Setari Cookie-uri

mesaje fara rost de la asa zisi oameni

jaiss, fa un copy paste daca ai primit asa ceva de la france,iar daca te referi la topic sper ca ti-ai dat singura sema ca este vorba despre rebeca nu despre tine. in plus la fel ca si in cazul rebecai,nu prea am avut ocazia sa vad postari pe forum in cazul tau,vrei sa trag vreo concluzie???in plus nu cred nici o secunda ca france se comporta ca un dictator ci va invita omeneste sa comentati ce aveti de comentat pe forum ...si sper ca nu e nevoie sa ma repet ca .... mesajele pe privat se iau la modul personal si motivele pt care se intampla acest lucru.
dandanaua_reloaded
Postat pe 21 Mai 2008 00:56
ADEVARAT,MESAJELE SE REFERA LA REBECA NU LA MINE,DAR NICI LA........TINE.AM DREPTUL SA INTERVIN LA FEL CUM AI FACUT SI TU.

Postat pe 21 Mai 2008 01:01
Nu stiu care a fost discutia din mesajele private si nici nu ma intereseaza pt k adevarul este undeva la mijloc , insa fata asta Rebeca mi se pare ca s`a exprimat foarte frumos in toate replicile ei din acest post ceea ce denota multe...
Kittynelle
Postat pe 21 Mai 2008 01:07
corect...deci te rog ,pt ca si pe mine ma irita cam in aceeasi masura ca si pe france "corectorii" si mesajele obscene pe care le primesc...deci nu ma refeream numai la ea cand vorbeam de diferenta dintre forum si mesaje private,ci si la mine personal.tocmai acest topic imi da ocazia sa "refulez" pe un subiect care ma cam enerva de ceva vreme: "mesajele private" ...
dandanaua_reloaded
Postat pe 21 Mai 2008 01:09
mai fetelor...va tiganiti voi 2 care nu aveti nimic de-a face cu discutia lor! Sa vb ele 2! Despre ele e vb..parerea mea e ca rebeca poate nu trebuia sa-i scrie lui france..in fine..dar sincer, nici france nu trebuia sa posteze acest topic..pt ce a facut-o..nu-mi dau seama.. trebuia sa ii scrie tot pe privat, ca rufele murdare nu se spala in public..daca era sa postez eu un topic pt toate persoanele care s-au luat de mine.... Uffffff.. asa ca nu vad rostul. Si intr-adevar, rebeca a vb frumos. Observ (fara suparare) ca france e cam suparacioasa.. :) de fiecare data cand se supara pt ceva posteaza un topic despre asta..
oana81
Postat pe 21 Mai 2008 01:09
muream si pe-asta n-o vedeam..................ca pe net intalnesc asa ceva............daca noi,femeile suntem asa......pai barbatii cum ar trebui sa fie?....si in primul rand.....am observat...ca numai persoane fara poze reale......se i-au aiurea de oameni.......draga,rebeca ar trebui sa stai si tu plecata in strainatate.......1 an de zile........si sa te vedem cat de corect vorbesti tu..........

Postat pe 21 Mai 2008 01:21
sa te vedem cum stai tu cu gramatica.......DOAMNA PROFESOARA............asta daca stii sa vorbesti vreo limba straina..........(oricum se vede ca te roade gelozia..)

Postat pe 21 Mai 2008 01:24
Am fost plecata doi ani. Nu m-am luat de nimeni aiurea, incercam sa ne imbunatatim un pic, chiar si scrierea, de ce nu??? Credeam ca aici suntem prieteni si ne putem da sfaturi, dar se pare ca m-am inselat...aici comunicarea pare a fi unidirectionala! Nu cred ca e atat de importanta poza!!!! Conteaza mai mult CE spun si CUM spun, nu credeti?

Postat pe 21 Mai 2008 01:27
Voi nu va simtiti bine pana nu insultati lumea???? De ce as fi eu geloasa???? Stiu o limba straina, nu ca ar trebui sa dau raportul. Si, vorba Oanei, de ce interveniti intr-o discutie care nu va priveste?

