Setari Cookie-uri

Iubitul ma minte

este un barbat mult prea superficial, cu care nu poti avea o familie. gandeste-te bine ce-ti doresti cu adevarat si ia o decizie, fiind egoista si gandindu-te ca poate nu te iubeste cu adevarat. daca iti cere libertate inseamna ca nu este pregatit sa aiba o familie, sau ca nu-si doreste una cu tine
jasmine008
Postat pe 2 Februarie 2009 20:54
ai ambitie? demonstreaza-ti tie !!! Nu continua viata cu un om asa.Pune punct.Sau incearca o pauza .Te poti duce la parinti sa stai inapoi.Sau fa o vacanta cu o prietena sau chiar singura cu mama ta, nu stiu....si afla daca iti e mai bine fara el...Dar parerea mea e ca meriti ceva mult mai bun...
Mult succes ! Si sper ca decizia pe care o vei lua, oricare o doresti sa iti aduca numai bine.

Postat pe 11 Mai 2009 17:58
Si parerea mea este ca, daca de la inceput lucrurile stau asa cum le prezinti tu, ar trebui serios sa te gindesti sa-ti cauti pe altcineva...sa traiesti cu adevarat...sa simti ca cel de linga tine iti ofera iubire neconditionat, sa te simti rasfatata si dorita in fiecare clipa, sa ai parte de mici surprize placute si fiecare zi sa o incepi cu zimbetul pe buze...altfel ce rost are sa stai si sa plingi dupa...dupa cine????nu cred ca vei fi fericita cu el vreodata...si nici nu te merita...
Sophie_Rose
Postat pe 19 Iunie 2009 13:28
of scumpa...imi dau seama ce in inimioara ta...sa inteleg ca il iubesti daca l-ai iertat si te-ai bucurat ca s-a intors la tine...asa e cand iubesti...iti pierzi orgoliul, cumpatul, ratiunea....of! Sfatl meu este sa-i mai acorzi o sansa, sa vezi daca continua sa greseasca...Intr-o relatie trebuie sa te simti iubita, importanta, fericita...in momentul acesta simti toate astea??? stiu ca ti-e greu sa renunti la el pentru ca tii la el...dar gandeste-te si la tine, la fericirea ta...Traind cu sufletul mohorat, cu teama de a nu-l pierde, plangand...asta nu e viata...de ce te chinui singura? stiu ca nu e usor sa faci ce te sfatuiesc eu...dar ...sper ca D-zeu sa te ajute sa-ti dea puterea sa faci acest pas...curaj!
mady_puppy
Postat pe 19 Iunie 2009 18:39
vina este impartita de amandoi, din anumite lucruri spuse de tine observ ca exista undeva in mintea lui o recunoastere a "diferentei de clasa" si asta in combinatie cu multe alte lucruri pot duce la o sufocare si nevoie de libertate si din moment ce el isi doreste atat de mult libertatea probabil si tu esti cam "lipicioasa" si doresti sa controlezi totul, cred ca oricui ii displace sa fie testat pt ca se simte inferior cand este pus in aceasta situatie. este clar ca in mintea lui e o varza totala, te iubeste dar parca nu e de ajuns, poate ar fi mai bine sa nu mai stati impreuna o vreme, oricum, sansele de reusita nu sunt prea mare :-??
felixcat
Postat pe 21 Iunie 2009 12:57
hai sa-ti explic eu cum...intr-un mod cat mai simplu...EXISTA PERSOANE CARE PUR SI SIMPLU ITI POT SPALA CREIERUL,acum intelegi?iar cand la un moment dat exista probleme ai incredere in persoana minunata ca nu te va dezamagi si pac pac..se intampla contrariul..azi ,maine,etc si ajungi sa fi dezamagita ceea ce nu e totuna cu a nu-l mai iubi,e tarziu,tu ce crezi??
alchiana
Postat pe 4 Mai 2011 07:08
De la: misha79, la data 2008-02-20 14:05:55Spre dezamagirea mea am descoperit acum 2 zile ca iubitul meu continua sa ma minta. Suntem impreuna de 4 ani. Ne-am mutat impreuna la doar doua luni dupa prima intalnire. NU stiu daca este iubirea vietii mele dar pot spune ca este singurul barbat care m-a facut sa imi doresc o familie, m-a facut sa ma simt iubita si sa am incredere in mine.
A reusit prin dragostea pe care mi-o arata sa ma convinga sa ne mutam impreuna intr-o mansarda din centrul Bucurestiului, fara apa calda si multe alte lipsuri. Mi-a fost greu la inceput dar imi spuneam ca nu conteaza confortul daca noi ne iubim si ne intelegem.
Din pacate luna de miere s-a terminat mult prea repede,a inceput sa minta, sa ascunda bani, iar eu am inceput sa fiu din ce in ce mai nervoasa, mai trista si de ce nu mai pretentioasa. Eu provin dintr-o familie cat de cat instarita dar in momentul in care m-am mutat cu el am stiut ca nu pot conta pe ajutorul familiei mele, am sperat in schimb ca impreuna ne vom realiza.
Acum un an am realizat de fapt ca nu o sa se schimbe niciodata, nu imi mai zambea, nu ma mai mangaia, mi-a spus ca nu ma mai iubeste dar a doua zi a revenit la sentimente mai bune spunand ca ii pare rau, ca nu a gandit cand a spus asta iar dupa o saptamana sa imi spuna ca are pe altcineva si sa nu il mai astept. In ziua aceea am aflat ca s-a indragostit de o colega si ca au o relatie ce dureaza de doar o saptamana(de fapt dura de saptamani bune). In dimineata respectiva am crezut ca totul s-a terminat. I-am spus sa se duca la ea, sa petreacaun timp cu ea si daca totusi ma iubeste sa se intoarca. Seara s-a intors cu capul plecat,l-am luat in brate si i-am spus ca ma bucur ca s-a intors. Din momentul ala a renuntat la jobul respectiv si la colega. Am inceput un nou capitol desi numai eu stiam ce e in sufletul meu. Din pacate a inceput iar sa minta, l-am supus unor teste si a picat. Ii spuneam tot timpul ca ma minte, ca stiu si ca ii pot demonstra. I-am demonstat, descoperindu-i adesele de mail si mess-ul cu 60 de id ale unor femei. Spre surprinderea mea a putut sa imi dea informatii despre toate cele 60 de nume din lista dar niciodata nu a putut spune ce culoare imi place mie. Au fost cazuri in care a cazut in genunchi in fata mea si m-a rugat sa il cred ca nu minte iar acum 2 zile mi-a spus ca a jucat teatru. Va spun sincer ca ma doare, imi spune ca nu vrea sa plec dar ca vrea libertate. Ma doare ca vad cum tristetea si ani isi lasa aprenta pe fata si in sufletul meu. Vreau sa ma simt si eu iubita, vreau un copil, vreau sa traiesc, vreau sa pot vorbi cu el, probabil cer prea mult, nu credeti??



