Mai multe
|
MARAB, micuto, am spus in text dar repet ca sa intelegi si tu : pentru condimentarea relatiei. Nu cred ca ai de unde sa stii ce e aceea.Vorbim cand vei avea 20 de ani de casnicie(atentie :cu acelasi barbat, crezi ca esti in stare?) Pana atunci ia de bun ce-ti spune baiatul:o relatie necondimentata ba cu un sex oral , ba cu un sex anal, dupa preferinta si puterea de acceptare a ambilor parteneri, e sortita plafonarii.Bealive me! |
||
|
aprov Postat pe 12 Noiembrie 2008 17:13 |
||
|---|---|---|
Motanel, se vede ca esti motan matur Al meu cand l-am adus acasa facea doar miiii aprov, nu stiu cate experienta ai tu in casnicii de 20 de ani, dar pe o parte ai dreptate. Doar ca nu numai de asta dureaza o casnicie atati ani. mai sunt multe altele. Crede-ma! |
||
|
Grace_40 Postat pe 12 Noiembrie 2008 18:41 |
||
| APROV si-a spus parerea, nu ii dati in cap. si chiar asa, DANA, cand raman oamenii astia impotenti, la 100 de ani?...cand deja cred ca au ei alte griji si probleme. si apoi ce sa faca? sa astepte pana la 100 de ani omul sa aiba si el placerea de a face sex oral? ca deh, doar asa poate risca sa nu mai ramana impotent :)) | ||
|
|
||
|
ameliemelo Postat pe 12 Noiembrie 2008 19:24 |
||
| nu mai vorbiti in bataie de joc va e ciuda ca am spus adevarul despre barbati perversi e normal ca un barbat de 25 de ani sa nu ajunga impotent din cauza ca i se suge prea mult sexul dar e vorba de barbatii care ajung la virsta maturitatii la 45 de ani si care au facut excesiv sex oral in aceste cazuri apare IMPOTENTA eu cunosc personal un barbat ajuns IMPOTENT la 45 de ani din cauza FELATIEI adica i s-a supt prea mult sexul de catre tirfele perverse care nu se mai saturau sa il suga pina nu l-au terminat ca barbat si nu mai putea avea nici o viata sexuala cu o femeie este un caz adevarat si nu e o minciuna pe cuvint va spun | ||
|
Postat pe 13 Noiembrie 2008 16:31 |
||
| Bai Dana, mai laso-n p--da masii. | ||
|
luchianramona Postat pe 13 Noiembrie 2008 16:35 |
||
De la: dana_3, la data 2008-11-13 16:31:01nu mai vorbiti in bataie de joc va e ciuda ca am spus adevarul despre barbati perversi e normal ca un barbat de 25 de ani sa nu ajunga impotent din cauza ca i se suge prea mult sexul dar e vorba de barbatii care ajung la virsta maturitatii la 45 de ani si care au facut excesiv sex oral in aceste cazuri apare IMPOTENTA eu cunosc personal un barbat ajuns IMPOTENT la 45 de ani din cauza FELATIEI adica i s-a supt prea mult sexul de catre tirfele perverse care nu se mai saturau sa il suga pina nu l-au terminat ca barbat si nu mai putea avea nici o viata sexuala cu o femeie este un caz adevarat si nu e o minciuna pe cuvint va spun te duci la ginecolog ? daca da, intreaba-l pe dl doctor sau dna doctora despre impotenta ,,datorata felatiei''...si vezi ce o sa iti spuna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
||
|
Postat pe 13 Noiembrie 2008 16:35 |
||
mie mi-a zis un fost coleg de serviciu,care avea vreo 40 si ceva de ani,ca i-a zis lui prietenul sau ginecolog sau urolog,naiba mai stie ce era,ca pot aparea unele dureri abdominale la barbati in faza incipienta,care coboara apoi mai jos,nu mai stiu ce alte complicatii,si in unele cazuri impotenta. dar asta in cazul in care partenera neexperimentata sau cu bunastiinta ii sufla aer in timpul actului,care patrunde pe undeva prin sau pe langa canalul spermatic si la un moment dat vidul dintre testicule si scrot dispare si asa se produc diversele probleme. nu stiu daca e vreun sambure de adevar in toate astea,dar eu asta am auzit. who knows?!?!?
