Setari Cookie-uri

BARBATI!!!!PAREREA VOASTRA CONTEAZA!!!!

barbatii ca si femeile de altfel...sufera de-a lungul existentei lor de modificari si alterari,atat a peronalitatii cat si a gusturilor!pentru un barbat care se cunoaste pe sine ...e mai lesne sa emita o judecata de valoare in privinta acestui aspect,dar...dupa cum se stie....barbatii copilaresc pana la varste mai inaintate! tinand cont de acesta constanta...majoritatea lor vor cauta si vor prefera femei pe care aspectul lor fizic le recomanda...,iar latura personalitatii femeilor va conta mai putin(asta in prima instanta)!insa..este bine sa mentionez...ca aceasta lume magnifica ofera o varietate de persoane si personalitati...ce face ca viata noastra sa fie cu adevarat interesanta! se spune ca "nu conteaza forma paharului din care bei apa....ci important este sa ti se potoleasca setea!

Postat pe 9 Mai 2008 18:12
lidia olteanu.....frumos spus...femeia ideala exista....si cei care nu au gasit-o sa o caute mai bine.....ca tot este ea pe undeva...:)si categoric nu toti barbatii sunt porci...sunt barbati demni de orice lauda....

Postat pe 9 Mai 2008 19:40
Draga lidiaolteanu ma bucura nespus faptul ca spui acelasi lucru ca si mine doar in alte cuvinte si mai mult decat atat, faptul ca ma compatimesti pe mine si cei ca mine, dar vorba aceea tu sa fii sanatoasa si fericita, asta e tot ce conteaza. Femeile de care spui tu sunt un mit, nu exista asa ceva ca "Femeia perfecta"-> o Galateea, ci mai exact femeia care te face sa iti cobori garda si standardele, doar pentru ea si de dragul ei. Sa consideri ca ea e cea mai frumoasa, ca mancarea ei e cea mai gustoasa, ca ea este cea mai buna amanta, cand colo mai e mult pana departe. Ai fii surprinsa ce este in mintea unui barbat. Femeile s-au nascut cu harul de a mima orgasme, noi putem mima intregi relatii, asa ca incepe sa te gandesti daca aceasta perfectiune, pe care o numesti tu chiar exista?!?! sau pus si simplu ea este construita pe baza unor sentimente puternice si frica de a ramane singura si nemangaiata. Multa bafta si sa fii iubita! :D
smecta
Postat pe 16 Mai 2008 09:17
femeia perfecta nu exista...si chiar daca ar exista singurul barbat suficient de bun pt ea ar fi barbatul perfect, de asemenea inexistent. asa ca tot ce putem sa facem e sa cautam persoana potrivita, nu pe cea perfecta.si e cam ciudat sa punem intrebarea"ce vor barbatii?" pentru ca niciodata nu vom putea ajunge la un raspuns universal valabil.unul vrea printesa, altul vrea vrajitoarea.

Postat pe 16 Mai 2008 23:06
ai dreptate simonac97,cand o femeie intruneste aceste calitati,fericirea e asigurata.
sonia111222
Postat pe 20 Mai 2008 10:57
barbatii sunt si ei buni de ceva atunci cand vor da trebuie sa stii si cum sa te porti cu ei ma refer si la ceea ce a zis simonac.. ai ff mare dreptate.

Postat pe 21 Mai 2008 01:06
vroiam sa mai adaug.... credeam ca vor sa le fie si prieteni buni ,sa ii asculte,sa ii inteleaga... sau e mai important sa fie gospodine ,bune la pat si ....mute in societate ,sa nu-si exprime parerile ?:)
lief
Postat pe 21 Mai 2008 11:16
Si mie mi s-a implementat in cap ideea asta cu "doamna, gospodina, etc." inca din pubertate, cand n-aveam habar la ce refera prea exact.

In linii mari, nu strica sa aibe calitatile de mai sus, dar nu NUMAI aceste calitati o fac sa fie femeia ideala.