O femeie nu este un accesoriu al barbatului, nu trebuie sa te raportezi pe tine ca om la barbatul cu care traiesti.Esti femeie si cand nu esti cu el , trebuie sa ai incredere in tine si daca esti sau nu cu un barbat.
Daca el isi bate joc de tine si de relatia voastra , asta nu te face pe tine mai putin femeie decat esti.
Demonstraza-i ca esti adevarata si trimite-l acolo unde-i este locul ...intre fufele pe care le frecventeaza.
Nu tine cu forta o relatie nepotrivita.Te va macina si distruge.Eu cred ca meriti mai mult dar nu de la acest individ ai sa capeti.Odata pornit pe panta minciunilor si a inselatoriei ma indoiesc ca ceva se mai schimba.

Postat pe 4 Mai 2011 07:21
De la: kudika395706, la data 2011-05-04 07:08:59hai sa-ti explic eu cum...intr-un mod cat mai simplu...EXISTA PERSOANE CARE PUR SI SIMPLU ITI POT SPALA CREIERUL,acum intelegi?iar cand la un moment dat exista probleme ai incredere in persoana minunata ca nu te va dezamagi si pac pac..se intampla contrariul..azi ,maine,etc si ajungi sa fi dezamagita ceea ce nu e totuna cu a nu-l mai iubi,e tarziu,tu ce crezi??


