Setari Cookie-uri

Si noi, astea grasute?

Buna!aAm avut si eu problema asta,dar nu am luat nici un fel de pastile.Am renuntat la paine,am mancat orice,cate putin si am alergat in parc,in loc sa merg cu taxiul sau autobusul am mers pe jos.Mi-a prins foarte bine,am slabit in 9 luni 16 kg.Bafta fetelor!

Postat pe 29 Ianuarie 2009 11:26
Si pe mine m-au incantat pastilele astea chinezesti. Si am luat vreo 2 sapt, am slabit intrr-adevar vreo 5 kg, eram f mandra de mine dar pe zi ce trece ma simteam rau. Pana la urma am facut o criza de rinichi.
De atunci am ajuns la concluzia ca dieta trebuie sa insemne un regim alimentar, miscare cat mai multa posibila...si o viata linisttita.
Va pup
AdrIanalove22
Postat pe 13 Februarie 2009 08:29
buna si eu am avut aceeasi problema am avut 105 kg si am vrut neaparat sa slabesc.am cumparat capsula de slabit am dat 108,pe o cutie 30 de buc am renuntat la paine,dulciuri si mancare grasa si am slabit in 2 saptamani 10 kg.deja ma simt mult mai bine si arat mult mai bine.te pup si bafta
raisa0510
Postat pe 13 Februarie 2009 09:52
super slim nu sunt bune deloc!!!am o prietena care le-a luat si a inceput sa-i cada parul foarte mult. acum saraca se chinuie cu revalid sa-i creasca la loc si nici n-a slabit mult 5 kg in prima luna pe urma nimic.asa ca nu luati tampeniile alea chinezesti pe care nici macar nu scrie ce contin.
scooby20
Postat pe 15 Februarie 2009 10:31
Buna,

Nu stiu exact unde s-a dus mesajul meu anterior, cert este ca daca ma repet mai acordati-mi inca odata putin din timpul vostru.Povestea mea este foarte simpla , in urma nasterii am ramas cu cateva kg(destul de multe), ideea e ca eram disperata, am incercat de toate, pana si sport fac acum, nu exagerez dar ceva,ceva tot fac. Am incercat si Super Slim, foarte tare, desi nu am crezut nicio secunda ca poate face ceva mai mult decat oricum facusera celelalte.Am fost placut surprinsa, pe langa toate aveam si ceva carente de fier in organism, guess what , mi-a rezolvat (nu stiu cum) si treaba aceasta, asa ca totusi luati-o ca pe o optiune, oricum cred ca deja cunosteti vorba ca "orice luat in exces, fie el si un lucru bun, dauneaza/strica".In fine sper ca v-am fost de folos, va pup fetelor!!!!!

Postat pe 18 Februarie 2009 13:24
Buna,

Ideea este ca exista multe SuperSLIM contrafacute, la preturi derizorii, care incanta buzunarul, cu vreo 20-30lei mai putin,le iei pe acelea si zici ca ai facut afacere.....nu este chiar asa, ai nevoie de mai mult de atat sa le consumi. va pup...si un prospect printre care..

Postat pe 18 Februarie 2009 13:28
De la: lil_mariuk, la data 2008-07-19 23:15:43si eu sunt plinuta!:D...si e ok.pentru mine.asta mi este constructia,mi a zis si doctorul.am momente in care ma simt prost din cauza kilogramelor in plus atunci cand merg la cumparaturi si intreb de masuri mari.poate ar fi totul ok, daca nu ar exista acea figura de oripilare a vanzatoarelor ("vai..masura asta in nici un caz.cea mai mare este L..nu cred ca exista ceva mai mare de atat") sau alea cu figura de "vaaaaai saraca, ce grasa e".incerc sa trec peste.ma uit in oglinda, imi zambesc, imi mai aranjez parul o data si merg mai departe.nu putini au fost cei care mi au zis ca fetele plinute sunt mai frumoase, mai voioase, mai haioase, mai pline de viata..si lista poate continua..nu sunt lucruri pe care mi le au zis doar asa..ca sa nu taca..mi le au zis pentru ca sunt adevarate.am inceput sa le cred in timp..si acum imi este bine.sunt impacata cu mine.e adevarat ca nu mi vin toate fustele care mi plac sau pantalonii cu talie joasa..si ce?important e sa ma simt eu bine, sa am incredere in mine, sa fac ceva ce mi place si sa ma simt mandra de asta:) cat despre hainele cu masuri mari..la quelle au niste preturi bunicele si masuri super!!incearca!!