Femeia ideala e in mintea fiecaruia si e ideala atata timp cat poti sa te concentrezi pe partile ei bune si sa nu prea bagi in seama cele rele.
a_man
Postat pe 28 Iunie 2008 12:25
evident ca nimeni nu-si alege femeia doar dupa principiul "gospodina acasa ...." ! sunt si alte calitati la fel de importante ca si astea ! evident ca nimeni nu-si alege femeia dupa principiul " a cedat din prima " . dragostea adevarata nu o gasesti asa , macar atata lucru orice barbat cu capul pe umeri il stie ! cineva intreba mai sus ce parere au barbatii despre femeile care o fac din prima . revin , atata timp cat se plac reciproc foarte tare , sunt singuri , nu au alte obligatii si nu ranesc pe nimeni nu vad care ar fi problema . ah , ar mai fi o conditie : sa nu aiba retineri in legatura cu ce va fi "dupa" ! problema adevarata asta este , ce va fi "dupa" ! fiecare barbat are fantasmele lui . femeia ideala este in capul fiecaruia si fiecare o vede in felul lui . slava Domnului , altfel ar fi trebuit sa ne batem toti pentru aceeasi femeie ! problema fiecarui barbat este asta : nu poti capata tot ce-ti doresti - la care din calitatile ideale sa renunte pentru a le capata pe celelalte (plus defectele de rigoare!) ? daca le capata pe unele , nu le va mai capata pe celelalte ! ha, ha, ha , asta da dilema colegelor ! voi ce spuneti ?
claudio
Postat pe 29 Iunie 2008 04:38
cautam partenerul ideal ? exista asa ceva ? stim ce naiba cautam sau umblam ca orbetii cautand ceva care a fost tot timpul langa noi ? viata asta-i plina de surprize si neprevazut . oscilam permanent intre ceea ce ne dorim si ceea ce capatam . intre 'super-masinile' pe care ni le dorim si 'rablele' sugravite stralucitor cu care ne pomenim potcoviti ! valabil si pentru femei si pentru barbati . fiecare suporta consecintele propriilor hotarari si alegeri . in general cautam disperati castele in spania sau cine stie ce stele sclipitoare cand uneori ceea ce ne trebuie era la doi pasi . uneori cerem mai mult decat putem primi sau decat meritam poate si pentru ca avem despre propriile noastre persoane pareri mult prea bune , pentru ca nu ne vedem asa cum suntem , nu ne vedem sau nu ne reculoastem defectele . un lucru este cert , nu vei avea niciodata tot ceea ce-ti doresti . pe de alta parte , fiecare a capatat cate ceva de la viata . la ce renunti ca sa capeti ceea ce-ti doresti mai tare ... sau lucrul de care ai nevoie cu adevarat . este bine sa-ti doresti mereu mai mult , ca sa poti progresa , sa poti evolua . dar este foarte important si sa vrei ceea ce poate fi al tau si ceea ce te va face sa progresezi . din punctul meu de vedere , existenta ideala este aceea in care exista un echilibru stabil intre ceea ce-ti doresti si ceea ce vei putea capata . ultimele lucruri pe care ni le dorim in viata sunt dezamagirea , nemultumirea , esecul... tot ce primim , suturi sau sarutari , sunt consecintele propriilor noastre fapte si alegeri . 'farmecul' aditional consta si in faptul ca mai poti primi un sut sau o maciuca amicala si pentru o fapta buna ! viata-i...viata pur si simplu . de aceea toti batranii te sfatuiesc sa-ti traiesti viata ! nu vei sti niciodata ce ai in cutiile primite daca nu le deschizi ! lucruri ideale nu exista decat in capul nostru . in orice raza de lumina exista si o samanta de intuneric . nu strica insa sa ne urmarim visele atata timp cat nu alergam dupa fantasme . fiecare marfa isi are clientul ei , fiecare sac isi are petecul , fiecare oala sparta cu ciobul ei care o intregeste . fiecare dintre noi are pus deoparte de cel de sus ceea ce i-a fost destinat . nu trebuie decat sa ne punem in miscare si sa pornim la cautari . suspansul vine de la faptul ca niciodata nu stii daca vei gasi pachetul tau...si de la faptul ca avem doar o singura viata pentru asta !
claudio
Postat pe 29 Iunie 2008 22:26
Ai dreptate.Trebuie sa ne dorim un lucru tangibil, sa fim constienti de capacitatile noastre si cel mai important trebuie sa avem o atitudine pozitiva atat fata de noi cat si fata de ceilalti.
Orice gand se reflecta pe chipul tau si prinde contur mai devreme sau mai tarziu.
vera11
Postat pe 29 Iunie 2008 22:56
Eu as spune ca nu de barbati depind relatiile , in general .Si as mai spune ca nu barbatii aleg daca vor ca sotia sa stea every day la cratita , sa asude facand ordine in casa si ingrijind copiii.Poate ca ne-ar placea sa concluzionam spunand ca ei vroiau altceva fata de ceea ce au de fapt .
Nu barbatii decid intr-o relatie ...tot femeile ...
Eu vreau sa fiu si prietena sotului meu , si iubita lui , si mama fetitei lui si colega cu care urmareste meciurile Steaua-Dinamo .Pentru ca vreau , dar nu pt ca el a ales sa fie asa .Noi ne iubim si respectam fiecare moment petrecut impreuna , chiar daca putine sunt acestea .

