Setari Cookie-uri

Laura Stoica

De la: Dor_a, la data 2008-12-17 10:32:04Pledoaria pentru ce, Etta? Pentru ce exact pledezi? Si care e lipsa de respect de care vorbesti? Unde? Lipsa de respect implica o actiune. Ce exact am facut sau zis? Ca nu pot sa ma asez si sa jelesc pe cineva dus? Nu pot! Crezi ca de-as minti acum ca n-am putut dormi noaptea ca a murit Laura Stoica... ar fi dovada de respect?
A disparut Florian Pittis, care crede-ma, a avut un maaare cuvant de spus in viata culturala romaneasca si care a avut un rol in dezvoltarea multor adolescenti si tot nu m-am asezat sa-l jelesc. Nu m-am putut abtine sa ma gandesc ca viata e ciudata, ca e plina lumea de nulitati care fac umbra pamantului degeaba pana la o suta cincizeci de ani si un Pittis moare la 63, un Pittis care ne-a modelat cand in Romania nu era usor sa afli ce se intampla dincolo de zidul comunist, ne-a adus filme, concerte, a stat si ne-a tradus, a facut roluri de mare subtilitate, ne-a recitat poezie, ne-a dezvoltat gustul pentru muzica, pentru teatrul, pentru poezia de calitate.
Si ca sa revin, ceea ce faceti voi aici imi aminteste de o expresie in spaniola. Suna asa: de la boca para afuera. Traducere: de la gura catre afara. Adica, inauntru nu e ni'ica, dar de pretins pretindem. Ca ne pare rau de altii, ca suntem fericiti pentru altii. Mi-ar placea sa va spuneti voua, nu mie, pentru ca mie imi predicati ca-s lipsita de respect. Dar n-ar fi rau sa stati exact 30 de secunde si sa va amintiti ce ati simitit cand ati aflat ca fata asta a murit. Sunt convinsa ca reactia a fost: Saraca! ... si in urmatoarele 10 minute v-ati vazut de problemele voastre. A mai venit vorba de ea ziua urmatoare, ati mai zis o data "saraca" si "ce rau imi pare" si "era tanara, pacat!"... si daca n-ar fi fost stirile sa va aminteasca de inmormantare, poate ca ati fi si uitat. Si daca nu s-ar fi deschis topicul asta, am fi uitat cu totii de moartea ei. Pana la urma, ce e asa de rau in asta?
Daca sunt si oameni foarte sensibili, ca fata aia care a deschis topicul, vreau doar sa le spun sa nu ma judece prea strict, respectul meu se indreapta catre viata. Incerc sa o respect cat pot, in toate aspectele ei. Nu omor nici macar furnici. Poate ca asta o conta undeva.
Corect zici!!! İmi pare rau cand moare cineva,dar nu pot sa-l plang.Eu as plange numai pe cei care imi sunt aproape,copilul,familia....Asa este fiinta umana inzestrata de la natura,sa sufere pentru cei apropiati si eventual sa-i para rau de altii straini.Ma doare cand aud de accidente unde mor copii mai ales,femei insarcinate.Dar e de moment.Uit.Exact asa spunem:vai saraca...a murit.Si ne vedem de treburile noastre.Eu una as fi daramata sa-mi pierd copilul,sotul ,mama ,tata....Cei care au suferit cu adevarat pentru Laura Stoica au fost membrii familiei ei.
Suntem asa rai pentru ca nu putem suferi pentru oricine?asta nu e un sentiment pe care sa ni-l impunem.Pana si cei care spun ca ii pastreaza un adanc respect Laurei S,nu cred ca au plans si au suferit de nu au mai putut dupa ea.
kassandry
Postat pe 17 Decembrie 2008 17:00
De la: crista_galli, la data 2008-12-17 12:07:59Dora si restul care ati spus ca nu dati doi bani pe Laura Stoica..... daca nu dati doi bani nu mai comentati pe acest topic. Punct. Treceti mai departe. Sau trebuie sa transformam totul in circ ieftin? (c-asa-i romanu' )
Vorba Robertei, nici de morti nu mai aveti loc pe acest forum?

