Mai multe
| uite,mmia trecut,gata,am ascultat sfatul tau onnyta.acum va zic dece o iubesc atit pe mama,tatal meu amurit la 50 de ani,a facut infarct,mama a ramas cu 2 copii,nu s-a mai casatorit,ia fost greu,dar orice ne doream,mama nu zicea nu.acum are 68 ani,ia implinit luna asta in 14,din cauza greutatilor a facut diabet,acesta ia distrus inima,ficatul si acum rinichii,asta e dar cum spui tu onnyta,trece,doamne ajuta. | ||
|
mari58 Postat pe 26 Mai 2008 15:26 |
||
|---|---|---|
| Am venit si eu la o cafeluta. Tocmai acum, cand suparata de ce am vazut pe forum, cate cuvinte urate de la femei la femei.. ma hotarasem sa sterg contul. Dar acum daca beau o cafeluta, sa zicem ca raman. | ||
|
Postat pe 26 Mai 2008 15:49 |
||
| mullti, multi, multi inainte, mari58!!!Dumnezeu sa o ajute si pe mama ta si pe tine, draga!fii tare!!!pupici! | ||
|
|
||
|
Postat pe 26 Mai 2008 15:55 |
||
| mari sint alaturi de tine draga mea si tu stii ca DUMNEZEU are grija de toti si toate.HANIA.......ce faci soro unde pleci sa ne lasi singure cu literatiiiiiiiiii?????????,NOI DE AICEA NU PLECAM............la la la la ca nu mai stiu . | ||
|
Postat pe 26 Mai 2008 16:17 |
||
| lucru mare-i omenia,mai de pret ca bogatia,in viata cistigi sau pierzi,asta pt tine francia,cu tot dragul,si pt toate care sunteti alaturi de mine. | ||
|
mari58 Postat pe 26 Mai 2008 18:49 |
||
| mary draga,te trag de urechi cand oi veni la club,ca "te-ai luat" de sulieta mea de patroana!!...iti spui io acolo de ce...aici nu-ti spun decat ca suntem alaturi de tine ,caci eu ,personal,stiu ce inseamna sa-ti pierzi ambii parinti...si mai ales fulgerator,cum s-au dus ai mei!!!....trebuie sa fii tare si sa ai credinta in continuare,caci D-ZEU te va ajuta!!...pupici si imbratisari calde!!... | ||
|
Postat pe 26 Mai 2008 19:10 |
||
| hania,ce-ai draga,ai mancat bureti nebuni???...asa era sa fac si eu la inceput si uite acu's vedeta p'aci....si mama intelepciunii....asa ca mananca fasole tare ca sa nu te doara!!!...stii vorba ,nuu??... | ||
|
Postat pe 26 Mai 2008 19:13 |
||
| Serios m-am mahnit cand am vazut cum se lauda unii ca stiu sa scrie corect, spre deosebire de plebe.. Aveam impresia ca un om cult si spiritual nu se evidentiaza atat de mult prin cat de elevat si corect scrie, cat prin empatia de care da dovada fata de ceilalti, dar in fine. Hai sa mai bem un suculet, ca imi place atmosfera aici. Pup! | ||
|
Postat pe 26 Mai 2008 19:19 |
||
|
am cateva min la dispozitie sa beau si eu o cafea cu voi:) |
||
|
amme22 Postat pe 26 Mai 2008 20:06 |
||
| Ok, mai pe seara trecem la tequila? sau ramane pt weekend? :) | ||
|
Postat pe 26 Mai 2008 20:23 |
||
| :)) merge o tequila | ||
|
amme22 Postat pe 26 Mai 2008 20:24 |
||
| fetelor,mrss,eu cafea beau la orice ora,dar alcool nu ,mise urca la cap,vedeti lipsa de antrenament.etta70,esti o dulce,asa cum esti,ei am zis si eu asa pt binele tau,scuze daca te-am jignit. | ||
|
mari58 Postat pe 26 Mai 2008 21:35 |
||
| Era sa uit, pastrati-mi zatul de la cafea sa-mi fac impachetari pt celulita! :) O zi frumoasa, pup. | ||
|
Postat pe 26 Mai 2008 22:25 |
||
| mary ,nu sunt eu asa de suparacioasa!!!....stai potol!!...stiu io pe cin'sa ma supar!!!...ca am un nas de vulpoi si simt imediat prostia si ironia!!!...da-ti dadui raspunsul cand fusei la club.... va pup ,fetelor ,si mutati-va la club!!!....ca e si stripteuse p'acolo,in noaptea asta!!!....pupici... | ||
|
Postat pe 26 Mai 2008 23:49 |
||
| Neatza ..!!! Tot prima la cafea??? Offf ce imi mai place munca mea..:)))) Ma trezesc eu de dimineata...dar...cine "se scoala" de dimineata ...departe ajunge :)))) | ||
|
mia_mia Postat pe 27 Mai 2008 07:50 |
||
| ooo..!!Neatza iti spunem si noi!!eu mereu ma trezesc de dimineata ,dar departe tot nu ajung..,:))mai, si-i ii facui o cafeluta octaiei,sa ma tina minte:))Cafea Turceasaca...,de la sultan direct:)) | ||
|
Postat pe 27 Mai 2008 08:40 |
||
