Mai multe
| mai deiuta ,mama,ca tu ai grija de mine mereu!!...da si lu' tanti(ca asa ma facu domnu'Ariell,in privata!!) o cafea mare si tare,sa-i treaca babii durerea de cap ,pe care o capata din cauza "literatilor"!!!...ca losei si-o aspirina... | ||
|
Postat pe 27 Mai 2008 14:15 |
||
|---|---|---|
| pentru tine o cafea dubla, etta draga!si o si indulcesc cu zahar, nu d alta dar avem ziua destul d amara amandoua si makar cafelutza asta sa ne mai indulceasca si noua vietzishoara, nu?in curand voi deveni si eu kamarada voastra la "birtutzul" tau, numai k ashtept un "ok" din partea ta la faza cu cadoul...:D pupici multi!!! | ||
|
Postat pe 27 Mai 2008 14:26 |
||
| fetelor,haideti ca dau eu cafea,ca daca stam dupa sultan.fetelor alea rele sa se spele,si fiecare avem un loc la spate sa le punem,pa va pup .plec la mama,si ramine la calc.nepotelul meu,sa fie cuminte pina vin eu.aveti voi grija de el,ca ramine singur.nu stie sa citeasca,dar ma bizui pe voi. | ||
|
|
||
|
mari58 Postat pe 27 Mai 2008 14:31 |
||
| fetelor,haideti ca dau eu cafea,ca daca stam dupa sultan.fetelor alea rele sa se spele,si fiecare avem un loc la spate sa le punem,pa va pup .plec la mama,si ramine la calc.nepotelul meu,sa fie cuminte pina vin eu.aveti voi grija de el,ca ramine singur.nu stie sa citeasca,dar ma bizui pe voi. | ||
|
mari58 Postat pe 27 Mai 2008 14:32 |
||
| insanatoshire grabnika mamei tale, mari58! vad k nu a mai dat nimeni nici un semn p aici, asa k eu ma retrag.atat pt azi.dar va las aici cate o cafelutza p mai tarziu, in caz k reusiti sa ajungeti....daca nu, p maine! | ||
|
Postat pe 27 Mai 2008 17:44 |
||
| mrss deiutza,ai vazut,las copilul in grija lor,si ele ce fac?cred ca sau ascuns la umbra,eu beau cafea la orice ora. | ||
|
mari58 Postat pe 27 Mai 2008 23:20 |
||
| si eu cu tine draga mea apoi merg sa iau tratamentul ca miine am de furca cu etta.noapte buna! | ||
|
Postat pe 27 Mai 2008 23:53 |
||
| noapte buna iubita,eu nu pot dormi am racit,si nu am aspirina,ca daca stau dupa sultan sa-mi dea,am ce astepta,pa! | ||
|
mari58 Postat pe 28 Mai 2008 00:12 |
||
| mari,bei cafea la ora asta?pai cum asa? | ||
|
sonia111222 Postat pe 28 Mai 2008 01:17 |
||
|
la ora asta mai e cineva pe aici? |
||
|
corinuta1010 Postat pe 28 Mai 2008 01:57 |
||
|
Buna dimineata mandrelor...Facui o cafea...mama mama!!! Hai trezirea...nu ati simtit inca mirosul de cafea proaspata? :)))) |
||
|
mia_mia Postat pe 28 Mai 2008 07:55 |
||
| Astazi ..sunt cea mai fericita..se intoarca mamitza..ei ..sa vad cum o scald si la munca..ca am de umblat...cred ca ne mai auzim diseara ..la club :))) Etta ...meniu festiv in seara asta plss..:)))) | ||
|
mia_mia Postat pe 28 Mai 2008 08:15 |
||
| neata.....:)vreau si eu o cafea..mie de ce nu imi face nimeni:((( | ||
|
corinuta1010 Postat pe 28 Mai 2008 08:21 |
||
| neata fetelor!!!!!!!!!!!mia esti cam vrednica in ultima vreme dar e de bine.buna cafeaua ta....corinuta avem si pentru tine dar cu ,conditia sa nu fi scortoasa ,sa nu faci comentarii aiurea ca noi aici ne destindem si glumim.......etc etc.daca cerintele clanului nu sint prea mari bine ai venit!fetelor o zi buna ca eu am o zi incarcata si azi.deci sint foarte suparata ca nu prea ma intilnesc cu literatii.......va pupic! | ||
|
Postat pe 28 Mai 2008 08:41 |
||
| buna dimineata!!!am facut cafelutza si m-am asezat aici cu voi!iar pt france si mari am adus si cate o aspirina, k am vazut k aveti nevoie!!!corinutza, bine ai venit!sper sa-ti faca placere sa-ti bei cafelutza cu noi, aici o poti face la orice ora din zi si din noapte, nu conteaza cand! | ||