Eu nu am cunoscut-o pe laura Stoica si sa spun ca nu dau doi bani pe ea.Daca o cunosteam si eram prietene,daca era o fiinta adorabila cu siguranta as fi suferit auzind ca a murit.Nu ma impresioneaza muzica ei,asta e adevarat,doar pentru altii a avut valoare.
Asa cum nici pe unii nu-i intereseaza arta lui Picasso(spre exemplu),am auzit multi spunand despre tablourile lui:ce-i cu prostiile astea?Dar intereseaza pe cineva de alte valori ale omenirii care au murit in mizerie?
Ati vazut voi vreun topic deschis Pitiº sau Pruteanu? Deschideti dragii mei topicuri pe kudika despre toate personalitatile si plangetile!!!!!
kassandry
Postat pe 17 Decembrie 2008 17:11
DorA,nu prea ai inteles nimic din ceea ce am spus eu !!!!.....nici macar nu faceam referire la tine cand pomeneam de RESPECT !!!.....de respectul pentru un OM care a trecut in nefiinta !!!!......si chiar tie ti-am dat dreptate: mortii cu mortii si vii cu vii !!!......si chiar am precizat ca nu este un topic pentru a jeli sau pentru a suferi !!!......m-a deranjat ca iar s-a transformat un topic delicat in camp de lupta !!!.......atata tot !!!!.......

si ,oricum ,cine ma cunoaste,a inteles mai bine PLEDOARIA mea !!!......
etta
Postat pe 17 Decembrie 2008 17:27
De la: Kathara, la data 2008-11-27 18:13:41Nu ma intereseaza, parca ea ar fi suferit prea mult daca as fi murit eu.

^^ Asta e replica de a starnit atat de mult ascandal. O atitudine normala, zic eu - sar sunt sigura ca ipocritele o sa imi spuna ca jelesc in fiecare zi privind stirile de la ora 5.
Kathara
Postat pe 17 Decembrie 2008 19:56
De la: kira_kiralina, la data 2008-05-03 00:38:42Colindand pe Youtube, am revazut inmormantarea si am plans mult.Parca nu-mi vine nici acum sa cred ca nu mai e.E foarte tris. Mie mi-a lasat un gust amar si m-a coplesit.Imi dau seama cum trec anii si cum nimic nu tine vesnic, cum mor artistii, cum viata spune adio atunci cand mai putin te astepti.

De la: france, la data 2008-05-03 10:30:45da din pacate dorinta ei de a avea o stea sa implinit si cerul ia oferit mi de stele.cind eram copile ne-am cunoscut la concertele comuniste.amindoua faceam scoala de muzica.era un copil extraordinar si cu un suflet mare.pacat!!!!!!!!poate ca acum e fericita cu dragostea si fiul ei nenascut acolo sus intre ingeri.

De la: onnyta, la data 2008-05-05 10:59:12o mare artista! imi aduc aminte ce mai fredonam melodia aia ''Focul''. de fapt si acum imi face placere sa ascult melodiile ei.
asa a vrut Dumnezeu sa mearga in lumea celor drepti.

De la: , la data 2008-05-05 12:46:08laura era din targoviste, colega de clasa cu o prietena de-a mea. personal am cunoscut-o pe vremea cand se zbatea sa ajunga cineva.eram in israel cand m-a sunat marinela( prietena ei din liceu) si mi-a spus ca laura a murit in accident de masina.dumezeu a avut alte planuri insa cu ea, de, asa e viata! mie-mi place mult melodia ' un actor grabit".

De la: etta70, la data 2008-05-09 19:43:52 In momentul in care am aflat de moartea acestei "stele" a muzicii noastre,am ramas inmarmurita...eram impreuna cu sotul meu si am auzit vestea la televizor....am vazut cum i se umezesc ochii si mi-a spus:s-a mai sfarsit viata unui coleg de-al meu!!!....am realizat atunci ce norocosi suntem sa fim in viata si ne-am dat seama de ce firicel subtire atarna viata fiecaruia...Laura a fost colega de banca a sotului meu in primele clase si vecina de cartier....au copilarit impreuna,s-ar zice....am fost afectati aproape o saptamana si de cate ori ne gandim si acum la ea,ne doare sufletul...gandindu-ne mai ales si la modul in care a murit,ne mai alinam durerea stiind ca este alaturi de fiintele pe care le iubea cel mai mult...dar,pacat,nu trebuia sa aiba aceasta soarta.....a fost,prin viata,UN ACTOR GRABIT, care si-a interpretat rolul cu multa pasiune ,dar care a fost MULT,MULT PREA GRABIT.....DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCA,LAURA,PE TINE SI PE FAMILIA TA!!!....SI SPER SA FII MAI FERICITA ,ACOLO UNDE ESTI ACUM....

