Mai multe
| salut pitesteanco!si eu am lociut in pitesti pina sa ma recasatoresc.hai sa gasim solutii sa iesi din situatie:in primul rind vorbeste cu prietenul tau stabil si explica-i situatia din punctul tau de vedere si anume:spunei ca acel baiat a fost colegul tau si prin prisma serviciului a-ti luat masa impreuna ,iar el si-a facut niste iluzii cu privire la o eventuala relatie fara ca tu sa-i dai sperante.e mai bine ca tu sa pregatesti terenul sa sa-i explici in eventualitatea in care celalalt apare si vrea sa-ti strice relatia.eventual daca celalalt continua spune-i ca prietenul tau e la curent cu tot si o sa-i dai nr.de telefon sa vorbeasca cu el .oricum nu e bine ce ai facut si asa este minciuna are picoare scurte dar tu ai o virsta frageda si uneori la aceasta virsta nu realizezi ca poti sa strici o relatie durabila din nimic.nu vreau sa te sperii dar prietena mea pitesteanca si ea a avut la tinerete o ratacire identica cu a ta si dupa 15 ani de casnicie a aflat sotul ei,a parasit-o pentru ca i-a ascuns si nu mai avea incredere in ea,ia luat si copii si ea a inebunit de durere.inca ceva si e sfatul unei femei trecute prin viata:casatoriile la virste fragede nu au toate un final fericit deoarece cei doi nu au experienta de viata si in timp sint tentati sa incerce si altceva deoarece intervine cotidianul si monotonia si nu toti stiu sa depaseasca momentul.eu m-am casatorit la 19 ani si am muncit sa-mi fac o careira reusind,am facut un copil,am cumparat o casa si tot am simtit ca nu e ceea ce doresc.mai tirziu el a cautat diversitate si ma inselat dupa care am divortat de comun acord dindu-ne seama ca ne-am grabit si ne-am casatorit foarte tineri.a doua oara am stiut ce vreau de la viata deoarece eram destul de matura in gindire si acum am gasit ceea ce i-mi lipsea adica:dragostea adevarata,echilibrul,stabilitatea.sotul meu actual reprezinta tot ce mi-am dorit de la viata.deci draga mea te rog deschide ochii bine si nu te lasa purtata de val pentru ca dragostea este ceva sfint si cind iubesti ca adevarat nu poti respira fara fiinta iubita si nici atit nu cauti compania altcuiva-deci faptul ca ai acceptat sa iesi cu alta persoana trebuie sa-ti dea de gindit si sa nu iei decizii pripite cu viata ta.esti atit de tinara si pentru casatorie ai timp o viata dar faci pasul cind simti cu adevarat .toate cele bune si multa intelepciune i-ti doresc. | ||
|
Postat pe 21 Martie 2008 11:29 |
||
|---|---|---|
| nu stiu ce a suparat-o sau speriat-o pe gabry,dar se pare ca si-a inchis contul....asta e ... | ||
|
Postat pe 4 Aprilie 2008 12:06 |
||
| nu si l-a inchis ea, eu am vb cu ea pe privat inainte ca ea sa dispara din peisaj si-mi spunea ca primeste niste mesaje ciudate. sunt convinsa ca i-a sters contul cineva ca s-a intamplat exact in perioada in care eu si iulia am fost reduse la tacere. | ||
|
|
||
|
Postat pe 4 Aprilie 2008 12:33 |
||
| Gabry manea.te minti singura!de ce sa te mariti acum?sa umbli la tribunale dupa 2 3 ani?fi serioasa..mai stai!oricum nu-l iubesti destul pe el,esti confuza,vrei si nu vrei...vrei cu el ,dar ai vrea si cu altul...ori sa fie altul in locul lui.Se zice mereu "asculta-ti inima"dar inima ta este asa de tanara..nu vei descifra corect ce-ti zice.Succes. | ||
|
sirena_blonda Postat pe 7 Aprilie 2008 21:27 |
||
|
SI DACA AFLA? CE ? NU CREZI CA E MAI BINE SA -I VEZI REACTIA INAINTE SA VA CASATORITI? .....CASATORIE LA 20 DE ANI? ..... CRED CA IN ZIUA DE AZI INTAI TREBUIE SA LOCUITI IMPREUNA SA INCERCATI SA VA CUNOASTETI SA TRECETI IMPREUNA PESTE PROBLEME SI APOI ACTUL FINAL CREZI CA O HARTIE INSEAMNA CEVA ? TE INSELI AMARNIC ....SI APOI SOARTA DRAGA MEA NU TI-O CUNOSTI NICIODATA SUCCES |
