Setari Cookie-uri

Alpha male..

As vrea sa aduc in discutie un aspect pe care l-am observat in societate.Exista o tendinta generalizata in randul persoanelor de sex feminin( nu contest ca poate exista si exceptii,dar ele sunt foarte rare)de a cauta ca partener de viata pe acel supranumit "alpha male",barbatul dominant,puternic,macho,dur,barbatul care intotdeauna se impune,care manipuleaza,care domina in timp ce barbatii mai sensibili,amabili,intelegatori,sinceri sau care dau dovada de alte asemenea calitati sunt considerati slabi,accesibili si inlaturati.Eu am ajuns la concluzia asta din propria mea experienta de viata(nu foarte lunga dar suficienta pentru a realiza anumite aspecte).Am 23 de ani si nu am reusit pana acum sa am nici o relatie stabila,tocmai din acest motiv,pentru ca nu sunt un "alpha male".Si toti cei ca mine niciodata nu vor avea succes pentru ca barbatul dominant a fost ,este si va fi intotdeauna cel ales.Dupa cum spunea o buna prietena "cand ceva devine accesibil,acel ceva devine neinteresant".
Sa fiti iubiti!

Postat pe 8 Mai 2008 11:45
mai draga nu sunt de acord cu tine!!nu toate femeile cauta un barbat care sa le subjuge! nu cred ca toate femeile cauta un mascul care sa le faca sa se simta sclave.
priveste mai atent in jurul tau! te-ai gandit ca poate este chiar vina ta?
tu ce ai oferit? sau poate nu sti deocamdata ce tip de femeie iti place. normal ca daca tu cauti femei care vor sa fie dominate asta gasesti!
si ma inebunisi cu termenul asta 'americanesc'!
romaneste!
si scuza-mi franchetea, dar mai citeste o data ce ai scris .''cei ca mine''.cred ca in primul rand tu ai o problema cu tine!nu prea esti impacat cu felul tau de a fi!normal, ca o femeie cand vede asta la un barbat fuge!
la femei le plac barbatii siguri pe ei!

Postat pe 8 Mai 2008 12:08
"Am 23 de ani si nu am reusit pana acum sa am nici o relatie stabila,tocmai din acest motiv" poate ca motivul sta in altceva,in modul cum gandesti!da,femeile isi doresc pe cineva puternic,sa domine ,dar in sensul sa fie puternic cu tot ce e in jur,sa le aprere ,sa le ocroteasca,sa nu fie un barbat slab care sa fuga cand sunt probleme in cuplu si sa fuga plangand la maica-sa ,ci sa fie alatyuri de femeie si la greu !!! barbatul nu trebuie sa fie dominant cu femeia,sa-ti iasa asta din cap,pe urma mai vorbim de relatii stabile !
lief
Postat pe 8 Mai 2008 12:39
pt onnyta:se poate sa fie vina mea,pentru ca de fiecare data mi-am oferit sufletul pe tava si cred ca am gresit.iar increderea in sine vrei nu vrei scade pe masura ce intampini dezamagiri in viata,eu nu mi-am pierdut-o dar cu siguranta mi-a fost stirbita putin cate putin.

Postat pe 8 Mai 2008 13:17
pt lief:ai dreptate,un barbat trebuie sa fie alaturi de o femeie si la bine dar in mod special la greu,iar eu nu am fugit niciodata de probleme,intotdeauna am fost receptiv la problemele lor,intelegator,rabdator si saritor in momente dificile,deci nu sunt un las daca asta ai crezut.dar sunt genul de 'nice guy' vazut doar ca un bun prieten si atat.

Postat pe 8 Mai 2008 13:27
nu pot fi de acord cu ceea ce afirmi. nu toate femeile i-si doresc acelasi gen de barbat!nu te victimiza ca nu prea ai dreptate! poate ca nu ai intalnit tu pana acum persoana care sa " ti se potriveasca", da nu da cu piatra in toate fetele ca nu sunt de acord! poate ceva nu merge la tine, te-ai gandit?si apoi nu ai decat 23 de ani.. timp berechet sa ai cate relatii serioase vrei.sau poate ai o disponibilitate prea mare pt o rel sarioasa si asta uneori sperie fetele.sau poate esti prea saritor( cum afirmi tu). eu zic ca nu esti o cauza pierduta , numai ca iubirea vine cand... vine, nu cand o astepti tu!

