Setari Cookie-uri

sunt in impasul vietii

buna,am nevoie de sfaturii si ajutor
aseara am aflat pt a 2 oara ca logonicul meu ma inseala,suntem impreuna de 3 ani stam impreuna la ai mei,aseara m-am uitat in telefonul lui si am vazut niste mesaje intre ele si o femeie,faza este ca si anul trecut la fel sa intamplat si am facut tot ce am putut sa trec peste situatie pt ca-l iubesc dar acum nu cred ca mai reusesc am si eu onoarea mea.
faza este ca femeia cu care ma inseala este de la el de la servici si anul trecut la fel al fost. aseara i-am spus ca relatia noastra sa terminat si el nu a spus absolut nimic,am dormit in acelasi pat dar nu am vb deloc cu el pana in monentul de fata. a plecat la munca si nu i-am raspun nici la revedere.
ce sa fac ? faza este ca-l iubesc ca o nebuna nu stiu ce sa fac? ajutorrrrr

Postat pe 14 Decembrie 2007 10:05
Ai trecut cu vederea o data.
Avand in vedere ca el nu a vorbit nimic, nu si-a cerut scuze, nu a incercat sa faca nimic probabil ca el asta vrea, sa se termine.
Deobicei cand iubesti pe cineva (chiar daca inseli) faci tot posibilul sa nu o pierzi, dar in cazul logodnicului tau e total invers...e posibil sa nu te mai vrea!
Daca iti cere sa il ierti ...eu iti sugerez sa nu o faci pt ca se invata asa.O sa inceapa sa isi spuna in mintea lui (eh m-a iertat de doua ori, ma iubeste, o invart cum vreau eu) asa ca daca e sa iei vre-o decizie trebuie sa fii directa, la obiect fara nici un resentiment!
Mult succes si iti atrag atentia ca o sa iti fie greu sa iei decizia si e posibil sa dai inapoi!

Postat pe 14 Decembrie 2007 12:47
hmmm, dc mai stati si la parintii tai...atunci asta e nesimtire din pareta lui; dar voi ce fel de relatie ati avut in astia 3 ani? ati stat tot timpul cu parintii? ma gandesc sa nu fie frustrat ptr k nu sunteti numai voi doi in casa si nu se poate desfasura asa cum ii place -vb din experienta iubitului meu aici-; poate vrea sa faca dragoste cu tine fara sa se gandeasca k poate aud parintii...nu stiu, cum e de fapt? iar faza cu tacutul? din nou, e cu dus si intors: poate sa aibe dreptate me1985-sa nu te mai vrea si sa lase pe tine greul de a pune capat relatiei ptr el e un las, ori se simte mult prea vinovat si bulversat k l-ai prins din nou incat nu a avut ce sa iti mai spuna. stii ca si tacerea e un raspuns si e posibil sa taca acum ptr a putea sta de vorba cu tine knd va prinde mom.potrivit (s-o gandi k faci vreun scandal de fata cu ai tai si logic k ocoleste acest lucru). dar de comunicare ce zici? nu faci bine sa zici "de azi nu mai suntem impreuna" si sa nu mai zici un cuv apoi. ori, dc zici asta esti 100% hotarata si i-ai pus si bagajul la usa, ori dc nu, ia calea comunicarii...chiar dc nu se repara nimik intre voi, vei avea mai incolo constiinta impacata k ai incercat. take care ;)
monik_peltik
Postat pe 14 Decembrie 2007 15:03
sincer cred ca tu stii ce e mai bine pentru tine caci orcine iti va scrie ceva viti va spune "dai papucii" si sincere asta iti zic si eu................dar mai bine gandestete la ce ai de pierdut daca stii cata putere ai sa treci peste asta (traumele sentimentale nu pot fi tratate)te poop si ai grija de tine noi suntem aici cu tine

Postat pe 14 Decembrie 2007 21:09
il iubesti... mi s-a intamplat si mie. am iertat de doua ori.... stiu cum e.
dupa doi ani m-a parasit. acum iubesc din nou si ma gandesc ca nu as mai ierta si ca am fost o proasta.
e ca si varsta adolescentei. faci totul pe dos si ti se pare bine si dupa ce cresti te gandesti cate ai facut.
nu cauta raspunsurile la noi. vezi la voi in casa cum stau lucrurile si tu decizi. nu te va judeca nimeni, doar tu.
eu mi-as pune intrebari de genul: oare il iert pentru ca suntem de atata timp impreuna? pentru ca il stiu ai mei asa de bine si ma vor judeca? sau il iubesc pentru ca avem atatea in comun.
de ce nu pleaca?
impacate cu el. inseala-l. fa-ti o aventura din viata.pe cand te vei intoarce(daca te vei intoarce) vei sti sigur daca merita sau nu.

