Setari Cookie-uri

gelozie pe trecut....e posibil?

De la: mic_negru_si_urat2, la data 2008-09-05 14:44:42gelozia si violenta nu sunt bune oameni buni.

NEPOTRIVIRE DE CARACTERE

AM INCHEIAT PLEDOARIA

mai eu iol cred pe nenea asta mic si negru!!! stie el ce zice!!! asa e!!!!
anna_wilmet
Postat pe 6 Septembrie 2008 02:34
De la: stef80, la data 2008-09-06 02:28:39
De la: mic_negru_si_urat2, la data 2008-09-05 17:54:46
De la: cristinabarbu, la data 2008-09-05 17:12:41 mic si negru ne mai minti ma mult ma? pai tu daca ai putea ai trage tot forumul odata.te crezi vreo vedeta dar esti o nulitate.


apreciez efortul depus de a deschide un profil nou si anonim numai cu intentia de a ma discredita. stiu sigur ca esti vreun prieten real,si asta asteptam de cand am revenit.asemenea comportamet nu face decat sa dovedeasca afirmatiile mele.singurul de care ma tem pe lumea asta este dumnezeu.

am iubit aceasta fata din prima clipa si sunt pe cale de a o pierde numai din cauza celor ca tine care cu minciuni si rautati cauzate de o invidie iesita din comun incearca sa distruga ceva frumos. voi lupta pana nu mai am putere pentru a aduce cel putin adevarul la suprafata.

ASA VOI STI CA AM FACUT TOT POSIBILUL

va urez toate cele bune draga cristina barbu



micutule..,candva am fost prieteni ,daca se poate spune asa !!
am stat de cateva ori face-to-face si ne-am distrat chiar impreuna..
redau mai jos spusele tale..
"stiu sigur ca esti vreun prieten real,si asta asteptam de cand am revenit.asemenea comportamet nu face decat sa dovedeasca afirmatiile mele."

te asigur ca afirmatiile tale la vremea respectiva,au fost total injuste si nefondate !!si cel mai dureros este faptul ca nu ai avut curajul sa mi-o zici in fata,desi nu-ti este teama decat de Dumnezeu,asa cum bine o zici si cum de fapt ar trebui sa fie..
in relatia ta cu deea..,nu s-a amestecat nimeni,doar voi stiti ce ati facut..,desi stiu f bine,ca nici nu aparuse bine din concediu si imi aduceai acuze pe la spate,asa cum am mai spus datorita banuielilor tale bolnave..
asta m-a facut sa renunt la prietenia cu tine si sa renunt sa mai postez pe forum in perioada respectiva..

te asigur daca cumva te-ai gandit la mine si sigur ai facut-o..,ca nu face parte din caracterul meu sa-mi fac alt nick..,pt a te denigra pe tine sau pe altcineva..
credeam ca ma cunosti deja ..,dar e d-ajuns ca ma cunosc destui pe forum..
in rest si tu si deea..,ar trebui sa va opriti cu cearta aici pe topic,ca nu da bine..



de aici nu mai trebie sa spun io nimc.