Postat pe 8 Mai 2008 14:00
cred ca tu ai o problema..nu ai intilnit pana acum persoana potrivita..esti la inceput de drum ai tot timpul din lume pentru a innoda si deznoda prietenii..ai sa vezi ca in final o sa-ti gasesti jumatatea ,asa pe sufletul tau si atunci te asigur ca nu ai sa mai gandesti la fel:))))hai sa nu generalizam....
ginetta
Postat pe 8 Mai 2008 17:51
cand o sa gasesti iubirea adevarata vei avea parte de acea relatie stabila pe care o vrei tu !si nu consider ca femeile cauta acel " alpha male " , sunt de acord lu lief , ne place sa fim aparate , sa ne simtim ocrotite , dar nu manipulate sau dominate , no way ;)si eu mai am putin si fac 23 de ani si iti pot spune ca tot ce am cautat a fost un baiat care sa stie sa ma asculte , care sa fie alaturi de mine atunci cand gresesc sau cand trec printr-o perioada mai grea , un baiat care sa simta cat il iubesc ! vei vedea , cand vei gasi sufletul pereche va fi minunat !

Postat pe 8 Mai 2008 17:56
stelian ..spui ca de fiecare data ti-ai oferit sufletul pe tava....te-ai intrebat vreodata daca sufletul tau e acel "ceva" de care are nevoie o femeie??? eu recunosc ,sunt una care imi place egalitatea intre sexe,dar sa am totul fara sa simt ca trebuie sa dau in egala masura....parca nu ma atrage absolut nimic la o relatie de genul asta,un barbat care mi se agata de "suflet" ma calca pe nervi.barbatii care cer sau care asteapta ca o femeie sa le dea ceva in schimbul faptului ca ei dau si fac si dreg...scuze pt expresie ..sunt patetici.
pt mine personal o relatie serioasa inseamna sa dau fara s astept absolut nimic in schimb,fara sa compar ceea ce ofer eu intr-o relatie ,cu ceea ce mi se ofera(si ca sentimente si ca afectiune si ca tot ce vrei tu).e o rpostie sa te astepti sa primesti in masura in care dai...dar asta e doar parerea mea subiectiva daca te ajuta cu ceva....
dandanaua_reloaded
Postat pe 8 Mai 2008 20:55
stelian, daca pornesti de la inceput cu gandul ca nu vei reusi...ce sa mai spun? Rezultatul se intuieste. Ia schimba-ti modul de a gandi.
amme22
Postat pe 8 Mai 2008 21:25
Bravo fetelor! Ai vazut stelian unde gresesti mataluta?
Daca ai sta cu noi poate vei face progrese... Ce ziceti fetelor,il ajutam pe june?:)))))))))))
OCTAIA
Postat pe 8 Mai 2008 21:52
desigur, azi il las pe mana voastra, plec sa dorm. Nu-mi vine sa cred ce fata cuminte m-am facut de ceva vreme...
amme22
Postat pe 8 Mai 2008 21:58
atunci ,stelian,nu ai gasit fata potrivita!totusi...depinde ce inseamna pt tine ,ca "ai pus sufletul pe tava " ? poti da niste exemple mai concrete ,sa ne dam seama ?poate acolo unde tu ai crezut ca ai oferit mult si ai fost intelegator ea nu a sesizat,a zis ca nu esti alaturi de ea, si a fost o problema de neintelegere....fiecare percepe diferit lucrurile "poate ai o disponibilitate prea mare pt o rel sarioasa si asta uneori sperie fetele" nu cred ca trebuie sa ii fie frica sa arate ce isi doreste ,ba e mai bine sa se stie lucrul asta de la inceput,sa nu piarda vremea cu fete care nu vor asa ceva....
lief
Postat pe 9 Mai 2008 10:30
lief, la inceputul fiecarei relatii exista o perioada de tatonare. dc unul e prea insistent devine agasant.dc e prea disponibil devine plictisitor si anost.cred ca la inceput neaparat trebuie sa existe putin mister...ca dc unul sta drepti la nevoile celuilalt s-ar putea sa devina doar" prietenul care la nevoie se cunoaste". parerea mea!!!!