Postat pe 21 Mai 2008 01:29
Ce tiganie,ce tate!Vai de capu' vostru!France,te-am sters din lista cu prieteni ptr.ca te porti ca la usa cortului.Eu iubesc oamenii CIVILIZATI!

Postat pe 21 Mai 2008 01:42
Rebela,m-am uitat pe profilu' tau.scrie ca nu-ti place sa citesti.se vede:))))))

Postat pe 21 Mai 2008 01:45
hehe............nu suport gelosii.......sunt RASISTA.nu.nu imi place sa citesc...........URASC PROSTII care se dau DESTEPTI..............

Postat pe 21 Mai 2008 01:52
nu vreau sa ma implic mai mult in acest topic, asa ca voi incerca sa rezum ce vreau sa spun intr-un singur mesaj..sunt altele muuuult mai interesante :)) .E adevarat, daca stai mult timp in alta tara, uiti sa te exprimi corect in limba ta materna.. si stiu din proprie experienta.. am trait 9 ani intre spanioli..daaar.. nu prea uiti gramatica. Eu cel putin nu am uitat-o..Iar aici s-a pomenit de scriere, nu de vorbire..o mare diferenta. Ideea e ca, faza asta cu ,,esti geloasa,, cam lasa de dorit. Pe bune. e puerila, de prost gust. Faptul ca cineva iti atrage atentia asupra unui lucru nu denota gelozie.. Gelozia tine de cu totul altceva, nu de cum scrie un om. Cred eu..Nu sunt de acord cu ce a facut rebeca, daca intr-adevar a jignit-o pe france in mesajele ei..nu am vazut..dar nu sunt de acord nici cu ce a facut france. Nu ca ar avea o importanta parerea mea..dar daca tot comentam ce nu ne priveste..zic si eu. France trebuia sa fie mai diplomata si sa nu porneasca aceasta cearta absurda si inutila. de ce a starnit pe toata lumea impotriva rebecai? Si noi, cei ,,din afara,,, in cazul in care ne bagam nasul in povestea lor, ar trebui sa aplanam conflictul..nu sa ne dam SI mai destepte decat ele 2..mai ales cand in mesajele unora care o provoaca pe rebeca la lectii de gramatica, sunt greseli de ortografie evidente. E ok..sari cu gura si acuza..dar numai cand stii sigur ca ai resurse suficiente sa iesi cu fata curata.. Repet, eu am primit mesaje urate de tot, nu cu atentionari.. ci vulgare si jignitoare..dar le-am ,,rezolvat,, in privat. Asa mi se pare de bun simt.
oana81
Postat pe 21 Mai 2008 01:52
SA inteleg ca te deranjeaza ca nu imi place sa citesc? imi cer scuze.......dar nu suport sa citesc...poti accepta?

Postat pe 21 Mai 2008 01:53
nu stiam ca noi suntem aici in kudika sa corectam oamenii gramatical...........DOMNILOR PROFESORI......

Postat pe 21 Mai 2008 01:56
si inca ceva.. folositi mult cuvantul ,,gelos,,..care in aceasta discutie nu isi are rostul..probabil vreti sa spunet,, invidios,,...suna la fel :) dar inseamna cu totul altceva.
oana81
Postat pe 21 Mai 2008 01:57
Nu pot accepta sa se bage in seama mucoasele ignorante si inculte,agramate,da'cu tupeu.Oana nota 10.Unde e DOVADA ca france a fost jignita.chipurile,a sters mailurile:))))

Postat pe 21 Mai 2008 01:57
NU sunt invidioasa ca nu am de ce, slava Domnului! Daca aveam ceva cu France, o apostrofam de cand a gresit prima data. Dar, nu mi se pare normal sa incercam sa evoluam intr-o singura directie. NU am jignit-o!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Postat pe 21 Mai 2008 02:01
SI,daca tot mai vii sa-mi vezi profilul.......baga-mi si mie acolo niste puncte,in trecere.rapid.nu iti ia mult timp.(hehe.....................)noapte buna.