Postat pe 6 Septembrie 2008 03:07
cea ce fac io aici stiu cel mai bine.in acelasi timp, va fi un mare ajutor pentru acele femei ce nu au habar ce fac cu gelozia lor si ce provoaca in barbatii de langa ele.cat despre tine sultane la adresa ta ma abtin de la comentarii.inca vreau sa mai cred ca am fost nervos si am vbit la nervi.inca mai vreau sa cred ca esti cea ce afirmi.in acest topic am nevoie sa vad cine sunt adevaratii nostri prieteni si din pacat asa trebuie sa ma comport.cine a postat acel comentariu este o femeie sigur.asa ca nu este nevoie sa TE SIMTI ACUZAT. io stiu un singur lucru si nu ma feresc sa spun. am trait cu multe femei in viata mea,am cunoscut multe femei ,dar atunci cand am intalnit pe cineva ,o femeie cu care am inceput ceva ce am vrut sa fie frumos,acolo am investit toata energia si sentimentele. nu am vrrut niciodata sa fiu primul care greseste si am vrut sa dau toate sansele posibile relatiei. cea ce nu suport si nu tolerez pe lumea asta este infidelitatea,cand am avut mai multe femei in acelasi timp,am avut grije ca toate sa ne se astepte la nimc si sa stie bine ca nu sunt singurele. un barbat care se respecta nu vbeste nciodata de trecutul lui .in cazul meu ar fi fost mai bine .asa atunci cand lumea anceput sa toarne informati si minciuni nefondate poate fata ar fi apreciat sinceritatea mea.dar de unde sa stiu io ca va primi informatii pe cer numai ce au fost langa mine au avut?de unde sa ma astept la atata josnicie?nu am vbit nimic de trecutul meu pentru ca stiu bine ca nu este frumos si poate cauza nesiguranta multa in sufletul femeii de langa mine.nici io nu suport sa aud despre fosti.

cred mult de tot in acea zicala
; ce tie nu-ti place altuia nu-i face.
mai clar de atat nu pot prezenta situatia. cine ma cunoaste de cand sunt pe acest forum si are putine minte va sti imediat ce inseamna cuvintele mele postate aici.

Postat pe 6 Septembrie 2008 03:30
am uitat ceva: io niciodata nu ma cert.nu am avut nici o cearta cu nimeni pe kudika. am avut discutii in contradictoriu ,constructive sau mai putin constructive,dar nu am avut certuri. nu am jignit pe nimeni. am fost cel mult ironic. nu obisnuiesc sa rezolv problemele mele prin violenta sau dezbracandu ma de caracter. in cele maI grele situatii folosesc capul,ca nu am trait pana la anii astia degeaba .

Postat pe 6 Septembrie 2008 04:12
De la: mic_negru_si_urat2, la data 2008-09-06 04:12:24am uitat ceva: io niciodata nu ma cert.nu am avut nici o cearta cu nimeni pe kudika. am avut discutii in contradictoriu ,constructive sau mai putin constructive,dar nu am avut certuri. nu am jignit pe nimeni. am fost cel mult ironic. nu obisnuiesc sa rezolv problemele mele prin violenta sau dezbracandu ma de caracter. in cele maI grele situatii folosesc capul,ca nu am trait pana la anii astia degeaba .



Dc minti draga ?
Zi repede ceva ca te trag de urechi :-w
Sabrina_Nede
Postat pe 6 Septembrie 2008 04:25
De la: Sabrina_Nede, la data 2008-09-06 04:25:52
De la: mic_negru_si_urat2, la data 2008-09-06 04:12:24am uitat ceva: io niciodata nu ma cert.nu am avut nici o cearta cu nimeni pe kudika. am avut discutii in contradictoriu ,constructive sau mai putin constructive,dar nu am avut certuri. nu am jignit pe nimeni. am fost cel mult ironic. nu obisnuiesc sa rezolv problemele mele prin violenta sau dezbracandu ma de caracter. in cele maI grele situatii folosesc capul,ca nu am trait pana la anii astia degeaba .



Dc minti draga ?
Zi repede ceva ca te trag de urechi :-w

sarutmana domnisoara. nu te cunosc si am certitudinea ca nu ma cunosti. de unde vine acea certitudine ca nu ma faci mincinos pe nedrept?

Postat pe 6 Septembrie 2008 04:43
nu pot sa cred ce fac io la ora asta

Postat pe 6 Septembrie 2008 05:03
nu pot sa cred ce fac io la ora asta

Postat pe 6 Septembrie 2008 05:03
:)) La naiba ! Inca putin si ne luam la cearta :D atunci puteam sa afirm ca mintzi
Sabrina_Nede
Postat pe 6 Septembrie 2008 05:25
io nu ma cert

Postat pe 6 Septembrie 2008 13:19
De la: andrea1510, la data 2008-09-05 10:29:22UN BARBAT CARE A SARIT DIN FLOARE-N FLOARE NU ARE CUM SA SE SKIMBE!!! NEVER EVER!!!!!!!!
Asa k nu mai dati vina pe gelozia femeii!!!!!!


