Setari Cookie-uri

Haideti sa barfim barbatii!

Ce ziceti fetelor?
Haideti sa ne asezam la masa rotunda, si sa spuna fiecare ce nu-i convine la barbatii care o inconjoara.
In felul asta poate gasim si niste solutii.
De exemplu:
"Ce facem atunci cand ne enerveaza ceva la partenerul nostru?
Cum ii spunem ca ne deranjeaza acea chestie, fara sa il jignim?
Hmmmmmm.

Postat pe 1 Martie 2008 14:22
cred ca, decat sa-i barfim in felul asta, ar fi mai simplu si mai eficient si pentru noi si pentru ei sa le spunem lor kestiile care ne deranjeaza, si sa le gasim solutii acestor probleme impreuna cu ei.

Postat pe 1 Martie 2008 15:41
marea problema este ca de multe ori pe voi va deranjeaza niste chestii absolut banale si cautati subiect de discutie din orice mic amanunt.

Postat pe 1 Martie 2008 17:36
mi se pare normal, suntem comunicative, inventive.....mereu avem ceva de spus, de intrebat, de presupus, de comentat! Si suntem asa pt ca ei sa nu se plictiseasca, sa nu aiba timp sa filozofeze. Cel mai dezolant peisaj pe care l-am vazut vreodata este al unui barbat relaxat, singur, fara nici o treaba, paralel cu viata, cu se intampla in jur, nu stie ce pret are legatura de patrunjel in piata, la cat inchide la coafor sau ce nenorocire ca victoria"s secret nu are reprezentanta in romania! Si iulia, era vorba ca stam la masa rotunda si vorbim despre barbati, ca daca ma apuc sa-i spun lui ce ma deranjeaza, incepe:" hai, ma , pisi, ce vrei, nu sunt perfect dar te iubesc enorm, esti viata mea, esti soarele meu....." si daca mai incepe sa ma si sarute ....gata, am discutat si azi, ca si ieri si alaltaieri!!!

Postat pe 1 Martie 2008 19:31
Mie nu-mi convine nimic, dar imi place totul!! S-a intamplat sa ma enerveze multe lucruri dar le-am trecut cu vederea, poate si eu la randul meu enervez, defapt nu enervez, mai rau, scot din pepeni!!!...si asa am o scuza.

Postat pe 1 Martie 2008 19:37
Chiar as fii curios sa aflu si YO, eventual facem un fel de balantza, fiecare tabara(ca sa zic asa) cu ofurile lui. Pornind de la supararea suprema a barbatiilor, ca nu toate femeile fac sex de la prima intalnire, pana la cea a femeilor, ca iar a venit porcu beat acasa si si-a lasat chilotii murdari la vedere si nici macar un buchet de flori nu a stiut sa cumpere:D. La lupta !!!! :)))))
smecta
Postat pe 1 Martie 2008 21:15
Sarmanii nostrii barbati,sarmanele voasre femeii!
Daca e ..razboi..razboi eu nu vreu.(sa vezi acum polemica,mama,mama!)
O intrebare,va rog frumos:si daca nu ai barbat/femeie... de barfit,ce te faci ?
OCTAIA
Postat pe 1 Martie 2008 22:37
Octaia iubita,era doar un exemplu. Poti sa spui orice chestie care te deranjeaza la cei din jur.

Postat pe 1 Martie 2008 22:45
Smecta draga. Nu este vorba de un razboi intre doua tabere!Cred ca putem sa invatam multe lucruri unii de la altii.Pentru asta trebuie sa comunicam, nu?

Postat pe 1 Martie 2008 22:48
Tu draga Alex;daca o sa-ti pastrezi atitudinea asta fata de femei nu te vad prea bine.
Poate ca voua vi se par 'chestii banale'.Pentru noi nu sunt!Daca vrei sa fi inteles de o femeie, incearca sa o intelegi si tu pe ea.
Poate ca si noua ni se par banale subiectele voastre de discutie nu?

