Mai multe
| sefa,eu nu ma plang ,ca bacsisul a fost gras,intr-adevar!!...dar a necesitat atata energieeee,ca a trebuit sa beau vreo 3 cafele pana acum ,ca sa-mi revin!!!....oricum,va multumesc!!....si la mai mare si mai mult!!!... | ||
|
lion_king Postat pe 29 Mai 2008 10:31 |
||
|---|---|---|
| leule, stai calm!nu e nevoie sa imi alini supararea, voi supravietui si singura, nu d alta, dar poate dupa aceea te vei plange la altii k am plans p umarul tau, la fel cum te-ai plans si d faptul k te-a tzinut patroana peste program!si vreau sa fie klar!!!!kiar dc ai intrat in club si eshti bodyguard, iar eu am ramas loiala patroanei, asta nu inseamna k il vei putea inlocui vreodata in sufletzelul meu p stef al nostru!fara suparare!dar asta simt!si sunt genul d om care spune adevarul, kiar dc uneori reusesc sa ii ranesc p ceilalti din jurul meu cu sinceritatea mea! | ||
|
Postat pe 29 Mai 2008 10:35 |
||
| cea mai calda,frumoasa si sincera Raza de soare ceresc, Deiutza ..iti multumesc,sa ai parte de cea mai vesela cafea si de o zi minunata!!la fel si pt ceilalti. | ||
|
|
||
|
Postat pe 29 Mai 2008 11:02 |
||
| buna dimineata deiutza!!! hai mai draga nu fii trista, ca viata e frumoasa! cele rele sa se spele, cele bune sa se adune!:)) | ||
|
Postat pe 29 Mai 2008 11:11 |
||
| multumesc, draga onnyta!din pakate, la mine in ultima vreme numai cele rele se aduna, iar raul parka imi scapa printre degete...hai k nu ma mai plang atat k o "muiere"!!! :P t onorez cu o cafelutza pt incurajari si iti doresc o zi minunata! | ||
|
Postat pe 29 Mai 2008 11:17 |
||
|
si tie la fel draga mea si nu uita: CE NU TE DOABOARA TE INTARESTE! :)))) |
||
|
Postat pe 29 Mai 2008 11:26 |
||
| deiutza,daca ar fi numai bucurii in viata,nu am simti ca traim,asculta ce spune onnyta.si mie imi clocotesc creierii de la raceala,dar nui nimic,trece,sau stiti,mai bine accept propunerea lui Lion,ce zici etta,am voie?hmmmm. | ||
|
mari58 Postat pe 29 Mai 2008 14:09 |
||
|
Buna.Sunt noua printre voi.Ma gandeam la cafea si mi-a trecut prin cap ideea de a merge la o cafenea arabeasca.A fost vreuna in Valea regilor.Mai stiti alte cafenele egiptene? sau cu specific oriental, sau ceainarii? |
||
|
vera11 Postat pe 29 Mai 2008 15:03 |
||
|
Buna fetele! sunt noua p-aici si as vrea sa va invit si pe la mine. va rog daca va hotarati si treceti, sa-mi lasati si un comentariu si de ce nu, sa devenim prietene si sa ma vizitati frecvent :P va pup si va astept! http://aniramanid.blogspot.com/ |
||
|
Postat pe 29 Mai 2008 15:07 |
||
| din cate shtiu eu nu avem voie sa facem "reclama" p site!asa k...aviz "prospaturilor"!!! AICI E CAFENEA!!!!!! sau scrie cumva: "POSTEAZA-TZI ANUNTUL AICI"???????? | ||
|
Postat pe 29 Mai 2008 15:20 |
||
|
:))))) bravo deiutza!!!sa ne lase cu reclamele..... eu vreau o cafea mareeeee.....ca mi-am prins urechile in comenzi azi...... |
||
|
alone Postat pe 29 Mai 2008 15:40 |
||
