Setari Cookie-uri

Ai putea dona organe?

Mie mi-au murit 2 copii, si soarta a fost cruda cu mine.Stii ce dureros e ptr. o mama sa-si piarda copii? ce trebuia sa fac eu sa-mi iau viata? eram sa mor de multe ori dar Dumnezeu mereu mi-a fost sprijin si nu ma lasat niciodata.Trebuie sa fii puternic si mai ales sa ai vointa sa treci peste toate.
kudika369633
Postat pe 15 Iunie 2012 11:08
De la: kudika_9851, la data 2012-06-14 23:29:10Spuneti-mi va rog cum pot dona organe sanatoase? ficat rinichi,celule stem,tesuturi... unor persoane care sunt pe lista de asteptare ? pentru ca eu m-am c-am saturat , am avut fel si fel de ocazii sa ma sinucid , nu-mi ieste frica de moarte dar imi ieste frica doar de DUMNEZEU chiar daca sunt un pacatos cu mult rapan imperial la suflet si stiu ca cineva de sus mi-a dat o viata dar nu am nici un drept s-al si refuz. Am decis sa prelungesc viata altuia decat sa ma sinucid , de fiecare data apar probleme mai grave sau chiar foarte grave si de multe ori am depresii an asa fel ancat ami vine sa ma bag an fata trenului s-au sa consum droguri peste doza chiar daca nu sunt consumator sau de droguri sau (fumator) ca si asta ie tot un viciu evident.

Am 24 de ani nume confidential nu st daca mai ie careva la 24 de ani sa aibe par alb an cap la cate probleme am avut si anca am, am trait fara parinti practic am fost abandonat de parinti am trait prin case de copii, am terminat o facultate de informatica am fost si sef de promotie 2010-2011 an ultimul an sunt foarte decis sa ma ocup cu asta fara a lua o decizie de risc crestinesc daca an Romania ieste interzis prelevarea de organe voi apela , la spitale di afara ca ieste imposibil ca vreun spital sa refuze un donator strain din alta tara sau din familie nevoiasa
Daca aveti vreun sfat pentru mine ieste bine primit am nevoie de sfaturi eu sunt foarte emotiv cu oricune de asta mie si rusine sa merg la un psiholog prefer un psiholog virtual , nu ma enervez deloc toata lumea ma vede ft calm dar de multe ori pun suflet la orice . La a aceasta decizia pe care am luat-o pentru a dona organe ie de vreo 4 ani.
Sunt terminat psihic total de multe ori cred an sinea mea ca deraiez ca trenu an gara , nu ie de ras dar p[roblemele mele confidentiale nu-i doresc nimanui sa le aibe ca daca iera alt cineva poate cine stie la ce putea sa decurga



Tinere,tinere,,,sincer,ma ingrozesc citindu-ti randurile pline de amaraciune si care dovezi clare ale depresiei,care te domina in acest moment!!!! Pacat,mare pacat,ca ,in zilele noastre,,pot afla despre astfel de drame personale!!!Esti un tanar dominat de urmarile necazurilor de pe parcursul vietii tale,,traume ,ce iti marcheaza sufletul in mod evident,,dar vin si iti spun,,poate suna a uniformizare,a dicton neavenit,,capul sus,,,toate aceste probleme ,vor veni in sprijinul tau si te vor remonta,dar nu acum!!! Fondul psihic labil,la care se adauga si emotivitatea accentuata,,,te stapanesc mai mult decat trebuie si total neavenit!!!NU trebuie sa te lasi prada dezamagirilor de aceasta natura,,daca te poate ajuta cu ceva,afla ca,asemenea tie,sunt multe persoane,toti lupta sa supravietuiasca intr-o lume mizera,cu lacune grave in sistemul economico-social,intr-o lume congestionata de nevoi si de un trai dus sub nivelul decentei!!!Sigur,,pentru refacerea ta,,iti trebuie o consiliere de specialitate!!!Ai avut ganduri sinistre,macabre,nepotrivite unui tanar cu viitorul inainte,,neajunse,din fericire,la finalizare,,,,tinere,,lasa pesimismul deoparte,gandeste pozitiv,alunga toate temerile din sufletul tau!!Ai o profesie,nu?????Pune-o in practiva,,chiar in conditiile de pe piata noastra de munca,,nu este o rusine sa muncesti,chiar avand un salariu nesatisfacator!!Suferi de depresie,este clar din punctul meu de vedere,,aceasta nu se vindeca decat prin participarea activa a celui in cauza,educandu-si vointa personala!!!Nu ai avut parte de o familie ,care sa iti fie alaturi,dar prieteni buni,nu ai???Anturajul tau,,din cine este format?Nu se poate sa fii al nimanui!!!Prietenii adevarati,,pot fi leac de suflet pentru cei aflati la nevoie!!!Nu ne-ai dat detalii,legate de locul de munca,locuinta,,foarte importante pentru clarificarea situatiei tale!!!Vrei sa donezi propriile-ti organe!!!Nu stiu daca legile din Romania sunt de acord cu asa ceva!!!Un gest adus la extrem,,laudabil din punctul meu de vedere,dar nu stiu cat este de realizabil la noi in tara!!Nu ne-ai spus daca ai o iubita?Cred ca nu!!!!!Incearca sa vezi viata si cu alti ochi,toti o facem ,zilnic,,incercam sa uitam de tot ceea ce este rau in viata noastra si sa mergem pe caile personale!!In acest mod trebuie sa procedezi si tu!!!Ai probleme "confidentiale"?????Poate ai vrut sa spui ca sunt astfel,nimeni nu te poate obliga sa le destainui aici,dar incearca ,mai mult decat ai facut-o pana acum,,sa le aduci la liman,,nimeni nu o va putea face in locul tau!!!Societatea civila nu se implica in nevoile celorlalti asa cum ar trebui,,este egoista si fara de scrupule,deci nu la ea vei gasi solutiile,ci in tine si in puterile tale!!!Gandurile negre,,alunga-le,,esti la inceput de drum in viata,,nu-l irosi in gesturi nebunesti!!!!Cauta si in rugaciuni, pornite din inima,linistea si speranta,,de multe ori,acestea fac minuni!!!
MissRainbow
Postat pe 15 Iunie 2012 11:31
poti dona inima chiar daca nu esti in moarte clinica sau esti perfect sanatos?trec prin momente grele si decat sa ma sinucid prefer sa dau inima mea altcuiva care isi doreste sa traisca.

kudika_36726
Postat pe 16 Iunie 2013 16:17

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
imi ies cosuri imense de cand nu mai iau anticonceptionale 2 De la: kudika328918 7 Noiembrie 2010 08:52
2 sufletele 7 De la: diana1981 5 Martie 2009 17:47
oriflame 1 De la: amazing2009 8 Aprilie 2010 22:25
Anemie, cadere de calciu sau ceva mai grav ? 3 De la: pisicuta_razboinica 4 Martie 2009 14:51
terapia antidepresie 5 De la: kudika328918 7 Noiembrie 2010 09:19