Mai multe
De la: stef_reloaded, la data 2008-12-16 22:52:21vad ca s-a postat mai mult la adresa mea ..
|
||
|
Postat pe 16 Decembrie 2008 22:55 |
||
|---|---|---|
De la: sandra26, la data 2008-12-16 22:43:10De la: Roco, la data 2008-12-16 07:17:25Kathara, esti o persoana de proasta calitate, modelul tipic pentru o pitipoanca: fara nimic consistent in cap-dar te vrei intelectual rasat..., dar fudula si rea, murdaresti peste tot pe unde te duci.
|
||
|
Kathara Postat pe 16 Decembrie 2008 22:57 |
||
De la: stef_reloaded, la data 2008-12-16 22:49:18De la: Kathara, la data 2008-12-16 21:41:52De la: Dor_a, la data 2008-12-16 20:36:15 pfuuu...,sunt stupefiat de nesimtirea unora !!
|
||
|
|
||
|
Postat pe 16 Decembrie 2008 22:58 |
||
De la: Arsena, la data 2008-12-16 22:45:14nu s-a luat nimeni de morti...sau sa pateze memoria cuiva, pur si simplu eu am zis ca hai sa apreciem artistii inainte sa moara...unii care posteaza aici habar nu au avut de muzica laurei stoica pana cand a murit si i-au difuzat piesele la tv, radio etc Si eu am zis ca nu m-a miscat in niciun fel moartea ei, daca as suferi pentru toti cei care mor as innebuni intr-o saptamana. Se duc copii cu miile in Africa, vad ca asta nu deranjeaza pe nimeni. |
||
|
Kathara Postat pe 16 Decembrie 2008 22:59 |
||
| hello | ||
|
dolc3bambina Postat pe 16 Decembrie 2008 22:59 |
||
| ca sa ma bag si eu in seama.....moartea este dureroasa, oricine moare....chiar daca moare un catel pe strada te doare daca ai suflet....insa doare si mai tare cand vezi ca mor oameni de valoare, care fac ceva pentru ca lumea sa fie mai buna, care ajuta, care emana iubire...cum a fost si anca parghel..un exemplu pentru oricine | ||
|
dolc3bambina Postat pe 16 Decembrie 2008 23:00 |
||
De la: Roco, la data 2008-12-13 00:38:11Kathara, te bagi tu ca musca in...lapte (na, ca sunt civilizat si ma abtin) pag 1..
|
||
|
Postat pe 16 Decembrie 2008 23:01 |
||
De la: Kathara, la data 2008-12-13 00:42:07De la: Roco, la data 2008-12-13 00:40:04zici ca ai auzit de englezul ala, ca si de manolescu pag 1.. daca ti-as spune ca esti mai proasta ca o baba virgina ,ai fi multumita..?? eu nu sunt mosulica si de vrei sa te convigi ,te rog sa ma cunosti..!! iar pe manolescu ,am stat cu el la masa...!!! desi, nu dau doi bani pe una..., care s-a facut de tot rasul pe un forum folosind imaginea unei personalitati !!!
|
||
|
Postat pe 16 Decembrie 2008 23:03 |
||
stef, tu esti om bun, nu te baga iar in contradictii ca nu are sens ;) sa nu te superi pe mine ca mai vorbesc si eu prostii din cand in cand
|
||
|
Postat pe 16 Decembrie 2008 23:06 |
||
De la: stef_reloaded, la data 2008-12-16 22:52:21vad ca s-a postat mai mult, la adresa mea Ce repede ai aflat ca se vorbeste de tine. Mie imi lua cateva zile sa aflu cand ma injurati tu si oana. De la: stef_reloaded, la data 2008-12-16 22:49:18[caci mia bela ..,chiar era mu .....ista Eu nu recunosc. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 16 Decembrie 2008 23:07 |
||
De la: wolfy, la data 2008-12-16 23:07:34De la: stef_reloaded, la data 2008-12-16 22:52:21vad ca s-a postat mai mult, la adresa mea wolfy,cu tot respectul pt tine,te rog sa te faci inteleasa.. pt celalalt nick...