| SA MAI BEI CAFEA ,CAND TI-OI MAI FACE EU ANCUTA=)))si cand ma gandesc ca deiutza e tot timisoreanca,nu-mi vine sa cred...poopici cadana mea,deiutza!! | ||
|
Postat pe 29 Mai 2008 15:46 |
||
| ah!!!!am fost ranita.....:))))drept in inimioara.....:)))) | ||
|
alone Postat pe 29 Mai 2008 16:02 |
||
| ce ma bucur...=)))pt tine.. | ||
|
Postat pe 29 Mai 2008 16:07 |
||
| vaiiiii!!!scoatetzi-ma d aici k o iau razna!!!ma cert cu o una deshteapta rau d p aici d vreo ora si nu o scot nicicum la liman cu ea!adevarul e k ...unele persoane d aici sunt atat d deshtepte inkat nush ce mama naibii mai cauta p un site d proshti (asa k mine)!!!!! | ||
|
Postat pe 29 Mai 2008 16:16 |
||
| care imi alina si mie nervii produshi d "deshteptzii" d p forum cu o cafelutza si o tigara???? :( | ||
|
Postat pe 29 Mai 2008 16:22 |
||
| esti servita ,deiutza.Pofta buna!! | ||
|
Postat pe 29 Mai 2008 17:34 |
||
| si de la mine iti dau o gurita ca atat a mai ramas ..dar maine dimineata .... apropo pune mesajele pe forum sa pot si io sa am o satisfactie intelectuala ..facand-o troaca de porci pe aia de se crede literata. acum oricum bem cafeaua....dar te astept la gramatica sa dai un copy pate sa vad si io cum e cu.....madam "profosoara" | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 29 Mai 2008 18:09 |
||
| subscriu!!!!!!!!!!!!!!!!!! | ||
|
Postat pe 29 Mai 2008 21:18 |
||
| ESTE ORA O si 34 DE MIN:))v-am facut cafelutaaaaaaaaaa,deja...pentru toate si pentru toti .azi se pare ca nu vin!!!azi am probleme importante,va parasesc si va doresc de acum, O ZI MAI MULT DECAT MINUNATA si TARE VESELA!!!! lion asta ..,mi-a scos peri albi:))strangeti Haremul,CARE mai suntem si la atac CADANEEEEEEEEE!!!!!!!!!!Sultanul se intoarce..:))apropos,ATI VAZUT CE PROSPATURA ,am la avatar???acum plecara...:))) | ||
|
Postat pe 30 Mai 2008 00:44 |
||
| lasa sultanel-maria ta,ca daca tu pleci am eu grija de ele ...sa nu li se raceascaaaaaa......pasarica...pardon,cafeluta....ca sunt de servici toata noaptea si miine dimineata ,cand ies din tura vin saaaa...."le-o-ncalzesc".....noapte buna tuturor!!!.... | ||
|
lion_king Postat pe 30 Mai 2008 00:57 |
||
| Mai fetelor...puturoaselor.. :))) Hade-ti la cafea... Si leone pisoias...sa nu pun biciu pe tine..nu prea esti ascultator..Si pasarica...pardon cafelutza mea e fierbinte..nu calda..sufli un pic sa se raceasca???? :))) | ||
|
mia_mia Postat pe 30 Mai 2008 07:59 |
||
| buna sa va fie inima!ca unora le lipseste cu desavirsire!!!!!!!!beau o cafeluta cu mult zahar sa ma indulcesc dupa ce unii superiori vomitara fierea pe forum.mia esti o zapacita si ai un umor deosebit!pacat de unii ca raman constipati pe viata si nici ciocolaxul nu le aduce alinare..........o zi buna fetelor si insorita ca la noi nu conteneste cu ploaia! | ||
|
Postat pe 30 Mai 2008 09:17 |
||
|
buna dimineataaaa!! ce faceti dragelor?? france nu te mai uita la ce zic acesti 'ei' pentru ca sint persoane care trebuiesc tratate cu indiferenta si atat! buna cafeluta bauta cu voi! :))) |
||
|
Postat pe 30 Mai 2008 09:44 |
||
|