Postat pe 16 Decembrie 2007 22:39
ah ... se intampla ... da`l afara ... arata`i simplu usha ..
nu esti sacul lui ... salteaua lui ... ureaza`i fericire cu femeia aceea ... nu arr rost s ate distrugi ... ai mandria si demnitatea ta ...
nu te merita ...
doar se foloseste de tine ,...

Postat pe 17 Decembrie 2007 00:54
lasa-l. o sa doara. o sa doara cumplit. stii asta. pregateste-te. dar gandeste-te ca odata ce te vei elibera de el si apoi de amintirea lui vei putea sa-ti cauti cu adevarat fericirea. doar nu crezi ca o fi fericirea ta langa handicapatul asta???...trezeste-te ca ajungi la 30 40 de ani si o sa plangi p-aici pe forum-uri ca multe altele care mai au si copii..

Postat pe 17 Decembrie 2007 14:34
Offf Doamne , cate ar fii de spus ... si totul poate fii sintetizat in cateva cuvinte : esti tanara , sigur esti draguta si mintea trebuie sa te duca ... Ar trebui sa te gandesti ca MERITI MAI MULT - pentru ca tu ai oferit TOTUL ! O mie de cuvinte din partea noastra nu te vor ajuta atata vreme cat tu esti constienta de propria valoare ( mai ales ca asta se intampla in propria-ti casa ) . Asa ca fata mea : pune picioru in prag si ALTU !!!!! ( stiu ca nu e usor ...dar de fiecare data cand am pashit " alt prag " mi-am dovedite ca pot , ca merit si ca voi avea ) .

Fii optimista !

Ioana
ioanatodi
Postat pe 17 Decembrie 2007 19:31
CRED CA TREBUIE SA FII FOARTE FIRMA IN DECIZII. Deja asa cum spui este a doua oara cand te insala,nu stiu....Tie iti convine sa suferi tot timpul? Daca nu,te rog din tot sufletul ia-o la curaj!Adica discuta in mod serios cu el si spune-i ca tu esti o fiinta umana cu sentimente care nu poate fi tratata asa,sa fie sincer si sa dea dovada de maturitate,responsabilitate, ca stie ce vrea dar sa nu se joace cu viata ta si cu sentimentele tale pentru ca te face sa suferi enorm.Spune-i ca tu il iubesti dar ca vrei sa simti acelasi lucru.De asemenea intreaba-l ce este ceea ce nu ii convine la tine...in fine incercati putin sa va apropiati mai mult si mai sincer unul de celalat.Spune-i de asemenea de mesajele din telefon si lasa-i clar ideea ca nu esti o obsesionata sau geloasa compulsiva,dar nu-ti place sa nu fii respectata tocmai de persoana pe care o iubesti si ca te simti defraudata(tradata).Incearca sa-l faci sa se deschida dar asta fa-o cu multa demnitate si maturitate(barbatilor le plac femeile tari,si in plus ii va intra un pic teama si se va gandi de doua ori in cazul in care te insala,pentru ca-si da seama ce pierde:o femeie cu personalitate si care stie ce vrea de la viata si in consecinta o femeie care se descurca)Pe de alta parte in cazul in care tu deduci ca el continua sa nu comunice fii tare si spune-i ca tu nu poti continua asa,pentru ca tu intr-o relatie mergi pe premiza respect,fidelitate,sincerita care toate laolalta inseamna iubire.De asemenea spune-i ca si tu ai putea sa procedezi ca si el dar asta nu ar duce decat la o mizerie nu la o relatie normala intre doua persoane sanatoase mental.
In fine,fii tare si nu te consuma prea tare,nu merita! Si eu am trecut prin asa ceva,am suferit ca o proasta aproape m-am imbolnavit si el ma si uitase.Acum am 38 de ani,au trecut 5 ani de atunci,de curand m-am casatorit si cred ca am avut noroc.Sotul meu are 30 de ani si vreau sa-ti spun ca acea nefasta experienta cu fostul mi-a ajutat pentru ca acum nu am mai acceptat nici o gresala.De cate ori actualul sot incerca sa faca un pas gresit am fost foarte firma si i-am pus bagajele la usa cum s-ar spune.Asa ca l-am educat dar cu tarie de caracter si demnitate pentru ca in fond si la urma urmei mi-am zis:dupa fostul m-am jelit ca dupa un mort,si nu mi-a servit.Nu mai spun de faptul ca treceam cu vederea multe si cea care a cazut rau am fost eu .Asa ca acum am zis :la bal sau la spital!Adica:pe primul loc sunt eu (dar bineanteles cu comportari sanatoase si crestinesti).,iar el daca nu stie sa se comporte stie lectia:out!.Iar daca vrea sa se intoarca trebuie sa se chinuie bine pana il primesc pentru ca a doua oara sa se gandeasca bine inainte de aactua prost.
Bineinteles ca acum este apreciat felul meu de a fi si el de multe ori imi multumeste ca sunt asa.Cum ti-am mai spus, ne-am casatorit si totul e ok.