||
|
elad30 Postat pe 25 Iunie 2008 19:25 |
||
| asculta aici si parerea unui barbat cu o vechime de 20 de ani in casnicie.totdeauna minciuna are picioare scurte si risti sa afle din alta parte iar atunci risti sa nu mai aiba incredere in ceea ce spui sau ce vrei cu adevarat de la el.Sfatul meu , incearca sa porti o discutie cu el , daca te iubeste cu adevarat te va intelege si poate te va ierta, dar mai ai o sansa in plus fata de aceea ca daca afla din alta parte. eu unul iti doresc sa gasesti puetrea de ati limpezii sentimentele si relaTIA CU EL | ||
|
dancer Postat pe 25 Iunie 2008 21:33 |
||
|
draga mea an primul rand u esti cea vinovata in al 2-lea rand o minciuna sau o greseala se iarta mai repede dak e spusa de vinovat asa ca singura solutie e sa-i spui u nu sa afle de la el ati dai seama cum o sa se simpta el dac afla de la celalant? loooool si daca zici ca al iubesti cum ai putut face asa ceva? nu-i ok sa sti iubirea nu asa se arata asta e |
||
|
oana_sabinutza19 Postat pe 26 Iunie 2008 20:05 |
||
| S-ar putea ca intr-o zi celalalt sa te sune cand iubitul tau e cu tine. Sau, mai rau cand esti la dus iar iubitul tau sa raspunda. Atunci ce faci? Eu nu as mai asculta explicatii daca iubita mea ar fi sunata de barbati necunoscuti... Partea buna e ca daca ii ceri celuilalt cu fermitate sa te lase in pace si ii explici frumos ca nu iti pasa de el, in mod normal va intelege si te va lasa. Amenintarea cu dezvaluirea o face fiindca te-a simtit slaba in punctul asta iar barbatii pot fi si nesimtiti daca e in avantajul lor. Aveam si eu cateva copile care ma sunau fara acordul meu si nu aveam ce sa le fac. Au tinut-o asa vreo doi ani...Pana cand am inceput sa le raspund trimitandu-le mesaje in pasi, gradat. Primul era politicos, sa ma lase in pace. Al patrulea continea deja injuraturi de mama...Au renuntat toate. PS: nu stiu cum va reactiona iubitul tau daca ii explici situatia...eu te-as trimite la plimbare. Si daca te 'iarta' s-ar putea sa nu uite, eventual sa foloseasca asta ca justificare pentru 'orice' in viitor. Depinde cum va intelegeti. Eu as prefera sa nu stiu nimic decat sa am subiect de gandire. | ||
|
Postat pe 27 Iunie 2008 14:15 |
||
| cred ca a rezolvat problema pana acum , e mai vechi postul. | ||
|
Kittynelle Postat pe 27 Iunie 2008 17:19 |
||
|
dak am inteles eu bine si e asa cum spui tu k nu s-a intamplat nimic intre tine si tipul din vara, atunci nu are d c sa iti fie frica k t ameninta k spune tot. si sfatul meu este sa ii spui tu viitorului tau sot c s-a intamplat si unde s-a ajuns pt k el dak t iubeste t va crede p tine si poate va vb el cu respectivul si ii va explica ca e mai bine sa nu te mai caute. dak esti asa convisa k el e iubirea vietii tale si t vei casatori cu el nu e bine sa ii ascunzi lucruri d genul asta. si ink cva....ci eu am tot 20 ani si am o relatie d aproape 4 ani, dar nici nu imi trece prin cap sa ma marit....iti spun din mai multe experiente sa nu t mariti d acum pt k ink nu esti suficient d coapta la minte sa faci asemenea pas |
||
|
ion_simona Postat pe 1 Iulie 2008 15:03 |
||
| eu zic sa ii dai cu flit tipului respectiv!iar daca se duce'cu para'la iubitul tau ii poti spune ca e unnul care ti-a tot facut avansuri si acum nu mai poti scapa de el.e simplu,nu?doar daca nu aveti si alti martori..atunci se cam complica treaba.oricum iti doresc mult succes.si sincer..nu prea inteleg treaba cu casatoria..si eu am relatie de 3 ani dar nu as face pasul asta desi ne iubim foarte mult.toate la timpul lor.oricum mult noroc pe viitor orice ai decide:* | ||
|