|
||
|
Postat pe 16 Decembrie 2008 23:14 |
||
stef,chiar nu are sens! cit despre laura...hai sa o lasam sa se odihneasca in pace!sau nu mai avem loc,pe acest forum,nici de cei plecati dintre noi?! |
||
|
ROBERTA_BRUNI Postat pe 16 Decembrie 2008 23:17 |
||
De la: stef_reloaded, la data 2008-12-16 23:14:57wolfy,cu tot respectul pt tine,te rog sa te faci inteleasa.. M-am facut deja inteleasa. In schimb tu esti de neinteles la faza cu celalalt nick. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 16 Decembrie 2008 23:20 |
||
|
nu va consider proaste, nici pe tine ,nici pe kathara.. dar ..,iti jur ca acum, chiar demonstrati asta ambele !! eu,ma voi retrage definitiv, iar tu ....wolfy cea inteligenta...asteptam la mai multe de la tine ...!!! DUMNEZEU sa va APERE si sa va invete ,sa va calauzeasca pe drumul cel bun.. SARBATORI FERICITE,TUTUROR !!! iar..,"eu SUNT EU !!!si HARENMU' MEU" nici wolfy ,nici kathara .. adios "SISTEM BOLNAV"
|
||
|
Postat pe 17 Decembrie 2008 00:16 |
||
De la: wolfy, la data 2008-12-16 23:20:35De la: stef_reloaded, la data 2008-12-16 23:14:57wolfy,cu tot respectul pt tine,te rog sa te faci inteleasa.. nu am citit acest topic ,decat cateva postari ... laura,desi nu te-am ascultat prea mult .. sa ai parte de liniste
|
||
|
Postat pe 17 Decembrie 2008 00:20 |
||
De la: wolfy, la data 2008-12-16 23:20:35De la: stef_reloaded, la data 2008-12-16 23:14:57wolfy,cu tot respectul pt tine,te rog sa te faci inteleasa.. draguta..,te rog sa ceri inclusiv tel meu prietenilor mei,eu maine voi citi ceea ce s-a postat aici..!!! chiar nu am citit.. de ce atata rautate..????
|
||
|
Postat pe 17 Decembrie 2008 00:24 |
||
De la: wolfy, la data 2008-12-16 23:20:35De la: stef_reloaded, la data 2008-12-16 23:14:57wolfy,cu tot respectul pt tine,te rog sa te faci inteleasa.. si totusi ... acest raspuns, era pt wolfy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oare ..........,de ce raspunzi, ca si cum te-as fi intrebat pe tine..???????????????????????????????????????? retorica ... :sml-tongue00 nu sunt eu si habar nu am cine-i individul ..????????????? desi nu l-am citit ,cred ca pezinta interes..!!?????
|
||
|
Postat pe 17 Decembrie 2008 00:31 |
||
stef, gata....am zis si mai sus, esti prea de treaba sa te bagi in discutii din astea, f serios vorbesc....nu se merita sa reluati razboiul ;) apropos, am un costum de cadana acasa, de la matusa mea, iti pica fata :))))) |
||
|
Postat pe 17 Decembrie 2008 00:37 |
||
![]() sarutari de maini..
|
||
|
Postat pe 17 Decembrie 2008 02:01 |
||
|
Imi cer scuze ca am intrebat. Nu mai vreau sa stiu cine-i cine, gata! Wolfy, eu am REACTIONAT cand a fost cazul. Revenind la topicul discutiei... In ceea ce ma priveste (si acum o sa vina potopul!) nu am... nu gasesc combustibil sa-i plang pe cei dusi. Prefer sa folosesc energia respectiva sa-i ajut pe cei in viata. Pentru morti totul s-a terminat. Daca suntem credinciosi, atunci credem ca s-au dus intr-o lume mai buna. Daca nu... atunci s-au dus in neant. Oricum am da-o, lor le e mai bine. Cand cei dragi mor, eu cred ca mai mult ne plangem pe noi, cei ramasi, decat pe ei. Plangem lumea noastra, care n-o sa mai fie la fel fara ei. Cateodata, cand moartea ii ia subit, le plangem tineretea si toata viata pe care o aveau inainte. Dar Stalin (cred) spunea ca moartea a 3 oameni e o crima, moartea a 3000 e statistica (cifrele imi apartin). Tipul era un cinic psihopat si criminal dar la faza asta avea dreptate. Asa e natura umana. Ma intreb oare cati dintre noi s-au asezat pe bocit cand in China au murit mii de oameni la cutremur. Si inca ceva! Daca ar fi facut-o, cu ce ar fi ajutat? Nu e ami bine sa-i ajuti pe cei care AU SUPRAVIETUIT cutremurului? Intreb si eu... |
||
|
Dor_a Postat pe 17 Decembrie 2008 07:54 |
||