|
||
|
aly_b Postat pe 13 Noiembrie 2008 16:36 |
||
| P.S. cati barbati trecuti de 45 de ani vrei sa-ti aduc, care sunt innebuniti dupa felatie si nu dau nici un semn de impotenta ? | ||
|
luchianramona Postat pe 13 Noiembrie 2008 16:36 |
||
De la: dana_3, la data 2008-11-13 16:31:01nu mai vorbiti in bataie de joc va e ciuda ca am spus adevarul despre barbati perversi e normal ca un barbat de 25 de ani sa nu ajunga impotent din cauza ca i se suge prea mult sexul dar e vorba de barbatii care ajung la virsta maturitatii la 45 de ani si care au facut excesiv sex oral in aceste cazuri apare IMPOTENTA eu cunosc personal un barbat ajuns IMPOTENT la 45 de ani din cauza FELATIEI adica i s-a supt prea mult sexul de catre tirfele perverse care nu se mai saturau sa il suga pina nu l-au terminat ca barbat si nu mai putea avea nici o viata sexuala cu o femeie este un caz adevarat si nu e o minciuna pe cuvint va spun si tipul ce facea ...se uita ...sau tipa "numai vreau"....si in acelasi timp o impingea pe tipa cu gura in madular............app doar tarfele sug?........si inca cv dano......batuta cu p u l a in cap........dar nu ai sarutat nici un barbat care a facut sex oral uneia?...........si daca mie iubi imi face sex oral.....raman impotenta...........god.......cum am mai spus ..doar faci umbra pamantului...........run run fat stupid girls...........
|
||
|
Postat pe 13 Noiembrie 2008 16:39 |
||
De la: heaven_gate, la data 2008-11-13 16:39:34De la: dana_3, la data 2008-11-13 16:31:01nu mai vorbiti in bataie de joc va e ciuda ca am spus adevarul despre barbati perversi e normal ca un barbat de 25 de ani sa nu ajunga impotent din cauza ca i se suge prea mult sexul dar e vorba de barbatii care ajung la virsta maturitatii la 45 de ani si care au facut excesiv sex oral in aceste cazuri apare IMPOTENTA eu cunosc personal un barbat ajuns IMPOTENT la 45 de ani din cauza FELATIEI adica i s-a supt prea mult sexul de catre tirfele perverse care nu se mai saturau sa il suga pina nu l-au terminat ca barbat si nu mai putea avea nici o viata sexuala cu o femeie este un caz adevarat si nu e o minciuna pe cuvint va spun nu trebuie sa ai pretentii de la ea...chiar ea scria p forum ca iubitul ei a parasit-o pt fosta nevasta care ii facea sex oral, dupa care a revenit la ea, bla bla...deci dana, crezi ca iubitul tau nu i-a facut sex oral fostei sotii ? Iar tu cu siguranta l-ai sarutat, ai sarutat un barbat care a dat niste limbute patimase pasaricilor. Yummy,,,nuh ?
|
||
|
Postat pe 13 Noiembrie 2008 16:42 |
||
De la: dana_3, la data 2008-11-13 16:31:01nu mai vorbiti in bataie de joc va e ciuda ca am spus adevarul despre barbati perversi e normal ca un barbat de 25 de ani sa nu ajunga impotent din cauza ca i se suge prea mult sexul dar e vorba de barbatii care ajung la virsta maturitatii la 45 de ani si care au facut excesiv sex oral in aceste cazuri apare IMPOTENTA eu cunosc personal un barbat ajuns IMPOTENT la 45 de ani din cauza FELATIEI adica i s-a supt prea mult sexul de catre tirfele perverse care nu se mai saturau sa il suga pina nu l-au terminat ca barbat si nu mai putea avea nici o viata sexuala cu o femeie este un caz adevarat si nu e o minciuna pe cuvint va spun DANA DRAGUTA NU SE VA INTAMPLA NICI IN 1000 DE VIETI ASA CEVA SI CRED CA STI PROVERBUL ...DACA NU O FOLOSESTI O PIERZI NICIODATA AICI NU E PREA MULT CI CAT MAI MULT ATAT MAI BINE TRECI LA APATAT SA VEZI CUM E
|
||
|
gratuit89 Postat pe 13 Noiembrie 2008 16:48 |
||
|
m-am distrat..dar pe bune..nu inteleg...daca ne facem probleme de impotenta lor...foarte bine...dar oricum in materie de sex..nu s-a mai descoperit nimic...adica altceva decat oral, anal, normal...si apoi eu zic asa...daca iubesti iubeste ...eu cred ca nu barbatul e impotent..femeia nu e ..sculativa...dragutelor...pe cai...orice...ca impotenta se trateaza....deci nu disperati.... raspuns pt. domnul cu 20 casatorie cu acelasi partener...jura-te!!!...ca ai stat tu 20 ani cu acelasi partener....nu prea poti....deci cand faci afirmatii gratuite ..macar judeca-te pe tine primul.... |
