Mai multe
| Draga mea, in principiu prostia se plateste.In dragoste, minciuna si tradarea NU se iarta.Ceea ce stiu sigur este ca o sa faci chestia asta diun nou peste cativa ani... ca na.... "ai gresit". Cel ce iubeste NU inseala. Fa-ti ordine in mine. Una este a place (animalic) una a iubi. Cred ca iti dai seama ca in cazul asta nu-l prea meriti, nu? Deja ai calcat stramb... | ||
|
Postat pe 28 Ianuarie 2009 06:28 |
||
|---|---|---|
|
nu pot sa nu ma gindesc ca omenirea nu evolueaza prea repede. nu va face un pas alaturi fara sa fie pus (pasul) sub lupa celor care critica. drumurile pe care nu au mers altii inainte sunt anevoioase si ascund pericole. dar te bucuri ca sunt locuri pe care le descoperi si stii ca nu le-a mai vazut nimeni. cind esti tinar esti plin de viata, de curiozitate, de dorinte care dau navala si nimic nu ti se pare de neinvins. ai timpul de partea ta, si frumusetea care te ajuta sa fi iertat. nu cred ca e suficient sa fi fericit cu un singur om. asta nu inseamna ca trebuie sa zbori din pom in pom. dar cind esti tinar socializezi usor, se fac legaturi repede. e aiurea sa crezi ca inseli pe cel iubit pentru ca ti-au tropait hormonii mai tare. atunci te intrebi...."oare daca eram singur nu aveam libertatea de a face orice fara sa ma simt culpabil..." in mod normal cel care iubeste stie ca iubeste...si asta nu umbreste nimic din dragoste. daca se intimpla sa-ti bata inima si sa vrei sa iesi cu alt cineva normal ar fi sa poti vorbi cinstit despre asta...fara rusine. si-n urma experientei...(nu trebuie neaparat sa te culci cu "celalalt", fie doar discutii sau sa te plimbi) sa te simti confortabil. fara minciuna si teama. eu chiar nu sunt de parere ca 20 de ani e virsta la care sa te legi de un partener asa cum faceti voi...tinerii de azi, care pareti fara sentimente insa cu pretentii radicale. esti cu mine si sa nu te puna dracu sa "ma inseli"....of viata mea! |
||
|
kica Postat pe 2 Februarie 2009 16:54 |
||
| minciuna chiar are picioare scurte.... Vb din experienta;) | ||
|
|
||
|
alina_luminita Postat pe 2 Februarie 2009 17:16 |
||
|
Draga mea, iesitul la suc nu inseamna inselat......sa fim seriosi... Daca ai ajuns la mai mult...asta e altceva...insa cum nu e cazul (cel putin asa zici).....stai linistita ! |
||
|
black_cherry Postat pe 2 Februarie 2009 17:33 |
||
un natarau daca spune si un porc. ar fi mai bine sa ii spui prietenului tau daca nu vrei sa ii spuna nataraul, dar sa o faci sa fie in avantajul tau...cat despre natarau, dupa ce vei avea asul in maneca, spunei sa se duca in hall
|
||
|
mitzura Postat pe 2 Februarie 2009 19:48 |
||
Am inteles cam in mare parte care e ideea dar eu zic ca ar fi fost mai bine daca nu deschideai subiectul pe net unde poate intra oricine, si nu puneai poza ta(daca e poza ta).Ce te faci daca un prieten, cunoscut sau chiar el intra pe forumul asta?