Doaaaaamnneeeee.....nu mai avem pic de respect nici fata de morti !!!!.......de-aia nu ne mai rabda pamantul asta !!!!........si DorA,tu ai dreptate.....dar pe acest topic nu este vorba de a ajuta pe cei vii sau a jeli pe cei morti !!!....aici ,pur si simplu este vorba de RESPECT!!!!..... de exprimarea sentimentelor fata de o persoana care,zic eu, a lasat ceva in urma ei !!!!.....atata si nimic mai mult !!!!.......deci cei care nu sunt capabili de asi exprima niste sentimente cat de mici ,ar trebui ,macar din respect fata de o persoana decedata,sa inceteze cu parerile lor extra...super.....mega.....etc.......pentru ca ,dupa umila mea parere,trecerea in nefiinta a unei persoane,oricat de insemnata sau neinsemnata ar fi aceasta,ar trebui RESPECTATA !!!!!........ ....am incheiat pledoaria !!!!......... |
||
|
etta Postat pe 17 Decembrie 2008 09:56 |
||
De la: stef_reloaded, la data 2008-12-17 00:24:33draguta..,te rog sa ceri inclusiv tel meu prietenilor mei,eu maine voi citi ceea ce s-a postat aici..!!! Drgaga Stef, stii foarte clar ca nu ma intereseaza numarul tau de telefon. De la: stef_reloaded, la data 2008-12-17 00:24:33de ce atata rautate..???? Nu se numeste rautate, ci platire a politelor. Imi amintesc de momentele cand ma faceai "zdreanta", "panarama" si altele mai rele pe kudika fiindca te instigase o nebuna care intre timp a facut bine si si-a sters contul. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 17 Decembrie 2008 10:19 |
||
|
Pentru Stef: Deci raspunsul tau era pentru Wolfy, da? Ei bine, Wolfy ti-a raspuns! Sau nu vezi bine? Tare faza asta: tu spui ca i te-ai adresat lui Wolfy si apoi o intrebi pe Wolfy de ce ti-a raspuns. De la: stef_reloaded, la data 2008-12-17 00:31:24[nu sunt eu si habar nu am cine-i individul ..????????????? Pai normal ca prezinta interes, omul crede ca femeile trebuie batute de cateva ori pe saptamana! |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 17 Decembrie 2008 10:23 |
||
|
Pledoaria pentru ce, Etta? Pentru ce exact pledezi? Si care e lipsa de respect de care vorbesti? Unde? Lipsa de respect implica o actiune. Ce exact am facut sau zis? Ca nu pot sa ma asez si sa jelesc pe cineva dus? Nu pot! Crezi ca de-as minti acum ca n-am putut dormi noaptea ca a murit Laura Stoica... ar fi dovada de respect? A disparut Florian Pittis, care crede-ma, a avut un maaare cuvant de spus in viata culturala romaneasca si care a avut un rol in dezvoltarea multor adolescenti si tot nu m-am asezat sa-l jelesc. Nu m-am putut abtine sa ma gandesc ca viata e ciudata, ca e plina lumea de nulitati care fac umbra pamantului degeaba pana la o suta cincizeci de ani si un Pittis moare la 63, un Pittis care ne-a modelat cand in Romania nu era usor sa afli ce se intampla dincolo de zidul comunist, ne-a adus filme, concerte, a stat si ne-a tradus, a facut roluri de mare subtilitate, ne-a recitat poezie, ne-a dezvoltat gustul pentru muzica, pentru teatrul, pentru poezia de calitate. Si ca sa revin, ceea ce faceti voi aici imi aminteste de o expresie in spaniola. Suna asa: de la boca para afuera. Traducere: de la gura catre afara. Adica, inauntru nu e ni'ica, dar de pretins pretindem. Ca ne pare rau de altii, ca suntem fericiti pentru altii. Mi-ar placea sa va spuneti voua, nu mie, pentru ca mie imi predicati ca-s lipsita de respect. Dar n-ar fi rau sa stati exact 30 de secunde si sa va amintiti ce ati simitit cand ati aflat ca fata asta a murit. Sunt convinsa ca reactia a fost: Saraca! ... si in urmatoarele 10 minute v-ati vazut de problemele voastre. A mai venit vorba de ea ziua urmatoare, ati mai zis o data "saraca" si "ce rau imi pare" si "era tanara, pacat!"... si daca n-ar fi fost stirile sa va aminteasca de inmormantare, poate ca ati fi si uitat. Si daca nu s-ar fi deschis topicul asta, am fi uitat cu totii de moartea ei. Pana la urma, ce e asa de rau in asta? Daca sunt si oameni foarte sensibili, ca fata aia care a deschis topicul, vreau doar sa le spun sa nu ma judece prea strict, respectul meu se indreapta catre viata. Incerc sa o respect cat pot, in toate aspectele ei. Nu omor nici macar furnici. Poate ca asta o conta undeva. |
||
|
Dor_a Postat pe 17 Decembrie 2008 10:32 |
||
De la: Dor_a, la data 2008-12-17 10:32:04Pledoaria pentru ce, Etta? Pentru ce exact pledezi? Si care e lipsa de respect de care vorbesti? Unde? Lipsa de respect implica o actiune. Ce exact am facut sau zis? Ca nu pot sa ma asez si sa jelesc pe cineva dus? Nu pot! Crezi ca de-as minti acum ca n-am putut dormi noaptea ca a murit Laura Stoica... ar fi dovada de respect?