In fine, in speranta ca randurile mele iti vor folosi, iti doresc Sarbatori fericite si roaga-te la Bunul Dumnezeu sa-ti lumineze calea vietii si mintea pentru ca numai El stie ce este de cuviinta pentru fiecare dintre noi!
katykat
Postat pe 18 Decembrie 2007 03:16
Buna, daca a facut-o de 2 ori pana acum, fi convinsa ca asa o sa faca mereu .Acum il iubesti la nebunie dar o sa sfarsesti prin a obosii ,prin a te intreba ,,ce cauta in viata ta ,,,prin al privii ca pe un strain care iti face mai mult rau decat bine.Adevarul ca e usor sa dai sfaturi ,insa vorbeste experienta din noi...gandeste-te asa ...daca el se duce la altele acum cand sunteti cat de cat la inceputul unei relatii(incercati sa claditi ) sunteti tineri,frumosi.. cum va fi peste 10 ani?Doi straini, iti spun eu.Oricum tu o sa procedezi cum vrei tu ,noi incercam sa redam niste aspecte,atat ,si nimic mai mult .Daca poti sterge totul cu buretele ,daca poti trai cu ideea ca iubitul tau umbla si cu altele ,e ok .Incercati sa discutati pe fata ,de ce merge la alte ,ce nu-i convine la tine ,ce il supara la tine ,de ce nu merge relatia asa cum v-ati dorii , daca nu are raspunsuri la intrebarile tale ,atunci ar trebui sa te gandesti serios.e usor sa spui ,,lasa-l,, uneori lucrurile se pot indrepta .Doresc din toata inima, sa iei cea mai inteleapta decizie pt tine , pt voi....
gavanvaly
Postat pe 18 Decembrie 2007 13:27
da-i papucii!
nu mai merita nici o sansa. asa am facut eu cu sotul meu si acum am ramas singura cu o fetita de 10 luni!
lasa dragostea pt el! nu merita! daca a facut-o o data .... asta stii tu... o va face de n ori.

