Setari Cookie-uri

RUBRICA DE MATRIMONIALE

si eu SUFLETUL MEU,am sa te veghez!!!nb!!!!!!!!

Postat pe 30 Aprilie 2008 22:52
noapte buna!

Postat pe 30 Aprilie 2008 22:52
pauza ,maine este 1 mai ,mergem la gratar,stef sa nu suferi prea mult,un ginerica bolnav nu vrea nimeni,pa noapte buna
wdy
Postat pe 30 Aprilie 2008 23:03
ms ,wdy,am sa te ascult .va poop si eu...

Postat pe 30 Aprilie 2008 23:13
Eu am ramas pe post de domnisoara de honoris cauza?Pai la asa nunta asa mire >Stefanut baiat jingas,treb.sa si hodine otar mai mult..! deja te dadusi batut?Asta-i obosit ..gata ,ce sa faca madamme Stella cu el? Pai treb unu mai zdravan!No'dragelor iar va zic noapte cu vise ...
OCTAIA
Postat pe 1 Mai 2008 00:09
ahaa! se pare ca azi sint cea mai vrednicuta!
baiatule stef, nasica iti da termen sa te hotarasti domle o data!
ai 2 luni la dispozitie!
sper ca iti vine mintea la cap in doua luni!
1 mireasa!!!

Postat pe 1 Mai 2008 09:22
neatza.e clar ,ce sa hotarasc????doua mirese,amme22 si steluta"scorpiuta"!!!te rog octaia,sa ma ajuti sa scriem invitatiile...,sa aibe rima:)))

Postat pe 1 Mai 2008 10:15
mai stef pai acum e la moda nevasta si amanta,daca vrei mai multe neveste trebuie sa te convertesti .acuma tu hotarasti..........va las plec sa ma fac frumusica ca mergem in vizita.deci pe mai tirziu!

Postat pe 1 Mai 2008 10:25
distractie placuta france! sa le dai clasa la frantuzoaice!
:)
baiatule, ce sa ma fac eu cu tine?
vrei sa te pui rau cu nasica din cate vad!

Postat pe 1 Mai 2008 10:30
nasa draga,ce sa fac?????sunt disperat...,cum sa ma-mpart????te las pe tine, sa imi alegi mireasa!!!!si,poate compui si invitatiile...

Postat pe 1 Mai 2008 10:41
DECI!!! HOTARARE DE LA GOVERNATORUL DE NUNTI BAIET JINGAS SI FAIN STEFANUT A NOS'T!No za mama draga cu ce insepem?Cu oranizarea meniului se ocupa draga noatra concetateana france-a la Fracezia(esti de acord prieteana ?),nanasa cu nanasu(onnyta draga nu ne lasa iubita, cheama toata floarea cea vestita a Ardealului!!!)se ocupa de daruri pentru miri...pana aici e bine...draga mire?...(ca sora mai mare sfatul meu e ,i-o pe una ,doara ).Felicitarile, masa si dansul la castelul stramosesc de la SNAGOV :))).N_o multamita-i esti draga jinerica? Amu ,drajilor e ma duc o picuta, la stana ,unde-i branza buna,si ...pote dau de-un baci,cu tre sute de ...vaci(:)))))....:) Cu drag OCTAIA !
OCTAIA
Postat pe 1 Mai 2008 10:42
of of, mai mai!
stef baiatule, tu esti mai ceva ca domn Margineanu!
te iubeste femeile rau de tot!
cum sa-ti aleg eu mireasa?
daca aleg una care nu-ti place?
la naiba, nu pot sa-i dictez eu la sufletelul tau.

Postat pe 1 Mai 2008 10:47
stii era un cantec-"maaaa, iubeste femeileeee."..:))))))))))))))sa vd voi...,copii frumosi,ce-mi toarna steluta!!!!proiectati, printre maslini...:)))

Postat pe 1 Mai 2008 11:36
dragule,Steluta are o virsta onorabila si de multa vreme este la menopauza .deci din hirjoneala voastra printre maslini nu iese nimic cu ochi si sprincene.dar ne ajuta timpurile si medicina care a avansat si facem mama inseminare artificiala.cred ca daca steluta ar face copii eu as ramine vaduva.ma rog in rest sint de acord cu prietenele mele care planuiesc saracele neincetat?tot om pune-o si noi de o nunta.

Postat pe 1 Mai 2008 17:03
eu va sponsorizez cu luna de miere
wdy
Postat pe 1 Mai 2008 19:21
Foarte generoasa wdy cu TINERETU zi_mi mai bine cum a fost la griade fara mine.a mers scrumbia nu?

