Mai multe
De la: Ranyaaa, la data 2008-11-07 18:02:08Numai bine si dumneavoastra Vezi ca te asteapta elmasri... |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 7 Noiembrie 2008 20:10 |
||
|---|---|---|
De la: vivrepouraimer, la data 2008-11-07 01:08:23da,exista Dar ce femeile sunt animale? Normal cadaca lovesti pe cineva ii provoci traume, n-am auzit pana acum de vreun barbat pedepsit pentru asta! |
||
|
Kathara Postat pe 7 Noiembrie 2008 21:06 |
||
|
wolfy...arunci cu venin in toata lumea...nu te plictisesti sa te certi? ma bucur ca esti o fata citita(am observat lucrul acesta din post-urile tale) daca erai asa de inteleapta precum te lauzi nu ne mai dadeai noua peste nas si iti vedeai si tu de treaba ta...astfel nici nu ne demonstrai cat esti de inapta de a purta o discutie la acelasi nivel de calmitate cu care a inceput si nici nu ne mai stresai nici pe noi cu ideile tale fixe...ce bine ar fi fost sa stai draguto in banca ta...dar na tu vrei cearta...asta ai cautat asta ai primit...ouffff incapatanarea asta... cat despre afirmatia "cine se aseamana se aduna" normal ca domnisoara doreste sa poarte o discutie placuta,nu una incare din 2 in doi pasi intalneste jigniri si insulte ...dar de ce ma mir?tu peste tot insulti si vorbesti de sus cu toata lumea...ai grija sa nu alneci de pe scarile pe care te-ai urcat,te va durea un picut ce-i drept sa ai o seara buna,asa cum imi doresti si tu mie
|
||
|
|
||
|
vivrepouraimer Postat pe 7 Noiembrie 2008 21:07 |
||
De la: vivrepouraimer, la data 2008-11-07 21:07:33wolfy...arunci cu venin in toata lumea...nu te plictisesti sa te certi? O, da, ti-ai gasit in elmasri o buna aliata! E chiar super tare, cand nu mai poate cheama si BARBATI (deci barbati, da, nu muieri amarate ca noi) ca ne injure! Ne-a terminat! |
||
|
Kathara Postat pe 7 Noiembrie 2008 21:10 |
||
|
Referitor la acel indemn din Coran pt. barbati sa-si bata femeile, am mai purtat aceasta dezbatere si pe alt topic, reiau mesajele pe care le-am scris acolo(discutia o purtam cu muslim): http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/17966/Isus-FIUL-LUI-DUMNEZEU-DUMNEZEU-INSUSI-PROFET-UN-INVATATOR-/Isus-FIUL-LUI-DUMNEZEU-DUMNEZEU-INSUSI-PROFET-UN-INVATATOR--pagina-11.html Am verificat pe mai multe site-uri traduceri ale Coranului, a dat si wolfy citatele respective din Coranul tradus in limba romana si mai nou si sandra 26, si la fel am verificat si traducerea din Yusuf un invatator pe care tot musulmancele l-au recomandat ca fiind invatatorul dupa care se orienteaza. De la: Janice, la data 2008-05-11 12:19:24muslim acest citat: 'Luptati-va impotriva celor carora li s-a dat Scriptura , care nu cred in Allah ,,,Allah sa-i ucida pe toti! Cat de nebuni sunt ei!" (Sura 9:29) se refera clar la EVREI (VECHIUL TESTAMENT) SI LA CRESTINI (NOUL TESTAMENT)!!! chiar esti ipocrita acum?? degeaba spune in alt citata sa fie blanzi cu cei de alta religie cand in cu totul alt citat spune LUPTATI-VA si se considera ca Allah ii ucide pe necredinciosi PRIN MAINILE MUSULMANILOR "Nu voi i-ati ucis ci Allah i-a ucis"(Sura 8:17)!!! "Loviti-i (pe evrei si pe crestini) oriunde dati de ei"(Coran 2:187). "Luptati cu ei pana cand inceteaza amagirea si locul este preluat de credinta in Allah "(Sura 2:189). asta e clar un