Setari Cookie-uri

Si noi, astea grasute?

Sunt de acord ca nu e sanatos sa fii mai grasut ,dar nici sa slabesti in scurt timp nu e bine .De preferat e sa consulti un nutritionist,O dieta buna ar fi totusi pe baza de proteine,,2 litri de apa plata si multa miscare .In ce priveste hainle,e greu de gasit marimi mai mari dar decit sa-ti cumperi ceva prea strimt mai bine mergi la o croitoreasa si poti arata foarte bine chiar si cu citeva kg in plus .Nu toata lumea poate fi model si fiecare e frumos in felul lui .
marinela_diana
Postat pe 15 Iulie 2008 16:27
fetelor nu e greu sa slabesti dak ai motivatie, trebuie doar bunavointa, eu am slabit 32kg in doar 8 luni bineinteles cu pastile adica vreau sa spun ca nu curge pielea pe mine pt ca am slabit brusc...am slabit de vreo 2 ani si nu m-am mai ingrasat decat cate 3...4 kg pe care aveam grija sa le dau jos repede... dar important e sa te simti bine in pielea ta, nu neaparat sa fi slab k sa arati bine...va pupic dulce
sliz
Postat pe 16 Iulie 2008 14:59

Postat pe 16 Iulie 2008 16:03
nu conteaza cum arati ci cum te vezi :)
toti avem defecte , dar daca ne simtim bn in pielea noastra si nu le dam importanta niki ceilalti n.o sa dea ... shi kiar daca se gasesc unii mai rautaciosi nu trb sa ne pierdem increderea in noi doar pt k sunt ei frustrati de ei
shi orikm , importanta e atitudinea
degeaba aratam bn daca habar n.avem sa socializam si ne purtam ff urat cu cei din jur ....pe cand .... kiar daca avem kteva defecte dar suntem plin de viata si ff simpatice cu cei din jur ceilalti niki n.or sa mai obs defectele..sau cel putin n.or sa le pese
dar daca esti ai si o groaza d defecte si mai esti si tzafnos ......

va pwp fetelor !!!
iubarici
Postat pe 18 Iulie 2008 19:02
si eu sunt plinuta!:D...si e ok.pentru mine.asta mi este constructia,mi a zis si doctorul.am momente in care ma simt prost din cauza kilogramelor in plus atunci cand merg la cumparaturi si intreb de masuri mari.poate ar fi totul ok, daca nu ar exista acea figura de oripilare a vanzatoarelor ("vai..masura asta in nici un caz.cea mai mare este L..nu cred ca exista ceva mai mare de atat") sau alea cu figura de "vaaaaai saraca, ce grasa e".incerc sa trec peste.ma uit in oglinda, imi zambesc, imi mai aranjez parul o data si merg mai departe.nu putini au fost cei care mi au zis ca fetele plinute sunt mai frumoase, mai voioase, mai haioase, mai pline de viata..si lista poate continua..nu sunt lucruri pe care mi le au zis doar asa..ca sa nu taca..mi le au zis pentru ca sunt adevarate.am inceput sa le cred in timp..si acum imi este bine.sunt impacata cu mine.e adevarat ca nu mi vin toate fustele care mi plac sau pantalonii cu talie joasa..si ce?important e sa ma simt eu bine, sa am incredere in mine, sa fac ceva ce mi place si sa ma simt mandra de asta:) cat despre hainele cu masuri mari..la quelle au niste preturi bunicele si masuri super!!incearca!!
lil_mariuk
Postat pe 19 Iulie 2008 23:15
eu am slabit de la 118 kg la 85 in 4 luni :D.... cu dieta...asa k bafta multa la regim
Gumitza
Postat pe 20 Iulie 2008 08:51
salutare, de ce exista ceasta idee generala ca ceaiul verde este pentru slabit? nu-i adevarat!!! Ceaiul verde are proprietati de curatare a organismului de tot felul de impuritati, iara daca cineva consuma un timp ceai verde si slabeste, atunci fara suparare, dar organismul d-stra contine muuulte toxine!