Postat pe 9 Mai 2008 15:14
"dc e prea disponibil devine plictisitor si anost" pt mine nu e asa, prefer sa fie disponibil :) dar na,depinde de fiecare ce vrea
lief
Postat pe 9 Mai 2008 16:02
disponibil in sensul in care tot timpul e dupa fusta ta , a nu se intelege implicat in alta relatie!!!! eu sunt mai "nazdravana "din fire si ma-am lasat mai greu cucerita,totdeauna mi-au placut barbatii cu personalitate puternica( nici nu se putea altfel ca sunt berbec).sunt un caracter destul de puternic si am avut nevoie de o persoana cel putin la fel de puternica( ca altfel ma plictiseam ingrozitor)! de asta afirm ca depinde de la caz la caz.da nu-i bai ca " orice sac i-si are peticul":))

Postat pe 9 Mai 2008 16:11
da,da,la cazul asta de disponibil m-am referit si eu ... nu inseamna neaparat ca nu e puternic,daca e tot timpu dupa fusta ta ....cred eu
lief
Postat pe 9 Mai 2008 16:21
Eu cred ca momentan nu ai gasit femeia care ti se potriveste tie, cea pe care o astepti si o doresti.Cu siguranta , la calitatile pe care zici ca le ai , vei gasi o femeie care sa te aprecieze.Nu dispera , mai ai timp , "ce-i al tau e pus deoparte"-numai sa simti momentul.
ROXANNE17
Postat pe 21 Iulie 2008 13:00
mai mai mai ce sado-maso tre sa fie femeile astea care vor sa fie manipulate,dominate...oricum parerea mea ca trebuia sa existe si un motiv al despartirii lor de tine,nu?
poate ar trebui sa nu iti mai dai sufletul pe tava..daca vezi ce este pe aceea tava parca nu te mai atrage,nu?sau este ok o perioada apoi cauti ceva pt care sa lupti putin,sa te atraga nu sa stii deja totul..parerea mea..

Postat pe 21 Iulie 2008 13:09

Postat pe 4 August 2008 13:16

Eu caut un alpha male din simplul motiv ca si eu sunt o alpha female. Am nevoie de un barbat puternic langa mine care sa ma domine intr-o masura (pentru ca asta implica si protectie).
Kathara
Postat pe 12 August 2008 21:16
da, asa e: toate vor un alpha male... iar cei sensibili sunt buni... in lipsa de altceva sa fie doar parteneri, soti... tatici etc... adik:
cu unul isi face viata (achita facturi, are stare civila, stabilitate etc) si cu altul (alpha male) isi face treaba aia... suna vulgar, dar asa sunt ele... si noi... da, exista si alpha female... problema e ca.. nmeni nu-si doreste astfel de persoane decat in pat :)
furios
Postat pe 13 August 2008 10:36
^^^
Nu neaparat. In general un barbat puternic vrea o femeie puternica langa el. Eu cunosc un asememnea caz si sper sa am si eu intr-o zi o relatie ca a lor.
Kathara
Postat pe 13 August 2008 16:26


Da, tipule, stii tu ceva despre categoria .. Sa stii ca lumea celor este greu accesibila, dar si tu poti devenii un astfel de specie (sa zic asa), specie care este extrem de rara si la fel de dorita!

Diferenta e uriasa, din toate punctele de vedere.

Daca ai -si ar fi bine sa ai- o astfel de initiativa, te felicit!
Succes in drumul devenirii unui astfel de mascul, in mod natural.


Postat pe 15 Octombrie 2008 22:37
Femeile vor un alfamale inainte de menstruatie (ovulatie) si un sensibil dupa. E confirmat stiintific.
Inainte sa agati, du-te si intreab-o cand a avut menstra. Asta ca sa stii ce sa faci. Asta in teorie.

In practica, ai dreptate, femeiel cam alearga dupa barbati puternici. Asta pentru ca sunt slabe. Degeaba vantura ele "egalitatea". Sunt slabe, au nevoie de protectie in special MATERIALA. Nu neaparat ca au nevoie stringenta, dar asta isi doresc. In plus, poate fi si reflexul matern: "si copilul meu va avea tot ce-si doreste sau nu?". Tot reactie egoista, dar nu mai conteaza.