Un barbat care a sarit din floare in floare se va schimba atunci cand va gasi floare potrivita lui !!!!

Spun asta din proprie experienta ,am avut parte de un asemenea barbat si ce satisfactie ai cand observi schimbarea ...
iris_4_ever
Postat pe 6 Septembrie 2008 16:09
AM venit cu taxa , din pacate nu stiu pe cine sa taxez si pentru ce sa taxez ....asa ca de data asta ma abtin ,kudika imi va opri si salariul care nu e

M-am grabit sa o citez pe deea mai sus fara sa citesc tot subiectul si sa constat ca e vorba de mai mult decat simple pareri legate de gelozie ....nu-mi retrag cuvintele pentru ca asa cum am spus , stiu din proprie experienta ca se poate schimba un barbat ( valabil si la femei ) atunci cand descopera floarea potrivita .


Eu am avut un iubit care timp de 6 luni pe langa mine mai avea alte 4 fete cu care iesea ....dupa 6 luni mi-a spus adevarul si m-a intrebat daca sunt de acord sa avem o relatie serioasa ocazie cu care i-am recunoscut si eu ca mai ieseam cu alti 2 tipi .....timp de 3 ani cat a durat relatia noastra nu am avut niciodata nici cea mai mica suspiciune ca si-ar fi recapatat vechile obieceiuri , a fost una dintre cele mai frumoase perioade ale vietii mele .

Avea deja suficienta experienta capata alaturi de celelalte fete incat sa stie cand sa faca alegerea corecta si m-a ales pe mine !


Dupa ce ne-am despartit timp de cel putin 3 ani mi-am schimbat partenerii mai ceva ca pe ciorapi ....fara nici cea mai mica parerea de rau ieseam in acelasi timp cu 2 - 3 tipi fiecare crezand ca sunt cea mai fidela fata din lume...deja devenise obisnuinta pentru mine sa am doi ,,prieteni''

L-am cunoscut pe X ....acum 3 ani , stia ca nu am fost usa de biserica niciodata inca de la inceput pentru ca am avut grija sa-i aduc la cunostiinta trecutul meu plus ca in primele doua luni ma vedeam cu el doar cand veneam eu din oras .....

Dupa doua luni m-am cumintit subit , mi-am dat seama ca vreau sa fiu doar cu el si atat iar el a fost cel care a realizat acest lucru intrebandu-ma de ce nu mai ies in fiecare seara in oras cum o faceam inainte si prefer sa raman cu el .....

Se pare ca fac lobby pentru micutul ....o fac pentru ca intr-un fel ne asemanam foarte mult , gandim amandoi la fel.....am apreciat la micutul faptul ca a precizat intr-un alt topic ca el nu-si minte partenerele , nu le insufla ideea ca sunt singurele femei cu care iese ......si asta pentru ca nu vrea sa aibe obligatii morale fata de ele.

Daca fata accepta un tip ca el care nu promite nimic inseamna ca stie la ce se poate astepta de la el ...adica , nimic mai mult in afara de sex !

Cu el am apucat sa vorbesc mai mult plus ca l-am vazut cum se comporta la snagov ....
Inca de la prima vedere l-am citit pe micut ....stiam ca imi seamana ...desi nu-l cunosteam ,m-am bucurat ca a gasit ceea ce cauta !

Asta este parerea mea personala ,foarte rar ma insel in privinta oamenilor cu care stau de vorba si chiar cu riscul de a parea ridicola si de a fi mustrata ca ma bag unde nu-mi fierbe oala trebuie sa spun ca il cred pe micut .....

Cand incepi o relatie noua trebuie sa lasi trecutul in spate , nu conteaza cine ce a facut ci cum se comporta cu tine in momentul de fata , trebuie sa profiti de ceea ce ai nu sa te sperii de ce s-ar putea intampla maine ....
iris_4_ever
Postat pe 6 Septembrie 2008 16:38
iris....credeam ca voi ramane unica !!!!......