"e tarziu,tu ce crezi?"
Eu sunt sigura ca e tarziu,topicul e din 2008
Barbie30_
Postat pe 4 Mai 2011 07:27
e foarte normal ceea ce iti doresti.. parerea mea ar fi sa te hotartasti ce vrei cu adevarat pentru ca daca continui sa il ierti de fiecare data cand iti greseste, te minte, nu vei avea decat de pierdut iar aici ma refer ca TU esti singura care sufera caci din cate spui el se modeleaza dupa cum ii convine numai numai sa nu il lovesti in orgoliu.. adica o data ingenuncheaza iar apoi spune ca juca teatru...
cred ca te-ai grabit inca de la inceput... dar tu daca ai fost convinsa in acele 2 luni el este cel alaturi de care vrei sa ai o familie cu timpul ai realizat ca nu e chiar asa de simplu.
oriqm consider ca daca ai pune piciorul o data pentru todeauna in prag si i-ai demonstra ca aici e capatul si i-ai arata mai multa indiferenta se va apropia mai mult de tine, asta daca tine la tine. daca insa nu va fi.. nu trebuie sa privesti cu regret relatia pentru ca sigur au fost momente unice pe care chiar daca le vei relua cu un alt barbat fac parte din trecutul tau si amintirile tale:X Bafta
yomarissaly
Postat pe 4 Mai 2011 21:50
Buna Mihaela ti-am citit povestea.Se pare ca si logodnicul meu incepe sa ma minta si ma sperie lucrul asta ca nu stiu daca o sa mai pot avea incredere.Azi dimineata ne-am uitat pe facebookul lui si am.vazut ca sa uitat pe profilul a 3fete din lista de prieteni.Uneia dintre fete ia placut de el acum cativa ani (ea este sora prietenului lui cel mai bun).El zice ca nu ia placut niciodata de ea dar acum cativa ani a ajuns sa se culce cu ea odata sau de doua ori.Motivul pt care sa culcat cu ea fara sai placa de ea ar fi ca ia a spus mamei lui ca lui nui plac femeile.Si ca sa demonstreze ca nu e asa sa culcat cu ea.eu o cunosc prin el si prietenii lui.dar cum.ziceam azi dimineata am.vazut ca acum ceva timp defapt luna asta sa uitat pe profilu ei si a lui mai doua ,una find sora fetei si una din lista lui de prieteni.A incercat sa dea vina pe mine ca poate am.intrat eu pe contul lui ca mai faceam dinastea.dar a vazut ca nu tine si a recunoscut ca sa uitat cica sa vada cu cine e combinata ea acum.Si iam.zis ca am terminato.Lam.intrebat dc ma mintit si a zis ca a fost mai usor sa faca asta ca stia ca o sa ma deranjeze.Si decate ori neam certat si am zis ca ne despartim in mare parte suna pe cineva si se descarca dar spunea numai nasoale de mine.de ex :al sunam dupa ce iam.zis odata ca ne despartim ca nu e pregatit pt o familie si ca nu stie ce vrea .El a sunat o fata pe care el o cunostea de mult si ei Ii placea de el acum cativa ani.Si ai zicea ei ce vrea si asta acum pt ce mai deranjeaza.si multe altele.
Alexandra_Alex_8
Postat pe 23 Martie 2015 16:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ce parere aveti a fi cu cineva pe care nul iubesti? 177 De la: Cocktail 24 Mai 2010 16:36
un subiect cu doua taisuri... 25 De la: kudika076975 7 Martie 2010 14:12
ajutor 51 De la: kudika421339 23 Noiembrie 2011 08:59
pana unde se va ajunge??? 6 De la: kudika318477 12 Decembrie 2010 19:25
sa propunem o lege ptr cei care inseala 31 De la: scorpio67 4 Iunie 2010 07:20