Postat pe 1 Martie 2008 22:55
Ma deranjeaza,minciuna,dar am mintit si eu,ma derajeaza prostia dar prost am fost si eu,ma deranjeaza ura dar de urat si eu am mai uratTot ce-m lume asta sunt, nu-mi sunt sraine,deci ce sa-mi fac?Asa-s eu..Barbatul(daca-l ai )pasreaza-l iubeste-l ca de nu ti-l iubeste..alta(era mai grav..altu???)Ah,am multe a le reprosa "camarazilor"nostrii(de suferinta) dar,oare nu descchid eu "cutia Pandorei"?Si...sa vezi si sa nu crezi.Pai il ai asa cum l-ai ales.Schimba-l la...targ.
Acu sa-mi revin(devina-i junele mai sus amintit).Pai daca ma deranjeaza ceva ,stau cumpanesc si i-i spui"baiete ,asa nu mai merge...etc,etc"si gata ,toate se rezola pe lumea asta.Un botic (bonsuflic),apoi un pupic,si alt pupic.Si a doua zi i-l superi tu,si...se schimba ..roata.Si un botic....
OCTAIA
Postat pe 1 Martie 2008 23:15
onyta,scuzama ,dar sunt tare aeriana,uite fac greseli(cine stie, cunoaste).E foarte serios ce propui tu aici dar ,sincera sa fiu,sunt depasita,de povestea asta .Promit ca maiine ma voi gandi la acest subiect ,si voi fi pregatita sa zic ceva mai...consistent.Le voi intreba si pe fete(prietenele mele) ,si...punem de" razboi"(de tesut?)Era sa zic de mamaliga(la ..noi asa sa zici).Va pup pe toti.
OCTAIA
Postat pe 1 Martie 2008 23:27
Stai linistita iubita!Te inteleg.Sint multe de spus referitor la subiectul asta. Dar mai e si maine o zi nu?
Poate o sa fim mai deschise fata de partenerii nostri?..Sau poate ei fata de noi?
Dar si daca ar fi totul perfect parca tot nu ne-ar conveni. Nu?
LA MULTI ANI DE 1 MARTIE DRAGELOR SI SA FITI IUBITE!!

Postat pe 1 Martie 2008 23:33
Mie mi plac zambilele,si nimeni nu mi-a daruit azi zambile..dar tu.SI TU SA FI IUBITA
OCTAIA
Postat pe 1 Martie 2008 23:40
draga onnyta, poate poti sa imi explici si mie atitudinea mea fata de femei pt ca eu nu pot sa imi dau seama la ce te referi tu.eu nu am spus ca mi se pare banal subiectul vostru de discutie, ci doar unele motive pt care va suparati pe barbati

Postat pe 2 Martie 2008 12:24
Draga Alex, sigur nu esti singurul barbat care crede chestia asta.
Dar sa fim realisti!Nici o femeie nu se supara pe un barbat fara un motiv bine intemeiat.
Acum am o intrebare pentru tine.
Cum procedezi tu atunci cand iubita ta se supara pe tine?
O intrebi calm care este motivul pentru care e suparata pe tine?
SAU
Pleci si-ti spui in mintea ta 'Lasa ca-i trece'???

Postat pe 2 Martie 2008 15:19
in primul rand nu am iubita.dar in ipoteza in care as avea, depinde de situatie...daca as considera ca motivul este stupid nu as puitea sa o intreb calm.sunt un tip mai coleric si ma aprind repede, insa cum ma aprind asa ma si sting de rapid :) daca ma stiu vinovat, de obicei o las sa se calmeze dupa care discutam. eu spuneam ca motivele voastre de suparare sunt minore de multe ori deoarece am simtit asta pe pielea mea de-a lungul a 6 ani de relatie...

Postat pe 2 Martie 2008 19:20
eu sunt de parere k oricat de stupide si minore ar fi supararile noastre, el trebuie sa ne intzeleaga si trebuie sa discutam despre asta... in fond si la urma urmei, nici un motiv nu este atat de stupid atata timp cat pe tine te streseaza la maxim :D

Postat pe 2 Martie 2008 20:21
daca il cunosti asa de bine ii poti spune simplu."pui am ceva sa iti spun.nu imi place asta..."intotdeauna comunicarea si intelegerea este cheia unei relatii. eu asa fac mereu si el la fel de aceea nu stam mai mult de 5 min shucariti unul pe altul.
spiridusul
Postat pe 2 Martie 2008 22:28
alex eu sint de acord cu tine asa e cum zici tu
mari58
Postat pe 2 Martie 2008 22:55
va recomand filmuletzu asta http://www.youtube.com/watch?v=GuMZ73mT5zM :))