indem la islamizarea intregii lumi cu forta pt. ca deh "Paradisul v-a fi al celor care lupta pe calea lui Allah , care ucid si care vor fi ucisi ;lor le apartine adevarata promisiune "(Sura 9:112). (si aici oricum ai intrepreta-o a UCIDE inseamna A UCIDE nu insemna nici sa dai cu un betigas nici sa il mangai cu toporul in jurul gatului inseamna pur si simplu SA-I UCIZI!)ce vrei mai clar de atat? (oricum iti reamintesc ca in NT nu exista absolut nici un citat care sa indemne la taierea gaturilor necrediniciosilor sau "aliatilor" ma rog cum vrei sa le spui si nici vreo referire la paradisul celor care ucid indiferent ca ucid in numele credintei sau nu. Porunca a 6-a : Sa nu ucizi. PUNCT! Altundeva in NT nu scrie absolut nicaieri ca ai putea ucide sau mai mult ca ai ajunge in Paradis pt. asta. Coranul nu are cum sa fie o carte veritabila care sa aiba legatura cu NT pt. simplul fapt ca incalca aceste legi! e aberant!) De la: Janice, la data 2008-05-11 12:49:10muslim eu nu stiu araba ca sa stiu exact traducerea cuvantului care apare tradus la noi LOVITI-LE si nu loviti-le USOR apare pur si simplu LOVITI-LE. Cei care au tradus Coranul (cum ti-a spus si Wolfy in alt post) sunt absolventi de Litere care stiu araba. In plus cand e vorba de o carte sfanta sunt mai multi traducatori. Si mai e si o comunitate islamica in Romania care ar fi sesizat cu siguranta ca nu au tradus corect acest pasaj controversat! (era in interesul comunitatii islamice sa-si imbunatateasca imaginea vizavi de acest aspect si sa nu induca in eroare musulmanii de aici care sunt vorbitori de limba romana si cred ca daca intr-adevar era loviti-le usor ar fi cerut sa fie modificat!). Ma indoiesc ca traducatorii ar fi omis acest lucru la urma urmei era imposibil sa nu le atraga atentia ca acolo scrie LOVITI-LE (e vorba totusi de oameni care traiesc in Romania unde violenta impotriva femeilor e interzisa prin lege imposibil sa nu le fi atras atentia acest cuvant si l-au scris exact asa daca era un cuvant mai bland scriau loviti-le usor sau dojeniti-le sau mustrati-le nicidecum sa le loveasca)si cred ca daca era loviti-le usor scriau exact asa. Aa si uite am cautat traducerea Coranului in engleza sura Al-Nisa (cea referitoare la femei): http://www.islam.tc/cgi-bin/quran/qsearch.pl?surah=4 De la: Janice, la data 2008-05-11 13:11:48SCOURAGE ca si substantiv inseamna si BICI! De la: Janice, la data 2008-05-11 14:34:41Muslim cum se face ca traducerea in 4 limbi inseamna acelasi lucru? EU AM DAT SI SURSELE!!! TE ROG DA SI SURSE DE UNDE IEI TRAQDUCERILE RESPECTIVE (CA ASA SI EU POT SA TRADUC DUPA CUM MA TAIE CAPUL!) De la: Janice, la data 2008-05-11 15:38:30da tu nu ai inteles eu am luat aici STRICT CORANUL SI TRADUCEREA LUI! Ti-am zis ca nu stiu araba dar refuz sa cred ca (uite deocamdata am gasit vreo 3 site-uri islamice cu traducerea) oamenii aia nu stiu araba! si mai ales cred ca comunitatea islamica de pretutindeni tine neaparat ca NICI UN CUVANT AL CORANULUI SA NU FIE MODIFICAT! pt ca cum ai zis ei nu vor sa ajunga sa se piarda continutul! Deci asa o greseala era cu siguranta semnalizata! Si cum ti-am zis ce face seicku l yusuf estes e interpretare! adauga un covant acolo( lightly) ca sa imblanzeasca sensul expresiei si hadith-urile nu sunt facute