Postat pe 21 Mai 2008 02:04
AUZI tu.......care oi fi......acolo ca nu te vad.......vezi tu acolo cum vorbesti.........ca nu te-am jignit..........si nu ma face sa te jignesc....nu ma cobor la nivelul tau sa iti raspund la jigniri.....cum ar fi mucoasa..........am zis noapte buna.......ma lasi sa dorm?

Postat pe 21 Mai 2008 02:07
HAHAHA...................BEY...........TOCMAI MI-AI TRIMIS UN MESAJ DRAGA VALLY......IN CARE MI-AI ZIS SA DISPAR SI CA SUNT O MARE PROASTA..............DE CE NU IMI ZICI AICI? BAI......EU CRED CA NU ESTI SUFICIENT MATUR.

Postat pe 21 Mai 2008 02:13
Am apreciat-o sincer pe France pt. ca e o femeie cu principii de la care avem ce invata. Nu credeam sa reactioneze asa urat din cauza unui sfat. Nu stiam ca e singura care are dreptul sa ofere sfaturi si opinii. Trebuia sa spuna de la inceput ca ea este perfectiunea si noi nu avem dreptul sa comentam. Daca esti morala nu inseamna ca nu trebuie sa ai grija si la alte aspecte ale vietii...

Postat pe 21 Mai 2008 02:13
NOROC CU , KUDIKA..........CA VA PLICTISEATI DE MUREATI.......

Postat pe 21 Mai 2008 02:15
Iti spun unde vrei ca nu ma jenez de prosti.nu mai sta pe net.du-te la scoala sau la munca sa iti faci un viitor,nu vezi ca esti varza:))

Postat pe 21 Mai 2008 02:16
Ofticoasa esti, france. nu mai are omul voie sa spuna nimic de tine. ai ACAPARAT siteul. fiecare are dreptul la libera exprimare. tu esti prea de tot. singura doamna cu adevarat de pe site este OANA81. bravo. luati exemplu. multe aveti probleme la capitolul STIL. pacat. vad ca se poarta mahalaua. oana are dreptate, faci un topic din orice nu-ti convine. pai daca am face toti ca tine, nu am mai avea subiecte interesante pe site, am avea numai barfe si tiganie. numai tu ai dreptul sa critici, mda...am uitat ca ai devenit zeita intelepciunii. nu stiu ce psiholog esti tu daca nu accepti pareri diverse, daca refuzi dialogul. cu tine merge numai MONOLOGUL.

Postat pe 21 Mai 2008 03:30
cine va tine fratilor sa nu scrieti ce ginditi?????? si vreau sa copiati un post al meu cu multele greseli in care am uitat limba romana;cit despre mesajele private in general citesc si sterg.s-au sint obligata pentru voi sa fac colectie de mesaje oripilante.daca avea dreptate si era un simplu sfat nu ma jignea cu apelativele ingimfata .......... si stie ea mai cum.au fost si oameni care m-au corectat cu bun simt cu a fost GABI si caruia i-i multumesc pentru felul de exprimare si educatia de care a dat dovada.faptul ca a ai stat doi ani intr-o tara sraina nu-ti da dreptul rebeca sa ma judeci deoarece eu lucrez cu oameni aici vorbind si scriind in limba lor.acasa vorbesc tot in limba tarii de adoptie iar cu voi e singurul loc unde scriu romaneste.si totusi micile mele greseli nu sint atit de grave ca ale altora.in ceea ce tu incerci sa faci eu gasesc un alt substrat si asta era un fel de a-mi arata ca nu esti de acord cu ideile mele.spuneti ca am monopolizat forumul dar nu toata lumea este de acord cu voi si este punctul vostru de vedere.de asta exista un forum pentru a scrie pe el ca doar nu este cenzurat nu???? oricum nu vreau sa dau apa la moara pentru lucruri cu semnificatie marunta si mai vreau sa spun ca deosebirea dintre noi consta in faptul ca voi stiti cu cine va contraziceti in schimb eu nu deoarece voi preferati sa stati in anonimat.si ultimul lucru pe care vreau sa-l specific este acela ca nu ma deranjeaza faptul ca unele persoane m-au sters din lista de prieteni deoarece pentru mine prieten inseamna adevaratul sens al cuvintului nu cuvintul in sine iar eu am acceptat toate cererile de prietenie fara sa va cunosc si este normal ca in lista sa ramina cei ce sint cu adevarat prieteni.o zi buna pentru toata lumea!