asa e:sunt "the best" grasanelele...eu am trei prietene ffff bune,grasanele...
stravaro
Postat pe 14 Aprilie 2009 16:32
salut fetelor...si eu sunt destul de plinutza.....adik depasesc cu un pic mai mult de 70 si am incercat si eu diete peste diete...acu chiar m-am apucat de sport, am grija c mananc, sa nu exagerez cu painea.chiar manac de asta integrala sau deloc...si oricum sunt de parere k cine t place t place asa cum esti....incercati si voi sa fiti mai optimiste,numai acordati asa d mare importanta acestei chestiuni k nu e chiar asa de bine..din experienta proprie va zic...va pooop si multa bafta pers care vor sa slabeasca.si daca stiti o dieta f tare sa imi spunetzi si mie...plsss
anamaryea
Postat pe 7 Mai 2009 16:49
Buna Alexutza!As vrea sa iti spun ca este foarte important in primul rand tie sa iti placa ce vezi in oglinda,caci daca nu te simti ok in pielea ta,atunci nici dispozitia nu va fi chiar excelenta!Mult succes in ce ti-ai propus si capul sus orice ar fi!!:*
aly_just_me
Postat pe 7 Mai 2009 17:16
Monik,esti draguta sa-mi trimiti si mie regimul ala de care vorbeai?
Cat despre Alexandra,te inteleg perfect,si eu trec prin acelasi lucru.Multa ambitie si mult noroc!
Alexandruski
Postat pe 7 Mai 2009 21:39
De la: Cea_Mai_Rea, la data 2008-02-09 18:05:35Off...mai fetita! Lasa gandurile astea obsesive vis`a`vis de slabit...invata sa te accepti asa cum esti. Si eu am 62kg ...si crede`ma ca am invatat sa zambesc indiferent de greutate. Nu suntem facute toate pt a merge pe podium. Imbraca hainute care sa te faca sa te simti bine, care iti plac si sunt comode. Nu te opri la negru, pentru ca nu face minuni.
Sunt sigura ca ai in jur zeci de oameni care te iubesc asa...invata sa te iubesti si tu!
Pupici...Narcisa


poi bre...una e sa ai 62 kg, alta e sa ai 82... nu sunt ganduri obsesive... daca tu ai avea 82, ti-ai taia venele...si nu cred ca te-ai mai iubi cu atata pasiune...
crissa_909
Postat pe 1 Iunie 2009 16:18
mai eu ma uit la poza ta si vad o fata f draguta...tu ai ce ai cu kg in plus eu am cu cele in minus.eu ma cred prea slaba...dar am ajuns la concluzia ca oricum am dao nu e bn.suntem frumoase asa cum suntem
Anonima_007
Postat pe 1 Iunie 2009 16:45
Inceputul e sa te accepti asa cum esti, apoi sa accepti ceea ce faci gresit (mai precis cu ce intreci masura). Dupa ce ai inteles chestile astea poti sa incepi un mod de viata impus de tine si pentru tine, vreau sa zic ca numai tu stii cat poti sa faci. Eu zic ca cel mai bine e sa nu mananci foarte mult odata si sa nu prea mananci seara, in rest sa mananci ce iti place, dar sa incerci sa fie mai sanatos Si eu cred ca sportul ajuta foarte mult, la mine functioneaza inotul cel mai bine, dar am vazut ca si tae-bo e bun. Mie nu-mi place sa alerg
In legatura cu imbracatul, eu zic sa nu iti ascunzi toate formele ci sa pui in valoare ce ai mai frumos. Sa nu incerci sa porti haine largi si in partea de sus si jos. Si parerea mea, fara bluze pe gat, mai bine un decolteu in V sau altfel; fara imprimeuri cu desene marunte, dungi orizontale sau carouri, recomandate sunt dungile verticale.

