Mai multe
| mai stii de ce zic astia ca sint bogatana?ca muncesc benevol pe la asociatii si toti cred ca n-am nevoie de logodele.am si eu ca tot omul strictul necesar cu ratele la banci aferente.bogatia mea sufleteasca e mare dar cea financiara se reduca la o casa,o masina mai firoscoasa ca de sa ai confort un pic,si o cladire de vinzare in romanica asta pentru doritorii de imobiliare.in rest sa fim sanatosi ca datoriile curg. | ||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 11:43 |
||
|---|---|---|
| vivi romanul de acasa stie sa se distreze cei de aici sint mai grav decit francezii.eu cind am chef de distactie pe cinste ma urc in avion si vin acasa. | ||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 11:45 |
||
| nasa draga,se vede ca-i pierdut firul de cand n-ai fost pe aici..:)))pai citeste ,tot .,si ai sa vezi,ca ma cununi cu Doua,,, nu cu una.,conditia lor a fost sa iau un pat mai mare,sa nu se stea la rand...nu stii nimic si vrei sa ma cununi.... | ||
|
|
||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 11:47 |
||
| asa ca stef sint chiar normala si deloc excentrica doar ca aici sint standardele de viata mai ridicate si ai posibilitati mai mari de a face ceva.aici nu vad pe nimeni muritor de foame cum sint atitia la noi si statul de ajuta foarte mult,orice om pleaca in vacanta ceea ce la noi e mai greu.toti prietenii mei din romanica se vaita de lipsuri | ||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 11:50 |
||
| mai stef tu te-ai convertit la ISLAM ? | ||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 11:54 |
||
|
stef, lasa prostiile! trebuie sa alegi una! ce naiba faci cu doua? trebuie sa te faci barbat de casa, ca altfel.. punem bataia pe tine! :) daca te-ai convertit sa stii ca nu te mai nasesc! |
||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 11:59 |
||
| a fost solicitare lor..,prima aleasa amme,printesa mea ,asa a vrut!!!cu ema iordanescu ,sa ma imparta patu in doua...asa deci,eu nu pot sa refuz..si am doua neveste..ha,ha ... | ||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 12:07 |
||
| MAI STEF ORI TU AI INDIGESTIE DUPA PASTE ORI EU NU MAI INTELEG LIMBA. | ||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 12:11 |
||
| va parasesc un picut si stabiliti detaliile cu nuntile daca vreti la LYON s-au pe coasta sa stiu cum ma invirt sa gonesc soacra de acasa.apropo nu aveti nici un tata,prieten,alceva in virsta de 55 ani sa o ia sa scapam ?platim gras daca nu ne mai suna de 5 ori pe zi si se reduce la o data pe saptamina dau dublu. | ||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 12:18 |
||
| no stef draga sincera sa fiu mie imi cam stau in gat impartelile...asa ca te cedez benevol si nesilita de nimeni dragei de amme.... no fetele va-ti mai ales cu o domnisoara de onoare ca se pare ca ...mireasa nici anul asta nu 'oi fii. cine stie pana la sf anului mai e cale lungaaaaa!!!! | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 30 Aprilie 2008 12:26 |
||
| uite cum fac si eu un banut:)))e ca si rezolvata problema ta!!pai voi ,daca ati intrat pe forum a saptea zi dupa pasti,normal ca ati pierdut momentul... | ||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 12:26 |
||
| eee draga ce vrei si tu ...lumea nu s-a lipit de tastatura si de Paste mai si bea mai joaca o carte ceva....se mai si distreaza...in alte feluri cam asa ca la romani!!! | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 30 Aprilie 2008 12:27 |
||
| tocmai tu ai tradat, dragostea ta declarata..si eu care gandeam ca ai sa dormi pe mana dreapta,o rochie de mireasa in minus pan' la urma...ma multumesc cu amme... | ||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 12:39 |
||
|
ai scapat tu de rochia de mireasa....anul asta.....dar aiai de domnisoara de onoare tot o sa o iei ...asa in compensatie......vezi ce .... ieftina sunt? glumesc desigur |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 30 Aprilie 2008 12:47 |
||
|
Ema draga mea, ne mai trebuie cavaleri.Si vaz'ca baiatdelatara disparu...sau l-au papat vulpile:))) Deci,primul cuplu e gasit ,aranjat,disecat,pus la pastrart.Urmatorul va rog....! Si ce ziceai vivi?Vin de Dragasani?Casa Stirbei? Sau de la mama de acasa? Fetelor,dupa ce-mi gasiti un frantuz mai copt,si la punga gros,va chem la vie, la mosia lui Mos Stan , la un pahar de vin de Dragasani! Va zic ,raman francezii pe laturi,si chemam si lautarii lui Harpa:))) Hai stef ,ca-ti facem o nunta...Nunta Zanfirei e ...nimic:))Dar sa nu te convertesti la "musulmanism",islamism,ca uite, nanasa nu-i place:) |