Postat pe 20 Iulie 2008 14:21
eu am slabit de la 118 kg la 85 in 4 luni :D.... cu dieta...asa k bafta multa la regim

CUM???ce regim?spune-ne si noua sa il incercam si noi.te rugam sa raspunzi detaliat exact ce ai facut??multumim
lacramioararobu
Postat pe 20 Iulie 2008 15:02
buna alexandra!
eu sint din bucuresti dar soacra mea locuieste linga tine ca sa zic asa,in blaj.este o croitoreasa super .daca vrei sa mergi sa-ti faci ceea ce-ti doresti de imbracat, raspunde-mi si vei vedea.
cu fruntea sus cu rabdare si vei reusii.
viky67
Postat pe 20 Iulie 2008 15:55
dragele mele,de foarte mult timp sunt preocupata de greutatea mea.De curand mi-am dat in sfarsit seama ca nu trebuie sa-ti spuna nimeni cum esti, ci ca cel mai mult conteaza cum vrei TU sa fii.Am descoperit astfel ca, desi acum am mai acumulat ceva kg , imi place cum arat, iar micile imperfectiuni le poti corecta cu o vestimentatie adecvata.
allissa01
Postat pe 20 Iulie 2008 17:36
Eu va spun sincer, ca nu sunt deloc de acord cu abordarea unei vestimentatii de culoare inchisa (negru, gri, maro, bleumarin etc). Cu cate kg ne pot arata mai slabe?? Tot corp de sirene balonate o sa avem
Eu va spun sincer ca sunt grasa (grasa pe bune -vreo 90 kg). Intotdeauna am fost grasa dar va spun sincer ca nu m-am dat inapoi de la nimic din ce-mi face placere. Asa cum sunt, am urcat cu rucsacul si cortul in spate pana la lacul Capra in Fagaras, merg la munte cu cortul, merg la fitness - nu slabesc dar ma simt ok.
Cat despre imbracaminte...mie imi plac culorile vii, vesele (nu ma refer la roz-bombon), si e ok. Intotdeauna am primit complimente pt stilul in care ma imbrac. Bineinteles nu am niciodata bluze mulate dar nici largi, si intotdeauna sunt lungi si , bineinteles decoltate . Dar port si haine albe fara nici o rezerva.
Parerea mea e sa nu abordam imbracamintea complet neagra. Are efect doar daca ai maxim 10 kg peste greutatea ideala.
viadina
Postat pe 20 Iulie 2008 23:57
eu nu sunt doar plinuta, ci chiar grasuta...si pana acum 1-2 ani, eram chiar foarte complexata...dar de 1 an de zile ma simt perfect...totul e frumos, pentru ca mi-am gasit o persoana care ma sustine si ma place exact asa cum sunt...nu uita sa-mi aduca aminte cat sunt de frumoasa asa [:x]
dolse_danuzza
Postat pe 21 Iulie 2008 09:11
draga alina, potri lucra foarte multe haine si pe gustul tau.atat ca model cat si ca marestial si imprimeu. eu, imi duc la croitoreasa, nu una de lux...imi cumpar materiale si imi fac diverse bluze pe care le pun la diversi pantaloni, bermude sau pantalonu' clasic.sa nu iti imaginezi ca imi voi face blize cu volane, asta nu! imi fac ceva clasic si de bun gust, in care ma simt foarte bine si sunt de foarte multe ori invidiata de cum arat... asta e! poti folofi imprimeuri de toate culorile iat bermudele sau pantalonul sa fie negru, rosu, verde inchis si de ce nu chiar si galben... eu , am incercat tot ce se poate ,dar toate lucrate cu o largime placuta in care sa ascund toate defectele si sa-mi pun in valoare ochii, gura si parul...iti doresc succes!o zi buna!
mayasimona
Postat pe 21 Iulie 2008 10:38
alexandar si voi fetelor...eu, tin acel regim disociat, adica in fiecare zi mananc numai un singur fel.de explu azi luni mananc numai salata ,dar fara paine, maine mananc piept de pasare la gratar, miercuri voi manca numai fructe, joi , peste la gratas sau la cuprot cu multa lamaie, vineri , slata din rostii , castraveti, ceapa, patrunjel deci legume sau fasole verde si sambata carne la grata si duminica poate la fel sau mananc numai branza de vaci cu smantana 3-4 pahare.cu aceatsa dieta tot dau jos cate 3-4 kg pe saptamana, dar nenorocirea este ca in momentul cand stagnez (ma opresc la aceeasi greutata) ma apuc iar de mancata, asta e! si nu uitati sa beti apa 2 l pe zi.eu, imi pun o sticla de 0.500 cu apa pe birou si cand se termina mai o umplu si tot asa pana ajung sa beau 4-5 sticle pe zi.daca imi pun o sticla de doi litri cu apa nu am sa o termin niciodata.ma tot uit la ea si renunt sa mai beau. asa ca am ajuns la aceasta metoda si vad ca functioneaza. am dat jos intr-o luna 7 kg...m-am ambitionat si am sa ma tin de acest regim...la colega mea a functionat si a reusit sa dea in 3 luni 15 kg , can 5 kg pe luna...succes si voua! daca vreti sa mai vb ma puteti contacta pe aderesa de mess: mariana_maiam@yahoo.com - va pup!