Postat pe 1 Iunie 2009 17:00
Buna fetelor!Noi astea mai grasutze cred ca nu ar trebui sa disperam.Si eu duc o lupta continua cu kg in plus,nu m-am ingrasat pt ca am mancat prostioare,ci din cauza unui tratament si cel mai sigur pt a slabi este un stil de viata sanatos.Am tinut tot felul de diete(regim disociat),cel cu supa de varza-dar nu au functionat-adk slabeam cateva kg,dar in mom cand incepeam sa mananc mai normal,le puneam la loc si chiar peste ce dadusem jos.Am postat regimul meu cel mai bun la sectiunea diete si a fost cel mai bun pentru mine-3 mese pe zi si 2 gustari.In legatura cu hainele,acum depinde si de conformatia fiecareia dintre noi,dar eu zic sa purtati si culori deschise,vesele,sa zambiti ,sa aveti incredere in voi si cu multa vointa ,vom reusi si sa fim mai slabute!
Eu am acum cam 70-73....nu stiu sigur,pt ca sunt cam dezamagita de mine pt ca am mancat aiurea dupa ce slabisem 7kg in 1 luna jum cu dieta de care v-am spus si nu m-am mai cantarit,dar sper sa incep sa mananc din nou sanatos si sa ajung pe la 55-60kg!
luyyzz
Postat pe 1 Iunie 2009 17:03
Am uitat sa zic ca sunt total impotriva dietelor stricte si a pastilelor de slabit sau altor chestii care te fac sa slabesti drastic in scurt timp. Trebuie sa intelegi ca daca slabesti rapid tot asa de repede te vei ingrasa la loc odata ce ai renuntat la mijlocul respectiv de slabire si sa fim seriosi nu putem s-o tinem la nesfarsit cu acele chestii. De aceea e important sa te accepti asa cum esti si sa mergi in ritmul tau si sa ai incredere in tine. Si pana la urma daca cineva te place pt cum arati nu stii niciodata daca te place pe tine cu adevarat sau doar imaginea ta. Este o vorba " Daca pt picioare te ia, pt picioare te si tine."

Postat pe 1 Iunie 2009 17:08
De la: valislorita, la data 2009-02-13 09:52:31buna si eu am avut aceeasi problema am avut 105 kg si am vrut neaparat sa slabesc.am cumparat capsula de slabit am dat 108,pe o cutie 30 de buc am renuntat la paine,dulciuri si mancare grasa si am slabit in 2 saptamani 10 kg.deja ma simt mult mai bine si arat mult mai bine.te pup si bafta


Imi zici te rog si mie ce pastile??
Si eu am ceva kilograme in plus(multe chiar), nu disper, dar mi-ar prinde bine sa mai dau jos ceva din ele.
Ca sa ma intelegeti, acum 2 ani am renuntat la fumat pentru 3 luni, timp in care am descoperit ciocolata (bat-o vina) si am reusit sa pun pe mine 25Kg si de atunci ma tot chinui sa le dau jos.
Am incercat tot felul de diete, dar, imi este destul de greu avand in vedere ca sufar de ulcer gastric.

slyd
Postat pe 2 Iunie 2009 16:48
ti-a raspuns deja..."capsula de slabit"..asa se numesc pastilele.Nu stiu ce sa spun despre ele..sunt impotriva pastilelor si a dietelor drastice,mai ales ca eu am luat kg in plus din cauza unor pastile!
Succes in cura de slabire!
luyyzz
Postat pe 3 Iunie 2009 20:50
De la: luyyzz, la data 2009-06-03 20:50:31ti-a raspuns deja..."capsula de slabit"..asa se numesc pastilele.Nu stiu ce sa spun despre ele..sunt impotriva pastilelor si a dietelor drastice,mai ales ca eu am luat kg in plus din cauza unor pastile!
Succes in cura de slabire!