|
||
|
The_me Postat pe 2 Februarie 2009 22:51 |
||
De la: constantin_padure, la data 2009-01-28 06:28:19Draga mea, in principiu prostia se plateste.In dragoste, minciuna si tradarea NU se iarta.Ceea ce stiu sigur este ca o sa faci chestia asta diun nou peste cativa ani... ca na.... "ai gresit". Cel ce iubeste NU inseala. Fa-ti ordine in mine. Una este a place (animalic) una a iubi. Cred ca iti dai seama ca in cazul asta nu-l prea meriti, nu? Deja ai calcat stramb... Fata a zis destul de clar ca nu s-a culcat cu el,deci nu vad de ce trebuie sa ii arunci astfel de cuvinte. Sorry chiar nu am nimik cu tine dar vb de parca chiar s-ar fi culcat cu el... |
||
|
The_me Postat pe 2 Februarie 2009 22:55 |
||
De la: andreea1803, la data 2009-02-02 17:33:15Draga mea, iesitul la suc nu inseamna inselat......sa fim seriosi... scz ma da nu cred k tie ti a r fi convenit k prietenul tau sa iasa la suc cu " o anume fata " .doar asa de dragu de a iesii la suc.. asa k think again.... |
||
|
alina_luminita Postat pe 3 Februarie 2009 17:06 |
||
| Buna....ai dreptate...insa este punctul tau de vedere. Depinde foarte mult de optica cu care privesti subiectul. Personal nu m-ar deranja ca el sa iasa la un suc cu alte fete...dupa mine asta nu inseamna inselat ...insa da...mi s-ar parea ok sa imi spuna cand face lucrul asta si atunci e ok...are toata increderea. | ||
|
black_cherry Postat pe 3 Februarie 2009 17:54 |
||
| Imi vine sa plang.Asta se cheama inselat?????Din asa ceva ai remuscari?Ti-e frica de santaj? Ti-e rusine ca ai mintit? Nimic mai simplu.Nu ii mai raspunzi la telefon "amantului" :) si o sa te lase in pace.Si dc il mananca in gura sa povesteasca ce suc ati baut, n-are decat...ce tu nu poti sa negi? Sau recunosti e alegerea ta.Daca tu te panichezi atat o sa se inteleaga altceva si poate sa duca mai departe...de ex...dc iti spune sa te culci cu el ca altfel spune ca te-a cinstit c-un suc la viitorul (sau acum actualul ) tau sot, tu ce faci?Fugi la sex shop?Neah!Esti revoltata, nu? Atunci lasa-l in pace fetitza dc vrei sa scapi de el.Pune piciorul in prag.Iar in ceea ce priveste comment-urile anumitor fete cum ca de ce te mariti la varsta asta, mi se pare ipocrizie din partea lor.In general aceste tipe ori au avut ghinion in dragoste si "toti barbatii sunt la fel" in perspectiva lor, ori sunt genul de femei care pe primul loc este cariera, numai ca in viata , dragele mele, trebuie sa fii implinita, cate un pic, pe toate planurile, si atunci te poti declara o femeie fericita.Mi se pare ridicol sa-i spui cuiva "vai de mariti la 20"? suntem in alte timpuri , si nu faci bine si o sa-ti para rau.Exceptia de la regula : femei care s-au luat la 30 de ani si au terminat-o la 35 ca nu a mers...si plang dupa prima iubirea , si regrete si etc.Apoi cu greselile de ortografie.Atatea scuze,, ca mancam , ca ma si pieptanam...asumati-va greselile , doar sunteti femei responsabile.Nu de alta dar se da aici peste nas, in loc sa ne sfatuim.Si sincer ...ce ai facut tu nu ai inselat..decat increderea . Si probabil si mai mult ca sigur , ai iesit cu tipul pt ca te-ai simtit din nou curtata, ti-a placut sentimentul si ai vazut cat de fraier e baiatul si asa ai facut o comparatie, cu ce ai acasa si ce mai e pe "piatza".Of...fetelor, ce-i drept dc facea gagiul tau asa , ti se ridica sangele la cap, dar cred ca sigur ai fi preferat