Postat pe 1 Mai 2008 19:38
wdy,esti asa de dulce ..,,mai dulce ca "luna de miere".!!!unde ai de gand sa ne trimiti???sunt tare curios?te poopik si iti multumesc mult.!!de fapt va poopy pe toate,la snagov e mare chef...nu cred ca mai pot intra si imi pare tare rau...

Postat pe 1 Mai 2008 19:58
LA GRATAR A FOST SUPER,ADICA AM MANCAT ,AM BAUT ,AM DORMIT,
wdy
Postat pe 1 Mai 2008 20:08
DACA VRETI LA MARE,DACA NU ,LA MUNTE.PENTRU VACANTE EXOTICE ,DACA VRETI ,FACEM CHETA AICI PE FORUM
wdy
Postat pe 1 Mai 2008 20:10
buna fetelor!lipseste omul o zi,doua si voi ati si pus de nunta si de botez...imi place, va miscati repede..ia zi stef,ai gasit ceva?ca de cand cauti..ti-o fi..nanasa vad ca ai..sa-ti fie de bine mamica...france,ti-e pofta de o scrumbie,nu?te ajut eu,luna viitoare sunt in trecere si cand om fi deasupra lyonului iti parasutez vreo 2-3kg de scrumbie...tu trebuie doar sa le "prinzi",e de rau pentru bebe draga mea...trebuie sa rezolvam problema...
ginetta
Postat pe 1 Mai 2008 21:19
wdy sper ca ai mincat si pentru mine dar oricum nu sint mai prejos ca am fost in vizita la o fam de musumani(nu convertiti-tunisieni)si am mincat un cous cous de mi-au trosnit puricii pe burta.am baut un vinisor vechi de 20 de ani cu ei si am povestit bineinteles nu de religii ca sint oameni normali din toate punctele de vedere.ginetta cind esti in dreptul meu sa strigi sa prind scrumbia.si mai vreau o pastrama ca aici nu exista........dar cind facem nunta tinereilor va insarcinez cu aducerea de bunatati.

Postat pe 1 Mai 2008 21:47
Am ramas in urma/Cine se casatoreste?Stef?
vera11
Postat pe 1 Mai 2008 21:57
hai mai vera ca sintem in ceata.nu stie si are o problema vrea doua.una nu este suficienta.dar hotaraste nasa.oricum ginerica a disparut .spre pitesti cred eu.

Postat pe 1 Mai 2008 22:06
De fapt a plecat sa o caute pe a treia.
amme22
Postat pe 1 Mai 2008 22:39
WWW.CORSETE.RO - Simte-te speciala in fiecare moment al zilei: la birou, la intalnire, la petreceri si in intimitatea dormitorului tau.
Corsete
Postat pe 1 Mai 2008 22:39
tu cine esti?ai venit pentru stef s-au pentru soacra?

Postat pe 1 Mai 2008 22:47
va cam faceti de cap vulpilor...,bea omu',mananca se distreaza,dar mai semneaza si condica ,pardon,,(kudika):)))amme ,sufletul meu,tu stii cel mai bn ca iti apartine

Postat pe 1 Mai 2008 22:59
mai draga corsete..,cred c-ai fi vreun sponsor bun si sigur de asta ai intrat........... sau pt mine???????

Postat pe 1 Mai 2008 23:04
E ratacita din seray-ul lui stefanut.....dar s-a duuuuuuuuuuusssssssss la Pitesti....saracu....pe drumul de costiste,ce duce la Vaslui..venea un ...stef..zicand in gandul lui"mai degeaba plecai eu ,si lasai o mandrete de sotioara balaioara.ca stelute nu gasi"
OCTAIA
Postat pe 1 Mai 2008 23:17
Unde-i rima?...Rima era la stef80...bine ca venisi...mamica,maicuta ,...ne lipsea sarea si piperutl nostru ..drag:)))=))))
OCTAIA
Postat pe 1 Mai 2008 23:20

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Prezentare pt balul bobocilor ... 1 De la: roxxy_roxanytza 7 Octombrie 2011 23:11
sugestii de concursuri 3 De la: Shiny_Shiny 15 Iunie 2008 13:35
CE CITESTI IN ACEST MOMENT ? 196 De la: kudika_23609 31 Ianuarie 2015 22:40
interpretarea viselor 6 De la: ralukutzza 6 Noiembrie 2009 22:41
buna 3 De la: bestiutza_relouded 3 Septembrie 2009 16:14