pucca22 Postat pe 4 Iulie 2008 20:21 |
||
| draga mea,cred k ar trebui sa te mai gandesti in legatura cu casatoria la varsta ta..sincer mi se pare prematur...mai asteapta!cu toate k minciuna are picioare scurte,eu zic k ar fi mai bine sa nu ii spui iubitului tau nimik din ce s-a intamplat ptr k sigur,oricat de mult te-ar iubi nu va mai avea incredere in tine si nu va mai fi nimik la fel k pana acum in relatia voastra!tu incearca sa uiti c s-a intamplat si spune-i scurt si la obiect k nu vrei sa mai vb cu el chiar dak te santajeaza!ii poti spune iubitului tau k este un fost coleg care ti-a facut avansuri si pe care l-ai refuzat iar acum inventeaza tot felul de lucruri urate despre tine!sincer nu cred k ar trebui sa ii spui adevarul..ve-ti avea de suferit amandoi!iar tu nu te mai gandi la ce ai facut,incearca sa fii fericita alaturi de iubitul tau!sigur nu ai nici o scuza ptr ce ai facut!mult succes!pupici! | ||
|
deiutza_20 Postat pe 8 Iulie 2008 15:18 |
||
| Nu consider ca ai facut o greseala capitala, se poate rezolva, dicutand cu prietenul tau. Parerea mea e sa-i spui adevarul e cea mai buna solutie. Daca te iubeste va fi in continuare alaturi de tine..poate ai simtit doar nevoia de a vb cu cineva, de a fi inteleasa, si atat. Si daca faci asta, celalt baiat nu te va putea santaja cu nimic. Eu asa am facut si sunt in continuare cu iubitul meu. te pup si multa bafta | ||
|
AdrIanalove22 Postat pe 8 Iulie 2008 16:01 |
||
buna mai fetitzo eu am 26 de ani o fetitza si o casnicie perfecta nu cred ca mai e alta ca a mea dar nu anteleg motivul ptr care l-ai anselat? ti-a lipsit ceva la el? sa sti ca toti barbati au aceiasi chestie nu are altceva in plus fata de celalant. treaba ta dar o minciuna iese la iveala chiar daca nu vrei u asa ca mai bine ai spui u decat sa afle de la alcineva si asa e cel mai corect. si anca ceva dak te mariti nu anseamna ca te legi la cap inseamna ca esti o femeie foarte fericita dece sa umbli aiurea dupa toti care habar nu ai ce fel de oamenii sunt asa ti-ai ales unul care sa te placa care sa te iubeasca sa te respecte si sa te considere cea mai frumoasa femeie din lume sa fi maritata si sa ai un copil sau poate 2 e o fericire sa auzi cand te striga mami ati creste inima ati spun din propia experienta u faci ce vrei asa ca nu va mai speriati de maritis si fiti si voi fidele ca daia sa prostit tara asta scz dar asa e
|
||
|
oana_sabinutza19 Postat pe 10 Iulie 2008 19:55 |
||
| stii...mie nu mi se pare absurd faptul ca te casatoresti, doar ca o hartie in plus nu schimba prea multe deocamdata. si eu abia astept sa-mi vina vremea dar totusi nu o sa o fac pana nu termin facultatea. in momentul in care esti oficial la lui apar si alte probleme. o sa fie greu si cu facultatea si cu familia. mi se pare fenomenal faptul k te-ai mutat cu el; asa va dati seama cel mai bine de viitorul vostru; dar ar trebui sa mai stai 1 an,2 asa... dupa un timp aparadevaratele probleme de familie cu care te vrei confrunta...si vei sti cum sa le rezolvi oficial mai tarziu. mi se pare k financiar esti foarte pregatita. nu e ceva de speriat k ai 20 de ani si vrei sa te casatoresti...toata viata ne asteptam sufletul pereche...u ai noroc ca l-ai gasit mai devreme. te inteleg perfect de ce ai facut greseala de a-l insela pe prietenul tau: un moment de criza intre voi doi. dupa parerea mea nu ar trebui sa-i spui niciodata pt k e posibil sa nu poate sa te ierte si atunci o sa-ti dea viata peste cap. daca spui k nu a fost nimic important, nu o sa afecteze cu nimic relatia voastra. incearca sa vorbesti cu "celalalt" si sa-i spui clar ce iti doresti. multa bafta | ||
|