||
|
marab Postat pe 13 Noiembrie 2008 20:15 |
||
De la: dana_3, la data 2008-11-13 20:03:26ma crucesc ce fel de oameni sunt pe aici pe linga ca sunteti niste analfabeti mai vorbiti si aiurea cum face proasta aia de georgia care vorbeste numai prostii mai dobitoaca al meu sa stii ca nu a facut sex oral nici unei femei si nici cu fosta lui nevasta asa ca tineti gura imbecila ce esti si nu mai jigni lumea ca esti nebuna pe drept cuvint dute la un psihiatru sa te caute la creier ca nu esti in toate mintile iti lipsesc multe doage din capatina ta proasta medicamente, medicamente. auzi dana, de ce nu te-a luat niciun barbat pana acum ? de desteapta si sanatoasa la cap ? crezi ca suntem toti prosti daca iti zicem ca nu ai dreptate ? al tau nu o sa recunoasca daca a facut oral. nu uita ca tu ai povestit pe forum cum te-a parasit pt fosta nevasta pt ca aia ii facea oral, asa ca nu mai fii penibila, babuto, treci la cratita, sau chiar la spital, zuzu din berceni te asteapta, au nevoie de oameni ca tine, daca vrei, te duc de manuta acolo :))) daca mie imi lipsesc doage, ce sa mai zicem de tine, o babuta frustrata, crizata, isterica, analfabeta, pe langa care au trecut anii degeaba. Treci la cratita ca nu esti in stare de altceva ! vezi ce scriu toti referitor la tine si pe urma sa sari precum o tiganca ! |
||
|
Postat pe 13 Noiembrie 2008 21:32 |
||
De la: dana_3, la data 2008-11-13 20:03:26ma crucesc ce fel de oameni sunt pe aici pe linga ca sunteti niste analfabeti mai vorbiti si aiurea cum face proasta aia de georgia care vorbeste numai prostii mai dobitoaca al meu sa stii ca nu a facut sex oral nici unei femei si nici cu fosta lui nevasta asa ca tineti gura imbecila ce esti si nu mai jigni lumea ca esti nebuna pe drept cuvint dute la un psihiatru sa te caute la creier ca nu esti in toate mintile iti lipsesc multe doage din capatina ta proasta Si tu te mandresti pe faza asta ca nu ti-a facut niciodata sex oral? |
||
|
Kathara Postat pe 13 Noiembrie 2008 22:06 |
||
De la: dana_3, la data 2008-11-13 22:30:14iati tu medicamente nebuna ce esti georgia ce te intereseaza viata mea pe tine nu te va lua niciodata vreun barbat de spurcata ce esti ca te-ai spurcat ca un wc public cu PERVERSI IMPOTENTI si nu ai atita minte sa pricepi ca si-au batut joc de tine IMBECILO IDIOATO CRETINO n-ai minte nici cit o gaina barbatii te-au spurcat ca pe un wc public cine sa te ma ia asa spurcata CRIZATA ISTERICA PERVERSA ANALFABETA ce esti dano, nu-mi spune ca ai sarit medicamentatia vreo trei zile!! |
||
|
Postat pe 13 Noiembrie 2008 22:31 |
||
De la: dana_3, la data 2008-11-13 22:30:14iati tu medicamente nebuna ce esti georgia ce te intereseaza viata mea pe tine nu te va lua niciodata vreun barbat de spurcata ce esti ca te-ai spurcat ca un wc public cu PERVERSI IMPOTENTI si nu ai atita minte sa pricepi ca si-au batut joc de tine IMBECILO IDIOATO CRETINO n-ai minte nici cit o gaina barbatii te-au spurcat ca pe un wc public cine sa te ma ia asa spurcata CRIZATA ISTERICA PERVERSA ANALFABETA ce esti Citind "c e" ai scris si " c u m" ai scris, cuvantul "analfabeta" suna blasfemic
|
||
|
Full_Metal_Jacket Postat pe 13 Noiembrie 2008 22:33 |
||
De la: dana_3, la data 2008-11-13 22:30:14iati tu medicamente nebuna ce esti georgia ce te intereseaza viata mea pe tine nu te va lua niciodata vreun barbat de spurcata ce esti ca te-ai spurcat ca un wc public cu PERVERSI IMPOTENTI si nu ai atita minte sa pricepi ca si-au batut joc de tine IMBECILO IDIOATO CRETINO n-ai minte nici cit o gaina barbatii te-au spurcat ca pe un wc public cine sa te ma ia asa spurcata CRIZATA ISTERICA PERVERSA ANALFABETA ce esti spui ca georgaia este analfabeta???eu chiar nu mi-as permite ..in locul tau!
