Setari Cookie-uri

Este un criminal egal din punct de vedere uman cu victima lui?

De la: wolfy2225, la data 2008-08-09 14:55:19
De la: oanna81, la data 2008-08-09 00:30:10bineinteles ca si alex80 a aparut imediat dupa! de fapt la profilul lui veti gasi numai mesaje despre mine!!
sincer, cred ca in fond.. are o viata grea aceasta wolfy. Si o multime de complexe.
in nici un moment nu am spus ca eu ma consider superioara cuiva din orice punct de vedere!!! sunt total contra acestor teorii.. insa ea (ei) de la inceput ma acuza ca ma cred superioara, mai frumoasa si mai nu stiu cum.. are exact aceeasi problema ca si alex, snowwy, snowdrop si pinkish!!! In plus, si snowy si alex si wolfy imi spun de fiecare data ca studiile mele sunt facute in ceva sat sau cumparate! TOTI ma intreaba numai despre asta.. Ti-am mai spus, idioato, in 2 sau 3 locuri ce am studiat. Si tu tot o dai ca magarul inainte.. ca cica nu-ti raspund la intrebare.. Tu, si alex si fleashca.. Nu ma repet ca papagalul pt ca asta nu este cea mai mare realizare a mea.. oricine isi poate obtine o amarata de diploma.. deci: e evident ca sunt una si aceeasi persoana. Cine are ochi .. sa vada. Cine nu, sa traiasca pe orbecaite toata viata.
Gata.. am terminat

REPET; SINGURUL THREAD PE CARE AM POSTAT COMENTARII IN ULTIMELE DOUA LUNI(CU EXCEPRTIA ZILEI DE IERI), ESTA CEL DE FATA. ALTCEVA NU AM CITIT, FIIDCA NU MA INTERESEAZA, FIINDCA NU MA VIZITEZ PROFILELE ALTOR UTILIZATORI.

DA, SI CRED SI ACUM CA NU AI STUDII SAU CA SUNT CUMPARATE, FIIDCA O PERSOANA CARE VREA SA-SI CONSTRUIASCA O CARIERA NU STA NON-STOP PE KUDIKA.!

ai vazut...uite ca eu mi-am construit o cariera si stau si pe site...ai vreo problema...de rezolvat ??? te-ai demascat singura asa ca sssttt...sa nu te mai aud...sau sa nu-ti mai vad toate mesajele astea murdare...sssstttttt....

Postat pe 9 August 2008 14:57
De la: oanna81, la data 2008-08-04 09:01:34nu-ti face griji miha draga.. fa-ti tu griji de ale tale, nu de ale mele ok? mi-am cerut scuze de la cine a trebuit si deocamdata cu tine nu am avut nimic de impartit.. asa ca te rog.. si mai lasati-ma cu frumusetea asta interioara sau exterioara, cum o fi ea. M-am saturat de figurante prefacute ca wolfy care trimit mesaje pe privat de pe alte usere.. Si in realitate se tin mari ,,decente,, sau mai stiu eu cum. Du-te draga si tine-ti seminariile si lasa-ma pe mine in pace, ce naiba tot vrei?! Nu te mai lega de oamenii care stau pe internet ca tot asta faci si tu de cateva luni incoace. Ba mai vii si sa-ti etalezi diplomele si sa-i faci inculti pe altii.Ete na.. si de ce sunt rea?? Ca i-as trage una daca as vedea-o?? Daca tot sustine ca-s mahalagioaca pot fi, numai ca atunci trebuie sa si suporte consecintele. Asta e adevarul si macar il spun public, nu-i scriu numai ei, de pe alt nume.
beyonce_indragostita
Postat pe 9 August 2008 14:57
De la: oanna81, la data 2008-08-05 01:04:48Deci.. am fost suficient de educata? Cred ca da.. si totusi .. tot o tampita ramai. Ca imi place mai mult cum suna asa.. vulgar.. Hai acum haita.. la luptaaaaaa! Alex, pinkish.. nu va dezmintiti! Din partea mea dragilor.. faceti un trio ca vad ca toti duceti lipsa.. asa macar va mai racoriti si voi.. sa va dea viata exact ceea ce meritati! Si sa se comporte lumea cu voi exact cum va comportati voi! Si sa crepe invidia in voi toata viata.. Sa suferiti cum suferiti acuma uitandu-va la pozele altora. Hienelor!! (vezi catelusa ca tot din familia voastra fac parte si astea). EU EGALA CU TINE???? FEREASCA D-ZEU!!!!
beyonce_indragostita
Postat pe 9 August 2008 15:01
De la: wolfy2225, la data 2008-08-09 14:51:29
De la: stef80, la data 2008-08-09 00:05:09
De la: stef80, la data 2008-08-08 23:55:28eu propun o discutie intre cele doua..., sau cu mine daca oana nu accepta !!! pe mes..Dar vreau sa vad persoana respectiva ,pentru ca tu wolfy ma cunosti deja ..ce spui de asta stef_mari64.....si fara rautate..,asa vom dovedi ca esti curata si mai raspund postarilor tale de mai sus :atata timp cat oana era online si se certa cu user-ul.. nu putea sa fie si in alta parte.. si daca se va demonstra ca nu ai fost tu,imi voi cere in genunchi iertare in fata HAREMULUI oana ,daca wolfy e o lady..,va accepta cu mine ,daca tu nu vrei..!! eu vreau.., web..!! sau chiar reala..,ACEASTA DISCUTIE !! ce zici wolfy... acum ai si id-ul meu de mes..,eu exist... ,sunt real si te rog sa retii ..EU SUNT EU ,S-AM E-UL MEU..!!!!!

