Mai multe
De la: onnyta, la data 2008-04-02 13:02:09eu una vreau un sot care:he,he atunci sunt o norocoasa |
||
|
nor_pufos Postat pe 23 Decembrie 2008 10:53 |
||
|---|---|---|
nu exista perfectiune...
|
||
|
angel_in_disguise Postat pe 23 Decembrie 2008 10:56 |
||
| omule,ma uimesti!!ma bucur ca nu am avut "onoarea" sa te cunosc!nu-i de mirare ca sotia perfecta nu exista..ehehhe,tu nici n-ai merita-o asa | ||
|
|
||
|
xxelena85 Postat pe 5 Ianuarie 2009 20:00 |
||
| fara vicii la care nu poti renunta sincer tandru spiritual si sa emane prin toti porii iubire | ||
|
Postat pe 1 Februarie 2009 02:21 |
||
sotul perfect e invizibil
|
||
|
Asynia Postat pe 1 Februarie 2009 02:27 |
||
|
adinuta_as Foarte tare...dar din pacate cam asa decurge "gratarul" pentru fiecare dintre noi...poate mai putin partea cu atententionarea...ca trebuie intoarsa carnea...barbatii astia sunt...dezastru Cum ar trebui sa fie barbatul "perfect" ? asa ceva nu exista. Dar cel perfect fara ghilimele.. e cel ce nu ma streseaza si care se multumeste cu cat sunt eu dispusa sa ofer (atentie, sex...si alte le). Nu suport sa fac ceva cand nu am chef de lucrul respectiv si nu suport sa fac ceva numai pentru ca asa "trebuie" ! |
||
|
ocs Postat pe 1 Februarie 2009 12:14 |
||
De la: olga43, la data 2008-04-01 17:08:55nu cred ca mi-as dori un sot perfect pentru ca eu nu sunt perfecta , si m-as simti inferioara si mi-ar fi greu sa tin pasul cu el , e bun sotul meu. cu defectele lui care le fac acceptabile si pe ale mele , cu bucuriile pe care le impartasim amandoi si cu greutatile de care am trecut ........e bine asa si in primul rand e un tata perfect si atunci cand am nevoie de sprijin il gasesc la el ! Cred ca un sot perfect este cel care reuseste sa se achite perfect de toate obligatiile.... ...fata de toate cel trei femei din viata lui!
|
||
|
cristinarudi Postat pe 1 Februarie 2009 14:08 |
||
hai sa zicem ca sunt una din norocoasele care are un barbat perfect langa ele.......monotonie,nu avem motive de cearta
|
||
|
honeybrunette Postat pe 1 Februarie 2009 14:23 |
||
| Din cate stiu eu perfectiunea nu exista, iar Dumnezeu nu a facut nici un lucru perfect...DAca totul ar fi perfect inseamna ca acolo e o problema. Personal sunt de parere sa acceptam defectele noastre si ale celorlati si dreptul tuturor de a fi diferiti :) Omul este inzestrat cu tot ce e necesar pentru a ajunge la desavarsire, aproape de perfectiunea ingerilor... | ||
|
LazarEmilian Postat pe 1 Februarie 2009 15:38 |
||
| Sincer barbatul perfect nu exista asa cum nici femeia perfecta nu e.Fetelor nu va mai plangeti atat ca barbatii sunt niste .. sunt nu stiu cum... nu va convine sfatul meu e dati`va pe partea cealalta;) | ||
|