|
||
|
ROBERTA_BRUNI Postat pe 13 Noiembrie 2008 22:34 |
||
De la: geo32, la data 2008-11-13 22:31:36De la: dana_3, la data 2008-11-13 22:30:14iati tu medicamente nebuna ce esti georgia ce te intereseaza viata mea pe tine nu te va lua niciodata vreun barbat de spurcata ce esti ca te-ai spurcat ca un wc public cu PERVERSI IMPOTENTI si nu ai atita minte sa pricepi ca si-au batut joc de tine IMBECILO IDIOATO CRETINO n-ai minte nici cit o gaina barbatii te-au spurcat ca pe un wc public cine sa te ma ia asa spurcata CRIZATA ISTERICA PERVERSA ANALFABETA ce esti treeei zile?una singura si deja e prea mult!
|
||
|
ROBERTA_BRUNI Postat pe 13 Noiembrie 2008 22:37 |
||
De la: dana_3, la data 2008-11-13 22:30:14iati tu medicamente nebuna ce esti georgia ce te intereseaza viata mea pe tine nu te va lua niciodata vreun barbat de spurcata ce esti ca te-ai spurcat ca un wc public cu PERVERSI IMPOTENTI si nu ai atita minte sa pricepi ca si-au batut joc de tine IMBECILO IDIOATO CRETINO n-ai minte nici cit o gaina barbatii te-au spurcat ca pe un wc public cine sa te ma ia asa spurcata CRIZATA ISTERICA PERVERSA ANALFABETA ce esti dano nu stiu de ce am impresia ca esti mia _bela
|
||
|
kitty_ Postat pe 13 Noiembrie 2008 22:46 |
||
De la: dana_3, la data 2008-11-11 22:15:48mie nu imi vine sa cred ca exista barbati pentru care sexul oral li se pare normal poate e normal pina sunt tineri si mai ales pentru unul de 27 ani nu i se poate intimpla sa ramina IMPOTENT din cauza sexului oral dar peste vreo 20 de ani s-ar putea sa ii para rau ca a practicat aceasta perversiune cu consecinte neplacute 1.TU ESTI NEBUNA? CUM SA RAMANA O PERS.IMPOTENT FA ATUNCI CAND FACE SEX ORAL? 2.CREZI IN REANCARNARE? FUGI REPEDE SI TE UCIDE CA SA TE RENASTI IN TRECUT ADICA CU VREO DOUA MII DE ANI IN URMA CA SA NU MAI SCRII PE FORUM SI SA FACI PE INTELIGENTA.
|
||
|
aaaaa Postat pe 13 Noiembrie 2008 23:51 |
||
De la: dana_3, la data 2008-11-13 22:30:14iati tu medicamente nebuna ce esti georgia ce te intereseaza viata mea pe tine nu te va lua niciodata vreun barbat de spurcata ce esti ca te-ai spurcat ca un wc public cu PERVERSI IMPOTENTI si nu ai atita minte sa pricepi ca si-au batut joc de tine IMBECILO IDIOATO CRETINO n-ai minte nici cit o gaina barbatii te-au spurcat ca pe un wc public cine sa te ma ia asa spurcata CRIZATA ISTERICA PERVERSA ANALFABETA ce esti eu vad ca tu esti crizata. si tiganca, si needucata. Analfabeta esti in continuare. Ai tot tacamul unei babute frustrate. Draga dana, daca in lumea ta, asociezi penisul barbatilor cu cuv. ,,spurcat'', nu inseamna ca toate femeile au langa ele niste spurcaciuni. Pe mine nu m-a spurcat nimeni, pe mine ma iubeste un tip super, spalat, inteligent, care ma satisface ( de aia nu sunt crizata ca tine ). Unul singur si bun. Asa cu tzutzi, vezi uita-te in ograda ta pustie, uita-te la anii pe care ii ai si la ce prostii debitezi si pe urma vorbim. |
||
|
Postat pe 13 Noiembrie 2008 23:54 |
||
De la: Georgia99, la data 2008-11-13 23:54:20De la: dana_3, la data 2008-11-13 22:30:14iati tu medicamente nebuna ce esti georgia ce te intereseaza viata mea pe tine nu te va lua niciodata vreun barbat de spurcata ce esti ca te-ai spurcat ca un wc public cu PERVERSI IMPOTENTI si nu ai atita minte sa pricepi ca si-au batut joc de tine IMBECILO IDIOATO CRETINO n-ai minte nici cit o gaina barbatii te-au spurcat ca pe un wc public cine sa te ma ia asa spurcata CRIZATA ISTERICA PERVERSA ANALFABETA ce esti subscriu