buna dimineata!!! multumim la fel,france...:)))poate fug norii.....:) eu mi-am varsat cafeluta pe birou...:( |
||
|
alone Postat pe 30 Mai 2008 09:45 |
||
| buna ziua,iubitele mele colege de clan,ca dimineata fuse si se duse!!!.....vreau si io o cafeluta,ca am impresia ca azi am treaba multa!!....ca trebuie sa fac oleaca de curatenie in club(doamne,am trecut pe acolo si am gasit prapad....toate alea cu fundu-n sus!!!),cred ca trebuie sa-mi lustruiesc o tar' carambul,ca vazui ca lu'bodyguardu' meu i s-a cam urcat la cap.....si tre' sa fac si niste mancarica,ca azi e ziua mea de gospodina a casei!!!...da' ce sa fac eu,ca morcovelul se cam duse,ca-l cam TOCA lionu'azinoapte!!!...doamne,se luptara pan'dupa miezul noptii!!.....eeeei...ia sa ne gandim....aaaa...gasii: o sa fac o MUSACA!!!....ca am toate materiile prime: CARNE TOCATA A`LA STEF, niste cePUTE imi da bodyguardul meu, OUA ,la fel,ca doar d-aia il platesc bine!!!....si drept CARTOFI imi aduceti capetele literatilor!!...da'vedeti sa nu fie chiar goale pe dinauntru de tot,ca sa-mi ajunga sa fac musacaua,daaa???...ca de VERDEATA ma ocup eu,ca a rasarit de mult iarba pe-afara.....mama,ce musaca o sa-mi iasa!!!.....cu gust de sultan,afrdisiaca(pai daca pun ooo de la lion,iti dai seama!!) si pe deasupra si desteapta(pai sa fie bun si capul literatilor de ceva,nuu???)...hai ca va pup,ca ce de treabaaa am!!!.... | ||
|
Postat pe 30 Mai 2008 11:23 |
||
| fugi la piata poate gasesti cartofi !nu da alta dar ramai nemincata. | ||
|
Postat pe 30 Mai 2008 13:01 |
||
| am observat,francia draga,ca nu mai vazui cap de literat pe la cariera pan'acu'!!!....fusei repede si cumparai cateva kile,ca sa stricau oualele-lion si carnea a` la stef si ramaneam cu buza umflata!!!....sa vezi stefule ,mama,cum te contopesti tu acum cu leusorul meu!!!....o sa "te-ncinga" el acu' pan' oi "da in foc",auzi???....ha ha ha | ||
|
Postat pe 30 Mai 2008 13:48 |
||
| sefa, acu'pot sa-mi iau outele-napoi ca am nevoie de ele,ca am inceput sa-mi formez "turma"!!!....va roooogg!!.... | ||
|
lion_king Postat pe 30 Mai 2008 13:57 |
||
| mai ai oleaca de rabdare ,mai leusorule,sa mai"fiarba" un pic musacaua si-apoi ti le dau!!....sa se mai"friga" un pic morcovelul meu,sa vada ca nu e de gluma cu mine!!!....si ,hai lasa-ma sa-mi beau linistita cafeluta,nu ma mai deranja atata!!!!.... | ||
|
Postat pe 30 Mai 2008 14:04 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Exista 4 categorii de oameni. Tu la care te incadrezi ? | 95 | De la: Baiat_virgin 22 Decembrie 2016 19:02 |
| ce ati zice sa va opriti pentru cateva momente din treaba (oricare ar fi ea) si sa priviti mai atent in jur..chiar va provoc..sesizati ceva diferit?:P | 14 | De la: fiammetta 17 Iunie 2009 09:45 |
| La o sueta! | 9 | De la: freakyyy 24 Noiembrie 2010 20:48 |
|
|
||
| ...... | 6 | De la: gabitza_scumpik 4 Decembrie 2009 19:51 |
| cistita | 5 | De la: d_soara_Criss 21 August 2009 10:10 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.