mayasimona
Postat pe 21 Iulie 2008 10:50
Eu am fost ok pana am ramas insarcinata..in perioada sarcinii am pus ceva mai multe kilograme....eram tare obsedata am tinut o gramada de diete...nimik nu a dat rezultat, am fost tare complexata, fiind in Romania. locuind intr-un oras mic clar ca nu gaseam haine, acu cateva luni am plecat din tara, locuiesc in Anglia. Ajungand aici am vazut ca nimeni nu e complexat..gasesti haien har Domnului peste tot, si acum incep sa ma simt si eu mai bine avand in vedere greutatea mea. asa caproblema e ca toata lumea ar trebui sa se simta bine asa cum e, nu sa incerce sa copieze pe nush cine care e slba si maram arata bine, fiecare femeie e frumoasa in felul ei:)
yohana_maria
Postat pe 21 Iulie 2008 11:44
AH. TOATA VIATA AM UMBLAT NUMAI DUPA GRASUTE. NUSTIU CITE KILE AI TU INSA EU ADOR ASTFEL DE FIINTE SI NU-MI PLAC USCATURILE CARE, ATUNCI CIND LE PIPAI TREBUIE SA FII ATENT SA NU-TI SCRINTESTI CEVA.
SUNT SIGUR CA ESTI SI FRUMOASA ASA CA NU TE JENA SI LASA CURSUL NORMAL SA-SI URMEZE VIATA. UN TRATAMENT EXAGERAT S-AR PUTEA SA-TI DAUNEZE GRAV SANATATII. TARE MI-ASI DORI SA TE CUNOSC.
IancuJianul
Postat pe 22 Iulie 2008 00:37
AM INTRAT INTAMPLATOR PE ACEST SAIT,SI AM DESCOPERIT PERSOANE CARE AU ACEEASI PROBLEMA PE CARE AM AVUT-O EU. NU SPUN CA SUNT O FEMEIE SLABA ,ACUM ,DAR AM REUSIT IN 7 LUNI DE ZILE SA DAU 25 DE KG JOS,SI STITI CUM??????? INDRAGOSTITI-VA!!!! ASTA ESTE O MOTIVATIE PUTERNICA PENTRU A SLABII. CU TOATE CA SUNT CASATORITA,PANA IN ACEL MOMEMT CAND M-AM INDRAGOSTIT DE UN BARBAT,CREDEAM CA ASA TREBUIE SA FIE VIATA MEA SI GATA,PENTRU CA DE CE SA NU RECUNOASTEM EXISTA MULTE LUCRURI PE CARE AM VREA SA LE FACEM SI NE SIMTIM COMPLEXATE SI NU LE FACEM. DAR VIATA MEA S-A SCHIMBAT FOARTE MULT,NU IN SENSUL CA A FOST O DRAGOSTE IMPLINITA ,CI PENTRU CA MI-AM RECAPATAT INCREDEREA IN MINE,SI MA SIMT BINE CAND MI SE SPUNE CA SUNT FRUMOASA SI SUNT ADMIRATA. PANA ATUNCI TINUSEM TOT FELUL DE CURE DE SLABIT,DAR NU AM MERS PANA LA CAPAT CU ELE PENTRU CA NU AVEAM O MOTIVATIE,ATUNCI CAND S-A DECLANSAT ACEL CEVA IN INIMA SI MINTEA MEA ,M-A FACUT SA NU RENUNT . AM AVUT VOINTA PENTRU CA IUBEAM SI VOIAM SA FIU FRUMOASA PENTRU EL,APOI AM AVUT VOINTA PENTRU A-I ARATA DE FAPT CE A PIERDUT. CU TOATE CA UNII BARBATI NU MERITA NICI UN SACRIFICIU,CRED CA ACEST SACRIFICI L-AM MERITAT EU PE DEPLIN
mirela13
Postat pe 22 Iulie 2008 13:04
BRAVOOOOO!!! MA BUCUR FOARTE MULT PT TINE.SA AI PARTE DE TOT CE ESTE MAI FRUMOS IN ACEASTA LUME...MI-AM DORIT SI EU ASA CEVA, DAR NU CRED CA SE MAI POTI SA TE INDRAGOSTESTI LA 42 DE ANI...M-AM SACRIFICAT TOATA VIATA...SI PT CE? ASTA ESTE VIATA! VOI MERGE MAI DEPARTE ...DUMNEZEU STIE CE VA MAI FI...SA AI O SEARA PLACUTA!
mayasimona
Postat pe 22 Iulie 2008 16:31
MULTUMESC MAIA PENTRU FELICITARILE ADRESATE,ORICUM TOT MAI AM DE DAT JOS,DAR ACEASTA INTAMPLARE ,DACA POT SA-I ZIC ASA,M-A DETERMINAT SA CONTINUI. NU-I ADEVARAT CA DACA AI 42 DE ANI NU TI SE POATE INTAMPLA. STI CATI ANI AM EU? 40 DE ANI,SI O SA TIN MINTE TOATA VIATA ZIUA CAND I-AM IMPLINIT,CU TOATE CA I-MI ERA TEAMA DE ACEASTA ZI PENTRU CA STIAM CA MAI IMBATRANESC CU UN AN. ASA GANDEAM SI EU PANA ACUM,FIE CE O FI CU VIATA MEA,DAR POT SPUNE CA ACUM AM DEVENIT ALT OM,AM RENASCUT.
ASA CA NU DEZNADAJDUI,NU SE STIE NICIODATA IN VIATA CE NI SE POATE INTAMPLA
mirela13
Postat pe 22 Iulie 2008 21:30
Slabeste folosind fructul Basha
Miercuri,Joi,Vineri,..16,17,18.. iulie,august,septembrie,.. 2008,2009,2010...Zile nici prea "grase" de prea multe evenimente dar nici prea slabe de lipsa lor..Zile ideale este pentru cineva care slabeste folosind fructul Basha.NU TE MAI INGRASA UTILIZAND TRATAMENTE/PASTILE DE SLABIT!!SLABESTE FOLOSIND FRUCTUL BASHA(intre 6-9 kg din chiar primele saptamani de folosire a tratamentului)
id:fructul_basha
0731895539.