Am incercat sa trimit un mail la stef_mari64@yahoo si nu a mers. Deci e pe yahoo adresa sau nu? De alfel, si eu mi-am dat adresa pe forum: wolfy2225@yahoo.com De ce nu mi-ai scris ca sa vezi cat de reala sunt?
wolfy..,atata timp cat vorbesc..,exist !! mai incearca..

Postat pe 9 August 2008 15:06
De la: stef80, la data 2008-08-09 14:56:47wolfy,recunosc ca si eu sunt una dintre pesoanele ce stau si noptile pe forum..,pentru ca am tot timpul din lume si vreau sa ma bucur de asta..!! inima mea ,este impacata cu ceea ce mi-a oferit Dumnezeu si chiar daca uneori imi doresc mult mai mult ,stiu ca va veni si momentul ala !! sa fie iar vorba de invidie ... si vreau sa-ti reamintesc un lucru.,o persoana ce se pretinde mai mult decat inteligenta,cu maldare de diplome afisate pe forum ,NU RASPUNDE NICIODATA..,la jigniri cu alte JIGNIRI

Ma scuzi, dar totul are o limita! Toti suntem oameni, totul merge pana la un punct! Oricine se enerveaza la un moment dat! Nu am raspuns cu insulte cand oana m-a facut bolnava psihic, dar de data asta a fost prea mult! Ce se intampla aici e pur si simplu hartuire!

Nu poti sa acuzi pe cineva de ceva fara sa poti demonstra!
beyonce_indragostita
Postat pe 9 August 2008 15:11
De la: mafia_nr1, la data 2008-08-09 14:57:52
De la: wolfy2225, la data 2008-08-09 14:55:19
De la: oanna81, la data 2008-08-09 00:30:10bineinteles ca si alex80 a aparut imediat dupa! de fapt la profilul lui veti gasi numai mesaje despre mine!!
sincer, cred ca in fond.. are o viata grea aceasta wolfy. Si o multime de complexe.
in nici un moment nu am spus ca eu ma consider superioara cuiva din orice punct de vedere!!! sunt total contra acestor teorii.. insa ea (ei) de la inceput ma acuza ca ma cred superioara, mai frumoasa si mai nu stiu cum.. are exact aceeasi problema ca si alex, snowwy, snowdrop si pinkish!!! In plus, si snowy si alex si wolfy imi spun de fiecare data ca studiile mele sunt facute in ceva sat sau cumparate! TOTI ma intreaba numai despre asta.. Ti-am mai spus, idioato, in 2 sau 3 locuri ce am studiat. Si tu tot o dai ca magarul inainte.. ca cica nu-ti raspund la intrebare.. Tu, si alex si fleashca.. Nu ma repet ca papagalul pt ca asta nu este cea mai mare realizare a mea.. oricine isi poate obtine o amarata de diploma.. deci: e evident ca sunt una si aceeasi persoana. Cine are ochi .. sa vada. Cine nu, sa traiasca pe orbecaite toata viata.
Gata.. am terminat

REPET; SINGURUL THREAD PE CARE AM POSTAT COMENTARII IN ULTIMELE DOUA LUNI(CU EXCEPRTIA ZILEI DE IERI), ESTA CEL DE FATA. ALTCEVA NU AM CITIT, FIIDCA NU MA INTERESEAZA, FIINDCA NU MA VIZITEZ PROFILELE ALTOR UTILIZATORI.