offff fetelor.....toate ne consumam d accesi problema....:((( si eu am 54 d kg si 1 60.....si nici nu pot slabi am 6 luni d cand m-am ingrasat.....mereu am avut 48......:(( offffff lasa ca..am obs ca ...suntem iubite si asa conteaza mult noi ca persoane ...ingrijite....desi suntem mai plinute
truelife
Postat pe 3 Iunie 2009 21:05
De la: truelife, la data 2009-06-03 21:05:28
De la: luyyzz, la data 2009-06-03 20:50:31ti-a raspuns deja..."capsula de slabit"..asa se numesc pastilele.Nu stiu ce sa spun despre ele..sunt impotriva pastilelor si a dietelor drastice,mai ales ca eu am luat kg in plus din cauza unor pastile!
Succes in cura de slabire!

offff fetelor.....toate ne consumam d accesi problema....:((( si eu am 54 d kg si 1 60.....si nici nu pot slabi am 6 luni d cand m-am ingrasat.....mereu am avut 48......:(( offffff lasa ca..am obs ca ...suntem iubite si asa conteaza mult noi ca persoane ...ingrijite....desi suntem mai plinute

54 si te consideri ...."grasa"..hai t rog fii serioasa....cred ca esti ok,dar vai ,stiu,fiecare ne vedem in felul nostru si n simtim cumva!
luyyzz
Postat pe 4 Iunie 2009 22:59
salut, am citit toate cele 4 pagini si am obs ceva alexandra nu a mai dat niciun semn de viata . eram curioasa sa stiu daca a slabit si cum pana la urma ,daca s-a dus la banchet si ce rochie a avut si daca a facut sa straluceasca rochia sau rochia pe ea. alexandra unde esti?

si eu sunt grasa si nu stiu de ce citesc toate topicurile care au legatura cu pierderea kg ca ne-am lamurit cam ce ne face rau. am fost si eu curioasa cu miraculoasa pastila super slim si nu pot nega ca nu am slabit de la ea ,dar incerc sa profit de ea si sa imi micsorez stomacul sa il obijnuiesc sa mananc mai putin.
fetelor de fapt stiti ce am obs in primele 2 sapt decand luam pastila aveam oscilatii de greutate cand nu mancam mai nimic slabeam si un 1 si chiar 1.5 pe zi minunat si cand mancam cat de cat normal ma ingrasam tot cat slabeam, in sapt urm am inceput sa fac experimente adica sa vad ce e gresit. pe urma am cumparat cartea lui montiniacg(pana mea cum il cheama" si am inteles cam cum sta treaba si am vrut sa combin pastilele cu genul de viata pe care il propunea" monti" cum ii zic altii. am inceput sa ma duc la sala si instrucoru face gimnastica in apa si deci ma duc si la bazin.
saptamana asta am dat 1 kg si sunt f fericita . cele care spun ca e f imp sa mananci cele 3 mese si chiar cele 2 gustari si apa. sapt asta am mancat mai putin cand am venit de la bazin 2 seri. am mancat si ciocolata si orez cu lapte si paine ( mai cu masura) dar ideea e ca am mancat si am slabit. dar mai mult de dat jos si as vrea ca si dupa 3 luni sa vb cu aceasi fericire in glas.
sper sa mai tinem legatura
ramonaaaa
Postat pe 6 Iunie 2009 17:25
gata stiu d c citesc topicurile probabil sa ma imbarbatez, sa cred ca se poate si ca si altele au putut
ramonaaaa
Postat pe 6 Iunie 2009 17:27
si eu am inceput sa tin regimul montignac, am o matusa care a slabit de la craciun pana acuma 15 kg, sunt fericita pt ea si m-am hotarat sa incerc si eu.
si va mai spun ceva cel mai bun medicament pt slabit (care este si ecologic si nu face rau) este DRAGOSTEA. eu m-am indragostit si de 1 saptamana nu pot sa mai mananc nimik, nici macar ce am voie.
si bineinteles trebuie sport.
va pup dulce
alicsandra21
Postat pe 22 Iunie 2009 16:17
aici puteti gasi hainute pentru grasute,un nou site
http://hainutegrasute.blogspot.com/
hopeangeld
Postat pe 2 Iunie 2010 21:35
cauta bluze largute si mai lungi
pantalonii arata mai bine stramti, nu foarte largi decat daca vrei sa te plimbi in corturi
culori inchise preferabil
te poti imbraca cu stil oricum ai fi, doar sa-ti maschezi defectele:)

cat despre slabit,mananca regulat, de 5-6 ori pe zi, mancare diversificata dar usoara. fara grasimi si dulciuri sau bauturi acide.succes
Kallliste
Postat pe 6 Iunie 2010 22:49
in primul rand...nu iti trebuie un regim sau ceva de genul!!!!!