Postat pe 23 Iulie 2008 00:11
bv fetelor....luati pastile ca p bombane.

Postat pe 23 Iulie 2008 20:33
special p[entru tine : inceraca la clinica dr. marinescu sau la parhon , sau la un endocrinolog ,cu pastile de la california fitness.tratamentul se personalizeaza si se face numai cu analize. pretul este rezonabil.

haine se gasesc pt toate formele.


cu drag


Monique-Gabrielle.

Postat pe 24 Iulie 2008 18:34
de la california fitness am luat eu.ma ocup cu produsele acelei firme.au efect, sa stii. si tot aici exista tratamente si pentru alte boli..mai mult sau mai putin grave.avem doctori specializati.cei interesati ma pot contacta la lil_mariuk@yahoo.com. se fac minuni acolo!
lil_mariuk
Postat pe 24 Iulie 2008 22:33
sal,
si eu am cateva kg in plus.Daca vreti sa slabiti usor renuntati la zahar,cartofi,orez,paste fainoase si paine alba.Prima saptamana e mai greu,apoi floare la ureche.A,fructe numai 2 pe zi.Bafta!
claudea69
Postat pe 28 Iulie 2008 17:39
hai sa va spun eu o reteta sa slabiti!la mine a functionat fara sa vreau.INDRAGOSTITI-VA!!.suna aiurea dar eu am slabit in 2luni 5kg desi nu voiam!acum sunt prea slaba si daca pun se pune pe burta.asa ca lasati-va sentimentele libere si slabitiq1v-am pupat
cristinika29
Postat pe 1 August 2008 00:18
ce esti asa pornit? Te-a cuplat careva fortat cu o "batoza"? Nu-ti place cand vezi femei plinute uita-te in alta parte. Nu vrei o prietena grasuta, ia-ti una slaba. Esti liber sa faci ce vrei. Nu inteleg ce castigi daca arunci vorbe grele.
amme22
Postat pe 2 August 2008 23:12
CINE TE CREZI?
ESTI BOLNAV PSIHIC SAU CARE TI-E PROBLEMA?
PENTRU CULTURA TA GENERALA,CARE LIPSESTE CU DESAVARSIRE,ITI SPUN CA SUNT FEMEI CARE NU SE INGRASA NUMAI DE LA MANCARE!
ASA CA FA BINE SI NU VENII CU JIGNIRI!
andreea1976
Postat pe 3 August 2008 14:36
indiferent ca vei reusi sa dai kg in plus pe care spui ca le ai sau nu,
imbraca-te cu haine pe corp in nici un caz nu imbraca haine largi ptr ca te fac si mai grasuta:)
Succes si ai grija ce mananci este foarte important