Postat pe 6 Septembrie 2008 17:39
De la: etta70, la data 2008-09-06 17:39:40 iris....credeam ca voi ramane unica !!!!......
nici io nu ma asteptam.

apreciez enorm .

Postat pe 6 Septembrie 2008 17:49
De la: etta70, la data 2008-09-06 17:39:40 iris....credeam ca voi ramane unica !!!!......


Esti unica perversa de aici etta ! nu atentez la postul tau in schimb tre sa recunosti ....am mai multa experienta decat tine

Cei care mi-ar putea citi ,,confesiunea'' ar putea trage concluzii pripite , concluzii de care nu-mi pasa deloc insa , cert este ca vorbesc din experienta si chiar ma pricep la oameni !

Nu-mi amintesc sa ma fi inselat vreodata in privinta cuiva
iris_4_ever
Postat pe 6 Septembrie 2008 17:56
iris,iubita,poate experienta ai mai multa decat mine .....la barbati,sigur......ca al meu a fost unul si bun......dar oameni am intalnit si eu cu duiumul...........si am,asaa,un feeling..... un al-6-lea simt,care nu prea da gres......important este ca suntem pe aceeasi lungime de unda ......

vazusi micutule ca armata creste ???......

Postat pe 6 Septembrie 2008 18:35
voi ce faceti aici va jigniti sau discutati la subiect??

Postat pe 6 Septembrie 2008 18:38
De la: yourdream, la data 2008-09-06 18:38:34voi ce faceti aici va jigniti sau discutati la subiect??


eu cred ca daca nu stii ce se intampla mai bine te abtii de la comentarii
iris_4_ever
Postat pe 6 Septembrie 2008 18:59
pai ce se poate intampla,din moment ce va jigniti in loc sa dezbateti subiectul??

Postat pe 6 Septembrie 2008 19:04
De la: yourdream, la data 2008-09-06 19:04:54pai ce se poate intampla,din moment ce va jigniti in loc sa dezbateti subiectul??


Pai daca ai citit tot subiectul inseamna ca ar fi trebuit sa observi ca s-a dezbatut in draci acest subiect iar concluzia logica ar fi ca lipsa de incredere si gelozia nu-si au rostul intr-o relatie ,

cam ce altceva ai vrea sa mai spunem ?
iris_4_ever
Postat pe 6 Septembrie 2008 19:15
eu,nimic,ce sa vreau sa spuneti? spuneti ce vreti doar ca mi s-a parut aiurea ,atata tot...poate este o moda sa te certi si peste 2 zile ma injur si eu pe aici cu cineva,desi nu cred

Postat pe 6 Septembrie 2008 19:17
De la: etta70, la data 2008-09-06 18:35:45 iris,iubita,poate experienta ai mai multa decat mine .....la barbati,sigur......ca al meu a fost unul si bun......dar oameni am intalnit si eu cu duiumul...........si am,asaa,un feeling..... un al-6-lea simt,care nu prea da gres......important este ca suntem pe aceeasi lungime de unda ......

vazusi micutule ca armata creste ???......

da nasa vad si apreciez din tot sufletul. nu ma asteptam sincer .a fost o surpriza superba
macar de nu s-ar tine bataliile degeaba

Postat pe 6 Septembrie 2008 19:23
Te invidiez, a dat norocul peste tine. Bravo tie. Ma bucur tare mult pentru tine si sper sa am si eu noroc din asta. Sfatul meu e sa te controlezi. Ce a fost a fost, nu mai conteaza. Doar prezentul si viitorul conteaza.
lauradu
Postat pe 7 Septembrie 2008 14:07
De la: lauradu, la data 2008-09-07 14:07:27Te invidiez, a dat norocul peste tine. Bravo tie. Ma bucur tare mult pentru tine si sper sa am si eu noroc din asta. Sfatul meu e sa te controlezi. Ce a fost a fost, nu mai conteaza. Doar prezentul si viitorul conteaza.


pentru cine te bucuri?