Astea sunt doar primele mesaje postate pe prima pagina …urmeaza bomba topicului :

De la: Kathara, la data 2008-11-27 18:13:41Nu ma intereseaza, parca ea ar fi suferit prea mult daca as fi muit eu.

Pentru ca d-ra khatara sa nu ramana singurica se gaseste arsena care sa-I tina hangul fetei :

De la: Arsena, la data 2008-12-13 00:32:33
De la: ella_688_2008, la data 2008-12-13 00:14:42pt Kathara:
Tu esti si vei fi nimeni, pe cind ea ....a fost cineva!!!!

Fiecare om este ceva, cineva...persoana publica sau nu, fiecare inseamna ceva :) asta ca sa stii sa iti respecti aproapele, ca toti se dau educati, pasnici, religiosi...dar arata contrariul :)

cat despre laura stoica, ok...a murit..dar nu poti sa o ridici atata in slavi..pana mea, a fost cineva pe vremea parintilor mei...pe urma nu a mai avut succes, vremurile se schimba, ea nu s-a adaptat cerintelor noii generatii bla bla.

Plus ca, de fiecare data cand un artist moare, se face mare tam-tam, asa de dragul publicitatii, il ridica in slavi, premii post-mortum...pentru ce oare ? de ce nu a facut cineva un topic cand ea era in viata ? un topic in care sa o laude, sa vorbeasca despre creatiile ei ?

Laura a fost o stea pe vremea parintilor tai , Maria Tanase a fost pe vremea bunicilor ….la vremea ta ai vreo stea ? din punctual meu de vedere nu ai nici o stea sau poate ar trebui sa caut prin subiectele deschise in onoarea marilor nume gen ….monica columbeanu careia I s-a deschis topic special la sectiunea vedete, sexy braileanca si laura andresan …..uite , astea chiar au topic special si-s bine merci , in viata.
Ma scuzi , sunt sigura ca mai sunt si alte nume marete din televiziune care au deschise topicuri dar nu le tin minte.

Ma intreb ce ati zice daca s-ar deschide un topic despre Toma Caragiu sau Sergiu Nicolaescu…

Damn it , acum mi-a picat fisa cine e Arsena , te pup de nu te vezi dar asta nu inseamna ca nu te mai citez :D

iris_4_ever
Postat pe 17 Decembrie 2008 20:19
Concluzia este ca ati putea arata respect fata de cele care si-au aratat parerea de rau vis a vis de moartea cuiva , nu conteaza ca a fost vedeta sau nu , nu conteaza daca iti place muzica ei sau nu , pur si simplu e vorba de respectul fata de celelalte persoane.

Nu mai zic nimic de respect fata de morti ca deja vorbesc limbi straine la capitolul asta asa ca ma abtin.

