si n-ati ajuns nicaieri!
ori va paruti bine de tot ori o lasati balta.
pot sa fiu spectator?

poti si sa pariezi!
pai cum sa iti explic eu tie geo...daca ea simte nevoia sa o complimentez zilnic..pot eu sa am sufletul asta si sa o refuz?
nuuu doamne fereste!
redline
Postat pe 14 August 2009 15:55
De la: redline, la data 2009-08-14 09:43:32
De la: alina02, la data 2009-08-13 23:04:30 Mare e gradina domnului... si kudika... si tantici frustrate, ca sa nu zic "duse cu pluta "sau scapate de la Balaceanca.... vezi ca m-am prins, tantico rosie de ciuda....pitzi vine de la pitzipoanca... nu mai jigni tu pe toata lumea, inclusiv pe mine... vrei subtilitati...".vezi-ti muiere de ciorba ta..." , ce , doamne iarta-ma ,iti lipseste de iesi ca " paduchele in frunte" ?

draga mea este un privilegiu sa fi fost cazat la balaceanca...nu toata lumea beneficaza de el!
dar esti prea orbita de niste cuvinte ,,,de care nu te-ai indragostit incat nu vezi cat de aberanta esti!
iar daca tu crezi ca ceea ce ai postat sunt subtilitati..te inseli amarnic..mai ai de invatat tanti de la tara...ca vb aia prea dai cu bata in balta!

" Eu cred ca vesnicia s-a nascut la sat." Lucian Blaga
alina02
Postat pe 14 August 2009 15:57
Red,da ce au cu tine otravele astea?

Postat pe 14 August 2009 15:57
De la: alina02, la data 2009-08-14 15:57:27
De la: redline, la data 2009-08-14 09:43:32

" Eu cred ca vesnicia s-a nascut la sat." Lucian Blaga

redline
Postat pe 14 August 2009 16:00
draga mea otrava ca ea nu se mai gaseste in toata lumea...pacat ca nu o cunosti asa de bine :sml-happy014..citeste tot ce este legat de ea si trage o concluzie
pamela_1
Postat pe 14 August 2009 16:02
De la: scorpio67, la data 2009-08-14 15:57:47Red,da ce au cu tine otravele astea?

pai amydia= pamela_1 care saraca vrea sa o complimentez zilnic..si nu pot!
alina..am facut o gluma si a luat-o in serios! si am ajuns unde am ajuns...dar au facut coalitie!dar le astept pe amandoua! in rest liniste si pace!
redline
Postat pe 14 August 2009 16:02
De la: amydia, la data 2009-08-14 16:02:04draga mea otrava ca ea nu se mai gaseste in toata lumea...pacat ca nu o cunosti asa de bine :sml-happy014..citeste tot ce este legat de ea si trage o concluzie

mai pitzi ia zi tu ce ai zis pe celalalt topic..
ca ce mai destept cedeaza,nu? si de ce nu esti mai desteapta?
iti spun tot eu pt ca nu te caracterizeaza!
redline
Postat pe 14 August 2009 16:04
ma bucur ca am ajuns cosmarul vietii tale...si in somn cred ca imi pronunti numele te pupa pam
pamela_1
De la: redline, la data 2009-08-14 16:02:18
De la: scorpio67, la data 2009-08-14 15:57:47Red,da ce au cu tine otravele astea?

alina..am facut o gluma si a luat-o in serios! si am ajuns unde am ajuns...dar au facut coalitie!dar le astept pe amandoua! in rest liniste si pace!

pupici si nu le mai lua in seama ,nu merita sa faci riduri pentru cum le zici tu" pitzi".

nu vezi ca ma amuz ...cum sa pierd ocazia pe ziua de azi
pamela_1
Postat pe 14 August 2009 16:05
De la: amydia, la data 2009-08-14 16:04:23ma bucur ca am ajuns cosmarul vietii tale...si in somn cred ca imi pronunti numele te pupa pam

pitzi draga ai uitat cum m-ai bagat tu in seama?
De la: amydia la 12 August 2009, 14:44 Pentru : redline

Subiect: [fara subiect]
t-ia fost dor de mine de te tot uiti la profil?))))))
remember pitzi?ia uite cat de analfabeta esti!
si cred ca ti-ai dori sa fii cosmarul meu...dar asta ar insemna sa fii prea buna!
dar crede-ma esti varza nici sa ma bantui nu reusesti!
cum spuneam esti proasta ca dehhh desteapta sa incetezi nu poti fi!
redline
Postat pe 14 August 2009 16:08
CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE " COSTIN SANDU " specializat in Psihologie Clinica, Psihoterapie Ericksonia si Hipnoza Clinica atestat de catre Colegiul Psihologilor din Romania
*Servicii de interventie psihoterapeutica:
-aprofundarea cunoaºterii propriei persoane
-probleme legate de stres
-fobii
-dificultãþi în gestionarea unor emoþii - furie, anxietate, depresie
-probleme rezultate din interacþiunea ºi comunicarea cu ceilalþi (a asculta / a te face ascultat)
-impasuri apãrute în relaþii personale sau profesionale
-pentru descoperirea unor noi metode adaptative ºi creative
-pentru îmbunãtãþirea încrederii în propria persoanã / în ceilalþi
-tulburãri de comportament, tulburari alimentare etc.