Postat pe 11 Iulie 2008 15:13
Cred ca un barbat vrea totul, daca este intrebat si i se ofera, ce nu inteleg femeile este ca de obicei ele au piinea si cutitul. Dar renunta la ele pentru a face experiente si aici intervine neincrederea ambelor parti si ruperea de realitate. Deci femeia desteapta poate face tot ceea ce vrea, daca face si ceea ce trebuie. Barbatii obisnuiesc sa recunoasca greu dar recunosc meritele femeilor.
marco918
Postat pe 11 Iulie 2008 23:37
fetelor, dar voi nu ati cunoscut baieti/barbati in vietile voastre? de ce nu ii intrebati pe ei ce vor:))... e atat de simplu:-??...
oricum, eu am ajuns la o concluzie; un barbat stie ce vrea; in schimb femeile nu prea ce doresc:P (dar sa nu generalizam)
lica_andrei
Postat pe 13 Iulie 2008 16:47
a! si nu exista barbatul perfect, cum nu exista nici femeia perfecta; exista barbatul/femeia perfecta ptr tine .
ca o sugestie: recomant videoclipul VOLTAJ -"Noapte buna" (sfarsitul e semnificativ- se potrivesc perfect:X)
lica_andrei
Postat pe 13 Iulie 2008 16:50
eu cred ca atat barbatii dar si femeile cauta perfectiunea...femeia perfecta pt ei este perfecta pt ca asa o vad ei nu ca asa ar fii ea;)subiectivismu' asta ...
luciana87
Postat pe 18 Iulie 2008 00:26
- pentru mine femeia ideala este cea care ma completeaza. Sa nu uitam ca in spatele fiecarui barbat de succes, in spatele fiecarui barbat puternic este o femeie si mai puternica. Da, e adevarat ca in multe cazuri noi suntem mai copii, chiar daca nu vrem sa recunoastem sau nu aratm ... decat in intimitate. Si DA! ... este important ca in pat sa nu fie inhibata, sa poti face un sex de calitate, chiar daca relatia nu sta doar in sex; e important sa ai ce vorbi cu partenera, sa poti purta o discutie, chiar sa te poti sfatui ... e drept ca noi suntem, sau ma rog ... zicem noi ca suntem mai logici, dar femeile sunt mai intuitive, si de ne place sau nu ne place foarte multe lucruri in lumea asta nu se intampla dupa nici o logica. Cum a mai zis cineva, trebuie sa-ti poata fi si prietena ... mai mult chiar sfatuitoare in unele situatii. Intr-un cuvant ... sa ma completeze, impreuna formam intregul, nu-i asa?
supermiki
Postat pe 19 Iulie 2008 20:36
De ce sa conteze parerea barbatilor in general? Conteaza parerea celui care te intereseaza direct pt ca nu toti suntem la fel, fiecare om e unic. Deci diferentele se aplica si in cazul gusturilor si optiunilor. Nu cred ca toti barbatii prefera acelasi gen; la fel si in cazul femeilor.

Postat pe 28 Iulie 2008 02:31
Hmm!... De ce conteazã pãrerea bãrbaþilor sau/ºi a femeilor în general? Pentru cã, dacã nu ar conta, forum-ul nu ar mai avea nicio raþiune de a exista. De aceea se fac ºi sondaje de opinie, se comunicã idei în diverse cercuri, pentru cã ne intereseazã ºi pãrerea altora, nu doar a partenerului. Fiecare este unic dar sunt multe situaþii, le-am observat ºi pe acest forum, în care pãrerile participanþilor sunt asemãnãtoare ºi e posibil ca acest lucru sã-i fie de ajutor celui care pune o întrebare, care are o problemã...
adicon
Postat pe 28 Iulie 2008 12:24
Ce vor barbatii de la o femeie? Intrebarea mai potrivita ar fi: Cui ii pasa???? Haideti fetelor,fiecare barbat are tiparul sau feminin,dak esti independenta si sigura p tn nu te intereseaza ce vrea un barbat d la tn sau cum vrea un barbat sa fi.La urma urmei cui ii pasa?
missy_ingerash
Postat pe 28 Iulie 2008 16:34
Un barbat care mi-a placut, mi-a spus cu ceva timp in urma:"Stii...pentru fiecare barbat exista o femeie..."Cred ca stia foarte bine ce spunea.Cele trei caracteristici mi-au parut intotdeauna cam aiurea, ca si cum o femeie trebuie sa fie "buna la toate"Nu prea cred in bunurile cu folosinta universala!
vilake
Postat pe 28 Iulie 2008 23:12
Conteaza parerea barbatilor?