de teologi musulmani??? eu cred ca cea mai buna sursa e Coranul. Eu cand ti-am dat un citat din Biblie ti-am dat exact citatul nu ti-am spus o varianta interpretata de preoti! De la: Janice, la data 2008-05-11 16:26:20muslim si in likul pe care mi l-ai dat quran explorer este tradus tot asa : De la: Janice, la data 2008-05-11 17:49:40traducerea de yusuf "(33) Men are the protectors and maintainers of women, because Allah has given the one more (strength) than the other, and because they support them from their means. Therefore the righteous women are devoutly obedient, and guard in (the husband's) absence what Allah would have them guard. As to those women on whose part ye fear disloyalty and ill-conduct, admonish them (first), (next), refuse to share their, beds (and last) beat them (lightly); but if they return to obedience, seek not against them means (of annoyance): for Allah is Most High, Great (above you all). " De la: Janice, la data 2008-05-13 19:47:27muslim nu am spus nicaieri ca nu ar fi aprobata traducerea aceea . Ti-am zis doar ca numarul traducerilor in care apare cuvantul simplu A LOVI, TO SCOURAGE, FRAPPER, SCHMERZHAFTE STRAF este mare. Oricum ai lua-o sunt muuult mai multe decat aceea in care apare traducerea cu beat them (lightly). Si ti-am precizat acolo ca (lightly) ala apare acolo ca si o explicatie pusa de traducator.asta nu era in text e O EXPLICATIE a traducatorului (sau a teologului) - seikul Yusuf! venita la ceva vreme dupa ce a murit Mohammad!(deci e o interpretare a lui personala) si daca cuvantul din araba era chiar sinonim cu beat tehm lightly atunci scria beat them lightly si nu se punea lightly in paranteza. (si cum am spus daca era o bataie atat de lightly nu trebuia sa apara acolo!). Original asta inseamna seicul yusuf in acel video spune care este cuvantul in araba (nu reusesc sa il transcriu ceva de genul "garraba" :D) si spune -ei bine asta inseamna "to hit"=a bate in araba - el a interpretat doar ca normal ca sa nu fie batute de-a binelea...si doar cu un betigas. e o INTERPRETARE. In Coran nu asa aparea scris original pt. ca daca era asa nu puneau lightly in paranteza (l-au pus in paranteza pt. a se sti cum a fost scris textul initial) - cum ai zis si eu stiu ca MUSULMANII TIN CA NICI UN CUVANT AL SFANTULUI CORAN SA NU FIE MODIFICAT! De aceea e pus in paranteza sa nu cumva sa se incurce. De la: Janice, la data 2008-05-13 23:01:38muslim TOTUSI lightly apare in paranteza ... ca si restul cuvintelor care apare ca explicatii IN PLUS ale traducatorului. Daca sensul acelui verb din araba era cu adevarat echivalent cu beat them lightly atunci nu mai punea lightly in paranteza! scria simplu: then..beat them lightly. Oare nu mai eu vad asa chestia asta?? Sunt curioasa RESTUL LUMII ce crede:D. Nu de alta dar de obicei cand cineva adauga ceva/ o explicatie textului ORIGINAL aceasta explicatie este pusa in paranteza ca sa se stie ca e o idee a traducatorului/ interpretului...oricum o persoana DIFERITA de autor. |
||
|
Josie Postat pe 7 Noiembrie 2008 22:41 |
||
Scuze pt. mesajul ...'vast' dar eu zic ca ar trebui sa fie clar pt. TOATA LUMEA ca in Coranul original scria LOVITI-LE si atat! Cine se mai baga sa fie musulmanca? ... aud!? ... si pt. musulmance am o singura urare: enjoy!