Daca vei gasi femei care nu vor alfamale, acelea vor fi cu siguranta unele istete si sensibile. Sigure pe ele, intelepte. Prin sigure sa nu intelegi toporiste sau brutale. Ci sigure pe inteligenta lor si pe regulile care le-au desprins din viata asta. Alea sunt femei care nu proiecteaza pe spinarea barbatului destinul atat al lor cat si al copiilor si merg pe ideea ca ambii trebuie sa sprijine in aceeasi masura relatia. Femei cu orgoliu, care stiu ca se pot intretine, care stiu ca se pot descurca.
Si care privesc barbatul ca pe un adevarat partener de viata, nu ca pe un bou pus sa traga la car si sa le scoata pe ele din greutati.
UnYang
Postat pe 3 Martie 2009 23:01
Frectie la picior de lemn !!! Voi ati auzit se ..soarta ..de destin ..parca am fi in jungla ...alpha male , nu ne mai place limba noastra romaneasca !
Iubiti-va pe unde puteti cu cine va place si cu asta basta ...atata furtuna intr-un pahar cu apa !
__LL__
Postat pe 3 Martie 2009 23:06
De la: stelian, la data 2008-05-08 11:45:44As vrea sa aduc in discutie un aspect pe care l-am observat in societate.Exista o tendinta generalizata in randul persoanelor de sex feminin( nu contest ca poate exista si exceptii,dar ele sunt foarte rare)de a cauta ca partener de viata pe acel supranumit "alpha male",barbatul dominant,puternic,macho,dur,barbatul care intotdeauna se impune,care manipuleaza,care domina in timp ce barbatii mai sensibili,amabili,intelegatori,sinceri sau care dau dovada de alte asemenea calitati sunt considerati slabi,accesibili si inlaturati.Eu am ajuns la concluzia asta din propria mea experienta de viata(nu foarte lunga dar suficienta pentru a realiza anumite aspecte).Am 23 de ani si nu am reusit pana acum sa am nici o relatie stabila,tocmai din acest motiv,pentru ca nu sunt un "alpha male".Si toti cei ca mine niciodata nu vor avea succes pentru ca barbatul dominant a fost ,este si va fi intotdeauna cel ales.Dupa cum spunea o buna prietena "cand ceva devine accesibil,acel ceva devine neinteresant".
Sa fiti iubiti!

....ete,na.......poate tu cauti unde nu trebuie.......zic si eu.......
hfddsfsdsg
Postat pe 3 Martie 2009 23:10
De la: luckyyyLuke, la data 2009-03-03 23:06:43 Frectie la picior de lemn !!! Voi ati auzit se ..soarta ..de destin ..parca am fi in jungla ...alpha male , nu ne mai place limba noastra romaneasca !
Iubiti-va pe unde puteti cu cine va place si cu asta basta ...atata furtuna intr-un pahar cu apa !

N-as vrea sa fiu rau, dar prea aruncam pisica moarta in curtea...sortii.
De ca si cum ne predam si ne resemnam.
Soarta e exact ceea ce-ti doresti. Sau exact ceea ce se intampla daca nu-ti doresti (altceva).
Fenomenul "alphamale" e obiectiv. Se intampla in sec 21. La fel ca si la alte mamifere.
UnYang
Postat pe 3 Martie 2009 23:15
De la: UnYang, la data 2009-03-03 23:15:36
De la: luckyyyLuke, la data 2009-03-03 23:06:43 Frectie la picior de lemn !!! Voi ati auzit se ..soarta ..de destin ..parca am fi in jungla ...alpha male , nu ne mai place limba noastra romaneasca !
Iubiti-va pe unde puteti cu cine va place si cu asta basta ...atata furtuna intr-un pahar cu apa !

N-as vrea sa fiu rau, dar prea aruncam pisica moarta in curtea...sortii.
De ca si cum ne predam si ne resemnam.
Soarta e exact ceea ce-ti doresti. Sau exact ceea ce se intampla daca nu-ti doresti (altceva).
Fenomenul "alphamale" e obiectiv. Se intampla in sec 21. La fel ca si la alte mamifere.


ohoho ..intram in polemici ..?? chiar iti doresti asta ??? Nu e vorba de nici o pisica, e vorba ca prea societatea asta in care traim ne obliga cumva sa vedem totul obiectiv , in cifre, in material ...si daca te referi la mamifere ...ele nu cred ca isi doresc ''altceva '' dar asa e omul ...cel mai porc dintre animale
__LL__
Postat pe 3 Martie 2009 23:23
problema asta sta cam asa:fiecare fata isi doreste un baiat cum vrea ea pur si simlu,unele au deja stabilit un tip de baiat pe care l ar vrea... asa si cu topikul asta...sunt fete care isi doresc un alpha male,si altele care isi doresc unul sensibil si etc.... o combinatie intre cele 2 ar fi ok.... dar cel mai bine e sa ai un tip care sa te respecte si sa te iubeasca,eu zic k daca il accepti asa cum e de la inceput e ok...
SweetHappyButterfly
Postat pe 3 Martie 2009 23:29

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cand au ei nevoie,se poate!cand avem noi nevoie de ei...intervin scuze 76 De la: UnOmObisnuit 5 Iunie 2009 16:28
Confesiunile unui complice 20 De la: Ray_s 9 Martie 2009 00:29
Suplimente nutritive 6 De la: kudika_925934 27 Iunie 2013 12:05
dilema.. 7 De la: anutzzaa 13 Iulie 2010 23:06
un sfat 19 De la: miss_darine 9 Septembrie 2010 21:05