Mai multe
| Neatza..ati baut cafeaua??? nu??? Puturosilor..:)))) | ||
|
mia_mia Postat pe 26 Mai 2008 08:35 |
||
|---|---|---|
| buna dimineata.. si.. buna dimineata mia! :) vad ca blondele sunt cele mai harnicute.. eu mi-am facut un espresso dublu pt ca m-am culcat foarte tarziu.. :( | ||
|
oana81 Postat pe 26 Mai 2008 08:53 |
||
| Am terminat cafeaua..:)) mi-am pus tensiunea la loc..acum ma tin de munca....vorbim mai tarziu ...pofta mare la cafea .... | ||
|
|
||
|
mia_mia Postat pe 26 Mai 2008 08:59 |
||
| cam asa ceva si eu.. am destula treba dimineata asta.. | ||
|
oana81 Postat pe 26 Mai 2008 09:14 |
||
| buna dimineata dragelor!!! haideti la o cafeluta buna! :) | ||
|
Postat pe 26 Mai 2008 09:43 |
||
| buna dimineata!!!!!!!!!!cine bea un carte noir cu mine????????sa aveti o zi buna plina de realizari,insorita si frumoasa !astazi nu pot sa va onorez prea mult timp deoarece am un program incarcat dar incerc in micile pauze sa fiu cu voi.va pupic! | ||
|
Postat pe 26 Mai 2008 09:44 |
||
| neatza' tuturor!!!am si eu cafea, dar din asta de luni dimineatza, groaznik!azi nici iarba nu creshte!!!!sa aveti parte de o saptamana insorita si cat mai usoara!va pupik si va mai astept si mai inkolo cu cafelutze, k azi e luni si beau mai multe, trebuie sa ma trezesc cumva din "zbenguiala" din weekend!!! :P | ||
|
Postat pe 26 Mai 2008 09:52 |
||
|
:)) he he he! mai deiuta nu mai spune si la altii, ca poate le vine si lor chef de vreo zbanguiala! :)) of, mai cafeluta are alt gust lunea! |
||
|
Postat pe 26 Mai 2008 09:55 |
||
| neattzaaaaaa!!!a noastra e cu multa miere si bucurie de a fi impreuna:))va poopik eu si octaia... | ||
|
Postat pe 26 Mai 2008 10:36 |
||
| buna dis-da-morning,iubitul meu clan!!!.....uaau....uaaau...inca ma mai intind,ca inca nu m-am trezit bine.....a naibii aspirina ,ce efect are!!!....cine imi da si mie o strong cafee,sa-mi revin??....stefule,o cafeluta la sefa????....fetelor,apropos,vedeti ca v-am colectat "material"pentru ten suficient,o sa va ajunga la toate.....oh,scuzati sa va beti intai cafeaua si p'orma va invat tehnica de aaplicare.... | ||
|
Postat pe 26 Mai 2008 10:45 |
||
| etta, uite aici p tava o extrastrong cafea pt tine!!!onnyta, daca le vine keful d "zbenguiala"sa fie sanatosi si le doresc "zbenguiala plakuta". eu una, sper sa supravietzuiesc acestei zile groazniceeeeee de luni!!! | ||
|
Postat pe 26 Mai 2008 11:08 |
||
| :)) hai mai deiutza ca trece! :)).. si vine alta | ||
|
Postat pe 26 Mai 2008 11:17 |
||
| eee, normal k trece, k doar...toate trece, nu? :D mersi d incurajari, onnyta!!! | ||
|
Postat pe 26 Mai 2008 12:20 |
||
|
Am intrat si eu in CAFENEAUA voastra. Ador cafeaua, asa ca as vrea un expreso lung(desi e trecut de ora 12, va marturisesc ca beau cafea si la ora 23) Am ales cafeneaua sperand ca imi va fi mai usor sa fac cunostinta cu voi, la o cafeluta spui vrute si nevrute. E modul cel mai placut de a cunoste oamneni noi. Asa ca...sa nu ma uitati cu comanda mea: vreau si eu un expreso lung |
||
|
serena_dor Postat pe 26 Mai 2008 12:21 |
||
| Mie-mi place lunea..si cafeaua..si tagara .. mama lui de viciu...ca ma satur repede de plimbarile de duminica si leneveala ..si atata relaxare..Daca plecam undeva la munte asha..pe la Snagov....nu mai plangeam..dar acasa..?!?! :)))) | ||
|
mia_mia Postat pe 26 Mai 2008 12:21 |
||
| mie nu imi place lunea, dar la partea cu cafeaua si tzigara sunt total de acord cu tine, mia_mia!!!!serena, bine ai venit la cafenea, aici nu conteaza ora la care se bea cafelutza, asa k...te servesc kiar eu cu o Lavazza...cum ziceai?lunga?cu lapte?zahar??? | ||
|
Postat pe 26 Mai 2008 12:28 |
||
| tura urmatoare la SNAGOV mia draga ca nu poate face fata decit la doua.veni si eu la cafea ca pe prima o dadui la boboci ca avu grija oana de treaba cu inghititu.........pe topicul de tratamente faciale cu spermicilina! | ||
|
Postat pe 26 Mai 2008 12:28 |
||