sa rupa orice legatura cu ea, decat sa se lase santajat.Si in ceea ce priveste papagalul ala (ca altfel nu-i pot spune) este un las , si om care nu se respecta, pt ca dc s-ar fi respectat pe el nu si-ar fi bagat nasul intr-o relatie , ci din contra el "isi baga nasul" si vrea sa "Scoata defectele rivalului" si dupa ce isi obtine scopul, nu face decat sa te lase ..ca vai draga tu o sa te mai gandesti tot la ala...si uite asa cum o dai nu e bine:))....multumesc ca m-ai citit.Altceva , subiecte mai interesante pe aici gasesc? Care se aibe legatura titlul cu continutul? | ||
|
ramona_elisa Postat pe 4 Februarie 2009 02:58 |
||
| Nu te marita la 20 de ani decit daca esti urita si nu te duce mintea prea departe....traieste viata cunoaste te si stii sigur ce vrei d la tine casatoria e buna numai daca esti pegatit matur si ai persoana potrivita.... | ||
|
jermaine168 Postat pe 28 Aprilie 2009 18:32 |
||
| Am citit cam tarziu topicul asta si cred k deja ai luat o decizie la problema ta...insa ceea ce ma nedumereste pe mine e urmatoarea chestie...am inteles k nu vrei sa afle viitorul tau sot..bun..si atunci de ce ai mai postat topicul, mai ales si cu poza la avatar..nu crezi k se va gasi cineva "binevoitor "pe aici care sa va cunoasca si sa ii spuna tot..daca poate nu are chiar el cont sa citeasca, sau poate isi face...si o parere la problema ta este k daca chiar vrei sa faci pasul asta mare, adik sa te casatoresti eu cred k ar fi mai bine sa nu ai nimic de ascuns fata de el, o sa fie mai rau dak afla singur si o sa fiti deja casatoriti..parerea mea..asa k ar fi mai bine sa vb deschis cu el dak nu ai facut-o deja, sa ii spui k ai facut o greseala pe care o regreti..dak te iubeste va intelege si te va ierta | ||
|
magdonek Postat pe 28 Aprilie 2009 18:46 |
||
| Draga mea, eu te sfatuiesc sa ii spui sotului, de aceasta mica escapada a ta, insa formuleaza in asa fel incat sa para ca pentru tine nu a insemnat decat o simpla iesire la terasa,sau in fine,iar daca pentru celalalt a insemnat altceva , vinovata este imaginatia lui bolnava...la urma urmei cred ca asa a si fost..Te pup, si sper ca deja ai si rezolvat problema! | ||
|
Dolcys Postat pe 28 Aprilie 2009 20:58 |
||
|
Cat despre fetelecare se casatoresc la varste fragede cum ar fi 20 de ani, bravo lor...le admir ca au un asa curaj, pentru ca un astfel de pas il faci ori din prea multa nebunie ori din prea multa inocenta...oricum ar fi sunt de parere ca decat sa alergi din floare in floare,cum fac multe fete de 20 de ani, mai bine e sa te asezi la casa ta si sa iti poti canaliza intreaga energie spre dezvoltarea unei cariere...oricare ar fi aceasta...important e sa fi fericit si multumit cu tine insuti |
||
|
Dolcys Postat pe 28 Aprilie 2009 21:03 |
||
De la: , la data 2008-02-25 14:00:24recunosc ca mi-a trebuit mult curaj sa postez pentru ca problema asta nu o mai stie nimeni.sunt cu iubitul meu de 3 ani, iar de putin timp locuim impreuna.totul merge foarte bine, sunt foarte fericita.el m-a facut sa ma stabilizez intr-o relatie, ceea ce nu reuseam pana acum(din vina mea).problema e ca asta vara am facut practica la un ziar de la mine din oras(sunt studenta la jurnalism), unde am cunoscut un baiat.la inceput nu aveam niciun gand de a fi cu el.dupa aproximativ 2 saptamani in care ne vedeam zilmic 8-10 ore m-a convins(prin felul lui de a fi) sa iesim