||
|
OCTAIA Postat pe 30 Aprilie 2008 12:48 |
||
|
pai de mai fetelor.. la baietii astia nu le place unde'' e multe fete la un loc''. cred ca le e frik.:) putini 'au luat cuvantul' pe aici.asta e. |
||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 12:51 |
||
| baiatu' poligamia nu se accepta!!!! uite, ema a iesit din cursa, ai grija sa nu ramai flacau in batatura=)) ca dc nu te hotarasti la una pierzi partida!asa ca noi chef de distractie la nunta ta avem, da, fii mai hotarat in decizia finala! sau i-ti maguleste orgoliul de mascul feroce ideea de a avea una de-a dreapta si una de-a stanga????esti cam indecis, alege cat ai variante ca apoi nu se stie...si ne privezi de placerea de a face o sarba si o hora mare pe meleaguri franceze.si ai grija ca fetle de pe forum nu vad cu ochi bunii barbatii care alearga dupa... doua fuste!!!!!!da' ai cerut pe vreuna asa cum se cuvine sau ne lasi sa ne facem planuri de nunta tu neavand confirmarea fetei??? | ||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 12:54 |
||
| octaia, vin de dragasani de pe mosia lasata mostenire de bunica din partea mamei( ca sunt asa un hibrid de oltean(mama) amestecat cu muntean( tata)). si bafta sa gasesti frantuzu ca de o nunta a zamfirei toate cred ca avem chef!asa ca dc te grabesti mai degraba venim la tine la nunta ca vad ca baiatul asta al nostru e cam indecis. | ||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 13:01 |
||
|
asaa.. :) vin avem, sarmale fac eu. lautarii cine-i tocmeste? :) |
||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 13:03 |
||
| hai mai fetelor ca va fac eu o cintare de mut pietrele din loc.ziceti ce fac cu socrela ca trebuie maritata urgent ca nu mai pot .ma sufoca si zice ca nu-i plac francezii sa se marite deci unica sansa e romanica.am pus si poze cu ea la album poate se indragosteste vreun mos si scap. | ||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 13:11 |
||
| hai mai fetelor ca va fac eu o cintare de mut pietrele din loc.ziceti ce fac cu socrela ca trebuie maritata urgent ca nu mai pot .ma sufoca si zice ca nu-i plac francezii sa se marite deci unica sansa e romanica.am pus si poze cu ea la album poate se indragosteste vreun mos si scap. | ||
|
||
|
||
|
||
| aoleu scuze dar aici e treaba cu tehnologia. | ||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 13:12 |
||
| draga vivi,cazusi si tu ca altili femei,pierdu-si firul...,ia-l de la-nceput si vezi ..,ca ele m-au cerut.... | ||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 13:15 |
||
| france,pai parc'am stabilit cu soacra...!!iti iau toti banii si scapi de telefoane...:)),ti-am zis mai sus,negociem... | ||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 13:19 |
||
|
:) daa, baiatul stef e vanat! draga france imi pare rau ca nu am nici un barbat 'copt' pt. socrella ta. hai ca poate totusi gasim unul! ca doar nu putem sa te lasam asa, nu? :) |
||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 13:21 |
||
| ce faci stef?o vrei si pe soacramea?crede-ma ca o sa-mi dai tu bani sa o iau inapoi. | ||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 13:22 |
||
| stii cum e ???gaina batrana ,face ciorba buna:)))),si cred, ca snagovul o sa-i priasca,regenerare totala:)) | ||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 13:25 |
||
| onnyta draga mea trebuie unul saracu care sa stie sa ude gradina(6hectare),care sa taie crengile la maslini,sa zmulga buruienile de la flori,sa se priceapa la toate ca daca nu sa dus dracu cu nebuna,sa fie mut ca vorbeste ea si pentru el si lista poate continua la nesfirsit. | ||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 13:27 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| 'nesuportatorii' de critici... | 1 | De la: iulia_little 14 Martie 2008 10:36 |
| Toleranþã "zero" faþã de criminali? | 4 | De la: yumalai 1 Martie 2009 08:51 |
| JURIDIC | 26 | De la: MaraDonna 23 Octombrie 2009 17:12 |
|
|
||
| Fazan | 28396 | De la: 21 Martie 2016 07:11 |
| diferenta de clase sociale | 90 | De la: kudika_10097 4 Iulie 2013 12:28 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.