Postat pe 2 Martie 2008 23:31
Cum a fost de 1 Martie?
Sper ca ati fost rasfatate un pic!:)
Ma bucurat faptul ca am vazut multi barbati cumparand flori si martisoare. Se pare ca primavara ii emotioneaza
si pe barbati.
:)

Postat pe 3 Martie 2008 09:25
eu de fel sunt franca si directa spun tare si raspicat ce ma enerveaza. adevarul doare da' face bine! nu ma ascund dupa deget ca poate el nu pricepe ce insinuez, asadar discut cu el.a...sa nu aveti acazia sa auziti cum ne barfesc barbatii pe noi femeile, noi jucam la juniori cu barfa!

Postat pe 3 Martie 2008 11:35
Bravo tie!In felul asta ai sa eviti multe probleme.
De acord cu tine, numai ca uneori ai si de pierdut daca esti prea sincer.Riscul meseriei nu?

Postat pe 3 Martie 2008 11:45
mda,vivi,si eu am auzit asta,ca ei barfesc mult mai mult si mai rau despre femei,dar trebuie sa tinem cont si din gura caruia vine barfa,ca de obicei din partea alora mai frustrati si care nu au parte de femei se intampla asa
lief
Postat pe 3 Martie 2008 11:46
eu i-am auzit intamplator la o terasa discutand si crede-ma ma dureu urechile de ceea ce spuneau(erau 5 indivizi).

Postat pe 3 Martie 2008 13:42
apropo,aveau prietene ???sau holtei fara succes la femei ,care barfeau tot ce misca in jur ?da detalii ,cam ce ziceau...eu am mai auzit barfind despre cum arata femeile,"uite ce grasa e aia,etc"
lief
Postat pe 3 Martie 2008 13:59
unii erau "cuplati", discutia era legata de cat de proaste si credule sunt femeile.doi erau casatoriti cu copii acasa.cu o seara in urma fusesera la striptess( fara stirea fetelor), si povesteau ce gogosi au vandut fetelor cand au ajuns acasa si cum ele gasculitele au muscat momeala.unul spune de sanii sotiei ca au ajuns jartiere dupa nastere si povestea admitativ de sanii celorlalte, vizionate contra cost in seara precedenta.in fine faceau comparatii fizice intre ce aveau acasa si ce vazusera in night club.

Postat pe 3 Martie 2008 14:08
avand in vedere ca am foarte multe "amice" sa nu se inteleaga gresit, am asistat la niste barfe intre femei (toate de altfel domnishoare respectabile si culte) de ne-am de neamu nostru de la maimutza in coace pana la pentium 12, noi barbatii am fii in stare asa ca da aveti drptate noi suntem aia barfitori si frustrati. Inainte sa arati cu degetul pe altul incearca sa te analizezi pe tine. Voie buna si o viatza sexuala cat mai activa, poate asa o sa vezi ca frustrarea noastra sunteti unele, sa nu zicem specimene(orice padure are uscaturile ei), voi femeile. Noroc si la mai mare! traiasca feministele convinse care in sinea lor cauta blandetea si atingerea unui barbat !
smecta
Postat pe 4 Martie 2008 16:58
Mai draga smecta, se prea poate sa ai dreptate.Asa cum exista barbati frustrati din cauza anumitor femei, exista si femei frustrate din cauza anumitor barbati.
Asa cum exista barbati care cauta 'blandetea si atingerea' unei femei,exista si femei care doresc acelasi lucru (majoritatea).

Postat pe 4 Martie 2008 17:25

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
nush cum sa procedez.....ajutati-ma va rog 7 De la: AmUnGandCeNuECuminte 23 Mai 2010 00:21
VREAU SA UIT CAT MAI REPEDE DE FOSTA IUBITA 12 De la: kudika_29124 27 Iulie 2013 15:33
salut 3 De la: carmen_natural 2 Mai 2011 23:42
cine spune primul " te iubesc" 59 De la: alexandra-floriintimisoara-eu 26 Ianuarie 2016 15:52
Nu inteleg 65 De la: katy6853_yahoo_com 20 Mai 2009 10:27