Postat pe 3 August 2008 16:20
Bravo inocica!!!

I-am mai zis si eu mai sus,dar nu s-a potolit.
andreea1976
Postat pe 3 August 2008 16:59
cu cat il bagati mai mult in seama cu atat va continua ... cred ca ar fi mai bine sa-l ignorati total. Chiar daca nu are nimic cu topicul, am sa va scriu o povestioara cu talc ... voi sa intelegeti ce vreti.

Stapanul cadoului
Lânga Tokio traia un vestit razboinic Samurai, care a decis sa-i îndrume pe cei tineri în budismul Zen. Se spune ca în ciuda vârstei înaintate, el putea înfrânge orice adversar.
Într-o dupa-amiaza, un luptator - cunoscut pentru lipsa lui de scrupule - a ajuns în localitatea unde traia batrânul Samurai. Era cunoscut pentru tehnicile lui de a provoca la lupta, astepta pâna când adversarul facea prima miscare si apoi, fiind daruit cu destula inteligenta pentru a corecta orice greseala ar fi facut, contraataca cu viteza.
Tânarul luptator nu pierduse înca nici o lupta. Auzind de reputatia Samuraiului, a decis sa-l învinga pentru a-si mari faima. Toti studentii erau împotriva luptei, dar batrânul Samurai a acceptat provocarea. S-au adunat toti în piata din centrul orasului, iar tânarul a început sa-l insulte pe Samurai. A aruncat câteva pietre în directia lui, l-a scuipat în fata, i-a aruncat toate insultele ce exista sub soare, i-a insultat pâna si pe stramosi. Timp de câteva ore, a facut totul pentru a-l provoca pe maestru, dar batrânul ramânea impasibil. La sfârsitul dupa-amiezii, simtindu-se obosit si umilit, razboinicul a abandonat si a plecat.
Deceptionati de faptul ca maestrul primise atât de multe insulte si provocari, studentii l-au întrebat: "Cum ai putut rabda atât de multa umilinta? De ce nu ti-ai folosit spada, chiar daca stiai ca ai fi pierdut, în loc sa-ti expui lasitatea în fata tuturor?"
"Daca cineva vine la tine cu un cadou si tu nu îl primesti, cui apartine cadoul?" - întreba Samuraiul. "Celui care ti l-a oferit - replica unul dintre discipoli." "La fel si cu orice mânie, insulta sau invidie - spuse maestrul. Când nu sunt acceptate, continua sa apartina celui care le-a purtat."
MORALA

In viata de zi cu zi sunt nenumarate situatiile in care ne trezim prinsi fara sa vrem in tot felul de situatii nedorite. Fiecare clipa isi are darul ei. Unele daruri ne sunt de folos, altele ne incurca. Totul depinde de tine. Poti alege sa accepti orice cadou si sa fi inclus in planurile altora, sau sa fi selectiv... si sa accepti doar acele cadouri care te ajuta in cresterea ta.
supermiki
Postat pe 4 August 2008 01:10

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
centrala de apartament 2 De la: carmela43 21 Ianuarie 2014 14:40
voi ce parere aveti despre asta?? 6 De la: stefanianane08 6 Octombrie 2009 15:54
Curiozitate 40 De la: kika25 23 Octombrie 2009 19:17
am nevoie de ajutor...pls 25 De la: missscrisstina 12 Martie 2011 21:51
helpppppppp 13 De la: e_mary15 25 Martie 2009 13:30