Setari Cookie-uri

RUBRICA DE MATRIMONIALE

:)))) hai mai, alaturi de voi vaz ca a trecut ora mea de somn. Banii pt bmw ii da stef. Auzi ingerasule pazitor, sa fii cuminte ca de nu iti mananca aripile iubita ta nevasta! Va iubesc pe toti. Vise placute!
amme22
Postat pe 29 Aprilie 2008 22:10
noapte buna§draga prietena si sa-ti visezi ursitul ca nadejdea lui stef ajungi fata batrina ca vorba ta il lasa nevasta fara aripi.

Postat pe 29 Aprilie 2008 22:12
vera11,va trebui sa-nveti franceza,sa te invit la nunta....:))),de nu cunosti ,te meditez..

Postat pe 29 Aprilie 2008 22:13
Ar trebui sa fie de varsta apropiata, , 1, 90 inaltime, 90 kg, inteligent, cu simtul umorului, si sincer.(romantic daca se poate)
vera11
Postat pe 29 Aprilie 2008 22:13
Bine.Abia astept sa ma meditezi.Nu stiu deloc franceza.Nici romana nu stiu bine.Vrei sa ma inveti tu?
vera11
Postat pe 29 Aprilie 2008 22:16
stef stai cuminte!uite profilul deci nu corespunzi.si oricum esti ocupat.

Postat pe 29 Aprilie 2008 22:16
Si spune Stef , pe ce data este nunta?
vera11
Postat pe 29 Aprilie 2008 22:21
draga mea vera 11,:))1,90 inca nu am,dar sunt in crestere...,umor si pt altii,deci corespund..,mai iau o vila,ce sa fac??de invatat, ne-nvata frace ,eu poate table:)))

Postat pe 29 Aprilie 2008 22:23
Ce ziceai france..?Ai vazut cum, din idei mici... unde te duce norocu? Facem tarif...nu mai merge pe gratis...Hai ca facuram o exceptie cu sarmanu stef...dar cu restu ?baaaaaaaaaaaaaaannnnnnnniiiiiiiii ,dragilor!
Ca ne trezim pana dimineata fara locatie! Imediat vine Paul ,smecta...uite si verusca11?Ce ne facem fetelor?France..pui draga mea ,sa se mureze varza mai multa, ca se lasa cu nunti,botezuri,cumetrii chefuri....si vedem si noi Parisul,Lyonul..si Spania?
OCTAIA
Postat pe 29 Aprilie 2008 22:24
Ai dreptate Octaia, ca dupa nunta la 7 luni vine si botezul.
::))
vera11
Postat pe 29 Aprilie 2008 22:26
Am ramas singura ?
vera11
Postat pe 29 Aprilie 2008 22:30
hai mai octaia toti sa dea banii.fara exceptii ca ne omoara chiria.apoi ce botez vreti mai sa faceti?mai bine va rugati sa fac eu un bebe sa veniti toti moca la botez.ca fac tratament ,muncesc si fara efect.virsta maica virsta.........

Postat pe 29 Aprilie 2008 22:31
Da, ar fi frumos sa faci un bebe, chiar si doi cu putin noroc, daca se poate gemeni.
Si venim la botez.
Nu scapi de noi.
vera11
Postat pe 29 Aprilie 2008 22:33
vera, sunt langa tine draga mea!!!mireasa amme ,doarme bn...

Postat pe 29 Aprilie 2008 22:34
nu esti singura dar eu sint si pe telefon cu romanica ca nebunul de copil al meu ia invatat pe prieteni sa injure la ora de franceza pe profa si vrea sa-i exmatriculeze.

Postat pe 29 Aprilie 2008 22:34
Eu nu dorm.Noaptea sunt eu in forma, nu ziua, asa ca daca nu ai somn, sunt pe aici.
vera11
Postat pe 29 Aprilie 2008 22:35
nu vreau sa scap macar sa fie ca nebunul asta este mare si zice ca pleaca la facultate deci ramin singurica.auzi mai le spune la astia ca injuraturile sint formule de salut si aia dobitoci au timp sa creada.sper sa nu se prinda ca lesin de ris .mai stef ce fustangiu esti?nici cind doarme femeia nu esti cuminte.

Postat pe 29 Aprilie 2008 22:38
acum vad treaba cu doi bebei.pai la cit sint de zurli i-i string de git asa ca sa vina pe rind.dar stai ma ca te iau bona daca se implineste urarea.