Postat pe 8 Septembrie 2008 02:43
a

Postat pe 8 Septembrie 2008 05:20
buna
imi pare rau ca am vazut ,tarziu mesajul tau
iti inteleg durerea ,dar tu stii,ca atunci cand iubesti este normal sa fi si putin geloasa.poate ar fi bine sa ai un preot duhovnic,sa te spovedesti ,sa te impartasesti .si roaga-te lui Dumnezeu,voi va iubiti si sunt sigura ca va fi totul ok intre voi
daca vrei sa mai vorbesti cu mine id-ul meu este :carminutza_t@yahoo.com te astept mult succes,credinta si rabdare

Postat pe 8 Septembrie 2008 11:37
offf....mare ,mare greseala...eu cred k ar trebui sa iti faci urgent o viata sociala acolo sau sa te angajezi ca sa ai o preocupare si daca tot iti vine sa iti faci scenarii cu fostele lui ce ar fii sa schimbi putin placa sa faci scenarii cu tine facand diverse lucruri care iti plac cu el si imagineaza-ti cat esti de fericita ca el face toate astea cu tine si pentru tine si poate k i le propui si lui cand iti vine sa ii reprosezi ceva.ce zici?merita incercat :p
apropo daca tot ai copilul cu tine nu ar fii mai bine sa il scoti la plimbare sau sa faci orice activitate pe care o accepta el ca sa iti ocupi timpul in mod distractiv si foarte bun de a-ti cunoaste copilul mai bine decat sa te afunzi in imaginatia ta cu care din cate imi dau seama iti faci numai rau?si tine minte ca el o sa suporte fazele astea naspa cat o sa le suporte dar si rabdarea omului are o limita, nu???k doar si rabdarea ta are limite.si in plus daca tot are atatea foste si s-a insurat cu tine chiar crezi k mai ai vreun motiv sa fii geloasa pe...ceva ce nu exista???
lalyeleny
Postat pe 8 Septembrie 2008 14:39
De la: alex_andra_1970, la data 2008-05-30 13:01:03Buna ziua tuturor!Sunt noua pe aici,am intrat din intamplare pe acest site,mi-a placut ce am citit si mi-am facut repede un cont pentru a putea cere sfaturi de la voi.Fetelor am si eu o problema de care sunt perfect constienta dar nu ma pot controla,parca sunt de pe alta lume.Sunt geloasa pe trecutul sotului meu,la inceput cand ne-am cunoscut mi-a povestit in mare viata lui,mi-a arata t poze cu fostele,a zis ca nu are nimic de ascuns fata de mine.Bun,nu am avut nici un fel de problema atunci,chiar nu am dat prea mare importanta acestui lucru.Cand m-am mutat la el,din lipsa de preocupare am intrat pe calculatorul lui si am mai gasit poze cu femei,mailuri de la ele si de atunci m-a apucat nebunia.Erau vechi,nimic de actualitate,i le-am aratat si a zis ca sunt vechi,ca habar nu avea ca mai sunt ca nu are timp sa caute sa vada ce mai e prin calculator si sa sterg tot daca nu imi face placere.Am mai tot cautat prin casa si mai gaseam bonuri de la parfumuri,bijuterii ,concedii prin alte tari,etc,toate cu ani in urma de la foste iubite.Iar ma apucau transpiratiile si faceam scandal,ca a cumparat bijuterii de sute de euro si ca a facut 2 concedii intr-un an cu alta,si tot asa.Fetelor noi ne-am cunoscut pe net,a fost o nebunie din partea mea si pana la urma am ramas impreuna.El nu e din Romania,e din vest,am venit aici in vizita,a venit el la mine mi-a cunoscut copilul si am decis sa venim la el ca sa fim impreuna pt totdeauna.In ianuarie ne-am casatorit.Fetelor este un barbat tare bun si atent,nu mi-a dat o clipa un motiv sa fiu geloasa,stiu ca nu ma inseala,dar am eu un fix si imi fac fel de fel de scenarii cu fostele iubite si de la asta porneste cearta.Ah,sa nu va mai zic ca mai stiu si ceva nume de ale lor si daca cumva se nimereste pe la tv sa fie vreun nume deja ma inverzesc.Nu sunt normala stiu,dar ce sa fac ca sa termin cu obsesia asta?Daca a mai trecut cineva prin situatia asta va rog dati-mi o solutie.Pupici si voi mai reveni acum ca v-am descoperit.