Alfy3 Postat pe 1 Februarie 2009 16:09 |
||
|
e simplu sa fii un barbat perfect cand iubesti cu adevarat...si mai ales daca te starduiesti si afli care sunt slabiciunile iubitei si pretntiile ei...e chiar floare la ureche.. nu e adevarat..sunt mai multi care isi ajuta iubitele...dar nu toti recunosc in public...eu o ajut mult...f mult cu placere, chiar |
||
|
freepilot08 Postat pe 3 Februarie 2009 00:53 |
||
|
a.... sa fi un sot perfect !! ce intrebare e super buna ,, unde dragoste nui nimic nu este'' si inca ceva sa fi un sot perfect trebue sa fi un prietn bun cu sotia cemai intrun cuvint sa nu uitam juramintul facut in fata ofiterului stari civile sin fata altarului si atunci voi/m fi un sot ideal un sot perfect .cind iubesti pe cineva cu adevarat nu ai cum sa o trisez . va pun o intrebare ? DE CE CIND MERGEM LA SCOALA ,GRADINITA DUPA COPILUL NOSTRU ,IN LOC SA IL LOM PE AL NOSTRU SA LUAM ALTU CAI TOT COPIL NU !!!? NU LOM PENTRUCA IL IUBIM PE AL NOSTRU MAI MULT CA ORI CE PE LUME : TOT ASA DACA NEAM IUBI SOTIELE PRIETENILE SI INVERS AR FI TOTUL OK . dragi mei trebue sa stim ce vrem in primu rind dela veata ! BAFTA LA TOATA LUMEA ! |
||
|
soimualb Postat pe 3 Februarie 2009 01:53 |
||
| sotul perfect e barbatul fidel, pentru ca degeaba te rasfata si te acopera cu flori, daca e cu mintea in alta parte...toleranta, tandretea si celalte calitati vin impplicit | ||
|
janice18 Postat pe 3 Februarie 2009 17:29 |
||
perfect devine omul pe care-l iubesti cu adevarat.e adevarat,el nu e perfect,dar iubirea te face sa-l vezi asa.vrei perfectiune?iubeste sincer.
|
||
|
dana_mv Postat pe 4 Februarie 2009 00:42 |
||
| In primul rand fiecare dintre noi are o alta parere despre ce inseamna perfect,in al 2-lea rand nu exista perfectiunea(in orice lucru este si bun si rau) si in al 3-lea rand daca perfectiunea ar exista nu ar trece mult timp pana ne-am plictisi de ea. | ||
|
diana1981 Postat pe 4 Mai 2009 19:34 |
||
De la: dana_mv, la data 2009-02-04 00:42:26perfect devine omul pe care-l iubesti cu adevarat.e adevarat,el nu e perfect,dar iubirea te face sa-l vezi asa.vrei perfectiune?iubeste sincer. exact dana
|
||
|
cristi_nne Postat pe 8 Mai 2009 11:04 |
||
pt mine sotul perfect e cel care iti da o mana de ajutor in casa,care te i-a in brate cand visezi urat,care te scoate in oras si nu e de parere ca femeia s-a nascut sa stea cu cratita in mana si barbatul cu berea,care te considera frumoasa chiar si dimineata cand te trezesti cu parul matura si cu machiajul intins,care iti spune te iubesc in fiecare zi,care iti aduce flori,care nu uita de zilele importante pt tine (pana si ziua lu mitu) ,care iti face un cadou fara o oacazie anume,BARBATUL CARE NU TE CONSIDERA DOAR O NEVASTA!