Postat pe 19 Decembrie 2007 07:13
Asa fac majoritatea baietilor...am impresia ca unii s-au saturat de atata bine..ce-i mai trebuia lui alta femeie cand statea cu tine,locuia cu tine?trebuie sa nu ai minte sa-ti inseli iubita care practic iti ofera totul pt o oarecare,pt ca sa fim seriosi asta este femeia aceea...
AADA stiu in ce situatie esti,dar tu nu ai avut nicio vina,o sa-si dea el seama cat a gresit atunci cand o sa treaca si el prin aceeasi situatie...
Incearca sa fi mai indiferenta,o sa faca el ceva pana la urma...o sa aiba ceva de zis,nu poate sa plece asa dupa 3 ani fara o explicatie ,fara nimic...sper fie totul bine,...si inca o data gandeste-te ca esti de 1000 ori mai buna ca femeia respectiva...
fluturas_black
Postat pe 19 Decembrie 2007 13:35
Buna, aada! Au trecut cateva zile de cand ai postat tu acest subiect...Ce s-a mai intamplat?...Eu cred ca ai luat decizia corecta de a te desparti de el... de fapt voi nici nu mai erati impreuna, daca el a putut sa faca asta...si nu uita (referitor la faptul ca nu era pentru prima oara cand aflai ca te inseala): Daca tu nu te respecti, nimeni nu o va face...Te imbratisez!
oandree
Postat pe 19 Decembrie 2007 16:55
E clar ca tu il iubesti, dar sentimentul nu este reciproc. Chiar crezi ca viata ta se termina aici? Eu, una, nu as suporta sa ma insele. Hai sa zici ca s-a intamplat o data, dar la el deja se repeta. Si cand ma gandesc ca locuieste la tine... Nu o sa se lecuiasca deloc, asa este el. Pana la urma nu ai copil cu el, nu ai nici macar o relatie de la el. Te-ai gandit ca poate se foloseste doar de tine? Chiar se merita? Viata merge inainte si daca D-zeu ti-a dat sa iubesti o data, de ce nu ti-ar mai da sansa sa iubesti o a doua oara in viata? Si... poate fi intr-adevar un barbat care sa te merite si sa fie numai al tau.
meg_31
Postat pe 19 Decembrie 2007 19:00
si eu am o relatie de 3 ani, dar spre deosebire de tine n-am simtit niciodata ca m-ar insela ....sau ceva ciudat......pararea mea este ca poti face ceva acum...nu sa astepti sa faceti si-un copil....atunci o fi si mai rau...si o sa ai mai multe de indurat...renunta cat inca esti tanara si poti cu usurinta sa-ti faci alta relatie...sa-ti gasesti un barbat care sa fie altau si numai al tau
angi_m
Postat pe 20 Decembrie 2007 08:39
Eu cred ca cel mai bine ar fi sa-l confrunti, sa-i spui ca nu mai veri sa fii mintita si ca ai dreptul sa ti se spuna adevarul, si explica-i ca nimeni nu il obliga sa fie cu tine, si casatoria cu tine nu este o obligatie. Spune-i si ca vrei sa te casatoresti cu un om care te iubeste si in care poti avea incredere. Eu cred ca comunicarea poate rezolva foarte multe, trebuie doar sa fiti sinceri si sa va dati seama daca mai puteti continua aceasta relatie sau nu. Totul depinde de voi. Te pup si eu si la multi ani! Sper ca pana la urma sa luati decizia corecta! Multa bafta!
Only_me26
Postat pe 6 Ianuarie 2008 02:13
asculta ce scrie Only me 26, sinceritatea e totul. conteaza mult ce sunt in acelel sms-uri, si eu comunic cu colegele mele prin sms dar nu o insel pe pritena mea. e foarte greu sa iti dea cineva un raspuns sau un sfat acum, noi nu stim exact care este situatia la voi. vorbeste cu el, intreaba-l care e situatia, vorbiti.