Postat pe 17 Iulie 2008 14:35 |
||
ai dreptate, minciuan are picioare scurte, si este mai bine daca ai inceta aceasta "farsa".Sa nu renunti la iubitul tau actual pentru "celalalt", decat daca simti ca nu-l mai iubesti si esti dispusa sa dai cu piciorul acestei relatii, si, eventual sa incepi o noua viata alaturi de o alta persoana. |
||
|
cantzika Postat pe 22 Iulie 2008 16:39 |
||
Din moment ce "a ales" sa iasa cu "colegul" .. e clar ca ce avea acasa numai ii trezea anumite stari ... corect ? so .. case closed
|
||
|
Octav Postat pe 23 Iulie 2008 07:24 |
||
|
buna, incep cu un banc: Ce spun femeile carora li se intoarce barbatul mai devreme acasa: Englezoaica: John este ora trei si cinci si ar fi trebuit sa vii abia la si zece Frantuzoaica:draga, bine ca ai venit, acum o facem in trei Romanca: Ioane, tu crezi ce vezi sau ce iti spun eu?, deci, e mai bine sa afle prima data varianta ta si nu a altuia, o femeie shtie cum sa prezinte orice situatzie, bafta |
||
|
ELLAG Postat pe 24 Iulie 2008 00:07 |
||
| EU ZIC SA-I LASI PE AMANDOI CA SA NUAI PROBLEME...........SI VIATA MERGE INAINTE STIU CAE GREU MAI ALES CU OFICIALUL...DAR ASTA E MACAR ...NUAI PROBLEME DECIZI TU CE FACI...ORICUM GANDESTETE BN..SUCCES | ||
|
HABIBA_CHANDRAMUCKI Postat pe 24 Iulie 2008 22:09 |
||
|
oooooooooffffffffffffff.........cred ca la varsta ta...n-ar trebui sa te gandesti inca la casatorie atata timp cat tu nu esti inca definita ca si...individ... inca nu stii ce vrei...si...tot sustii ca...vrei sa te casatoresti...si...nu stii cum sa scapi de..."acela"... ce-i atat de greu...sa-i spui franc...GATA....s-a terminat...nu tre sa ma mai deranjezi...si...se va incheia...totul... e atat de greu sa iti asumi o responsabilitate...categorica...in ce te priveste mai ales ca e vb de...viata ta/ eu cred ca inca mai tre sa copilaresti...si...cand te vei maturiza...te poti gandi sa intri in lumea celor cu...familie... dar...din ce spuneai tu...ca...candva...nu te puteai stabili...la o relatie...se pare ca...naravu` din fire....nu prea are ...lecuire... sau...mai pe romaneste..."te cam mananca"...sa faci si altceva...dupa cum te tot gandesti tu... asa ca...incearca sa te definesti...si...poate ..mai tarziu...daca reusesti...poti incerca... |
||
|
ovidiu_42 Postat pe 25 Iulie 2008 05:22 |
||
| Stii ce cred ca ai putea face ca sa te amuzi un pic? Data vitoare cand te mai cauta ala de care vrei sa scapi spune-i ca esti foarte fericita ca te casatoresti si ca pe deasupra esti si insarcinata! O sa fuga mancand pamantul! | ||
|
Gaby211081 Postat pe 2 August 2008 13:34 |
||
|
[quote name=\'ovidiu_42\' date=\'2008-07-25 05:22:46\']oooooooooffffffffffffff.........cred ca la varsta ta...n-ar trebui sa te gandesti inca la casatorie atata timp cat tu nu esti inca definita ca si...individ... inca nu stii ce vrei...si...tot sustii ca...vrei sa te casatoresti...si...nu stii cum sa scapi de...\"acela\"... ce-i atat de greu...sa-i spui franc...GATA....s-a terminat...nu tre sa ma mai deranjezi...si...se va incheia...totul... e atat de greu sa iti asumi o responsabilitate...categorica...in ce te priveste mai ales ca e vb de...viata ta/ eu cred ca inca mai tre sa copilaresti...si...cand te vei maturiza...te poti gandi sa intri in lumea celor cu...familie... dar...din ce spuneai tu...ca...candva...nu te puteai stabili...la o relatie...se pare ca...naravu` din fire....nu prea are ...lecuire... sau...mai pe romaneste...\"te cam mananca\"...sa faci si altceva...dupa cum te tot gandesti tu... asa ca...incearca sa te definesti...si...poate ..mai tarziu...daca reusesti...poti incerca...