sa bem ceva.toata ,,relatia" noastra s-a rezumat la cateva intalniri(tin sa precizez-fara sex) si multe promisiuni(numai)din partea lui.cu iubitul,,oficial" mergea bine si deaceea nu mi-a trecut prin cap sa-l parasesc.baiatul acela stia situatia noastra, si pentru ca trebuia sa plece din tara nu ma presa in niciun fel(oricum ii convenea o relatie fara obligatii).acum el e in strainatate, urmeaza sa se intoarca in aprilie.continua sa ma caute:pe net, la telefon...stie ca nu pot sa vb mereu si nu insista, dar imi zice in gluma ca daca nu o sa vreau sa ma mai vad cu el o sa spuna tot.iubitul meu nu banuieste nimic si nici nu ar accepta sa stie asa ceva.nu as vrea sa afle vreodata.imi este frica sa nu se afle ceva cand vine celalalt in tara, pt ca stiu ca minciuna are picioare scurte si ca totul se afla pana la urma. i-ai inselat increderea partenerului tau,insa eu sunt de parere ca cel mai bine ar fi sa-i spui tu ce s-a intamplat pt ca ar fi mai rau daca ar afla de la altcineva.exista 1 situatie in care ai iesi cu mai multi colegi in oras si unul dintre ei s-ar da la tine sau situatia in care cred ca te si afli sa iesi tu din proprie vointa cu el in oras.nu este in regula ceea ce ai facut si clar ar trebui sa-ti dea de gandit pt ca poate aceasta relatie pe care tu o consideri de durata cu ok nu este intocmai cum ti-o imaginezi.despre faptul ca vrei sa te casatoresti eu zic ca nu e nimica in neregula cata vreme iti doresti acest lucru...poti sa te mariti si la 50 de ani si intr-o luna sa te desparti...nu cred ca varsta e un prag,ci alte elemente cum ar fi:realizarile pe plan profesional,un echilibru intre planul profesional si cel personal,o stabilitate in gandire si alte lucruri de genul asta.eu am 21 de ani si desi am o relatie super,dar nu simt nevoia de o casatorie pt ca nu am timp sa ma gandesc la asa ceva acuma,mai ales ca eu sunt studenta la medicina veterinara si asta e o facultate grea care ma solicita,asa ca iti spun daca vrei sa te mariti fa-o,dar daca nu esti sigura mai asteapta.o casatorie nu consolideaza o relatie firava ci o va distruge de tot...casatoria consolideaza relatia daca ea deja are o baza sigura. bafta si nu uita adevarul este cel mai bun chiar daca uneori doare.
|
||
|
Valitza88 Postat pe 16 August 2009 23:04 |
||
De la: , la data 2008-02-25 15:11:59nu e vorba ca nu stiu ce sa fac.stiu foarte bine ce vreu:ma casatoresc anul acesta cu un barbat pe care il iubesc si pe care nu vreau sa-l pierd pentru ca mi-a cam placut distractia si riscul asta vara.nu ma gandesc la altul decat la cum sa scap ,,basma curata" din treaba asta.vreau doar ca acel baiat sa nu ma mai caute si sa ramana totul la stadiul asta.nu vrea sa inteleaga faptul ca nu vreau sa vb cu el, dar in acelasi timp nici nu insista atunci cand ii spun ca sunt acasa(stie ca locuiesc cu prietenul). Gasculitza mica si scumpa ...e normal sa nu insiste caci iti stie clar punctul slab si situatia in care te afli...dar tie iti place de el, iar el stie prea bine asta. Va astepta oricat caci nu are de ce se grabi, doar nu sta doar in nadejdea ta, sa nu fii naiva. Dar se va intoarce si ti-o va da... Stai linistita viata inca iti place din plin. Stai pe fundul tau cu casatoria ...iti va trece. Daca o faci acum te asigur c-o faci din motive gresite si-o vei da in bara suta-n mie. Te vezi c-un plod in brate la 20-21 de ani?