|
||
|
Josie Postat pe 7 Noiembrie 2008 22:45 |
||
De la: sandra26, la data 2008-11-06 23:21:56De la: elmasry, la data 2008-11-06 21:33:21Nici una dintre voi nu este in masura sa critice islamul..sau niste pagane care au negat existentza lui Dumnezeu sa vina sa ne vb noua de crestinism....dupa atata timp tot o tine ti pe a voastra.....oricum nu aveti putere de convingere!!nu sunteti voi alea destepte!! papusa..eu am numit-o pe kathara pagan da?.......ce ai scris tu k zice in Dex la cuvantul pagan?? cumva persoana care nu are nici o religie?? kathara a mentionat k este atee, nu are nici un Dumnezeu... nu are o nici o credintza.... Pisicutzo nu te mai baga....k esti inutila ... |
||
|
Postat pe 7 Noiembrie 2008 23:05 |
||
De la: wolfy, la data 2008-11-07 00:02:36De la: elmasry, la data 2008-11-06 22:22:14De la: wolfy, la data 2008-11-06 22:02:09De la: elmasry, la data 2008-11-06 21:33:21Nici una dintre voi nu este in masura sa critice islamul..sau niste pagane care au negat existentza lui Dumnezeu sa vina sa ne vb noua de crestinism....dupa atata timp tot o tine ti pe a voastra.....oricum nu aveti putere de convingere!!nu sunteti voi alea destepte!! ma faci sa rad ...pana acum ati facut ura de rasa....k arabii sunt ''porci musulmani'', ''morti de foame'', ''poponari emigranti'' , ''prosti'', k au nush cate nevestem, k inseala etc etc. etc....sau k ''nu este rusine mai mare pe lumea asta decat faptul k esti musulman''?????? |
||
|
Postat pe 7 Noiembrie 2008 23:10 |
||
|
PÃG'ÂN, -Ã, pãgâni, -e, s.m. si f., adj. 1. S.m. si f. Persoanã care se închinã zeilor sau idolilor; idolatru; p. ext. nume dat de crestini celor care sunt de altã religie decât cea crestinã sau care nu are nici o religie; p. restr. turc, mahomedan (...) Sursã : DEX'98 (28814) Deci cine-i pagan? Aud? Oh,my, auzi cica musulmanii! Mai, mai,mai ! |
||
|
Kathara Postat pe 8 Noiembrie 2008 00:08 |
||
|
Pt ELMASRY: bai desteapta fata ce esti (imi pare rau dar nu pot sa ma adresez tie cu pisicuta sau papusica sau mai stiu eu dulcegarii),sa stii ca ma si enervezi....Ai o problema?????? Te deranjeaza ca am luat cuvantul mot a mot din dictionar?Auzi,cic am scris eu la DEX.Da bai ,sa te interesezi daca exist autor Dex cu numele meu....Bai inutila esti tu poate,eu am oferit definitii pentru cei care nu sunt in stare sa puna mana pe DEX. Asta era cea mai explicita definitie dac vrei tu sa stii....daca nu-ti convine fa contestatie la toate librariile si sune-le ca vand carti false!!!!!1 M-ai enervat la culme. Nu ma lua tu pe mine cu frivolitati precum pisicuta....papusica.... Ba uite noroc de mine ca-ti ofer dex-ul...poate te mai destepti si tu si te faci mai utila pe alt forum....
|
||
|
kassandry Postat pe 8 Noiembrie 2008 00:37 |
||
De la: Kathara, la data 2008-11-08 00:08:57PÃG'ÂN, -Ã, pãgâni, -e, s.m. si f., adj. 1. S.m. si f. Persoanã care se închinã zeilor sau idolilor; idolatru; p. ext. nume dat de crestini celor care sunt de altã religie decât cea crestinã sau care nu are nici o religie; p. restr. turc, mahomedan (...) asa si care e faza???''este nume dat de crestini'' .....eu te pot numii pagana.......tu pe musulmani NU.......get it desteapto
|
||
|
Postat pe 8 Noiembrie 2008 00:37 |
||
De la: sandra26, la data 2008-11-08 00:37:15Pt ELMASRY: bai desteapta fata ce esti (imi pare rau dar nu pot sa ma adresez tie cu pisicuta sau papusica sau mai stiu eu dulcegarii),sa stii ca ma si enervezi....Ai o problema?????? Te deranjeaza ca am luat cuvantul mot a mot din dictionar?bai inutila esti tu poate,eu am oferit definitii pentru cei care nu sunt in stare sa puna mana pe DEX. Opps....am atins unde doare????? nu am zis nimik de varti false sau bla bla ce aberatii ai scris mai sus....ai sarit in sus repede fara sa gandesti si ai dat cu capul...zbang....not my fault kitty |