| Buna cafeaua turceasca...mai bun ceaiul ..:)) Daisi la cadane din potiunea ta?? (cafeaua mai ....)):)))))) | ||
|
mia_mia Postat pe 27 Mai 2008 08:49 |
||
| Vai dragelor,sultanul nostru drag,si tare iubaret,se trezi cu noaptea'n cap sa mi faca cafeluta. Ce sa va mai zic e super dumnealui,mai ales la facutul cafelei baute pe marginea pontonului. Iar pe partea cealalta ne facea semne disperate Moni C.sa-l trimit o ora pe stef la ea. Vai, pai am facut scandal.....de ma auzi si francia2008,de la Lyon. Nu-l dam noi asa usor pe sultaneul nostru!!!! | ||
|
OCTAIA Postat pe 27 Mai 2008 08:56 |
||
|
gud morning dragelor si dragilor!vad ca iar va faceti de cap.. mai sultane cum e cu cafeaua aia?? nu face diferente ca te bat!! |
||
|
Postat pe 27 Mai 2008 09:41 |
||
| da OCTAIA sint de acord.ce este al nostru nu e al tuturora.moni draga pofta in cui!!!!!!!!buna cafeaua dar pe fuga.va parasesc revenind in forta mai tirziu.sa fiti iubite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | ||
|
Postat pe 27 Mai 2008 09:42 |
||
| buna dimineata.. nu prea m-am trezit in toane bune azi.. sper sa nu ma razbun pe voi ;))))) .. | ||
|
oana81 Postat pe 27 Mai 2008 09:45 |
||
| neatza, dragutzelor!am ajuns si eu la cafenea!octaia draga, eu zik sa il legi p sultan d ponton k nu se shtie kand trimite Moni recuperatorii dupa el...:P o zi buna sa aveti! | ||
|
Postat pe 27 Mai 2008 09:47 |
||
| buna dimineata!!!!!!! cu drag beau o cafeluta cu voi, apoi ma apuc de munca. chiar dc nu e luni pe mine azi ma chinuie ...lenea!:)) | ||
|
Postat pe 27 Mai 2008 09:48 |
||
| nu ma lasa cadana mica CADANA=))sa ma fure nimeni:)) | ||
|
Postat pe 27 Mai 2008 09:50 |
||
|
problema e ca poate sare moni lacu' si il fura pe stef. ca o fi si ea dorita...:))) |
||
|
Postat pe 27 Mai 2008 10:03 |
||
| Sarmana se vede ca-i suferinda,ca nici cafeaua nu-i prieste,dar poate cajtigam bani frumosi cu stefu nostru...il inchiriem...o zi,doua.Ca mai mult nu....fata,e grav cu cafeaua bauta de dimineta pe ponton,mai vine Tari,un Isa,ce sa zic de Catar,o Raduleasca, vai de capu lui stefanut al nost. Trebuie sa-l trimitem la produs...ca-si pierde omu din experinta=))))) | ||
|
OCTAIA Postat pe 27 Mai 2008 10:20 |
||
| buna fetelor...cafeluta-i gta ..va invit cu drag pe toti...si trebuie sa va spun ca sunteti incredibili..cat as fi de suparata...cand sunt aici cu voi uit de toate....am ras cu lacrimi...STEFULE mama, iti trebuie ajutoare serioase ca te-au "inconjurat"cadanele...e greu de viata si de sufletul tau....VIVI ma bucur ca te-ai reintors...mi-era dor de tine...fetelor va las,cafeluta este servita..va pup si aveti grija la catei si alte jivine...pupici | ||
|
ginetta Postat pe 27 Mai 2008 10:48 |
||
| :)) il trimitem cu conditia sa-si respecte obligatiile fata de harem.. :)) | ||
|
Postat pe 27 Mai 2008 10:48 |
||
| pai eu, sincer, nu l-as da p steful nostru pt nik in lume, dar na...ce sa faci?daca este pt o cauza nobila...atunci ma mai gandesc! :P | ||
|
Postat pe 27 Mai 2008 11:26 |
||
| mai e cineva in cafenea?eu as avea nevoie d o cafelutza si nu ar strika nici o companie, caci numai belele am azi p cap!!!macar d cafeaua asta care o beau cu voi sa mai imi imbuneze ziua asta amarata!!!! :( | ||
|
Postat pe 27 Mai 2008 14:09 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Nu le am in domeniu,help. | 8 | De la: valy90 1 Decembrie 2010 11:54 |
| CAFENEAUA in care va astept sa va ziceti bucuriile si tristetile pe care le-ati avut sau aveti in dragoste | 23 | De la: bruni_eu 23 Aprilie 2009 18:00 |
| sfat | 2 | De la: kudika052198 12 Aprilie 2010 16:24 |
|
|
||
| Haideti sa vorbim despre OSHO, astept pareri ;) | 200 | De la: DreamHunter 9 Aprilie 2016 11:46 |
| De ce in manele, e motiv de mandrie faptul ca ai plecat "descult de acasa" si "ai ajuns unde nu-s multi" ? | 29 | De la: Thais13 18 Iulie 2011 19:35 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.