E simplu , daca nu-ti place topicul respectiv treci mai departe , nu te obliga nimeni sa iti placa cum canta Laura Stoica si nici sa iti para rau ca a murit un alt tanar dar nici sa incepi sa iti bati joc de un subiect dedicat ei nu mi se pare normal.
iris_4_ever
Postat pe 17 Decembrie 2008 20:28
Draga Iris, a spune ca moartea cuiva ma lasa indiferenta nu inseamna ca imi bat joc de ea. Pur si simplu nu ma intereseaza, si printre toate telenovelistele de pe aici am simtit nevoia sa xprim o parere care mi se pare normala. Pentru ca daca cineva cu adevarat sufera in sensul adevarat al cuvantului pentru alti oameni decat familia i prietenii e fie prost, fie nebun, fie sfant.
Kathara
Postat pe 17 Decembrie 2008 20:34
Si inca o chestie - nu o pori compara pe Laura Stoica cu Maria Tanase, e strigator la cer! Nici nu se compara, e ca si cum ai pune in fata o lumanare si soarele.
Kathara
Postat pe 17 Decembrie 2008 20:35
Copii! Pe bune ca nu are rost sa ne certam...
Eu m-am varat nu din cauza mortii Laurei (revin si spun, poate sunt nesimtitoare, dar as fi uitat de ea far'de topicul asta... Cred ca am ascultat Un actor grabit de vreo 3 ori in toata viata mea... In rest, habar nu am ce altceva a mai cantat)
Am intrat cand un anume Roco spunea ca "s-a scarbosit"... De abia dupa aceea discutia a evoluat, si eu speram ca deja dupa ce am vazut postul lui Lilix o sa fim toate de acord, si o sa ne linistim. Cat Doamne-iarta-ma putem continua?
Dor_a
Postat pe 17 Decembrie 2008 20:37
Ai dreptate Dora, eu oricum de zis am zis clar ce aveam de pe prima pagina - ca nu ma intereseaza subiectul. Sigur, e tragic cand cineva moare ( nu intotdeauna, insa) dar nu sunt destul de fatarnica incat a) sa ma prefac ca imi pasa, b) sa imi pese la un nivel superficial.

Si mai e o chestie! Renuntati, domnule, la limbajul de lemn, cu steaua si alte nebuloase! Grav, foarte grav ca se transmite de la generatie la generatie!
Kathara
Postat pe 17 Decembrie 2008 20:42
De la: Kathara, la data 2008-12-17 20:34:27Draga Iris, a spune ca moartea cuiva ma lasa indiferenta nu inseamna ca imi bat joc de ea. Pur si simplu nu ma intereseaza, si printre toate telenovelistele de pe aici am simtit nevoia sa xprim o parere care mi se pare normala. Pentru ca daca cineva cu adevarat sufera in sensul adevarat al cuvantului pentru alti oameni decat familia i prietenii e fie prost, fie nebun, fie sfant.

Fie om !

De la: Kathara, la data 2008-12-17 20:35:49Si inca o chestie - nu o pori compara pe Laura Stoica cu Maria Tanase, e strigator la cer! Nici nu se compara, e ca si cum ai pune in fata o lumanare si soarele.

Nu face greseala sa incurci comparatia cu exemplul ca nu e cazul
iris_4_ever
Postat pe 17 Decembrie 2008 20:45
Hai mai Iris, sa nu imi spui tu ca cineva sufera cu adevarat pentru o persoana pe care nu o cunoaste! Mi se pare ceva ipocrit si superficial!
Kathara
Postat pe 17 Decembrie 2008 20:47
Eu renunt oricum , am dorit sa-mi exprim parerea si atat , nu am de gand sa continui aceste discutii pentru ca ideea de baza oricum nu ati inteles-o sau nu vreti sa o intelegeti .
iris_4_ever
Postat pe 17 Decembrie 2008 20:47
"Nu ma intereseaza, parca ea ar fi suferit prea mult daca as fi murit eu."
Imi sta pe buze de mult chestia asta:
1.Cand o intalnesti, intreab-o, s-ar putea sa ai surprize.
2.Este loc sub soare pentru toata lumea si toate gusturile, important e sa nu fim rai. Si respecta-i pe cei din jur care nu sunt ca tine, atata timp cat nu-ti afecteaza viata, chiar daca nu ii intelegi. Chestia e supersimpla si se aplica peste tot. Am inteles ca daca ar fi fost un topic dedicat cuiva pe care il apreciai si tu, nu "aruncai asa cu petarde in catedrala". Gresesc?
3.Ca sa intelegi unde ai gresit, uite cum mi te inchipui:treci pe langa un cortegiu funerar si urli ca apucata"Nu ma intereseaza, parca ea ar fi suferit prea mult daca as fi murit eu." Pai nu te intrebase nimeni nimic pe tine. Nu poti trece mai departe fara sa spui nimic? Ce-ai cu oamenii? Ei au ceva cu tine?
tally_weijl
Postat pe 17 Decembrie 2008 20:53
De la: Kathara, la data 2008-12-17 20:47:25Hai mai Iris, sa nu imi spui tu ca cineva sufera cu adevarat pentru o persoana pe care nu o cunoaste! Mi se pare ceva ipocrit si superficial!