||
|
Postat pe 8 Noiembrie 2008 00:40 |
||
De la: elmasry, la data 2008-11-08 00:37:44De la: Kathara, la data 2008-11-08 00:08:57PÃG'ÂN, -Ã, pãgâni, -e, s.m. si f., adj. 1. S.m. si f. Persoanã care se închinã zeilor sau idolilor; idolatru; p. ext. nume dat de crestini celor care sunt de altã religie decât cea crestinã sau care nu are nici o religie; p. restr. turc, mahomedan (...) Tu nu esti capabila sa citesti o definitie? Si sotul tau este la fel de pagan ca si mine, adica el sta cu mine in Iad pentru eternitate! |
||
|
Kathara Postat pe 8 Noiembrie 2008 00:43 |
||
De la: elmasry, la data 2008-11-08 00:40:20De la: sandra26, la data 2008-11-08 00:37:15Pt ELMASRY: bai desteapta fata ce esti (imi pare rau dar nu pot sa ma adresez tie cu pisicuta sau papusica sau mai stiu eu dulcegarii),sa stii ca ma si enervezi....Ai o problema?????? Te deranjeaza ca am luat cuvantul mot a mot din dictionar?bai inutila esti tu poate,eu am oferit definitii pentru cei care nu sunt in stare sa puna mana pe DEX. Sandra, nu te deranja, asta e nivelul in general al celor care sunt "indragostite" de minunate religie sau de banii musulmanului! |
||
|
Kathara Postat pe 8 Noiembrie 2008 00:44 |
||
De la: Kathara, la data 2008-11-08 00:43:57De la: elmasry, la data 2008-11-08 00:37:44De la: Kathara, la data 2008-11-08 00:08:57PÃG'ÂN, -Ã, pãgâni, -e, s.m. si f., adj. 1. S.m. si f. Persoanã care se închinã zeilor sau idolilor; idolatru; p. ext. nume dat de crestini celor care sunt de altã religie decât cea crestinã sau care nu are nici o religie; p. restr. turc, mahomedan (...) ba da draga sunt capabila si v am demonstrat ,,,te am numit pagana pe buna dreptate......iar definitia adusa de papusica aia nu a facut decat sa imi intareasca afirmatia.... |
||
|
Postat pe 8 Noiembrie 2008 00:46 |
||
De la: Kathara, la data 2008-11-08 00:43:57De la: elmasry, la data 2008-11-08 00:37:44De la: Kathara, la data 2008-11-08 00:08:57PÃG'ÂN, -Ã, pãgâni, -e, s.m. si f., adj. 1. S.m. si f. Persoanã care se închinã zeilor sau idolilor; idolatru; p. ext. nume dat de crestini celor care sunt de altã religie decât cea crestinã sau care nu are nici o religie; p. restr. turc, mahomedan (...) stii ce nu inteleg eu .......tu porti o discutie cu mine sau cu sotul meu??????? knd pierzi teren te legi de familie si de profesie,,get lost!! |
||
|
Postat pe 8 Noiembrie 2008 00:47 |
||
De la: Kathara, la data 2008-11-08 00:44:53Vai nu-mi vine sa cred.....ce multa prostie pe lume adunata in tipa asta ...oare ce cauta aici?sa la topicul incultilor...il deschid eu si o si ivit pe ea....ei uite ca si eu o sa ard in focul iadului de atee ce sunt.Si ma mandresc ca sunt atee....De la: elmasry, la data 2008-11-08 00:40:20De la: sandra26, la data 2008-11-08 00:37:15Pt ELMASRY: bai desteapta fata ce esti (imi pare rau dar nu pot sa ma adresez tie cu pisicuta sau papusica sau mai stiu eu dulcegarii),sa stii ca ma si enervezi....Ai o problema?????? Te deranjeaza ca am luat cuvantul mot a mot din dictionar?bai inutila esti tu poate,eu am oferit definitii pentru cei care nu sunt in stare sa puna mana pe DEX.
|
||
|
kassandry Postat pe 8 Noiembrie 2008 00:48 |
||
De la: Kathara, la data 2008-11-08 00:44:53De la: elmasry, la data 2008-11-08 00:40:20De la: sandra26, la data 2008-11-08 00:37:15Pt ELMASRY: bai desteapta fata ce esti (imi pare rau dar nu pot sa ma adresez tie cu pisicuta sau papusica sau mai stiu eu dulcegarii),sa stii ca ma si enervezi....Ai o problema?????? Te deranjeaza ca am luat cuvantul mot a mot din dictionar?bai inutila esti tu poate,eu am oferit definitii pentru cei care nu sunt in stare sa puna mana pe DEX. si sandra nu afce parte din aceeasi categorie?? nu e cu musulmanu'???