cu stima
Nagy Florian
www.fotok.ro
fotok
Postat pe 7 Ianuarie 2008 10:38
LASA-L! un astfel de om nu merita iubit.are balta peste.
ocsa
Postat pe 7 Ianuarie 2008 11:05
Prima oara cand esti inselata daca stie sa-si argumenteze gerseala poti crede ca a fost o ratacire,o tentatie mai ales la servici,dar a doua oara nu deja infidelitatea este o stare normala pt.el.Stie ca vei trece peste,nu merita sa iti chinuiesti sufletul cu indoieli.Viata este mult prea stresanta linistea sufleteasca este mult mai importanta.BAFTA
marilu60
Postat pe 7 Ianuarie 2008 21:29
...nu-i mai permite sa-ti calce demnitatea in picioare...nu uita ca respectul de sine este cel mai important..iesi cu capul sus din relatoia asta..dc te inseala inseamna ca nu stie sa aprecieze ce are...gaseste - ti pe cineva care sa te merite, sa te iubeasca si sa te aprecieze ...nu se merita sa stai alaturi de o persoana care nu te respecta...
oana4ever1a
Postat pe 9 Ianuarie 2008 11:36
Vai, ce-mi place ca sunt si barbati pe forum!!!Draga aada,tine cont de ce zice Me1985,ca e barbat,iar barbatii raspund mai obiectiv decat femeile.Niciodata n-am aflat in timpul unei relatii ca sunt/am fost inselata,dar n-as putea dormi noaptea stiind ca el a atins alta.Daca te si casatoresti cu el...oau!...vei fi si mai des inselata...si stii de ce spun asta...
emyia
Postat pe 10 Ianuarie 2008 13:14
LASA-L ACUMA cat mai ai timp si nu esti bagata mai adanc in relatie. Partea cu suferinta te cred dar totodata trece cu timpul ...ai sa vezi ca ai sa iubesti din nou.. Daca el a facut asta acuma cand inca nu sunteti casatoriti imagineaza-ti ce va face dupa 2 sau 3 ani de casatorie?..cand rutina si problemele vietei de zi cu zi vor intra in casa voastra....Taie si incheie subiectul...si nu uita. Orice usa inchisa deschide alta fereastra.....Succes!
Farasa
Postat pe 10 Ianuarie 2008 18:57
WOW, CRED CA E DEJA DE TERMIAT ACESTA RELATIE.STII 3 ANI ESTE O PERIOADA IN CARE S-AU INTAMPLAT MULTE DAR STII TOT ACEASTA PERIOADA TREBUIE SA TE FII INVATAT SA TE AUTOEDUCI.STAND CU EL E CAM GREU PUNAND SI PARINTII TAI IN ECUATIE.NU E USOR DAR PENTRU EL UN RASPUNS POZITIV IN VEDEREA CONTINUARII RELATIEI DIN PARTEA TA VA IMPLANTA PUTEREA OBIJNUINTEI DEFINITIV.ESTI O FEMEIE PUTERNICA AVAND CURAJUL SA CERII AJUTOR, LUMEA MITOCANIEI IN CARE TRAIM FACE CA NOI SA RAMANEM IN TACERE.MERGI INAINTE DAR SEPARA DRUMUL IN DOUA SI VEI VEDEA CA PARINTII TE VOR AJUTA, SI TU VEI REUSII.ASTA TREBUIE SA TE FACA SA REFLECTII SI ASUPRA TA CA OM, CE TREBUIE IMBUNATATIT LA TINE SI COMPORTAMENTUL TAU INTR-O RELATIE SAU SA INVETII SA-I ALEGI. EU UNU SUNT PRO CONSTANTEI DAR AS PREFERA SA DISCUT CU PARTENERA IN VEDEREA RELATIE PE CARE O AVEM SI ARE NEVOIE FIECARE DE LA CELALT.MULT NOROC SI RIDICA PRIVIREA SUS SI URLA CU TOT CURAJUL ''NEXT''
samson_cristi2002
Postat pe 13 Ianuarie 2008 13:57
eu te sfatuiesc sa termini relatia si eu am trcut prin asa ceva si iesirile astea ale lui nu o sa se termine niciodata din potriva or sa se inmulteasca,ptr daca te iubea nu facea asa ceva ,si mai rau de atat tie foarte greu si tie stiind ca a fost cu alta.fi tare si renunta acum asa ceva nu se uita niciodata nu trai cu dusmanu langa tine ctredema pe cuvant.vei gasi ceva mai bun care sa te merite asa cum am gasit si eu.

Postat pe 13 Ianuarie 2008 17:39
in primul rand trebuie sa fi convinsa ca te inseala si nu e o confuzie.daca te inseala si este pentru a doua oara parerea mea e sa-i dai papucii,deoarece daca a facut-o odata o sa o mai faca
cataTM
Postat pe 14 Ianuarie 2008 13:49
asa eate...daca a facut-o o data, o s-o mai faca...nu de doua ori, nu de trei ori, ci de fiecare data cand i se va ivi ocazia sau i se va trezi instinctul de pradator (pentru ca unii le mai si cauta, nu se ascunde numai in spatele ispitei). traiesc intr-o asemenea relatie de 7 ani...si stiu...pentru cele mai multe de aici sunt o proasta/ masochista (ironic e ca si eu ma consider la fel), dar nu reusesc sa ma despart de el (desi am incercat de 3 ori deja). to the point: incepand cu treia "deraiere", adica de acum trei ani, totul a inceput sa se rostogoleasca precum un bulgare care, devenind tot mai mare, aduna in drumul lui toate mizeriile posibile. discutii fara solutii, certuri, frustari, dezamagire, mahnire...again and again and again.ne-am transformat urat si am ajuns doi straini care isi doresc patimasi iubire, dar sunt incapabili s-o mai gaseasca unul la celalalt.e un cosmar din care trebuie sa te lupti sa trezesti, pentru ca oricat ai spera, oricat ti-ai dori, orice ai face nu se va mai transforma NICIODATA in vis frumos.poti sa treci peste, sa-ti impui sa uiti spre linistea spiritului tau, cu toate acestea CEVA se va schimba iremediabil in tine (si in el), si nu in folosul iubirii. e o experienta de viata care poate te ajuta sa inclini balanta. iti doresc sa gasesti ceea ce te face fericita (sper sa fii deja in aceasta ipostaza)
denacris
Postat pe 14 Ianuarie 2008 19:54
il iubesti ca o nebuna..dar cu timpul vei deveni obsedata de faptul ca te-a inselat
ca nu afli despre asa ceva, poti merge mai departe...dar in momentul in care descoperi, crede-ma, vei ajunge sa o iei razna. Cand va pleca de acasa nu te vei gandi decat ca se duce la alta, chiar daca nu o va face.
Nu te chinui...mai ales ca ai timp sa termin aceasta relatie, fiind doar logodnici.Daca o face acum inainte de casatorie, o va face si dupa fara sa sta pe ganduri.
Dupa 10 ani de casnici nu-l vei mai iubi la fel.
hamade79_elena
Postat pe 16 Ianuarie 2008 16:51
prima data cind te-a inselat,anul trecut...el a stiut ca tu ai aflat despre idila lui???daca a stiut,a stiut ca l-ai iertat si ai mers mai departe....in tot acest timp a locuit la ai tai..si iar a facut-o..........pai asta e nesimtire mare..n-a trebuit sa-l ierti atunci,dar ce e facut e facut deja..asa ca fii puternica acuma si da-i papucii...acuma o sa suferi mult,dar timpul le vindeca pe toate si astfel te asiguri ca n-o sa suferi mai departe...daca n-o s-o faci acum,cine stie poate te vei marita,vei naste un copil si apoi vei plinge asteptind-ul noptile...tu meriti ceva mult mai bun...ai grija..te pup