Ce anume ti se pare ipocrit ?
Daca ti-as spune ca eu ma duc la toate concertele cu Iris pentru ca iubesc muzica lor si ca la fiecare concert la care ma duc ma uit la Cristi ca si cum ar fi pentru ultima data ce ai zice ?

Daca iti spun ca luni am plecat la concert desi am probleme cu genunchiul si ca nu ma pot deplasa foarte mult dar totusi am fost acolo desi medicul mi-a spus clar ca nu am voie sa merg,stau in picioare ...as fi superficiala sau ipocrita ?

Nu draga mea , chiar exista oameni care pot plange/suferi din cauza unor necunoscuti.

De aia zic ca era normal sa treceti peste dorinta de ati spune parerea ,o parere care nu se pupa deloc cu subiectul topicului.
iris_4_ever
Postat pe 17 Decembrie 2008 20:55
Si inca ceva, nu incerca sa-mi dai replica, ca nu ma convingi de contrariu. Nu incerc un dialog cu tine si nici nu iti pun intrebari la care astept raspuns. Nu sunt nici genul de certareata sau care se pierde in "povesti nemuritoare" de dragul de a se auzi vorbind. Am facut o remarca, atata tot.
tally_weijl
Postat pe 17 Decembrie 2008 20:57
De la: tally_weijl, la data 2008-12-17 20:53:04Ca sa intelegi unde ai gresit, uite cum mi te inchipui:treci pe langa un cortegiu funerar si urli ca apucata"Nu ma intereseaza, parca ea ar fi suferit prea mult daca as fi murit eu." Pai nu te intrebase nimeni nimic pe tine. Nu poti trece mai departe fara sa spui nimic? Ce-ai cu oamenii? Ei au ceva cu tine?
iris_4_ever
Postat pe 17 Decembrie 2008 20:59
De la: tally_weijl, la data 2008-12-17 20:53:04"Nu ma intereseaza, parca ea ar fi suferit prea mult daca as fi murit eu."
Imi sta pe buze de mult chestia asta:
1.Cand o intalnesti, intreab-o, s-ar putea sa ai surprize.
2.Este loc sub soare pentru toata lumea si toate gusturile, important e sa nu fim rai. Si respecta-i pe cei din jur care nu sunt ca tine, atata timp cat nu-ti afecteaza viata, chiar daca nu ii intelegi. Chestia e supersimpla si se aplica peste tot. Am inteles ca daca ar fi fost un topic dedicat cuiva pe care il apreciai si tu, nu "aruncai asa cu petarde in catedrala". Gresesc?
3.Ca sa intelegi unde ai gresit, uite cum mi te inchipui:treci pe langa un cortegiu funerar si urli ca apucata"Nu ma intereseaza, parca ea ar fi suferit prea mult daca as fi murit eu." Pai nu te intrebase nimeni nimic pe tine. Nu poti trece mai departe fara sa spui nimic? Ce-ai cu oamenii? Ei au ceva cu tine?

Draga, poate ar fi cazul sa citesti despre ce e topicul - despre moartea unei persoane. Se intampla sa imi arog dreptul de a-mi expune parerea in legatura cu multe lucruri, deal with it!

Sa iti mai spun o chestie - au fost oameni necunoscuti care au murit si pe care i-am respectat si ii respect, Octavian Paler fiind unul dintre ei. E dovada de respect sa nu deschizi un topic aiurea despre nimic ca sa nimic - ce se face aici in afara ca se scriu cretinatati si locuri comune?

Zicea una ca Laura a fost un astor grabit - se intampla sa cunosc piesa si sa stiu ca "actorul grabit" era personajul negativ, si asta e doar un exemplu. Platitudini si sentimente penibile, mimarea unei emotii si trei lacrimi ca e de bon ton.
Kathara
Postat pe 17 Decembrie 2008 21:02
De la: iris_4_ever, la data 2008-12-17 20:55:05
De la: Kathara, la data 2008-12-17 20:47:25Hai mai Iris, sa nu imi spui tu ca cineva sufera cu adevarat pentru o persoana pe care nu o cunoaste! Mi se pare ceva ipocrit si superficial!