DA, SI CRED SI ACUM CA NU AI STUDII SAU CA SUNT CUMPARATE, FIIDCA O PERSOANA CARE VREA SA-SI CONSTRUIASCA O CARIERA NU STA NON-STOP PE KUDIKA.!

ai vazut...uite ca eu mi-am construit o cariera si stau si pe site...ai vreo problema...de rezolvat ??? te-ai demascat singura asa ca sssttt...sa nu te mai aud...sau sa nu-ti mai vad toate mesajele astea murdare...sssstttttt....

Unde dracu m-am demascat eu singura? Arata-mi si mie!!!
beyonce_indragostita
Postat pe 9 August 2008 15:12
De la: stef80, la data 2008-08-09 15:06:54
De la: wolfy2225, la data 2008-08-09 14:51:29
De la: stef80, la data 2008-08-09 00:05:09
De la: stef80, la data 2008-08-08 23:55:28eu propun o discutie intre cele doua..., sau cu mine daca oana nu accepta !!! pe mes..Dar vreau sa vad persoana respectiva ,pentru ca tu wolfy ma cunosti deja ..ce spui de asta stef_mari64.....si fara rautate..,asa vom dovedi ca esti curata si mai raspund postarilor tale de mai sus :atata timp cat oana era online si se certa cu user-ul.. nu putea sa fie si in alta parte.. si daca se va demonstra ca nu ai fost tu,imi voi cere in genunchi iertare in fata HAREMULUI oana ,daca wolfy e o lady..,va accepta cu mine ,daca tu nu vrei..!! eu vreau.., web..!! sau chiar reala..,ACEASTA DISCUTIE !! ce zici wolfy... acum ai si id-ul meu de mes..,eu exist... ,sunt real si te rog sa retii ..EU SUNT EU ,S-AM E-UL MEU..!!!!!

Am incercat sa trimit un mail la stef_mari64@yahoo si nu a mers. Deci e pe yahoo adresa sau nu? De alfel, si eu mi-am dat adresa pe forum: wolfy2225@yahoo.com De ce nu mi-ai scris ca sa vezi cat de reala sunt?
wolfy..,atata timp cat vorbesc..,exist !! mai incearca..

Pai si eu vorbesc, deci exist!

Nu merge sa-ti trimit mail, si la urma urmei si eu mi-am dat adresa aici, asa ca de ce nu iei tu legatura cu mine? Voi suntei cei care ma cuzati pe mine, de ce nu luati VOI legatura cu mine?
beyonce_indragostita
Postat pe 9 August 2008 15:14
acum ai si nr meu de telefon,ti l-am dat pe privat si id-ul de mes ,e cel de mai sus.. astept sa suni la orice ora vrei si poti tu...

Postat pe 9 August 2008 15:30
wolf, nu are rost sa incerci sa demonstrezi pt ca oricum nu te vor crede. Eu stiu ca nu esti tu cea de sub alte denumiri, pt simplul motiv ca ai un stil complicat de a te exprima, peste nivelul rabdarii celorlalti de a citi. Poati fi inteleasa doar de cei care fac efort sa se concentreze asupra a ceea ce vrei sa spui. Ori, cel/cea care a scris pur si simplu nu se incadreaza in felul tau de a scrie.
amme22
Postat pe 9 August 2008 21:25
ce sa-ti povestesc.. ca doamne greu e sa scrii mai porcos decat o faci de obicei.. mda.. Asta era si ideea ei, sa nu se faca recunoscuta.. doar nu o fi atat de batuta in cap incat sa scrie identic..

Postat pe 9 August 2008 23:33
oricum amme are dreptate.. nu are rost sa te mai chinui pt ca nu te vom crede.. noi cel putin.. pt ca nu avem ce crede, e cat se poate de simplu..

Postat pe 9 August 2008 23:35
stiam ,ce va urma..!! dar ,ti-am oferit totul.. ,fara sa mai continui scandalul....!! acum tu si amme22 "puteti sa va expuneti"... voi priviti lumea ALTFEL..,decat va priveste EA.. ,iar eu Stefan..,voi fi acelas ..,chiar si pentru voi

Postat pe 9 August 2008 23:39
te pupacesc sultane.. scuze ca nu am sunat azi, dar nici acum nu am ajuns acasa . Maine dupa-masa sigur vb!

Postat pe 9 August 2008 23:40
TELEFONUL MEU...,este deschis oricand ,chiar si pt wolfy.. te poop si eu..

Postat pe 9 August 2008 23:43
las-o pe wolfy ca e ocupata.. cu cariera..

Postat pe 9 August 2008 23:45
wolfy...,suna-ma !! pe mes nu intri..,mi-ai zis-o pe privat..,desi vreau web..!!

