Setari Cookie-uri

Este un criminal egal din punct de vedere uman cu victima lui?

da' tu ce te bagi!!?
d-abia cand incepuse sa-mi placa si mie, cu scantei , cu texte inovatoare, cu descantece si farmece literare.....lasa oamenii sa se desfasoare!!

Postat pe 12 August 2008 11:20
oanna81 la 12 August 2008, 02:09 Pentru : wolfy2225
Subiect: [fara subiect]

vreau sa te anunt pe privat, pt ca pe forum nu am sa mai postez la acele subiecte niciodata.. ca eu nu mai imi bat capul cu tine! din pc meu de vedere esti o obsedata frustrata si o tampita, nimeni si nimic nu mi-ar schimba parerea. nu ai decat faci public mesajul meu, chiar te rog.. sa nu te amagesti singura.. nu mai scriu pt ca ma uimesti de fiecare data cu idiotenia ta, nu de alta.. si deja m-ai plictisit de moarte.. esti demna de mila si dispret, cum ti-am mai spus. cred ca ai o viata tare nefericita.. sunt sigura ca tu esti in spatele acelor mesaje murdare si abia astept ca administratorii sa confirme asta!!

S-a oprit totul intr-adevar, nu vedeti?
beyonce_indragostita
Postat pe 12 August 2008 12:29
A, asa ca o ultima chestie - am citit acum ce-a scris oana pe pagina cealalta: ca ma gaseste ea pe mine fiindca am spus la ce univ sunt si cu ce profesor imi fac doctoratul. Da, e clar la ce univ sunt, dar eu nu am spus NICIODATA cu ce profesor imi fac doctoratul, nici macar care este subiectul doctoratului meu!

Iar la universitate studentii nu dau foc profesorilor ca apoi sa stearga cu ei pe jos!
beyonce_indragostita
Postat pe 12 August 2008 12:49
De la: Janice, la data 2008-08-12 10:22:29It all makes sense now.
Exact puffillici are motive s-o invidieze pe oana
OMG! voi mai recititi din cand in cand ce scrieti??

Sunteti incredibili! Chiar pe puffi mai?
Doamne cata nesimtire si rautate!

Chiar pe puffi pt ca are si ea poze si "saracele" mai sunt si vizualizate. E logic , nu?

Oricum , se pare ca Stef a inteles , restul sa creada ce vor ca m`am plictisit si eu de subiect desi am luat parte la el doar ocazional.
Kittynelle
Postat pe 12 August 2008 13:24
Deh fiecare cu cat poate.
Josie
Postat pe 12 August 2008 14:03
salut janice.. asa-i ..,ai dreptate,fiecare cat poate... ma bucur de tine,vad ca tu poti..

Postat pe 12 August 2008 22:04
bineinteles ca pot!
Josie
Postat pe 12 August 2008 22:36
wolfy,acum ca sint stearsa din lista de prieteni esti fericita? nu am jignit persoana ta ci doar pe cei ce au aruncat cu pietre in mine!sa inteleg ca am jignit pe cineva drag tie????????? era o curiozitate.......s-au poate ceilalti au dreptate? sper totusi sa nu!

Postat pe 12 August 2008 22:46
.
Josie
Postat pe 12 August 2008 22:54
oricum, stef multumesc de trandafiras
Josie
Postat pe 12 August 2008 22:54
francia2008 fiecare are dreptul de a-si alege prietenii si nu cred ca ai de ce sa fii trista si foarte bine ca nu ai jignit-o , a te scoate din lista de prieteni nu inseamna ca acea persoana are ceva personal cu tine,iar despre dreptate sa lasam Administratorii sa vorbeasca si sa se termine odata aceasta ura si ranchiuna.

iuliana_me
Postat pe 12 August 2008 22:59
ea a dorit cindva sa intre in lista si la fel a iesit!este alegerea ei ......doar ca eu cind fac un astfel de gest am un motiv anume! in rest ........polemici au fost si vor fi mereu indiferent ce vor face administratorii deoarece chestile condimentate maresc traficul pe forum! in schimb uneori ajungem prea departe si ne intrecem cu gluma asa cum sa intimplat acum! eu cindva am fost in locul ei doar ca pentru mine a fost o joaca..........in schimb sint persoane ce pot fi afectate de unele lucruri!