Ce anume ti se pare ipocrit ?
Daca ti-as spune ca eu ma duc la toate concertele cu Iris pentru ca iubesc muzica lor si ca la fiecare concert la care ma duc ma uit la Cristi ca si cum ar fi pentru ultima data ce ai zice ?

Daca iti spun ca luni am plecat la concert desi am probleme cu genunchiul si ca nu ma pot deplasa foarte mult dar totusi am fost acolo desi medicul mi-a spus clar ca nu am voie sa merg,stau in picioare ...as fi superficiala sau ipocrita ?

Nu draga mea , chiar exista oameni care pot plange/suferi din cauza unor necunoscuti.

De aia zic ca era normal sa treceti peste dorinta de ati spune parerea ,o parere care nu se pupa deloc cu subiectul topicului.

Mie uneia nu mi se pare nici normal nici sanatos, imi pare rau ca ti-o spun. Sunt oameni pe care nu-i cunosc si cu care am afinitati afective dar sentimentele sunt ceva mult prea intim, puternic si important sa le dau pe gaste.
Kathara
Postat pe 17 Decembrie 2008 21:05
"Draga, poate ar fi cazul sa citesti despre ce e topicul - despre moartea unei persoane."
Ce te face sa crezi ca nu am inteles? Asta:1.Cand o intalnesti, intreab-o, s-ar putea sa ai surprize.?
Ai vreo problema ca eu cred in rai si iad? Desi, daca ai un astfel de comportament, ai dreptate, daca ea a fost de treaba... n-o sa va intalniti.
Mai citeste o data punctul 3. Si inca o data, pana intelegi.
Si de cand "E dovada de respect sa nu deschizi un topic aiurea despre nimic ca sa nimic - ce se face aici in afara ca se scriu cretinatati si locuri comune?" Deci tu te citesti ce scrii? A stiut cineva ca topicurile deschise trebuiesc mai intai aprobate de katara?

"Platitudini si sentimente penibile, mimarea unei emotii si trei lacrimi ca e de bon ton."
Cum le stii tu pe toate ca un om mare. Ce simte lumea si alea alea...
Auzi...n-am nimic cu virginitatea ta, dar tu esti frigida sentimental.
tally_weijl
Postat pe 17 Decembrie 2008 21:22
Da mai, sa stii ca a avea sentimente puternice si adanci pentru un numar restrans de oameni care iti merita iubirea e dovada de ariditte sufleteasca. A plange nitelus, inainte de a face nista taitei cand moare leanca Floarea de la magazin arata multa bogatie. Aferim!
Kathara
Postat pe 17 Decembrie 2008 21:48
Stef_reloaded,
Se pare ca Kathara (sic!) ne-a confundat, crezand ca tu te-ai ascuns sub nickul meu. Alte persoane au crezut la fel.
Scuze daca ti-a produs neajunsuri ignoranta altora.

Pentru Wolfy si alte persoane cu care se mai poate discuta civilizat:
Ma asteptam ca cel putin unii sa vada in anumite texte scrise de mine un anumit spirit de gluma, etc. Asta se poate vedea in mai multe mesaje, la fel se poate vedea diferenta care carata ca nu sunt stef-reloaded.
Dar daca unii nu vad...asta e, o sa pun emoticoane ca sa fie evident...

Misoginul

Postat pe 18 Decembrie 2008 13:32
De la: iris_4_ever, la data 2008-12-17 20:19:37
De la: kira_kiralina, la data 2008-05-03 00:38:42Colindand pe Youtube, am revazut inmormantarea si am plans mult.Parca nu-mi vine nici acum sa cred ca nu mai e.E foarte tris. Mie mi-a lasat un gust amar si m-a coplesit.Imi dau seama cum trec anii si cum nimic nu tine vesnic, cum mor artistii, cum viata spune adio atunci cand mai putin te astepti.

De la: france, la data 2008-05-03 10:30:45da din pacate dorinta ei de a avea o stea sa implinit si cerul ia oferit mi de stele.cind eram copile ne-am cunoscut la concertele comuniste.amindoua faceam scoala de muzica.era un copil extraordinar si cu un suflet mare.pacat!!!!!!!!poate ca acum e fericita cu dragostea si fiul ei nenascut acolo sus intre ingeri.