Postat pe 9 August 2008 23:46
De la: wolfy2225 la 9 August 2008, 20:58 Pentru : stef80
Subiect: Re: Re: Re: vorbesc, deci traiesc..:)

Increderea mea in oamenii care ma jignesc pe forum fara sa poata demonstra ca eu sunt cea care face ce spuneti voi pe forum ca face e foarte scazuta. Ai id-ul meu, comunicam asa. Dupa hotarasc eu daca vo comunica si altfel, desi iti spun sincer ca ma indoiesc.

Postat pe 9 August 2008 23:48
o iau ca o JIGNIRE...?????

Postat pe 9 August 2008 23:48
De la: stef80, la data 2008-08-09 23:39:08stiam ,ce va urma..!! dar ,ti-am oferit totul.. ,fara sa mai continui scandalul....!! acum tu si amme22 "puteti sa va expuneti"... voi priviti lumea ALTFEL..,decat va priveste EA.. ,iar eu Stefan..,voi fi acelas ..,chiar si pentru voi

da si? nu am voie sa privesc lumea altfel? Ori trebuie sa ma incadrez intr-un anume tipar de a privi lumea? Si pana la urma ce ar putea fi de privit la cei care s-au improscat cu noroi cat au putut de bine?
Iar cui nu-i place in ce fel privesc eu lumea nu are decat sa se stearga singur din lista mea de prieteni ca sa nu ma mai obosesc eu sa o fac.
amme22
Postat pe 9 August 2008 23:51
auzi la ea.. cica ea decide.. vaaai de mine.. ce m-ai afectat.. pai draga mea! tu nu ai jignit pe forum? nu ai acuzat fara sa poti demonstra?? nu ai spus de atatea ori ca eu sunt si namaste si incognita, luciana78 si mai nou luciana77 ???? nu esti tot tu cumva si luciana77 si ai facut EXPRE contul asa ca sa-i faci pe ceilalti sa creada ca ar fi de fapt luciana78( adica eu dupa afirmatiile tale) ? tu ma crezi tampita?? aiurezi? si tot tu te simti victima?
nu acuzi ca as avea nu stiu ce diploma cumparata?? .. pai demonstreaza tu intai toate astea..!!!!!! nesimtita ordinara ce esti .. ca te iau si-ti bag in fund si diplomele mele si ale tale!! si dupa aia ti le dau sa le inghiti

Postat pe 9 August 2008 23:53
eu in viata mea nu am intalnit o persoana mai absurda si mai tampita ca tine, uite ca iti spun cum au eu chef .. ca va convine sau nu.. nici in filmele cu prosti nu vezi asa ceva... niciodata nu a reusit vreo persoana sa ma enerveze in asa masura ca tine.. si nu cu orice.. ci cu tampenia ei.. cred ca si tie ti-e greu sa te suporti!!! cred ca iti dai singura palme.. cand te plictisesti hai ca-ti dau eu in 3 minute pt toata luna.. catar ce poti fi. Pt zilele negre ce mi le-ai facut pe acest forum si calomniile tale, te consider cea mai josnica si dementa fiinta ce-am intalnit-o vreodata, chiar daca a fost numai on-line. Norocul tau de altfel.. Obsedata -ului

Postat pe 10 August 2008 00:01
De la: amme22, la data 2008-08-09 23:51:44
De la: stef80, la data 2008-08-09 23:39:08stiam ,ce va urma..!! dar ,ti-am oferit totul.. ,fara sa mai continui scandalul....!! acum tu si amme22 "puteti sa va expuneti"... voi priviti lumea ALTFEL..,decat va priveste EA.. ,iar eu Stefan..,voi fi acelas ..,chiar si pentru voi

da si? nu am voie sa privesc lumea altfel? Ori trebuie sa ma incadrez intr-un anume tipar de a privi lumea? Si pana la urma ce ar putea fi de privit la cei care s-au improscat cu noroi cat au putut de bine?
In fata ta PRIMA MEA CADANA,nu pot decat un gest... ,in rest ..,fiecare e liber sa gandeasca si sa se exprime.

Postat pe 10 August 2008 00:02
oana..,am rugamintea sa te opresti,indiferent ce vor spune..!!

