Mai multe
| am venit acum de la munca,caldura mare dragelor.azi nu merg la mama,trec la bucatarit,ca de copil aveti voi grija nu,numai pina vine mama.deiutza mrss,ca tare am nevoie,nu am luat o aspirina de mult,si pina nu ma parasesc virusii,pofta in cui!il las pe asta micu sa se joace la calc,si vedeti,ochii si copilu,eu am plecat la bucatarit. | ||
|
mari58 Postat pe 28 Mai 2008 14:18 |
||
|---|---|---|
| am eu grija de el daca vrei...cati anisori are? | ||
|
corinuta1010 Postat pe 28 Mai 2008 14:21 |
||
| 23,corinuta:)) | ||
|
|
||
|
Postat pe 28 Mai 2008 14:34 |
||
| :))) da:))) | ||
|
corinuta1010 Postat pe 28 Mai 2008 14:41 |
||
| da active mai sunteti fetelor....am vazut aicea destule discutii despre invitaie la cafea..eu una va invit sa va lasati de cafea,ca nu ajuta la nimica.Nimic nu se compara cu un pahar de suc natural | ||
|
Ramon3l Postat pe 28 Mai 2008 14:47 |
||
| ramon31, pai, daca nu ai observat, asta este o CAFENEA!daca vrei un suc natural nu t opreshte nimeni, dar nu cred k ai nimerit bine!iar d lasat, eu una nu am d gand sa ma las d cafelutze, k doar ...deh...o viata am si p aia vreau sa o traiesc, nu sa ma abtzin d la anumite lucruri care imi fac mie placere, iar cafelutza asta d aici kiar nu dauneaza delok, ci din contra!!!!ne mai face sa uitam d probleme si ne mai deztindem si noi un pik! | ||
|
Postat pe 28 Mai 2008 15:05 |
||
| iar dc cineva vrea sa ne inkida cafeneaua, VOI PROTESTA!!!si voi declara razboi celor care sunt CONTRA-CAFENELEI NOASTRE, nu cred k avetzi nici o sansa cu noi, fratzilor, k doar deja se shtie...suntem multi, iar unde-s multzi puterea creshte si dushmanul nu sporeshte.veti pieriiiii, la fel cum au disparut si "marii literatzi"...k magaru'n fum!!!! :))) | ||
|
Postat pe 28 Mai 2008 15:10 |
||
| asa k...dc nu va convine d cafeneaua noastra si d noi, puteti cauta kestii mai "interesante" si mai "sanatoase" p aici, nu va vom duce dorul cu sigurantza!na...k am devenit REA!!! | ||
|
Postat pe 28 Mai 2008 15:12 |
||
| mari, draga, spor la bucatarit!eu incerc sa fuuuuug cat pot d bucatarie zilele astea...p canicula asta nici d mancare nu imi mai arde!!! :( | ||
|
Postat pe 28 Mai 2008 15:14 |
||
| he,he..,frumoasa si desteapta deiutza noastra!!!!si tine cu "familia" :)) | ||
|
Postat pe 28 Mai 2008 15:26 |
||
|
pardon fine! cu CLANUL TSACSOSILOR! :)) vai draga... ma cocofonai! :)) |
||
|
Postat pe 28 Mai 2008 15:30 |
||
| nebuna nasa mi-am gasit,fetelor=)))))mult tzacs,nasa si la mai mare:)))cu cafeluta langa tine.... | ||
|
Postat pe 28 Mai 2008 15:46 |
||
| MRSS PT GRIJA VOASTRA,NORBERT,ASA IL CHEAMA ARE 7 ANI,SULTANE,VORBESTI PROSTII,POATE TI SE TRAGE DE LA CALDURA,A VENIT MAICASA DE LA MUNCA SI LA DUS ACASA,BINE CA ATI GRIJIT DE EL,VA PUP,MERG DIN NOU LA MUNCA,SA MA ASTEPTATI CU CAFEA DISEARA,NU MA SAS DE EA,ASPIRINA NU,CAFEA NU,PAI CE? | ||
|
mari58 Postat pe 28 Mai 2008 16:04 |
||
| pfff....am vazut k aicea e cafenea,dar am zis si eu ce am crezut.Fiecare face ce vrea cu viata lui | ||
|
Ramon3l Postat pe 28 Mai 2008 16:06 |
||
| exact, ramon31, asa k...noi cu cafeneaua noastra in continuare, iar altii cu...treaba lor!fiecare cu ce-l doare! | ||
|
Postat pe 28 Mai 2008 16:50 |
||
| si akum va las niste cafelutze p tava pt mai tarziu, iar eu taiat-o k azi am lucrat muuuult si sunt rupta d oboseala!!!va pupacesc!sa aveti grija d voi!!!ne vedem maine la cafelutza! | ||