|
||
|
Anonima_007 Postat pe 27 Mai 2009 17:48 |
||
nu exista perfectiune ...toti visam sa tindem sprea ea...dar ne pierdem in agonie si extaz
|
||
|
roz5blue6lila7 Postat pe 27 Mai 2009 17:50 |
||
|
uffffffff .... am citit si parca nu-mi vine sa cred ca nimeni nu mai crede in dragoste, pur si simplu. ce-i aia perfect? cine sau ce este perfect? haideti sa fim mai ... realisti, cu toate ca eu sunt de fapt un sentimental ... dar, nu credeti ca dragostea adevarata face omul mai bun? k sa nu mai folosesc termenul "perfect" .... atunci cand iubesti, barbat sau femeie, faci totul in asa fel incat sa fie ... frumos!!!! surprize, cadouri, declaratii .... apoi, in casnicie, cine a decis ce trebuie sa faca femeia si ce trebuie sa faca barbatul? de fapt cei doi se completeaza fara probleme atunci cand se iubesc. se vorbeste lejer depsre responsabilitati, ptr ca nu-i poti ordona celuilalt ce sa faca. automat cand ceri, trebuie si sa dai. astfel .. "iubita mea, faci si tu x fel de mancare ptr diseara? eu am sa termin curatenia in dormitor" .... care-i problema? sau ... "pisi, joi facem amandoi curat in toata casa, ptr ca am o surpriza ptr w/e. margem la mare, ce zic, te bagi?" ..... etc etc etc .. cine da ordine in dragoste? cine poate fi mitocan cand iubeste? totusi, daca se intampla si asa ceva ... nu este dragoste, clar!!! apoi, lasand la o parte latura casnica, cum se poate k macar odata la o luna, daca nu la saptamana, sa nu-i oferi flori? cum? sau macar la salariu, sa-i iei un sutien frumos sau un ciorap fin? eu unul nu inteleg ... eu as rasfata-o pe iubita mea non stop .... radem mareu, ne iubim mereu, ne alintam mereu .... pana la urma nu-i vb de perfectiune ...nu mai cautati omul perfect, ca nu o sa-l gasiti, va pierdeti vremea .... indragostiti-va si o sa gasiti fericirea!!! este mult mai importanta decat perfectiunea ..... succes!!!!!!
|
||
|
traian_antonio Postat pe 31 Mai 2010 09:39 |
||
|
Am citit aproape toate comentariile de pe aici deoarece eu sunt unul caruia ii vine direct subiectul acesta . Cum sa fi un sot perfect? In principal,m-am luptat inca din copilarie sa fiu un baiat perfect insa am inteles pe parcurs ca nimeni nu e perfect insa toti tindem sa credem ca ajungem la perfectiune..Stati linistiti fetelor si baietilor ca nu suntem un obiect facut din atatea "minti uimitoare" ci suntem oameni cu defecte. Pot spune ca eu ,am putine defecte insa acele putine defecte depasesc calitatile mele toate .. Cum sa fi un sot ?[las partea cu "perfect" ] as vrea sa fiu acel sot pentru iubita mea ,acel sot care o respecta,care o iubeste..acel sot care nu considera ca femeia e facuta pentru a sta in bucatarie si a ingriji de copilasi..Acel sot care,desi e obosit cand vine seara de la lucru sa isi faca timp pentru sotie si pentru copii..acel sot care o ajuta pe sotie in treburile casei [desi ea sta acasa toata ziua] ..acel sot care ii gateste si care sta cu ea si atunci cand nu e bolnava..acel sot care stie sa lase din dragostea si afectiunea lui familiei..acel sot care stie ca dragostea nu sta intr-o floare dar acel sot care mai stie ca e frumos gestul daruirii o floare..acel sot care poate nu mai are timpul si rabdarea care nu mai are odihna necesara pentru a putea tine piept confruntarilor si problemelor in familie dar care sa stie sa treaca peste ,impreuna cu sotia..acel sot care stie ca nu trebuie sa te lupti in viata aceasta ca sa ai nu stiu cate masini si cate case ,care stie ca familia e primul si principalul mod de a fi fericit..acel sot care desi i se da mai putina iubire el sa daruiasca mai mult ..acel sot care stie ca prin exemplul sicaracterul lui oamenii se pot schimba ..acel sot care sa fie respectos,rabdator.. acel sot..as vrea sa se gaseasca in primul rand in mine,apoi in toti barbatii .. poate sunt vise,poate sunt doar dorinte ale mele..insa stiu ca daca te ghidezi dupa "acel sot" o sa ai o casnicie frumoasa si poti ajunge tastand pe acest site impreuna cu sotia ta [cand veti avea peri carunti] |
