Mai multe
| aoleu prietene nu ia priit ei coasta de azur ce sa spun dar incercam si cu snagovul.daca ai casa face si evaluarea imobiliara si daca esti mai bogat ca ea fuge sa nu fie la mina barbatului. | ||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 13:30 |
||
|---|---|---|
| v-am imblanzit pe voi,aduti aminte cum era cand am intrat...:)))dapai ,o biata socra..,cand da de bine ,ea va ramane muta...,eu zic ca ma pricep la toate:))) | ||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 13:33 |
||
| fugi repede la Pitesti ca e in vacanta la romanica.auzi treaba cu muta as trai sa vad ca ma inebunit pe mine care ma ocup cu nebunii dar pe altii saracii.cind suna telefonul i-mi vine sa-l fac farimite.dar sa te vedem. | ||
|
|
||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 13:37 |
||
|
eee hai stef! nu te mai umfla in pene! france, in conditiile astea cam greu de gasit un romanas cu care sa o maritam pe socrella.. :) |
||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 13:38 |
||
| fetelor veniti repede sa vedeti:Stef se cupleaza cu socrela deci pina la urma care este treaba cu nunta? | ||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 13:38 |
||
| poate deschide cineva o rubrica de imobiliare,serios,am mai multe de vandut prin snagovul asta,comisionul vi-l adaugati voi... | ||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 13:39 |
||
| france,tu hotarasti data..,eu fac invitatiile bn?????si uite-asa ..,te scap de socrella...si prin maslini eu cu socrella...)))ne ratacim de tot...:)) | ||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 13:44 |
||
| auzi eu nu sint in stare sa vind un centru comercial la romanica ce sa mai zic de ale tale.deci slabe sperante.poate ne scapi de soacra ca i-l dam zestre. | ||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 13:45 |
||
| vezi ca e terenul in panta acolo sa nu accidentezi sa te lovesti la cap ca am destui pacienti nu mai am loc de altii noi. | ||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 13:47 |
||
| la album i-am pus si poze ca de trebuie sa vezi mireasa dar o iei cu tot cu ochelarii ei de la CHANEL ca eu asa am cunoscut-o.am puso sa-i dea jos sa-i vad ochisorii. | ||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 13:51 |
||
|
:)))))))))) |
||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 13:53 |
||
| stefanele mama, zici ca ele te-au cerut si tu nu ai nici o vina, ca nu tu fusasi vanatorul. eu te acuzai ca esti indecis.te-or iubi si pe tine femeile ca pe margineanu. ne-am lins pe bot de nunta bag seama:)da dc o scapi pe france de soacra te iertam. | ||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 13:56 |
||
|
france, intrai pe profilul tau sa o vad pe socrela! e gagica sexi ce sa mai! asa ca stef baiatule, ai de castigat! :) |
||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 13:59 |
||
| bine tu vivi ce bine sa mai ai si prieteni!cu nunta nu-i bai ca trebuie sa ne inviti la tine ca a ta macar este reala.apre te astept in vacanta. | ||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 14:02 |
||
| intrai si eu si vad ca e tapana socrela cu ochelarii ei chanel cu tot.arati superb cu bretonul lung, i-ti pune ochii in evidenta( nu te superi!).iar privelistea de pe terasa din spate mi-a taiat respiratia. | ||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 14:03 |
||
| vazui pozele toate,frumoase france!!dar cu soacra ..,m-am dat dracu...,am de munca.balerina scot din ea,o sa vedeti:))) | ||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 14:04 |
||
| cu mare drag!!!! | ||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 14:04 |
||
| hahahahahhhahahahahahahahahahaha =))))))))))))))))))))))))) baiat de comitet stefan al nostru! | ||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 14:05 |
||
| hai mai stef nu o termina prea rau ca oricum e bununuta la anii ei.nu vezi ca ma concureaza? | ||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 14:07 |
||
| hai mai vivi ca toate femeile mai vrem schimbari de freza dupa care plingem asa ca mine dupa ce am taiat frumusete de par.oricum merci de complimente si sinceritate. | ||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 14:09 |
||
|
hai ma, azi nu se insoara nimeni? ca nu am chf de munca. am chef de distractie! :) frumoasa familie france. felicitari! |
||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 14:09 |
||
| sa te vedem stef baiatule! la munca cu tine! :)) | ||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 14:11 |
||
| multumesc mult draga prietena.baietii mei sint tot ce am mai bun pe lumea asta.ALEX e copilul meu din prima casatorie si JOSEPH e al doilea sot si ultimul.un om extraordinar care ma divinizeaza.va doresc din suflet sa aveti si voi parte de ceva atit de frumos si de atita dragoste si armonie. | ||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 14:13 |
||
| stai linistita nu-ti spusei ca aum arati rau. prin schimbari de freza radicale toate am trecut. eu amu 3 ani aveam parul pana la fundulet si intr-o zi m-am tuns aproape periuta ca asa m-a taiat pe mine atunci. si sa vezi jale dupa aceea...noroc ca al meu creste repede, da ce am mai regretat.... | ||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 14:14 |
||
| nici eu nu am facut nimic azi si ploua in nestire.dar o nunta nu pot sa refuz. | ||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 14:15 |
||
| nasa ,intrai in pozele tale..,gasii de toate ,doar tu lipseai:)))acum plec la pitesti..,m-asteapa ,dar nu stiu cum se numeste a mea aleasa..??la munca cu mine. | ||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 14:18 |
||
| o cheama stela dar i-i place steluta deci fugi cu viteza ca de cind e acolo numai la infrumusetari se duce.doar doar o gasi pe fat frumos.drum bun! | ||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 14:25 |
||
| auzi daca i-ti vede masina sigur i-si schimba toyota sa nu fie inferioara.ha ha ha!vezi tu pe dracu ca nu sti la ce te inhami.muuuuuuuuult succes si vezi ca ma pricep la parastase,colive ,pomeni sint experta. | ||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 14:31 |
||
|
:) asa stef. imi place de tine cand esti baiat ascultator. sa nu te ratacesti pe drum! ca te asteapta steluta! :) poze cu mine nu o sa vezi in profilul meu. imi place sa fiu apreciata pt. felul in care gandesc nu pentru aspectul exterior. |
||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 14:34 |
||
| te apreciez mult nasa si stii tu bn asta,de ce ma obligi s-o spun pe forum:)) | ||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 14:42 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Unde gasim nasi pt. cununie religioasa?!!! | 18 | De la: 21 Iunie 2012 21:50 |
| ajutati ma cu un vot | 0 | De la: 7 Martie 2010 09:58 |
| Facultate de Comunicare si Relatii Publice?! | 1 | De la: BluOndA 9 Aprilie 2011 16:32 |
|
|
||
| ce sa fac sa divortez? | 17 | De la: kudika081496 2 Martie 2010 18:08 |
| povesti de craciun | 11 | De la: rosemery 8 Decembrie 2008 07:52 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.