Postat pe 12 August 2008 23:07
wolfy2225 la 12 August 2008, 23:05 Pentru : francia2008
Subiect: Re: [fara subiect]

Pai din cate am inteles eu m-ai jignit, fiindca te-ai alaturat tuturor celorlalti care spuneau ca eu sunt snowy, aquarium, pinkish, alex, etc. Am citit azi topicul "Raportarea pozelor" si am gasit un comentariu foarte urat legat de studiile literare ale cuiva. Dar din cate stiu eu celelalte usere nu spusesera nimic de studii lit, eu eram singura care a spus asta, deci nu te puteai referi la altcineva decat la mine. Oricum, o sa verific, pentru ca la cate mizerii s-au spus la adresa mea e posibil sa fi incurcat lucrurile, desi nu cred.

O seara buna si tie!

beyonce_indragostita
Postat pe 12 August 2008 23:23
wolfy2225 la 12 August 2008, 23:11 Pentru : francia2008
Subiect: Re: [fara subiect]

De la: francia2008, la data 2008-08-08 10:22:28

fa......,creatura fara chip!excremente ca tine ma fac sa ma dezbrac de caracter!inchide ochii si viseaza dreaq la Champs Elysées ca poate asa iti trece frustarea!rasista dracului..........ce ai fa cu jidanii de il faci pe stef jidan?te freca vreunul si nu a platit? te dai mare literata si nu stii cit au suferit jidanii astia ponegriti de tine pe parcursul istoriei? vai de capul tau!mergi la doctor ca suferi de mania persecutiei............si cind te vindeci pune osul la munca in loc sa fii invidioasa pe ce au realizat altii!

Banuiesc ca literata eram eu, nu? Oricum, vulgar limbaj!

Abia astazi am citit ce s-a scris la topicul asta si m-am gandit ca o persoana care s-a exprimat asa la dresa mea fara sa stie clar ca eu sunt snowy, etc, nu merita sa faca parte din lista mea de prieteni.

Si mai scutiti-ma cu acuzatiile astea, eu am scris administratorilor, am pus pe forum mailurile catre ei. Sa vedem cine are dreptate!
beyonce_indragostita
Postat pe 12 August 2008 23:24
wolfy2225 la 12 August 2008, 23:19 Pentru : francia2008
Subiect: Re: Re: Re: [fara subiect]

Pai stai ca n-am inteles, si de unde stiai tu ca snowy e literata? Mi se pare destul de clar ca te alaturasei celorlalti, si daca in opinia voastra snowy=wolfy iar wolfy facuse litere, era normal s-o jignesti pe snbowy(deci pe wolfy) cu privire la studiile de literat, nu?

Ti-am mai spus, administratorii vor arat cine a avut dreptate! Si cam ciudat ca dupa ce am pus pe forum mailurile respective oana s-a potolit ca prin farmec, nu?

beyonce_indragostita
Postat pe 12 August 2008 23:26
wolfy2225 la 12 August 2008, 23:20 Pentru : francia2008
Subiect: Re: Re: Re: [fara subiect]

Da, dar persoana nu a facut litere nu-i asa? In schimb eu am facut, nu-i asa? Deci la cine te refereai aici? la mine, nu?

In fine, ma bucur ca nu te afecteaza stergerea din lista de prieteni!

Deci ca sa nu aiba cineva vreun dubiu: am citit si eu astazi o parte din ce s-a scris pe topicul "Raportarea pozelor"(recunosc ca nu tot) si m-am ingrozit vazand cum ma acuzau unii ca eu sunt snowy si ma jigneau pe mine pentru ce spunea ea! SA VEDEM CE VOR SPUNE ADMINISTRATORII, DACA WOLFY=SNOWY SAU NU!