||
|
Iannis Postat pe 12 Iunie 2010 10:23 |
||
| sa comunice bine, sa fie atent, grijuliu, sa aduca bani in casa, si bun la pat | ||
|
monalisa81 Postat pe 9 Iulie 2010 21:45 |
||
IN PRIMUL RIND TREBUIE SA INVATAM TOTI SA IUBIM SI SA RESPECTAM DE COMUN ACORD TOATE DECIZILE.FIE BARBAT SAU FEMEIE DACA CINEVA ARE CE VA DE OBIECTAT TREBUIE ANALIZAT IN PREUNA.DAR CA BARBAT SICA LAUTAR VORBESC SOTIA MEA MINUNATA ASTIUT MEREU SA MA INTELEAGA.SI CE CREDETI? TOATE DECIZILE DA SCHIMBARE DE CONSTRUIRE A CASEI IA LEA LUAT. SI LEA LUAT SUPER BINE. ASA CA DOMNILOR NUI BINE SANE LUAM DUPA NEVASTA DAR DACA NU NE LUOM????????????????????????? ASVREA TOTII BARBATI SA AIVE O SOTIE CUM AM EU. O IUBESC SI DE FIE CARE DATA CIND VIN DELA CINTARE OBOSIT EA MA FACE SA UIT CA AM CINTAT 24 ORE. ASA CA CINE NARE NEVASTA SASI IA ( BINE INTELES NU O DAIA STITI VOI MAI BN ADICA DE DOI LEI SCORU) EU CU SOTIA MEA AM LUATO DELA ZERO AMINDOI SARACI SI NIMENI NU NEAU AJUTAT. ASA CA DE CIT SATI DEA SOCRU SAU AITAI FATI SINGUR SA STI CE PRETUIESTI. NU MA LAUD DAR AM REALIZAT MULT CA MAM LUAT DUPA NEVASTA. DACA NU MA LUAM DUPA IA AVEAM DE PIERDUT PENTRU CA NIMENI PE ACEASTA LUME INAFARA DE MAMA TATA CARE TEAU FACUT NUTI VREA BINELE CHIAR SI CEL MAI BUN PRIETEN SE OFTICA IN SINEA LUI DACA AI REALIZAT CEVA . ASA CA CINE E PUTEREA MEA ?? E DOAMNE NEVASTA MEA , ERA O MELODIE/.... SPER CA NU AM DERANJAT PA NIMENI. FERI CIIRE MULTA SI ARMONIE DAR SI SANATATE VA PUP TUCA DELA JILAVA
|
||
|
kudika514152 Postat pe 8 Martie 2012 23:49 |
||
De la: kudika514152, la data 2012-03-08 23:49:43 Ai tot respectul din partea mea pentru ca stii a-ti pretui sotia, te mandresti cu ea, si nu ti-e teama sa recunosti ca multe dintre deciziile ei au fost corecte! Sa ai grija de ea in continuare! |
||
|
franziska_eu Postat pe 9 Martie 2012 12:09 |
||
| gresit . Nu tori barbatii sunt doar SA eXITe , | ||
|
Crudu_Constantin_Sandu_1 Postat pe 27 Decembrie 2013 08:10 |
||
De la: Crudu_Constantin_Sandu_1, la data 2013-12-27 08:10:15gresit . Nu tori barbatii sunt doar SA eXITe ,
|
||
|
cristina_boeru_30 Postat pe 27 Decembrie 2013 12:30 |
||
| si ca sa raspund si eu la acest topic....va spun ca barbatul perfect exista....si acela este SOTUL MEU......si tare mult ma mandresc cu el. Il iubesc enorm si ii multumesc ca ma accepta pe mine, sotia imperfecta cu o mie si una de defecte. | ||
|
cristina_boeru_30 Postat pe 27 Decembrie 2013 12:31 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| HELP!! SFATURI PTR CUNUNIE | 12 | De la: Diana_2187 4 Septembrie 2009 15:25 |
| PORUMBEI PENTRU NUNTA | 3 | De la: POrumbei_Nunta 10 Februarie 2011 08:42 |
| pro sau contra casatoriei | 129 | De la: roxana_8708 20 August 2009 02:30 |
|
|
||
| oare mai exista undeva in lume o fata care vrea iubire ( dragoste ) | 30 | De la: cosmin120189 23 Aprilie 2010 17:19 |
| cand soacra nu te vrea | 8 | De la: franziska_eu 24 Decembrie 2011 06:21 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.