Postat pe 29 Aprilie 2008 22:41
Iubita mea prietena,i-ti promit ca inainte de culcare ma rog pentru voi,sa veti un bebe(serios).Si daca ma gandesc si socotesc in punga?..s-a cam golit.:((( Deci baieti, fete,gata !Va insuram,va nasim ,stam si la masa.Dar punem tarif,nene...Si am ales si locatia...Cine face meniul?Ca la voi sau ca la noi? Vera ce zici?..uite, te punen cu smecta domnisoara de onoare?Renunt ca-i cam mititel pentru mine! :((( Trista sunt...dar asta-i ...vita.Va zic, eu ma multumesc cu un frantuz mai copt..la minte,si la punga gros:)))
OCTAIA
Postat pe 29 Aprilie 2008 22:42

sa-ti traiasca,sa te bucuri de el:)))cred ca tie iti seamana,dupa cat te cunosc..important pt a mai face unul, este sa muncesti mai mult si mai de calitate..:)))

Postat pe 29 Aprilie 2008 22:46
dilema mare..????mireasa mi-a cerut sa compun invitatiile si capul nu ma duce...

Postat pe 29 Aprilie 2008 22:51
merci draga mea si sper ca Dumnezeu nu uita de noi ca sa se implineasca mai mult dragostea noastra.nasu este preot si mereu ne spune ca Dumnezeu toate le aseaza la timpul lor.treaba cu punga suna bine!aoleu o cuplam cu smecta?sa vedem ce iese.spuneti zodia sa calculam compatibilitatea.hai mai ca francezii astia sint toti neinsurati pe aici.si aia care sint in rindul lumii saracii i-i si bat nevestele.

Postat pe 29 Aprilie 2008 22:52
aha te amuza?tu ai trecut de fazele astea ca al tau e mare deja.stiu ca e nebun ca mine darca sa-i fac acum deja e tirziu ca i-am suflat in fund cam mult!iar treaba cu munca nici nu ai ideecit muncim pentru problema:ziua,noaptea unde si cum putem dar si cind or aparea rezultatele cred ca ies tripleti?

Postat pe 29 Aprilie 2008 22:57
daca totul e stabilit, mie spuneti-mi doar unde trebuie sa ma prezint, ca sa-mi iau cu mine treningul si adidasii cei noi si carnetul de cecuri, ca vb aceea "daca ne simtem bine banii nu este problema". Asa ca va las pe voi sa stabiliti micile detalii. v-am pupat de somn pufos
smecta
Postat pe 29 Aprilie 2008 22:58
ce client cuminte se lasa pe mina noastra!unde esti octaia ca a inceput treaba cu cecurile!§§§§§§

Postat pe 29 Aprilie 2008 23:02
..si bolentinu...ca fara el nu ne primeste la nenea popa...Mai smecta..i-ti facem cadou un papion,sa se asorteze cu treningul si adidasii cei noi:)))
Paul_N
Postat pe 29 Aprilie 2008 23:09
sal.paulica.!cam tarziu frate, regulile sunt stabilite.tinuta-i obligatorie ,trening,adidasi si 'cecurilii doldora",ce bien france????????

Postat pe 29 Aprilie 2008 23:14
Smecta, eu am tot fost domnisoara de onoare.As vrea sa schimb rolurile, dar daca el nu ma cere....
vera11
Postat pe 29 Aprilie 2008 23:18
hai mai vera ca a aparut si paulica?(nu uita ca esti in probe)da mai stef suna bien ttreaba cu cecurile.si asa zice lumea ca sint o bogatana excentrica.

Postat pe 29 Aprilie 2008 23:25
In ce platiti baieti? Verzisori sau albastrei? Noi cu Leutul nost'cel slabut, parca am si uitat ce culoare are(galben ca lamaia). Va zic eu, a inebunit Isa...(si cand te gandesti, ca-i oltean?) Am chitantieru la mine.Cu chitanta france? sau fara ? Ne baga astia la averi ilicite:)))
OCTAIA
Postat pe 29 Aprilie 2008 23:26

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Caut doua pisici (ambele sexe) una birmaneza si una persana alba 1 De la: kudika984518 19 Iunie 2010 14:39
Ajutor! Mi s-a rupt proteza, nu mai pot sa merg! 50 De la: dragalaspui 6 Septembrie 2008 01:10
Ce credeti despre calugari? 52 De la: kudika384511 16 Aprilie 2011 20:00
semnati petitia 10 De la: rock__to_love 19 Septembrie 2008 15:17
Fii tu insati 13 De la: -Dyna- 4 Martie 2015 12:50