Postat pe 21 Mai 2008 09:04
alta cearta...ati terminat cu problema pozelor si ati inceput cu gramatica...ei si ce daca nu stiu sa scriu corect(vb la general)...poate am doar 4 clase...care e problema?cand iti faci cont pe acest forum nu ti se pune conditia sa stii sa scrii total corect...mai bine stergeti conturile, cu dealtfel ati mai facut(vb tot la general).daca va ia cineva la boabe marunte multi dintre voi aveti lipsuri(ma includ si eu).in plus France si-a cerut scuze de nenumarate ori pentru gramatica .care e problema???nu s-a inteles ce a spus???de foarte multe ori s-au cerut explicatii si nu au intarziat sa apara...daca France spunea ca e profesoara de romana...ok, aveti dreptate...consider ca trebuie sa fi cel mai bun in ceea ce faci.

Postat pe 21 Mai 2008 09:51
France, eu cred ca ti-am spus ce am avut de spus fara jigniri. Repet, am facut-o in privat din RESPECT, nu lasitate. Oricum, iti multumesc ca ai renuntat la insulte si vorbe urate, nu e cazul sa ne mai certam, nici nu avem de ce. Eu NU imi doresc sa te retragi, ti-am mai scris, nu stiu daca ai apucat sa citesti, doar mi-am spus un punct de vedere, am dat un simplu sfat. Tocmai pt. ca te-am apreciat si am considerat ca am cu cine comunica ti-am scris. Daca te credeam o relicva/frustrata/imorala, etc(cum m-ai facut tu pe mine) sa stii ca nu ma oboseam...imi pare rau pt. situatia asta neplacuta si jenanta, va doresc toate cele bune si sper sa ne respectam mai mult de acum incolo.

Postat pe 21 Mai 2008 10:03
rebeca ,am primit si sfaturi normale fara sa mi se spuna ca ma dau mare traind in franta si fara ca pesoanele sa ma faca ingimfata ........oameni care au stiut sa puna problema si nu m-am suparat.era normal sa reactionez in urma mesajului care nu continea totusi un sfat deoarece nu pot sa ma las calcata in picioare de persoane fara identitate.eu cind atrag atentia cuiva cu privire la orice lucru sint diplomata fara sa jignesc.stii e o vorba romaneasca:RESPECTA SA FI RESPECTAT!

Postat pe 21 Mai 2008 10:11
Eu nu ti-am scris ca te dai mare traind in Franta, gandeste-te bine, s-ar putea sa ma confunzi cu alta persoana (nu spuneai ca ti-au scris atatia?) Eu cred ca te-am respectat. Ma bucur ca esti diplomata, se pare ca numai eu am avut ghinionul de a nu beneficia de comentariile tale diplomate pt. ca apelative ca ratata/frustrata/imorala/relicva, etc nu prea mi s-au parut prea frumoase. P.S. Si eu am trait in strainatate, nu mi se pare un "defect"

Postat pe 21 Mai 2008 10:28

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
joc interesant 1 De la: Tzontzonik88 25 Octombrie 2009 19:20
PIPA PACII 449 De la: andreea1976 4 Ianuarie 2010 19:37
dragoste cu nabadai 12 De la: Mari_call 6 Octombrie 2013 14:16
Ce ati gatit/papat astazi? 14 De la: deelisha 14 Mai 2009 22:30
Pets 4 De la: nicoleta4856 22 Mai 2009 20:31