|
Postat pe 28 Mai 2008 16:52 |
||
| Buna ziua,fetelor!!!....ma primiti si pe mine la o cafeluta???....ca-s vanit de la drum lung si am obosit!!!....si promit sa nu va supar!!!....ca-mi place cafeau si umorul!!... | ||
|
lion_king Postat pe 28 Mai 2008 17:18 |
||
| cu cea mai mare placere:) | ||
|
corinuta1010 Postat pe 28 Mai 2008 17:30 |
||
| ramo, nu te supara draguta. bei ce vrei tu! bine ai venit mai lion! daca iti place umorul, bravo tie! bine ca mai sint si oameni care stiu sa-si descreteasca fruntile ca altfel.. am deveni un neam de nesuferiti.. :))) | ||
|
Postat pe 28 Mai 2008 18:07 |
||
| neata...cafeaua mea s-a racit ca azi am avut cate ceva de lucru dar ...acu ma delectez ..cu voi fetele ..sper sa reusesc sa dorma la noapte daca beau cafeaua asa tarziu... | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 28 Mai 2008 18:40 |
||
| dormi,ema fii linistita,uite vezi eu acum beau,dupa cit muncim,dormim si daca bem cafea. | ||
|
mari58 Postat pe 28 Mai 2008 21:54 |
||
| aloooooooo,trezirea,la cafea cu voi,de la mine cu tot dragu,amaroy la preso,zahar isi pune fiecare,eu o beau mai amara,de aia nu pun.si ce se intimpla,eu va culc,eu va trezesc? | ||
|
mari58 Postat pe 29 Mai 2008 07:49 |
||
|
buna dimineata mari58 ...si buna dimineata si puturosilor...:))) merge una mai dulce la mine..??? Vai ..da buna cafea faci mari...ce aroma .da da...!!!! |
||
|
mia_mia Postat pe 29 Mai 2008 08:04 |
||
| Buna dimineata,dragele mele!!!.....va rog frumos,vreau si eu o cafea,ca am stat toata noaptea la club!!.....asta e,meseria-i meserie,n-am ce face!!!....si m-a mai tinut si patroana peste program!!!... | ||
|
lion_king Postat pe 29 Mai 2008 09:36 |
||
| :))buna dimineata,fetelor!!buna sa-ti fie si tie budyguardule!:))una ..,fara zahar va rog,ca si sufletelul meu,ca de cand aparusi tu aici,tare amar mai e...:)) | ||
|
Postat pe 29 Mai 2008 09:50 |
||
| neata!si o zi pentru toata lumea.am fugit ca am multa treaba! | ||
|
Postat pe 29 Mai 2008 09:52 |
||
| 'neata iubitii mei!!.....azi fui mai matinala,ca -mi losei aspirina mai devreme aseara!!!....aaaa.....ce faci,mai bodyguardule,te vaiti ca te-am tinut peste program???....da'ce bacsis nu le spui ceeee..gras a fost,ai!!!...off....barbatii astia!!!...cum ai da-o nu e bine!!!.....siii morcovelul meu,ti s-a cam amaraaaattt....cafeaua,nu-i asa???....de mama,daca m-ai tradat!!.... | ||
|
Postat pe 29 Mai 2008 10:02 |
||
|
:)) buna dimineataaaaaaaaaaaaa!! cafeluta e gata??? |
||
|
Postat pe 29 Mai 2008 10:07 |
||
| 'neatza!cafelutza e servita pt toata lumea.azi n-am sa spun mai multe pt k nu ma simt in stare, sunt amarata rau d tot!va pup si va doresc o zi muuuult mai frumoasa decat a mea! | ||
|
Postat pe 29 Mai 2008 10:22 |
||
| dar ce ai ,deiuta,iubita mea???...vino la tata sa-ti aline supararea!!!.... | ||
|
lion_king Postat pe 29 Mai 2008 10:29 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| castigati cu...mai nimic | 2 | De la: monaram 23 Iunie 2009 19:48 |
| va rog votati!!!!un cadou pentru iubitu meu!!! | 1 | De la: kudika340749 25 Octombrie 2011 22:13 |
| base sau geoana??? | 136 | De la: paula_portirroni 1 Ianuarie 2010 10:11 |
|
|
||
| singuratatea in doi...... | 16 | De la: kudika427237 29 August 2011 15:16 |
| cine? | 23 | De la: Calandrinon 13 Noiembrie 2009 10:41 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.