Postat pe 10 August 2008 00:04
tks pt flori.
In rest, dupa cum spunea cineva, am inceput si eu sa cred ca voi va dati singuri cu "pietre in cap" sub acoperirea altor id-uri. Asta cred acum, dupa ce am vazut cum aruncati cuvinte care nu isi aveau rostul pe un forum in care majoritatea sunt anonimi si vor ramane asa, pe un forum unde cei mai multi intra doar pt relaxare dupa o zi de munca.
amme22
Postat pe 10 August 2008 00:04
usor de zis stef.. intentia asta o am si eu de cateva zile dar cand vad ce scrie cateaua asta de fiecare data ma iau toti dracii!!
eu inteleg ca spune o data un lucru.. de doua ori.. dar mai taci tampito din gura aia ca ma disperi! du-te si vezi-ti de cariera ta si nu mai sta pe-aici in capul meu, esti lesbiana sau ce?? te tot tii inteligenta lumii si dai dovada de o prostie mai mare ca a tuturor.. tu vrei sa imi spui ca al tau e comportament de viitor profesor universitar????? sa te repti ca cel mai magar dintre magari pe un site? sa calomniezi lumea doar pt ca esti tu o frustrata invidioasa? si sa insisti asupra acelui subiect de 2 luni?? adica EU..?? nu ai altceva mai bun de facut? TU NU TE VEZIIIII??? o pisolcoasa de 24 de ani care vine sa dea lectii la toata lumea in toate domeniile.. deja te crezi cea mai desteapta din universitate?? ai impresia ca esti marea promisiune a literaturii romane?? pai ce dreaq mai faci tu aici atunci, geniule? si mai ai pretentii sa fii respectata? o sa-ti dea foc elevii aia la ore fato! si o sa stearga cu tine pe jos.
cum mama masii poate fi atat de idioata si obsedata o fiinta??
pur si simplu nu pot si nici nu vreau sa ma opresc.. pt nerusinata asta nu.. a exagerat cu toate minciunile si userele astea false.. a exagerat cu jignirile si nu ,,o iert,, nici in ruptul capului.. Daaarrrr... stii care a fost greseala ta cea mai mare si cum am sa te descopar? Mi-ai spus la ce universitate esti si cu ce profesor lucrezi.. Ti-am spus ca am multe cunostinte, nu-i asa? Da.. ti-am spus. Si cu textele scrise de tine aici am sa aflu cine esti in realitate. pt ca m-as mira sa mai fie altcineva sa scrie ca tine, atat de prepotent si repetitiv.. hehe.. Si apoi sa te fereasca d-zeu.. ca in mare belea te-ai bagat. Sincer iti spun.

Postat pe 10 August 2008 00:24
amme22..,cei care intra doar ca tine..,ar trebui sa nu se mai lanseze in discutii,in necunostinta de cauza ....!!! sunt destule topicuri deschise pentru alte subiecte..,unde te asigur ca faci fata si vei avea succese...ITI LIPSESTE TOTAL INFORMATIA ,desi AI INTENTII BUNE..

Postat pe 10 August 2008 00:26
si amme.. da-mi voie sa-ti spun ca daca eventual tu ,, prezinti,, forme subtile de masochism.. nu e si cazul meu, ok? Eu nu-mi dau singura cu pietre in cap ca nu sunt nebuna! Mai degraba se sufera aici de sadism si ce chestie.. nici aia nu e din partea mea! Aia sunt adevaratii nebuni. Si daca tot nu ai ce privi sau ce invata din discutia asta.. e cat se poate de simplu.. nu mai interveni. Sa nu te superi pe mine, dar numai de ,,concluziile,, tale tarzii nu am eu chef acum.

Postat pe 10 August 2008 00:29
oana..,amme22, e prima mea CADANA...!! IAR TU.., TE ROG ..,SA NE OPRIM !!

Postat pe 10 August 2008 00:33
eh... daca "concluziile mete tarzii" nu va pot potoli, dati inainte
Oricum pe topicul asta nu mai am de gand sa intru. Am spus ce aveam de spus: nu e drept ca o multime de oameni sa jumuleasca pe unul singur, chiar daca acela e vinovat (desi nu cred). In rest, toate bune!
amme22
Postat pe 10 August 2008 00:40
stiam ce gandesti ,inaintea ta.. si bine faci ca te abtii.. DAR SA NU UITI..,CA O MULTIME DE USERE,DENIGREAZA acel MIMUNAT HAREM..

Postat pe 10 August 2008 00:45

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
copiii strazii---fenomen? 18 De la: lavidenisa 18 Septembrie 2009 08:26
2012... 25 De la: razz 18 Noiembrie 2010 18:08
Relatii legate pe internet 12 De la: kudika062129 13 Octombrie 2009 11:50
buna voua la totii 15 De la: petre_boss 5 Martie 2014 15:38
Putin ajutor va rog! 4 De la: me_and_point 23 August 2010 21:26