[/quote] Perfect de acord si eu, cu ce spune baiatul asta. Cam asa gandesc si eu ca stau lucrurile. Din pacate nu as vrea sa fiu in pielea ta. Daca ii spui, oricum va pierde increderea in tine. Asta 100% (treaba cu iertatul este o vrajeala, barbatii nu iarta si platesc inzecit!). Pe de alta parte si daca nu ii spui, te afla peste ani si atunci nu vei mai putea spune ca a fost o relatie platonica si nimeni nu te va crede ca te-ai vazut doar de cateva ori cu el si atat. De fapt este evident ca nu prea stii ce vrei, iar pe actualul tip (daca mai esti cu el - a trecut ceva vreme din februarie de la prima ta postare) nu-l iubesti la fel de evident, de vreme ce e deja plictis intre voi si accepti sa iesi cu altul. Poate ca iti e bine cu el din multe puncte de vedere, dar dragoste, crede-ma, nu e! Casatoria e o chestie care e cam serioasa, ca si orice relatie de convietuire. Prea ades nu ne gandim la ea cu seriozitatea care ar trebui. Mai asteapta si mai acumuleaza experienta. Nu face gesturi pripite. |
||
|
cristinarudi Postat pe 16 Octombrie 2008 08:47 |
||
| http://fatade10.procinema.ro/index.php?uid=27197 ,UN VOT PENTRU UN VIS.VA MULTUMESC MULT . | ||
|
Wicked_Girl Postat pe 22 Octombrie 2008 20:19 |
||
| Nu obisnuiesc sa raspund la subiectele de pe forum desi le citesc des, ce ma amuza pe mine la subiectul asa e ca fata isi da numele,ne spune de unde e, ba isi mai pune si o fotografie la profil si cu toate astea vrea sa nu se afle ceea ce a facut.....mda.. | ||
|
cristamitchel Postat pe 31 Octombrie 2008 15:22 |
||
| cine a zis ca o sa afle?..... | ||
|
Postat pe 31 Octombrie 2008 16:23 |
||
| Ea a spus ca nu vrea sa afle pietnul ei si posibilitatea ca cineva de la ea din oras sa ii citeasca posturile de aici e ff mare....poate chiar prietenul ei sa dea intamplator peste asta. | ||
|
cristamitchel Postat pe 1 Noiembrie 2008 18:39 |
||
|
"ma casatoresc anul acesta cu un barbat pe care il iubesc si pe care nu vreau sa-l pierd pentru ca mi-a cam placut distractia si riscul asta vara" Ti-ai dat raspunsul singura, din punctul meu de vedere. Daca ti-a cam placut distractia de vara asta, atunci se prea poate sa-ti mai placa si mai incolo. Pt ca asa e/ ar fi normal. Casatoria nu tb sa se intample imediat, si fiindca il iubesti. Ai mintea cruda:) Traieste-ti varsta! Cu iubitul tau!!, dar bucura-te de anii astia! Ca responsabilitatile vin ele si singure, nu tb sa le "aduci" tu in viata ta. Dar....tu stii mai bine:) |
||
|
milka_b Postat pe 12 Noiembrie 2008 14:49 |
||
| Cred ca o relatie se bazeaza in primul rand pe incredere si cel mai bine ar fi sa-i spui iubitului tau despre acel baiat. Trebuie sa-ti asumi responsabilitatea faptelor tale. Nu ma intelege gresit, nu te judec absolut deloc, dar cred ca este corect fata de amandoi sa-i spui. | ||
|
crissmatei Postat pe 23 Noiembrie 2008 11:58 |
||
| ma yo cre k ar trebui sai spui cat mai repede despre aceasta situatie.mai ales k vrei s te casatoresti cu el.dak te iubeste k adevarat te va intelege si totul va fi bn.parerea mea. | ||
|
hiena Postat pe 25 Noiembrie 2008 14:46 |
||
|
ce relatie ai aivut daca spui ca nu ai facut sex.....crezi ca te crede cineva ? |
||
|
Postat pe 27 Ianuarie 2009 20:42 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Sunt eu nebuna sau el infidel? | 230 | De la: kudika_raisa 6 Ianuarie 2012 18:55 |
| cresterea rapida a parului | 2 | De la: luchianramona 2 Septembrie 2010 15:12 |
| Anxietate | 2 | De la: kudika_12257 7 August 2012 12:13 |
|
|
||
| iubita a"inselat" | 25 | De la: kudika033142 1 Iulie 2009 16:28 |
| datimi un sfat.............. | 7 | De la: Madlen7 10 Ianuarie 2012 00:19 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.