|
||
|
Postat pe 8 Noiembrie 2008 00:48 |
||
De la: elmasry, la data 2008-11-08 00:40:20De la: sandra26, la data 2008-11-08 00:37:15Pt ELMASRY: bai desteapta fata ce esti (imi pare rau dar nu pot sa ma adresez tie cu pisicuta sau papusica sau mai stiu eu dulcegarii),sa stii ca ma si enervezi....Ai o problema?????? Te deranjeaza ca am luat cuvantul mot a mot din dictionar?bai inutila esti tu poate,eu am oferit definitii pentru cei care nu sunt in stare sa puna mana pe DEX. elmasry nu ti-e somnic ????? lasa mai draguta ca nu ai cu cine sa o dai la pace....
|
||
|
mafia_nrr1 Postat pe 8 Noiembrie 2008 00:49 |
||
De la: sandra26, la data 2008-11-08 00:48:51De la: Kathara, la data 2008-11-08 00:44:53Vai nu-mi vine sa cred.....ce multa prostie pe lume....ei uite ca si eu o sa ard in focul iadului de atee ce sunt.Si ma mandresc ca sunt atee....De la: elmasry, la data 2008-11-08 00:40:20De la: sandra26, la data 2008-11-08 00:37:15Pt ELMASRY: bai desteapta fata ce esti (imi pare rau dar nu pot sa ma adresez tie cu pisicuta sau papusica sau mai stiu eu dulcegarii),sa stii ca ma si enervezi....Ai o problema?????? Te deranjeaza ca am luat cuvantul mot a mot din dictionar?bai inutila esti tu poate,eu am oferit definitii pentru cei care nu sunt in stare sa puna mana pe DEX. aolo alta care se crede aia desteapta!! nu mai era nevoie si de tine......avem deja ''intelectualele'' noastre........papusha daca erai asa desteapta cum pretinzi nu te mai casatoreai cu musulmanu' si ajungeai sclava prin turcia .....imi e sila de astea care nu au pic de recunostintza si respect fata de persoana de langa ,cu care impart atat bucurie cat si tristetze,,, |
||
|
Postat pe 8 Noiembrie 2008 00:52 |
||
De la: mafia_nrr1, la data 2008-11-08 00:49:29De la: elmasry, la data 2008-11-08 00:40:20De la: sandra26, la data 2008-11-08 00:37:15Pt ELMASRY: bai desteapta fata ce esti (imi pare rau dar nu pot sa ma adresez tie cu pisicuta sau papusica sau mai stiu eu dulcegarii),sa stii ca ma si enervezi....Ai o problema?????? Te deranjeaza ca am luat cuvantul mot a mot din dictionar?bai inutila esti tu poate,eu am oferit definitii pentru cei care nu sunt in stare sa puna mana pe DEX. mafia lasa ma k stiu ce stiu......zic ceva si vor sa ma contrazica dar tot ce fac nu este decat sa intareasca cele spune de mine .....si tot ele alea destepte si restul prosti |
||
|
Postat pe 8 Noiembrie 2008 00:54 |
||
ELMASRY:sclava prostiei tale esti tu.Asa de mult de biciuie prostia la cap.Prostia e idolul tau pe care il urmezi cu sfintenie.M-ai vazut tu in Turcia cum sunt?İn poza asta arat eu a sclava?????