| buna dragele mele...aglomeratie mare astazi la cafeneaua noastra...si ma bucur ca desii este putin tarzior..nu beau singurica o cafeluta...ce mai faceti?....zilele astea au fost si or sa fie foarte incarcate...dar o cafeluta tot gasim timp sa bem impreuna...va pup si va doresc tot binele din lume.... | ||
|
ginetta Postat pe 26 Mai 2008 12:35 |
||
|
deiutza...multumesc de cafeluta...e super asa, cu zahar si cu lapte...e super ok, thx. |
||
|
serena_dor Postat pe 26 Mai 2008 12:52 |
||
| buna fetelor! dupa prima runda de cafea( de dimineata), pt ca nu reusesc sa mai intru asa devreme , va invit la o cafea la ora asta!sa aveti o saptamana de vis, fara prea mari solicitari la munca si plina de iubire! subscriu si eu la ideea ca lunea nici iarba nu creste!:)) | ||
|
Postat pe 26 Mai 2008 13:02 |
||
| gagici,inca o cafea la fata!!....poate si-un red-bull...ca la cata trebaluiala aaaam...ca facura musafirii mei ravagii pa la mine....si va doresc o zi de luni care sa fie ca o zi de vineri!!...pupici...ca nu ma mai apuc de treaba... | ||
|
Postat pe 26 Mai 2008 13:12 |
||
| pai eu n-am avut nici o treaba cu topicul tratamentelor faciale cu .... nu vreau sa mai si scriu cuvantul ala (nu d alta, dar vreau sa le scutesc p cele mai sensibile) si totushi, am reusit sa "ma scap"si d prima cafea si d micul dejun. offf, ziua asta groaznika!numai intr-o zi d luni mi se putea intampla....serena, sa-ti fie d bine cafelutza, makar voi sa va bucurati azi d ea, kaci eu...sunt deja alba ca varul si nici akum nu ma simt prea bine...:( | ||
|
Postat pe 26 Mai 2008 13:13 |
||
| draga mea deiuta,ia o tar' de aspirina si sa vezi ce te-nrosesti!!!....si-ti si revii din mahmureala...ascult-aici,ca stiu ce spui.... | ||
|
Postat pe 26 Mai 2008 13:27 |
||
| pai ar fi bine dc ar fi o simpla mahmureala, as da peste cap un borcan de zama d muraturi si gata....:)) dar problema e k...nu se trage d alcoale :( | ||
|
Postat pe 26 Mai 2008 13:44 |
||
| ma deiuta,aspirina saracului,intelesesi,nu??....si daca nu vrei s-o iei tu,da-o-n...oral aluia de te supara....daca nu e mahmureala... | ||
|
Postat pe 26 Mai 2008 14:19 |
||
| fetelor am nevoie de cafea,mai aveti,sunt rupta!francia,am internato pe mama azi,tu stii ca am duso la urgente intro noapte,acum nu sa mai putut,asta e.am fost sai cumpar ce are nevoie ca nu am stiut ca ramine in spital,eu am cumparat pijama roz,zice asistenta roooooooooz,da ce are ,mama pt mine nu e batrina,e fr sexi,ca doar e mama,nu?no dati cafea,sau nu? | ||
|
mari58 Postat pe 26 Mai 2008 14:39 |
||
| offf, mari58, imi pare rau pt mama ta!iar despre asistenta, nu are sens sa le bagi in seama, orikum pt ele nu conteaza culoare pijamalelor, ci "continutul" buzunarelor!!!si acum, k sa iti fiu d folos cu ceva, iti ofer o cafelutza, numai buna pt a te relaxa!si o tigara, dc serveshti!:D | ||
|
Postat pe 26 Mai 2008 14:49 |
||
| etta, tu mereu dragutza!multumesc pt remedii!pun in aplikare imediat, numai sa fac un pik d curat la locul d munca, k parka trecura turcii p biroul asta!!! :)) mai e mult din ziua asta nasoala d luni? | ||
|
Postat pe 26 Mai 2008 14:51 |
||
| mrss,iubita,chiar am nevoie,scriu si pling ma doare suflrtul pt mama,dar sa speram ca va fi bine,merg sa pun putina cafea. | ||
|
mari58 Postat pe 26 Mai 2008 14:53 |
||
|
offf DOAMNE! nu mai fiti triste dragelor, ca o sa treaca. fiti puternice! :)) |
||
|
Postat pe 26 Mai 2008 15:02 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Despre societate, politica, stiri | 2 | De la: iulia069834 14 Decembrie 2009 12:37 |
| O ZI NORMALA DE MUNCA | 33 | De la: danna_danutza 5 Iulie 2009 22:17 |
| friends | 10 | De la: soraderazboi 5 Martie 2010 17:30 |
|
|
||
| Coltul de caterinca( chestii funny, sa mai treaca timpul) | 5 | De la: M1dnight 5 Iunie 2013 00:20 |
| Ce-am facut azi? | 174 | De la: angelradios 22 Septembrie 2010 02:53 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.