|
||
|
kitty_ Postat pe 14 Noiembrie 2008 00:13 |
||
|
ambele amn2 depinde cum vrei sa o iei u dar io nu vreau sa "iau"deloc in calcul ceea ce ati zis ca oricum va atacati uni pe celalti ...deci cu alte cuvinte sunt contra si la oral si la anal-iza ta ;) |
||
|
iluzia_cristina Postat pe 14 Noiembrie 2008 11:00 |
||
Pro anal si oral Pentru cele care sunt contra:nu stiti ce pierdeti Iar pentru cele care se cearta ca la usa cortului si pe topicul asta:halal de voi
|
||
|
otylya27 Postat pe 14 Noiembrie 2008 11:05 |
||
n-am auzit pana acum k vreun barbat sa fi ramas impotent din cauza sexului oral... era o vb:sunt 2 categorii de oameni:care fac si care nu recunosc!!! fiecare face ce vrea,cand vrea,cu cine vrea...etc etc!!!e clar k la noi aceste subiecte sunt ink tabu(nu pt toata lumea)pt cei mai dezghetati...
|
||
|
lydia23 Postat pe 14 Noiembrie 2008 16:47 |
||
| o sa aflati acum daca nu ati aflat e posibil am spus din PRACTICAREA EXAGERATA A FELATIEI ca multi barbati aflati la virsta maturitatii sa ajunga IMPOTENTI este ceva adevarat care s-a confirmat tocmai de barbatii care au dificultati si probleme legate de viata sexuala intrebatii pe ei daca nu credeti | ||
|
Postat pe 14 Noiembrie 2008 20:36 |
||
| esti tu nebuna care iti permiti sa ma jignesti asta e adevarul degeaba nu va convine daca nu va saturati sa mai sugeti PENISURI barbatesti o sa va treziti cu niste IMPOTENTI da se poate si asa daca le sugeti prea mult sexul mai perverselor terminati odata cu sugerrea PENISULUI barbatesc ca va spurcati degeaba si ei o sa regrete ca au facut-o cu niste tirfe perverse care iau nenorocit si au ajuns IMPOTENTI din cauza tirfelor perverse asa ca nu le mai sugeti sexul perverselor scirboase ce sunteti ca de-a dreptul ati innebunit de atita FELATIE | ||
|
Postat pe 14 Noiembrie 2008 20:42 |
||
| Dana draga, exista cumva si "PENIS femeiesc"? | ||
|
ameliemelo Postat pe 14 Noiembrie 2008 22:25 |
||
| poate stie vreuna mai bine ca mine daca existaPENIS FEMEISC | ||
|
Postat pe 14 Noiembrie 2008 22:40 |
||
De la: dana_3, la data 2008-11-14 20:36:02o sa aflati acum daca nu ati aflat e posibil am spus din PRACTICAREA EXAGERATA A FELATIEI ca multi barbati aflati la virsta maturitatii sa ajunga IMPOTENTI este ceva adevarat care s-a confirmat tocmai de barbatii care au dificultati si probleme legate de viata sexuala intrebatii pe ei daca nu credeti eu am intrat mai tarziu si am pierdut circul de mai inainte dar totusi la replica asta...ce inseamna "acum" pt tine???ca eu personal inca nu m-am lamurit care-i baiul si oroare cu impotenta si cu sexul oral.... acum ...cand??? astept sa aflu.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 15 Noiembrie 2008 00:23 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Sfaturi pentru a atinge cat mai usor orgasmul vaginal? | 4 | De la: kudika_22303 3 Decembrie 2012 10:43 |
| Risc de sarcina? | 4 | De la: kudika_22028 25 Noiembrie 2012 13:37 |
| simptome sau nu? | 8 | De la: _oktober_ 12 Octombrie 2011 20:18 |
|
|
||
| O intrebare! | 39 | De la: anissya 21 Iulie 2009 20:39 |
| traducere, helpppppppp | 6 | De la: ploidevise 17 Decembrie 2010 19:40 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.