Mai multe
| da ce stef tu ai poze la profil????????????ce ne ascunzi?nu trebuie sa ramii anonim ca avem nevoie de informatii pentru steluta. | ||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 14:42 |
||
|---|---|---|
| are sora mea octaia, poze e la mine..!!sac,sac!!!:)))iar stelutei i le transmit pe mess..sa-i dai id-ul meu ca tu il ai... | ||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 14:48 |
||
|
:)chiar daca nu se insoara nimeni azi, va multumesc. imi facurati ziua frumoasa!:)) imi vine sa va pup. :) dar, nu am cum! P.S.: A NU SE INTERPRETA!:) |
||
|
|
||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 14:50 |
||
| ha ha ha!steluta a uitat leptopul acasa la mine cind am dus-o la aeroport.am grabit-o sa fiu sigura ca nu pierde avionul. | ||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 14:50 |
||
| si tu noua draga prietena ca esti o companie placuta.nu_i nimic eu chiar te pup.poate ne ies vorbe. | ||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 14:51 |
||
|
:) AOLEU!ce ne facem? cum mai comunica stef acum cu viitoarea consoarta? la naiba! |
||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 14:52 |
||
| eu chiar te poop,onnyta draga!!!sa vii mai des pe-aici!! | ||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 14:55 |
||
| Da,da...po(z)nele la control va rog! Ce-i aici ?Club de negrii? E faina socrela, france draga mea! Dar un baci de la Jina oare i-ar trebui? Are oi multe,mandre si cornute..nu pre stie a taie ramuri de maslin,de udat uda doar trandahiru...:))No draga fata ,ce sa facem te-om scapa di socruta,ca-i bai,n-avem loc di popas apai! Stefanut, ce zici ca faci tu aice?Ne cam duci cu presu?Apai domnule draga,nu te-oi mai insura mataluta catai haul si parau! Amu ce sa facem cu el domnite si cucoane? Il dam la frantuza di Steluta? Cat plateste doamna aista,in verzilori sau in leuti di'ai nostri'.Is' otara galbejat,dar se tin batosi. | ||
|
OCTAIA Postat pe 30 Aprilie 2008 14:57 |
||
| sa inventat telefonul mai onnyta.........se descurca ei si sa vezi finalul. | ||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 14:58 |
||
| :) sint aici, la datorie in fiecare zi! | ||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 14:58 |
||
| mai octaia platesc eu sa scap ca daca nu balamucul ma maninca draga mea.ca din prea multa dragoste ma suna continuuuuuuuuuuu stiu toate povestile vietii ei repetate de milioane de ori,stiu ce maninca ,cit ,etc etc tot .deci trebuie sa o marit ca este ultima sansa. | ||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 15:01 |
||
| eiii...,va trebui sa hotarasc bag sama,,daca mireasa amme,ii de acord,o fac cu amandoua:))) | ||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 15:17 |
||
| daca esti bazat ............fa-o?///?/??// | ||
|
wdy Postat pe 30 Aprilie 2008 15:28 |
||
| stef te ciufulim!tot cu doua vrei sa faci drumul la altar?????nu pricepi ca prioritatea 0 este soacra?????fii si tu altruiest si fa-o fericita pe france!hai ca poti!:)) | ||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 15:28 |
||
| cind spun eu ca te convertesti la islam!vezi ca Mohamed a avut 14 neveste ;tu ai voie la 4 asa zice Coranul.dar si patru sint multe pentru tine aaaaaaaa? | ||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 15:28 |
||
| si vezi ca avem intariri deci esti terminat.unde sint prietenii sa te salveze? | ||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 15:30 |
||
| unde esti ti-a pierit graiul????????????ti-e frica nu? | ||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 15:32 |
||
| mai stef, bag seama ca ammme a ta te-a cam lasat cu ochii in soare! imprumuta ochelarii de la socrela sa te protejezi, si purcede de cucereste reduta !si dai si lupta neicusorule:))))) | ||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 15:33 |
||
|
nu se mai poate cu baiatul asta, domnule! trebuie sa il aducem pe calea cea buna, neaparat! |
||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 15:34 |
||
| Mai stef,ce-i cu tine? Ne ies vorbe,draga,si eu vreau sa-mi gasesc un frantuz :(((( Astia sunt gelosi,frace? Ca romanasii nos'ti ?Zi-mi ce-i cu agentia imobiliara? Am eu,dragule!Daca o vrei(Adresa)mi-o ceri frumos pe mess. Ca nu vreau sa-mi iasa vorbe ca-mi fac publicitate ..gratis(:)))). Va pup pe toti,si va multumesc ca-mi facurati ziua mai ..faina:))) | ||
|
OCTAIA Postat pe 30 Aprilie 2008 15:34 |
||
| nu france, amu i-si pregateste strategia de cucerire=))))) | ||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 15:35 |
||
|
:)) eheee..parca il si vad pe SOLDATUL STEF! cu toata altileria grea.. mergand la razboi! stef, sa nu uiti sabia dragule!! :))) |
||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 15:37 |
||
| octaia frantuzii sint tare naivi draga asa ca te-ai orientat bine.nu sint gelosi ca romanasii nostrii si sint respectosi si bine crescuti.acum or mai fii si uscaturi nu zic nu dar la romanica predomina uscaturile.tinui si eu una 13 anisori. | ||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 15:38 |
||
| prieteni??????barbati?????ma lupt ca un erou..tu.,ce crezi wdy, sunt sau nu bazat?????nu vrei sa fii nevasta mea???ai fi a treia...,doar..:)) | ||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 15:39 |
||
| vezi ca are dreptate onnyta cu artileria.deci vezi ce faci cu sabia.bon courage ca ai nevoie. | ||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 15:41 |
||
| aoleu e groasa treaba daca intri in gura lupului mila mi_e de tine.fetelor cred ca o punem de parastas nu de nunta. | ||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 15:43 |
||
| baietel wdy e putin casatorita, nu poti sa bati si tu la alta poarta???? | ||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 15:45 |
||
|
stef, ce naiba ma fac cu tine? acum vrei trei mai draga? problema e ca romancele nu prea accepta sa fie pe locul 2 , de locul 3 nici nu mai vorbesc! poate sa-ti faci niste clone. nu de alta, dar nu am vrea sa mori otravit de vreuna din neveste, nu? |
||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 15:46 |
||
| lasa-l vivi sa intre in gura lupului dar ramine socrela vaduva inainte sa se marite! | ||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 15:47 |
||
| onnyta ce fin ti-ai ales:) fustangiu nevoie mare!nu pate fi fericit dc nu are harem!cine are noroc are, cine n-are , n-are.....=))))))))))))))))))))))) | ||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 15:50 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| ANIMALE - SPUNE NU TESTELOR PE ANIMALE! | 4 | De la: inna_1688 15 Iunie 2009 15:05 |
| Discriminare | 12 | De la: kudika_8877 2 Iunie 2012 15:32 |
| Ea romanca....eu tigan..... | 109 | De la: 24 Iunie 2016 01:31 |
|
|
||
| salut | 1 | De la: lolotek 26 Martie 2009 23:58 |
| instructor auto independent | 1 | De la: qtpie85 13 Februarie 2009 10:22 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.