Si m-am gandit eu sa sterg unele persoane din lista! Stiti cum se spune: A friend in need is a friend indeed! Si cum ei nu au fost prieteni la nevoie, m-am gandit ca nu sunt prieteni deloc! O seara buna!
beyonce_indragostita
Postat pe 12 August 2008 23:33
deci o sa ma repet.......reciteste mesajul ........pentru snowy!ea a afirmat ca fac trotuarul pe bulevard.......s-au tu esti ea? stef chiar a injurato ca ma jignit!eram plecata atunci si am raspuns cind am revenit!esti inversunata pe toti......si nu vezi lucrurile clar!sper sa nu ma fi inselat in privinta ta!a fost un moment in care am stat deoparte deoarece nu cunosteam adevarul si am jignit pe cei ce m-au jignit!pentru mine literati sin t cei ce se dau culti.........dar sint vai de ei!

Postat pe 12 August 2008 23:43
da imi recunosc "greseala" de a fi intervenit pentru france..,pe care nu am vazut-o niciodata si de care sunt convins ca nu face trotuarul !!
Si mai recunosc ca imi mentin toate spusele referitor la user-ul snowy..
dar.., oare unde esti,dulceata Sultanului..
ca imi este tare dor de tine..

Postat pe 13 August 2008 02:13
De la: Janice, la data 2008-08-12 22:54:25oricum, stef multumesc de trandafiras

de cate ori vei cere,inteligenta..

Postat pe 13 August 2008 02:15
multumesc de apreciere, chiar sunt
Josie
Postat pe 13 August 2008 03:06
vorbeam foarte serios !!

si dupa mintea mea de TRACTORIST..,ai fi si mai si..,daca te-ai abtine in situatia asta !!

altfel te voi lasa repetenta !! tot serios..

pana atunci..

SA-TI FIE BINE !!

Postat pe 13 August 2008 03:17
Eeh lasa stef ca nu raman eu repetenta, sunt autodidacta in ceea ce priveste cursurile de detectivi. dar te rog sa nu spui la nimeni, e secretul nostru.

hai cheers ... asa ca intre detectivi
Josie
Postat pe 13 August 2008 03:44
VA potoliti odata?:|si wolfy si francia va rog potoliti-va ganditi cu ratiune :|nu la impuls ,ca nu e bine ,nus mare psiholog sau nu am facut psihologia dar nu e bine :|e un topic bine determinat nu a se certa lumea pe el :| incredibil cate diferente de opinii si totusi parca nu am fi roamani , nu am fi oameni ,aaa si inca ceva :|cand cineva e atacat verbal , datii dreptul la replika nu sa sara cineva in ajutorul lui ca parte terta a 3-a ca se complika lucrurile mai rau , aviz stef:P sper sa rezolvati diferentele si sa ingropati securea odata pt totdeauna :|o zi placuta tuturor
blue07scorpion
Postat pe 13 August 2008 09:34
scorpioane stai linistit ca nu e razboi.......am lamurit singure asa zisa problema pe privat!oricum merci de interventie!

Postat pe 13 August 2008 09:40
dragule(a),multumesc ..,desi nu cred ca am nevoie de recomandarile tale !!

Postat pe 13 August 2008 09:44
ok , last time cand intervin :|, next time aaa am uitat nu o sa mai intervin pt nimeni , end of discussion , :|cu placere francia , nu a fost stef o recomandare , da bine nu i mai irosesc atatea vbe , si imi racesc gura , see ya all :|
blue07scorpion
Postat pe 13 August 2008 10:07
pt tine stef sunt scorpion , nu draga nu drag :| see ya ma duc sa pun niste oameni in teapa :| cas cu gatul in pioneze din cauza lor , la cat am zbierat si tipat la ei :| sa si faca treaba si degeaba , pe urechea stanga le intra si pe dreapta le iese , have a nice day
blue07scorpion
Postat pe 13 August 2008 10:09
buna decizia ta..
11scorpion
sa ai o zi buna !!

Postat pe 13 August 2008 10:44

Sa raspund la intrebare: NU.
Kathara
Postat pe 13 August 2008 16:53
ma apuc de litere

Postat pe 20 August 2008 10:53

Recomandari