|
Postat pe 28 Mai 2008 09:23 |
||
| buna dimineata!!! buna cafeluta bauta cu voi! :))) | ||
|
Postat pe 28 Mai 2008 09:30 |
||
|
buna fetelor, am ajuns la munka si m/am grabit sa imi beau cafeau cu voi...astazi fara lapte si fara zahar ca sunt super obosita. ASA, si pe langa faptul ca sunt obosita sunt si un pic nervoasa. Traficul e infernal de obicei dar daca m/ai intalnesti si un tir, super long, pe drumurile din centru..va imaginati ce a iesit de dimineata. of...dar mi/a trecut Cafeluta e solutia ! dar as fuma si o tigara... |
||
|
serena_dor Postat pe 28 Mai 2008 09:35 |
||
| Buna dimineata, fetelor. Sunt noua printre voi, de fapt am contul de mult timp dar pe forum e prima data cand intru. Si ce faceti voi dimineata? | ||
|
Postat pe 28 Mai 2008 09:52 |
||
| eu imi beau cafeluta, muncesc si mai trag cu ochiul la forum! :)) | ||
|
Postat pe 28 Mai 2008 09:56 |
||
|
neatza!!!avem cafele si ASPIRINE pt dureri de cap...:))creem stari de buna dispozitie,oferind medicamentul GRATUIT=))Vindeca definitiv si starile de indispozitie...:)))Revitalizeaza organismul.. |
||
|
Postat pe 28 Mai 2008 10:14 |
||
| buna dimineata dragii mei....gata cafeluta?.. cine este astazi de serviciu...sincer nu am avut timp...dar acusica fac o cafeluta bbbuna...deci toata lumea poftiti la cafeluta...Stefule ce-ti iese ca faci reclama la...ASPIRINE...?iti da sefa o marire de salariu?..mai bine ia o cafeluta de acilea ca aspirina ne face rau... | ||
|
ginetta Postat pe 28 Mai 2008 10:44 |
||
| patroana-i de vina pt tot ce se intampla=))) | ||
|
Postat pe 28 Mai 2008 10:56 |
||
|
daca te aude patroana pa si pusi marire! :))))) |
||
|
Postat pe 28 Mai 2008 11:24 |
||
| IMI DESCHID UN NOU CLUB CU DEIUTZA SI SA VEZI CUM O FALIMENTEZ EU PE EA=)))O las fara clienti:)) | ||
|
Postat pe 28 Mai 2008 11:30 |
||
| In Timisoara arde soarele tare, asa ca,o cafea cu gheata,pt. mine.....:( | ||
|
alone Postat pe 28 Mai 2008 11:53 |
||
| vine baiatuuuuuuu...:)))cafeluta e servita:)))))))))) | ||
|
Postat pe 28 Mai 2008 12:16 |
||
| HMMM....scortoasa nu sunt....daca ai arunca un ochii pe profilul meu ai vedea asta....Si fiecare are dreptul sa creada ce vrea....sa isi ia '' medicamentele '' de care are nevoie:) | ||
|
corinuta1010 Postat pe 28 Mai 2008 12:26 |
||
| hello!!!pai asa ne-a fost vb, mai, stefule, mai? cand pisika nu-i akasa joaka shoarecii p masa!!! patroana e plekata si ea o zi si tu...gata, ti-ai pus poza cu gagici si deskizi si birt???offff, sultanul asta! | ||
|
Postat pe 28 Mai 2008 13:25 |
||
| scumpika,poi daca acum , cand????c-apoi vine ea, ma fata...,si draq ma ia:)))macar sa am unde fugi de aici..:)))cu harem cu tot..!!tu esti asociata mea ,nu te uitasi...,vazusi:)) | ||
|
Postat pe 28 Mai 2008 13:30 |
||
| vazui, vazui, numai k...tare mi-e teama k o sa ne-o incasam serios!!! :D | ||
|
Postat pe 28 Mai 2008 13:40 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| CAFENEAUA in care va astept sa va ziceti bucuriile si tristetile pe care le-ati avut sau aveti in dragoste | 23 | De la: bruni_eu 23 Aprilie 2009 18:00 |
| O noua criza | 4 | De la: miss_darine 11 Ianuarie 2010 20:15 |
| DE MARTISOR !!! | 2 | De la: soraderazboi 1 Martie 2010 14:04 |
|
|
||
| am reusit! | 4 | De la: concordia 21 Noiembrie 2009 19:59 |
| Mary kay | 2 | De la: Lucia38 21 Februarie 2011 18:58 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.