Postat pe 18 Ianuarie 2008 18:22
e clar ca sunt probleme de comunicare..sentimentala..intreababa-l ce-si doreste el de la viata si daca intradevar te mai..'iubeste',de ce te face sa suferi?n-a avut timp sa ..'copilareasca'..pana ati hotarat sa faceti acest pas acum 3 ani?cred ca nu este cazul sa stai in calea fericirii 'lui'...nu merita iubirea ta.....nu-ti face probleme fata de parintii tai;tot copilul lor iubit esti, o sa te inteleaga si o sa te sprijine...stiu ca o sa suferi dar timpul le rezolva pe toate,tu sti daca mai este cazul sa investesti sentimente in aceasta relatie...logodna lunga...boala sigura..'don doctor 9595'[glumeam]...hai,sus moralul,esti o fata buna,pura si frumoasa si ai toata vita inainte...tu hotarasti ce faci cu viata ta,nu lasa pe altii sa hotarasca pentru tine .......nu ca as fi eu vreun mare specialist in relatii interumane...sa fi iubita!!!!!!!!! sotul ettei
p.s.emyia,de ce esti surprinsa ca exista si altfel de barbati?sa fi si tu iubita

Postat pe 3 Februarie 2008 16:53
e clar ca sunt probleme de comunicare..sentimentala..intreababa-l ce-si doreste el de la viata si daca intradevar te mai..'iubeste',de ce te face sa suferi?n-a avut timp sa ..'copilareasca'..pana ati hotarat sa faceti acest pas acum 3 ani?cred ca nu este cazul sa stai in calea fericirii 'lui'...nu merita iubirea ta.....nu-ti face probleme fata de parintii tai;tot copilul lor iubit esti, o sa te inteleaga si o sa te sprijine...stiu ca o sa suferi dar timpul le rezolva pe toate,tu sti daca mai este cazul sa investesti sentimente in aceasta relatie...logodna lunga...boala sigura..'don doctor 9595'[glumeam]...hai,sus moralul,esti o fata buna,pura si frumoasa si ai toata vita inainte...tu hotarasti ce faci cu viata ta,nu lasa pe altii sa hotarasca pentru tine .......nu ca as fi eu vreun mare specialist in relatii interumane...sa fi iubita!!!!!!!!! sotul ettei
p.s.emyia,de ce esti surprinsa ca exista si altfel de barbati?sa fi si tu iubita

Postat pe 3 Februarie 2008 16:53

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ma inseala?? 17 De la: kudika_pudika 15 Ianuarie 2011 16:48
o sa realizeze? 63 De la: Deeliaaaa 10 August 2011 19:51
cum sa procedez? 33 De la: Deeliaaaa 2 August 2011 12:30
buna vreau un sfat 58 De la: luchianramona 30 Noiembrie 2011 14:31
PANA UNDE POATE DUCE TICALOSIA UNEI FEMEI? 120 De la: FRANNNCE 9 Septembrie 2009 10:24