De la: onnyta, la data 2008-05-05 10:59:12o mare artista! imi aduc aminte ce mai fredonam melodia aia ''Focul''. de fapt si acum imi face placere sa ascult melodiile ei.
asa a vrut Dumnezeu sa mearga in lumea celor drepti.

De la: , la data 2008-05-05 12:46:08laura era din targoviste, colega de clasa cu o prietena de-a mea. personal am cunoscut-o pe vremea cand se zbatea sa ajunga cineva.eram in israel cand m-a sunat marinela( prietena ei din liceu) si mi-a spus ca laura a murit in accident de masina.dumezeu a avut alte planuri insa cu ea, de, asa e viata! mie-mi place mult melodia ' un actor grabit".

De la: etta70, la data 2008-05-09 19:43:52 In momentul in care am aflat de moartea acestei "stele" a muzicii noastre,am ramas inmarmurita...eram impreuna cu sotul meu si am auzit vestea la televizor....am vazut cum i se umezesc ochii si mi-a spus:s-a mai sfarsit viata unui coleg de-al meu!!!....am realizat atunci ce norocosi suntem sa fim in viata si ne-am dat seama de ce firicel subtire atarna viata fiecaruia...Laura a fost colega de banca a sotului meu in primele clase si vecina de cartier....au copilarit impreuna,s-ar zice....am fost afectati aproape o saptamana si de cate ori ne gandim si acum la ea,ne doare sufletul...gandindu-ne mai ales si la modul in care a murit,ne mai alinam durerea stiind ca este alaturi de fiintele pe care le iubea cel mai mult...dar,pacat,nu trebuia sa aiba aceasta soarta.....a fost,prin viata,UN ACTOR GRABIT, care si-a interpretat rolul cu multa pasiune ,dar care a fost MULT,MULT PREA GRABIT.....DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCA,LAURA,PE TINE SI PE FAMILIA TA!!!....SI SPER SA FII MAI FERICITA ,ACOLO UNDE ESTI ACUM....

Astea sunt doar primele mesaje postate pe prima pagina …urmeaza bomba topicului :

De la: Kathara, la data 2008-11-27 18:13:41Nu ma intereseaza, parca ea ar fi suferit prea mult daca as fi muit eu.

Pentru ca d-ra khatara sa nu ramana singurica se gaseste arsena care sa-I tina hangul fetei :

De la: Arsena, la data 2008-12-13 00:32:33
De la: ella_688_2008, la data 2008-12-13 00:14:42pt Kathara:
Tu esti si vei fi nimeni, pe cind ea ....a fost cineva!!!!

Fiecare om este ceva, cineva...persoana publica sau nu, fiecare inseamna ceva :) asta ca sa stii sa iti respecti aproapele, ca toti se dau educati, pasnici, religiosi...dar arata contrariul :)

cat despre laura stoica, ok...a murit..dar nu poti sa o ridici atata in slavi..pana mea, a fost cineva pe vremea parintilor mei...pe urma nu a mai avut succes, vremurile se schimba, ea nu s-a adaptat cerintelor noii generatii bla bla.

Plus ca, de fiecare data cand un artist moare, se face mare tam-tam, asa de dragul publicitatii, il ridica in slavi, premii post-mortum...pentru ce oare ? de ce nu a facut cineva un topic cand ea era in viata ? un topic in care sa o laude, sa vorbeasca despre creatiile ei ?

Laura a fost o stea pe vremea parintilor tai , Maria Tanase a fost pe vremea bunicilor ….la vremea ta ai vreo stea ? din punctual meu de vedere nu ai nici o stea sau poate ar trebui sa caut prin subiectele deschise in onoarea marilor nume gen ….monica columbeanu careia I s-a deschis topic special la sectiunea vedete, sexy braileanca si laura andresan …..uite , astea chiar au topic special si-s bine merci , in viata.
Ma scuzi , sunt sigura ca mai sunt si alte nume marete din televiziune care au deschise topicuri dar nu le tin minte.