|
||
|
kassandry Postat pe 8 Noiembrie 2008 00:59 |
||
De la: elmasry, la data 2008-11-08 00:47:53 Nu, nu se preface .. chiar e atat de proasta! |
||
|
Kathara Postat pe 8 Noiembrie 2008 01:05 |
||
| Daca vrei tu sa stii Elmasry,eu chiar nu cred ca am jignit nici o fata musulmana de pe topicul asta si nici in viata reala.Ca sunt atee si am dat niste definitii pentru inculti ca tine asta e dreptul meu....Esti mare musulmana....iti spun ca nu esti nimic....musulmaniii adevarati nu vorbesc asa ca tine.Pacat de cele spuse de fete bune la inima despre musulmani pasnici,ca esti tu aia care face exceptie.Fato,lasa-te de sportul asta....Nu ai replica la nimic pentru ca nu te duce mintea....Cum poti tu nega o definitie din DEX? Dar ce zici de celelalte doua?aaa?sunt false? | ||
|
kassandry Postat pe 8 Noiembrie 2008 01:06 |
||
De la: elmasry, la data 2008-11-08 00:48:57De la: Kathara, la data 2008-11-08 00:44:53 Sandra nu e nici indoctrinata si clar ca nici maritata pentru bani - alea de obicei isi pleaca jos joosss capsorul, ce naiba, rebuie eu sa-ti povestesc TIE cum sta treaba? |
||
|
Kathara Postat pe 8 Noiembrie 2008 01:07 |
||
De la: sandra26, la data 2008-11-08 00:59:08ELMASRY:sclava prostiei tale esti tu.Asa de mult de biciuie prostia la cap.Prostia e idolul tau pe care il urmezi cu sfintenie.M-ai vazut tu in Turcia cum sunt?İn poza asta arat eu a sclava????? acum nu, probabil k te ai mai desteptat,,,,dar ai fost sclava!! nu am idol....cred doar in Dumnezeu!!! noapte buna papusha
|
||
|
Postat pe 8 Noiembrie 2008 01:08 |
||
De la: elmasry, la data 2008-11-08 00:54:45 Stii prostia ta din cap! Ghici pe cine l-am citat aici? |
||
|
Kathara Postat pe 8 Noiembrie 2008 01:08 |
||
De la: elmasry, la data 2008-11-08 01:08:02De la: sandra26, la data 2008-11-08 00:59:08ELMASRY:sclava prostiei tale esti tu.Asa de mult de biciuie prostia la cap.Prostia e idolul tau pe care il urmezi cu sfintenie.M-ai vazut tu in Turcia cum sunt?İn poza asta arat eu a sclava????? Draguta, ia vezi ca te cheama alea prin harem, ti-a venit suveranu' du-te si-i pupa picioarele!
|
||
|
Kathara Postat pe 8 Noiembrie 2008 01:09 |
||
De la: sandra26, la data 2008-11-08 01:06:03Daca vrei tu sa stii Elmasry,eu chiar nu cred ca am jignit nici o fata musulmana de pe topicul asta si nici in viata reala.Ca sunt atee si am dat niste definitii pentru inculti ca tine asta e dreptul meu....Esti mare musulmana....iti spun ca nu esti nimic....musulmaniii adevarati nu vorbesc asa ca tine.Pacat de cele spuse de fete bune la inima despre musulmani pasnici,ca esti tu aia care face exceptie.Fato,lasa-te de sportul asta....Nu ai replica la nimic pentru ca nu te duce mintea....Cum poti tu nega o definitie din DEX? Dar ce zici de celelalte doua?aaa?sunt false? mai singura proasta dintre noi eu vad clar k tu esti.,...first nu am negat definitia din Dex din contra ti a zis k am folosit-o corect,,,,,un om fara credintza este numit pagan.....second unde ai vazut tu k eu am zis k sunt muslim???esti pe dinafara grav....ti am zis nu mai sarii in sus k iar dai cu capul,,,,,si zbang zbang.....ti se evapora neuronul....... |
||
|
Postat pe 8 Noiembrie 2008 01:13 |
||
De la: Kathara, la data 2008-11-08 01:09:18De la: elmasry, la data 2008-11-08 01:08:02De la: sandra26, la data 2008-11-08 00:59:08ELMASRY:sclava prostiei tale esti tu.Asa de mult de biciuie prostia la cap.Prostia e idolul tau pe care il urmezi cu sfintenie.M-ai vazut tu in Turcia cum sunt?İn poza asta arat eu a sclava????? te las pe tine k tot ai bucurii la el |
||
|
Postat pe 8 Noiembrie 2008 01:14 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| pisica persana | 9 | De la: blondye24 22 Noiembrie 2012 13:43 |
| si pasaportul | 5 | De la: dakar_dakina 29 Mai 2009 16:58 |
| o cafea pentru fiecare | 0 | De la: 14 Martie 2010 18:55 |
|
|
||
| transport marfa eiftin inchiriez duba cu fara sofer | 1 | De la: ciobsy 16 Martie 2011 22:32 |
| Sincer!Voi luati in considerare sfaturile pe care le primiti si ce cereti aici pe kudica?Sau doar selectati ce va convine? | 53 | De la: iacinta 10 Decembrie 2009 12:52 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.