Postat pe 30 Iulie 2008 20:29
Ei,ei.....probabil ca barbatii doresc o femeie care sa fie:tot timpul cocheta,aranjata si dispusa a le accepta capriciile,o buna amanta,o gospodina innascuta(cat mai aproape de varianta robot casnic Mulinex... )o bucatareasa perfecta,o baby siter prompta...si ce a ramas???...o doamna in societate(ca sa se poata mandri cu tine in fata cunoscutilor).....Dar asta ar cam fi...femeia ideala!!! nu cred in posibilitatea ca o persoana sa fie buna la toate(sau sa exceleze in toate domeniile.... )Daca te iubeste cu adevarat,te va placea pana la urma asa cum esti....ca doar stie de ce te-a ales pe tine si apoi.........nici el nu-i perfect(si prin comparatie nici nu-i revin atatea atributii...)ca sa pretinda sa aiba alaturi pe cineva ireprosabil Si apoi....cum a spus cineva mai inainte,frumos ar fi ca partenerii sa mai faca unele lucruri si impreuna(vezi gatitul...)si va asigur ca n-ar mai avea nimeni de obiectat daca le-ar veni si cheful de amor dupa.....chiar mirosind a ceapa prajita ori tocanite
mell_30
Postat pe 5 August 2008 12:03
femeia ideala..femeia lg care un barbat nu se simte de proprietatea ei...cea care stie sa ii provoace.... ...il face sa se simta bine,iubit si respectat...in nici un caz nu cred ca una de genu.. ...cred ca nimanui nu i-ar face placere..oricat de diferite sunt tiparele..asa k have fun...si ei au nevoie de dragoste si mucha marcha...

Postat pe 5 August 2008 12:41
flori nu vrei?;)))
sa gasesti o femeie care sa fie mereu pe placul tau nai sa gasesti ptr ca ,si tu esti o fiinta umana care nu este mereu pe placut tuturor....

Postat pe 16 Octombrie 2008 12:49
De la: DELISSa, la data 2008-08-05 12:41:11femeia ideala..femeia lg care un barbat nu se simte de proprietatea ei...cea care stie sa ii provoace.... ...il face sa se simta bine,iubit si respectat...in nici un caz nu cred ca una de genu.. ...cred ca nimanui nu i-ar face placere..oricat de diferite sunt tiparele..asa k have fun...si ei au nevoie de dragoste si mucha marcha...

Postat pe 16 Octombrie 2008 12:53
De la: Elsy24, la data 2008-07-30 20:29:22 Conteaza parerea barbatilor?



da conteaza....pt ca abia atunci te poti vedea ca femeie cu adevarat ,cand te oglindesti in ochii lui nu in oglinda de pe hol.

dandanaua_reloaded
Postat pe 16 Octombrie 2008 13:43
eu prefer varianta 2
anderson
Postat pe 16 Octombrie 2008 14:19
barbatii sunt........animale domestice.....faci ce vrei cu ei.....adik orice.........chiar orice.....fara ei nu am sti sa manipulam

Postat pe 16 Octombrie 2008 14:24
De la: anderson, la data 2008-10-16 14:19:04eu prefer varianta 2


care mama???? pai daca eu ma imbrac si ma fardez ca o parapanta si mie mi se pare ok... iar cand ma intalnesc cu iubitul el saracul nu stie pe unde sa scoatra camasa ca a iesit cu un "colibri" pe strada sau oriunde altundeva ce facem????

pt mine conteaza parerea omului de langa mine... nu numai in privinta vestimentatiei....
cat desper faptul ca nu ma las manipulata asta e o alta poveste....ideea este ca totusi....conteaza.

dandanaua_reloaded
Postat pe 16 Octombrie 2008 14:25

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
nu stiu ce sa mai fac cu parul meu tampit :(( 49 De la: louiza 14 Noiembrie 2010 09:50
de ce nici cu femeie f frumoasa nu vor barbatii o relatie normala? 145 De la: Corai 21 Octombrie 2012 12:19
ce e de facut? 6 De la: kudika_27270 23 Ianuarie 2013 13:25
banc... 3 De la: Barbie30 9 Octombrie 2010 13:15
rochie de banchet 19 De la: quantex 24 Noiembrie 2009 08:35