E usor sa dai sfaturi cind nu esti implicat direct.Teoretic atitudinea ta nu va face decit sa-l indeparteze de tine,incearca sa temperezi un pic gelozia si va fi mai bine.Atita timp cit ACUM nu-ti da nici un motiv de gelozie,nu are sens sa te mai otravesti pe tine si pe el cu asta,asta nu e viata,e chin pt.amindoi.Stiu ca e greu,dar incearca,din 2 rele alege-l pe cel mai putin rau.Situatia asta poate degenera in ceva si mai rau,gindeste-te la asta,si poate te va motiva!
damadefrunza
Postat pe 14 Septembrie 2008 11:02
Hmm...nici nu credeam vreodata ca mai exista cineva pe lumea asta asa ca mine...
cred ca statul acasa e boala curata...

Si eu am trecut/trec prin gelozia pe trecut da,da!

doamne cat e de chinuitoare...si eu am scormonit casa,am intrebat vecinii,care binevoitori de altfel mi-a dat tot felul de detalii...
si uite asa am inebunit un om cu tampeniile mele...

si eu am aruncat pat si tot din casa,
l-am pus pe om chiar sa vanda casa in care a stat cu fosta,ca eu inebuneam stiind ca el a fost cu alta in casa respectiva...

Eu am dat vina pe sensibilitatea mea de dupa nastere care a culminat cu faptul ca ea suna si deranja cu telefoane si mesaje,
am schimbat numar de telefon al omului...

dar e crunta o asemenea obsesie,iti manaca energie aiurea...
doamnee ce minte scurta putem avea cateo data
DeliaD
Postat pe 27 Octombrie 2008 09:36
Draga mea dak ai stii cum ma regasesc in mesajul tau....exact la fel sunt si eu, cu diferenta k noi ink nu suntem casatoriti...dar cine stie poate in viitor , oricum asa sunt si eu de la cititul mesajelor pe calc, la auzitul numelui fostei la TV...la inceput faceam crize si ii spuneam k sunt geloasa....dak iti spun cum mi-a trecut ai sa fi uimita...i-am cunoscut fosta prietena...pe care eu o consideram cea mai imp dintre fostele lui . Si acum ma mai apuca dar lui nu ii spun, si incerc sa ma controlez (si oricum acum e mai usor k m-am mai calmat)si imi spun singura k el e cu mine, stiu k ma iubeste pe mine si k nu se mai gandeste la altele. Deasemenea ma gandesc k dak mai fac multe crize de gelozie o sa imi zica el k nu am incredere in el si at eu voi fi responsabila de o despartire, iti dai seama k nu vreau asta.Incearca si tu at cand esti geloasa un ex de autocalmare si gandestete k dak o ti tot asa, orice barbat se satura o data si o data.Dak il iubesti arata-i k ai incredere in el.bafta multa si sa imi zici cum iti merge mai incolo
yuky
Postat pe 18 Noiembrie 2008 09:25

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
inselat de sotie 6 De la: lucius6 21 Octombrie 2016 15:25
sta cu mine doar pentru sex? 8 De la: steffy91 19 Iunie 2011 19:55
am nevoie de o parere&un sfat urgent:(( 31 De la: kudika166148 11 Aprilie 2011 00:01
buna 78 De la: pickard 30 Ianuarie 2011 08:09
Ma indoiesc 24 De la: misoginu 16 Februarie 2010 12:02