|
||
|
cristinarudi Postat pe 17 August 2009 00:42 |
||
|
E simplu..., atata timp cat nu ai facut sex cu respectivul, ce probleme ai? II spui franc la tel sau pe net, ca nu mai ai nici o treba cu el, sa-si vada de ale lui ca tu te casatoresti cu barbatul pe care il iubesti! Cand o sa vada cat esti de seriasa o sa renunte sa te mai ameninte, multi fac asa doar din placere, de fapt sunt niste speriati care nu sunt in stare sa aiba o relatie stabila si se leaga de relatia altor cupluri. Poti sa-i zici si asta daca vrei... So, ii spui simplu: Nu ma impresionezi cu amenintarile tale, sunt dispusa sa lupt pana la sange pentru relatia mea, vezi-ti de viata ta pentru ca nu prezinti nici un interes pentru mine! Adio!!! Succes! S-auzim de bine! |
||
|
Tinet Postat pe 17 August 2009 09:31 |
||
|
Draga mea , tot nu inteleg care-i problema ta: Oficialul viitor sot nu stie si nu banuieste nimic, tu sex cu ala nu ai facut (nici gravida cu ala nu esti si nici vreo boala sexuala nu ai luat) , nu i-ai promis nimic colegului (si chiar daca- i promiteai, se mai razgandeste omul pe parcurs ce vrei), nu te ameninta cu nimic si nu te are la mana cu cine stie ce poze compromitatoare , asa ca nu vad ce te retine sa - i faci vant definitiv din viata si din agenda ta telefonica. teoretic ce ai facut ? ai iesit la o bere ) sau suc cu un coleg. suntem in secolul XX ( X) si o chestia ca asta e ceva miiiinor fata de cate alte belele se puteau intampla din chestia asta. Poate la 20 de ani exagerezi si crezi ca ai calcat stramb in asa hal incat trebuie sa te spovedesti neaparat si sa tii post negru , dar nu ai facut nimic neadmis de normele morale si de bun simt. Ca ti-a placut de el in timp ce beati suc ? asta i buna , e normal sa ti plca de ala cu care iesi in oras ca doar nu esti masochista sa te enrvezi o ora doua cu un nesuferit idiot sau retardat. Deci atat timp cat treaba asta nu are nici o urmare in planul real, toata confuzia e doar in capul tau. ce sa faci ? fff simplu. cand te suna colegul ii zici (clar si tare sa auda si sotul tau pe acolo - in nici un caz nu te ascunzi ca dai nastere la suspiciuni)ca nu puteti vorbi ca doar ce discutati cum faceti pregatirile pt nunta; te suna iar, ii zici ca mergeti sa cumparati perdele pentru casa, ( si ii zici tare si clar , cu o voce fericita , nu soptit infundat in receptor ca sa inteleaga sa vina si el in mall la ora aia ) te cauta pe email , nu i raspunzi , il pui pe ignore la mess etc. Si se prinde el. nu are rost sa i strici cheful sotului spovedindu te lui despre chestia asta, nu ti bate cuie in talpa singura , pe urma nu mai are incredere in tine si te controleaza mereu , de o sa ti vina sa l inseli numai ca sa i faci in ciuda . si , din moment ce te casatoresti asa devreme , o sa fie destule ocazii sa vrei ceva dor pentru tine in secret si n ai nevoie de antecendente.:P |
||
|
kudika052198 Postat pe 17 August 2009 11:21 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Curiozitate | 50 | De la: TALPA_IUTE 11 Ianuarie 2012 21:40 |
| Femele inseala din aceleasi motive ca si barbatii? | 55 | De la: kudika025063 2 Iunie 2009 20:03 |
| O iubire frumoasa....un final? | 34 | De la: Irene_Hreniuc 24 Noiembrie 2010 02:35 |
|
|
||
| il iubesc....dar trebuie sa renunt la el | 6 | De la: ipahebirowtnod 19 Martie 2011 19:32 |
| de ce sunt ticalosi barbatii? | 106 | De la: Madamadalina69 16 Noiembrie 2009 18:19 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.