|
||
|
Postat pe 17 Decembrie 2008 11:10 |
||
Dora si restul care ati spus ca nu dati doi bani pe Laura Stoica..... daca nu dati doi bani nu mai comentati pe acest topic. Punct. Treceti mai departe. Sau trebuie sa transformam totul in circ ieftin? (c-asa-i romanu' )Vorba Robertei, nici de morti nu mai aveti loc pe acest forum? |
||
|
Postat pe 17 Decembrie 2008 12:07 |
||
De la: crista_galli, la data 2008-12-17 12:07:59Dora si restul care ati spus ca nu dati doi bani pe Laura Stoica Dora nu a spus ca nu da doi bani pe Laura Stoica, a spus numai ca ii pasa mai mult de oamenii vii decat de cei morti. Asa ca celelalte fraze ale comentariului tau nu-si au rostul. Si in general am observat ca cei care ii acuza pe altii ca fac circ, fac circ ei insisi mai abitir ca toti. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 17 Decembrie 2008 12:14 |
||
|
Discutzii absolut inutile! Moartea face parte din viatza! Fiecare fiintza trecuta in nefiintza si-a lasta amprenta in lumea asta pe care o consideram a noastra, a celor vii! Praful amintirilor va releva mereu aceasta amprenta intr un mod pozitiv sau mai putzin pozitiv, va conferi nemurire sau va lasa uitarea sa se asheze nepasatoare peste umbrele lor. Oricum am lua-o ne invartim in jurul cozii! Ceea ce azi ne apartzine pe drept prin simplu' fapt ca respiram intr o zi va apartzine altora! Viatza nu este nici pe departe la fel de certa ca si moartea! Oricum , noi cei ce azi suntem aici, suntem memoria intregii materii trecatoare, asa ca respectul fatza de viatza este si repectul fatza de moarte... |
||
|
Lillix Postat pe 17 Decembrie 2008 13:33 |
||
| Lilix, si asta e un punct foarte pertinent de vedere. | ||
|
Dor_a Postat pe 17 Decembrie 2008 13:57 |
||
De la: Lillix, la data 2008-12-17 13:33:27Discutzii absolut inutile! Moartea face parte din viatza! Fiecare fiintza trecuta in nefiintza si-a lasta amprenta in lumea asta pe care o consideram a noastra, a celor vii! Praful amintirilor va releva mereu aceasta amprenta intr un mod pozitiv sau mai putzin pozitiv, va conferi nemurire sau va lasa uitarea sa se asheze nepasatoare peste umbrele lor. Foarte frumos post. Sunt de acord cu fiecare fraza. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 17 Decembrie 2008 14:12 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Madonna | 25 | De la: yumalai 29 August 2009 08:22 |
| Muzica evenimentului tau-cea mai buna!! | 1 | De la: roxanaolsanschi 21 Septembrie 2011 22:14 |
| ªi ea ar putea deveni cântãreaþã... | 2 | De la: yumalai 24 Iunie 2009 19:30 |
|
|
||
| RBD | 7 | De la: cantafabule 14 Septembrie 2009 16:55 |
| Puya | 40 | De la: thadoogback 24 Iulie 2010 09:55 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.