1.nu mai mananci seara(dupa ora 6)
2.reduci din dulciuri
3. cand mananci de dupa amiaza nu trebuie sa te infunzi cu mancare
4.seara cand iti este foaen mananca fructe sau ea o cana cu apa



eu asa am facut si eu si am slabit 3 kilograme pe saptamana
adica..........12kilograme pe luna
nu e putin ........

am tinut 2 sapt si am ajuns la greutatea ideala:)


incearca
kudika319520
Postat pe 4 Septembrie 2010 15:07
De la: kudika319520, la data 2010-09-04 15:07:26in primul rand...nu iti trebuie un regim sau ceva de genul!!!!!

1.nu mai mananci seara(dupa ora 6)
2.reduci din dulciuri
3. cand mananci de dupa amiaza nu trebuie sa te infunzi cu mancare
4.seara cand iti este foaen mananca fructe sau ea o cana cu apa



eu asa am facut si eu si am slabit 3 kilograme pe saptamana
adica..........12kilograme pe luna
nu e putin ........

am tinut 2 sapt si am ajuns la greutatea ideala:)


Lasa povestile...

incearca
kudika226898
Postat pe 6 Septembrie 2010 20:32
eu am slabit 35 de kg in 7 luni fara diete minune, pastile, ceaiuri sau altele
va zic eu ca se poate
revin cu poze
lacramioararobu
Postat pe 28 Septembrie 2010 13:17
exista haine pentru fete cu forme mai pline...de exemplu la reduceri numai genul asta de haine sunt..nu gasesti masuri mici deloc pentru ca se vand primele...eu zic ca tre sa cauti mai amanuntit si daca nu agsesti in magazinele din Alba Iulia cauta in magazinele on-line :) sunt sigura ca o sa gasesti ceva care sa vina bine pe formele tale ;) aaaa...si poarta haine care iti evidentiaza talia---gen cu diferite curele in talie. spor la slabit!
criss84
Postat pe 28 Septembrie 2010 17:04
Buna.Ma numesc Ramona si as vrea sa invit doamnele grasute cu varsta cuprinsa intre 28-40 ani. la un casting pentru o noua emisiune tv.Specialistii emisiunii va vor sprijini si va vor ajuta sa slabiti pe parcursul a 8 saptamani de emisie.Cele interesate sunt rugate sa trimita poze si cv pe adresa vinolacasting@yahoo.com sau sunati la 0731014688.Va multumesc si astept mesajele voastre.
kudika324617
Postat pe 6 Octombrie 2010 16:06
Si sora mea are probleme cu kilogramele in plus si multa vreme a purtat numai haine largi crezand ca asa e cel mai bine. Important e sa gasesti haine pe masura, care sa puna in valoare ce ai. Sunt o gramada de trucuri pe care le poti folosi sa camuflezi burtica sau soldurile. Citeste pe site-uri gen www.styleandthecity.ro, am vazut ca au multe articole pe tema asta. Si pe kudika gasesti sigur cate ceva. Si daca nu ai posibilitatea sa mergi la magazine dragute, cumpara online. Eu am comandat mai multe articole pe shops-and-the-city.ro si cred ca e ok. Nu eram adepta shoppingului pe net, da incepe sa-mi placa
Eliana10
Postat pe 12 Octombrie 2010 11:54

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
salon bronzare 2 De la: kudika051526 13 Iulie 2009 11:11
o parere va rog ? 13 De la: barbie_is_a_bitch 27 Mai 2010 16:19
Baba si mitraliera 91 De la: mimoz 23 Noiembrie 2011 23:49
am nevoie de sfatul vostru 24 De la: Andia 16 Iunie 2009 10:03
a avut cineva probleme cu tenul ( roseata, dermatita, usoara acnee) de la fumat, iar apoi cand s a lasat au trecut? 8 De la: lea_zuk 14 Aprilie 2009 09:25