Bucuresti, Strada Drumul Sarii Nr. 1, Etaj 1, Ap. 4, Sector 6
tel: +4 0769 373 143
e-mail: costin.sandu@ymail.com
id yahoo mess : costin.sandu@ymail.com
pamela_1
Postat pe 14 August 2009 16:09
De la: scorpio67, la data 2009-08-14 16:04:28

pupici si nu le mai lua in seama ,nu merita sa faci riduri pentru cum le zici tu" pitzi".

sincer ... ma amuza ca are n+1 conturi dar tot analfabeta ramane! si repeta ca papagalul!
plus ca este o vedeata!ma amuz si eu pe seama ei!
redline
Postat pe 14 August 2009 16:09
De la: amydia, la data 2009-08-14 16:09:00CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE " COSTIN SANDU " specializat in Psihologie Clinica, Psihoterapie Ericksonia si Hipnoza Clinica atestat de catre Colegiul Psihologilor din Romania
*Servicii de interventie psihoterapeutica:
-aprofundarea cunoaºterii propriei persoane
-probleme legate de stres
-fobii
-dificultãþi în gestionarea unor emoþii - furie, anxietate, depresie
-probleme rezultate din interacþiunea ºi comunicarea cu ceilalþi (a asculta / a te face ascultat)
-impasuri apãrute în relaþii personale sau profesionale
-pentru descoperirea unor noi metode adaptative ºi creative
-pentru îmbunãtãþirea încrederii în propria persoanã / în ceilalþi
-tulburãri de comportament, tulburari alimentare etc.

Bucuresti, Strada Drumul Sarii Nr. 1, Etaj 1, Ap. 4, Sector 6
tel: +4 0769 373 143
e-mail: costin.sandu@ymail.com
id yahoo mess : costin.sandu@ymail.com

aici beneficiezi de tratament?
succes draga desi nu ai sanse de scapare..prostia nu se trateaza!
redline
Postat pe 14 August 2009 16:10
Subiect: Re: [fara subiect]

nu pisi ca stiu ca esti analfabeta ..si crede-ma ca oricat ti-ai schimba nick-ul te recunosc dintr-o mie!
mai esti si prietena cu mine ..ia vezi te-am ghicit?:))))
plus ca am ip-ul tau si stiu cine esti!
asa ca..eject!

raspunde
Raporteaza utilizator care ti-a trimis acest mesaj

cum sa uit desteptaciune zi de zi iti bagi nasul la mine in cont,...doar ma iubesti nu
pamela_1
Postat pe 14 August 2009 16:12
De la: redline, la data 2009-08-14 16:09:35

sincer ... ma amuza ca are n+1 conturi dar tot analfabeta ramane! si repeta ca papagalul!

Daca doar te amuza " go for it".Imi place sa ma distrez pe seama la raspunsurile lor pro...funde.

Postat pe 14 August 2009 16:12
De la: amydia, la data 2009-08-14 16:12:01Subiect: Re: [fara subiect]

nu pisi ca stiu ca esti analfabeta ..si crede-ma ca oricat ti-ai schimba nick-ul te recunosc dintr-o mie!
mai esti si prietena cu mine ..ia vezi te-am ghicit?:))))
plus ca am ip-ul tau si stiu cine esti!
asa ca..eject!

raspunde
Raporteaza utilizator care ti-a trimis acest mesaj

cum sa uit desteptaciune zi de zi iti bagi nasul la mine in cont,...doar ma iubesti nu

nu am cu ce ca te-as iubi prin gura!
aaa si nu uita pitzi..te faci de ras! dar da si ultimul mesaj!
redline
Postat pe 14 August 2009 16:13
De la: scorpio67, la data 2009-08-14 16:12:20
De la: redline, la data 2009-08-14 16:09:35

Daca doar te amuza " go for it".Imi place sa ma distrez pe seama la raspunsurile lor pro...funde.

pai saraca nu poate da decat copy-paste! si-a schimbat numele si tot proasta si analfabeta a ramas!
zice ca-i desteapta si renunta...dar...uite ca demonstreaza ca nu este!
plus ca nu vede ca eu o fac sa nu renunte!
redline
Postat pe 14 August 2009 16:14

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
nedumerire.....maxima 7 De la: cami_goanga10 6 Aprilie 2010 18:05
Lipsa de incredere de sine 5 De la: kudika514482 31 Octombrie 2012 11:44
oare sunt paranoica? 23 De la: adnana20 25 Iunie 2009 10:05
N-am noroc in dragoste. 3 De la: Angel_Dust 12 Aprilie 2014 22:39
Mai exista baieti seriosi?Care-si doresc relatii serioase? 143 De la: cami_goanga10 24 Aprilie 2014 18:41