Ma intreb ce ati zice daca s-ar deschide un topic despre Toma Caragiu sau Sergiu Nicolaescu…

Damn it , acum mi-a picat fisa cine e Arsena , te pup de nu te vezi dar asta nu inseamna ca nu te mai citez :D

Nu ma supar, stai linistita, accept si parerile contradictorii
Printre cei pe care ii apreciez nu se regasesc monica columbeanu, sexy braileanca..etc :)
Daca ma apuc sa vorbesc despre familie, rude, prieteni, in ce mediu am trait, o sa imi sara toti in cap spunand ca ma laud. Ma rezum la a spune ca am invatat, invat sa stiu ce sa apreciez.

Postat pe 18 Decembrie 2008 15:05
http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/20618/Cafeneaua-lui-Cassey/Cafeneaua-lui-Cassey-pagina-3.html
Cassey_Tarot
Postat pe 31 Decembrie 2008 13:54
De la: Roco, la data 2008-12-18 13:32:02Stef_reloaded,
Se pare ca Kathara (sic!) ne-a confundat, crezand ca tu te-ai ascuns sub nickul meu. Alte persoane au crezut la fel.
Scuze daca ti-a produs neajunsuri ignoranta altora.

Pentru Wolfy si alte persoane cu care se mai poate discuta civilizat:
Ma asteptam ca cel putin unii sa vada in anumite texte scrise de mine un anumit spirit de gluma, etc. Asta se poate vedea in mai multe mesaje, la fel se poate vedea diferenta care carata ca nu sunt stef-reloaded.
Dar daca unii nu vad...asta e, o sa pun emoticoane ca sa fie evident...

Misoginul

nu tu esti, cel ce trebuie sa-ti ceri scz
diferim destul de mult si numai cine nu vrea ,nu vede asta ..

stef_Sultanu
Postat pe 31 Decembrie 2008 14:14
Mai bine taceai!!!! dk nu te intereseaza dc ai mai scris??doar ca sa te bagi in seama???
foarte bine zis ella_688_2008
ramon_cita2005
Postat pe 26 Mai 2009 22:52

Mai bine taceai!!!! dk nu te intereseaza dc ai mai scris??doar ca sa te bagi in seama???
ramon_cita2005
Postat pe 26 Mai 2009 22:55
doamne cat dispret fata de oameni macat taci si pastreaza un moment de reculegere ptr ea ....dar daca ar fi sotul tau ......sst ptr katara ,,
danutzza_stefi
Postat pe 26 Mai 2009 23:25
De la: danutza_new, la data 2009-05-26 23:25:15doamne cat dispret fata de oameni macat taci si pastreaza un moment de reculegere ptr ea ....dar daca ar fi sotul tau ......sst ptr katara ,,

Sunt putin consternata de unele reactii....majoritatea oamenilor isi aleg cate un "idol" din lumea muzicii, filmului , actoriei,jurnalismului,filozofiei...asta pentru ca de acolo vin mesajele catre noi. Sunt simtirile lor in care unii dintre noi ne regasim.Ma gandesc apoi ca auzind de moartea unui cunoscut esti putin impresionat..in fata mortii simti neputinta....in fata pierderii unei fiinte apropiate simti dezastrul.....cu toata simpatia pe care o port celor tineri, imi asum dreptul de a va ruga sa fiti decenti in situatiile limita...sunt oameni care-i plang inca pe teroristi, pe nazisti, pe criminali, pe violatori..pe cei nenascuti....pe cei care au trait peste 100 de ani....unii sunt celebri, altii cunoscuti intr-un cerc restrins..dar toti sunt oameni....cu destinul lor...cu lectiile lor de viata....putem sa invatam din ce fac unii...sa ignoram ....sa lasam o lacrima sa curga....De fapt toti suntem cineva ...asa cum toti putem fi NIMENI....
pacifista
Postat pe 2 Septembrie 2009 16:27
De la: ramon_cita2005, la data 2009-05-26 22:55:47

Tu ce miez ai in discutia asta?
Kathara
Postat pe 2 Septembrie 2009 18:17

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
viata peste hotare:simpla si complicata 9 De la: pisicuta_trista 22 Noiembrie 2009 22:40
jesse mccartney 4 De la: greierash_is_back 21 Octombrie 2009 00:58
manelisti 112 De la: zaharica 14 August 2010 15:23
Laura Stoica 157 De la: pacifista 4 Septembrie 2009 17:34
david bisbal 5 De la: Indiana_Jones 11 Octombrie 2011 17:36