Mai multe
you should
|
||
|
Josie Postat pe 20 August 2008 16:28 |
||
|---|---|---|
De la: muherlatino, la data 2008-08-20 10:53:04ma apuc de litere Daca n-ai talent nu te apuca. |
||
|
Kathara Postat pe 21 August 2008 14:46 |
||
da , dar de d-alea chirilice
|
||
|
|
||
|
Postat pe 22 August 2008 09:46 |
||
| you should sleep! | ||
|
Postat pe 22 August 2008 09:49 |
||
| Criminalul este un om ca oricare altul in fata Celui de Sus, insa el isi va primi judecata si rasplata meritata dupa faptele sale in planul justitiei divine. In planul justitiei pamantesti, oamenii au decis ca trebuie judecat si pedepsit. E bine, e rau ? Nu sunt fara pata eu ca sa dau cu piatra, dar sunt de parere ca daca justitia pamanteana nu previne si nu sanctioneaza ferm faptele de criminalitate cu totii riscam o anarhie si un haos total pe pamant....... | ||
|
Postat pe 15 Decembrie 2008 16:04 |
||
De la: wolfy, la data 2008-06-14 12:46:03Multumesc wdy, exact asta e si parerea mea, ca nu mai are importanta ce a fost inainte din moment ce a ucis. Se pare insa ca asta nu e parerea tuturor. Unii cred ca toti oamenii sunt egali, deci si criminalii cu ceilalti oameni. Deci cel care ucide e egal cu cel ucis. Da, legea asa spune...dar cred, ca ar trebui sa facem cateva distinctii intre criminali...sunt criminali "adevarati" cei ce omoara din culpa ? pot fi pusi in egalitate cu cei care nu doar ca-si omoara cu premeditare victimele dar le si tortureaza ? Unii criminali din culpa ajung chiar sa se sinucida din cauza remuscarilor, pe cand un criminal in serie sadic nu are nici o remuscare.... Pe unii dintre cei care au ucis din cupla i-as ierta, pentru ca nu au vrut si oricum vor trai cu fapta lor - am cunoscut o astfel de persoana care s-a "urcat" cu masina peste trei oameni...iar el numai om nu mai era...a fost distrus la propriu...dar pe cei ce-si tortureaza victimele i-as tortura si apoi i-as electrocuta ! |
||
|
ocs Postat pe 2 Martie 2009 23:19 |
||
De la: wolfy, la data 2008-06-13 17:08:51Buna tuturor, nu am intentionat niciodata sa deschid un subiect nou pe forum, am crezut ca ma voi multumi numai cu a comenta intrebarile/afirmatiile celorlalti. Insa intre timp s-a intamplat ceva ce m-a frapat. Pe topicul " superior...inferior...poate egal" se vorbeste despre faptul ca toti oamenii sunt egali. Si atunci am intrebat si eu: daca toti oamenii sunt egali, inseamna ca un criminal e egal cu victima lui? Ei bine, mi s-a raspuns ca el nu e inferior ei. Trageti voi concluziile. As dori sa stiu si parerile voastre. Sunt foarte curioasa sa vad ce veti spune, asa ca le multumesc celor care vor dori sa raspunda. Mai !!! Ce inseamna pt voi crima sau criminal ??? Vorbitzi aici de crima ca si cum crima ar fi o actziune fizica... a trimite un suflet afara din corp, indiferent daca prin cutzit, glontz, sugrumare , ardere si bla bla bla alte variante.... asta nu e o crima mai !!!! Violul e crima, minciuna e crima, sa nu iubesti e crima, ... ce spune Isus H. ??? " Adevarat va spun , ca ori cine nu iubeste, ucigas de oameni este..." Egali ? ucigasul cu victima ? depinde cine este in cazul vostru victima. Un sotz vine de la lucru si-si gaseste sotzia care cica fidela zicea ea, in pat cu amantul ... ei na ? acum cine e victima? si cine urmeaza sa fie ??? :))) E vorba de faptul ca oameni-si ofera reciproc atat bucuriile cit si durerile... daca sotzul simte ca viatza lui fara sotzia lui nu mai are sens, atunci putem spune ca ea l-a ucis pe el ... mai putem spune si ca amantul l-a ucis pe sotzul amantei lui , mai putem spune si ca amandoi sint vinovatzi pt suferintza sotzului strivit... acum daca el va lua un cutzit din bucatarie si-i va face mezeluri pe amandoi, el nu e un criminal mai copii, el doar vrea sa le comunice pe limba lor, el doar le va spune ce simte, le va arata cum simte el fapta lor asupra lui... omul vrea doar sa fie intzeles... sa spunem ca au comunicat pe aceeasi frecventza si avem trei mortzi :))) doi ingropatzi si unul inchis de politzie ... dar sint trei mortzi in realitate si tot trei criminali... in concluzie ??? DA, toti trei sint prosti in egala masura :))) puteau sa faca un sex in trei si erau totzi trei liberi si fericitzi :))) ce dobitoci :))) dar hei ! au fost pe aceeasi frecventza, si-au spus reciproc durerile ... Se mai pot spune multe ... si legat de punctele de vedere, si de nemurirea fiintzelor , si de Legea Atractziei ... multe multe se mai pot spune, dar hei? intratzi pe frecventza iubirii :)) pastratziva gandurile curate, cu amintiri despre sexul facut pe plaja, amintiri precum sarutul si imbratzisarile din centrul orasului ,cand ploua cu galeata si eram uzi complet si lumea ne privea de pe margini adapostitzi pe sub ce gaseau mai repede, iar noua nu ne pasa nici de ploaie nici de lume, ci eram in extazul impacarii caci cu cateva ore mai devreme, am hotarat ca ne despartzim :))) dar nu puteam sa ne despartzim doar de dragul parintzilor pt ca iubirea dintre noi era mai puternica ... doamne ce fain a fost momentul... si ce amintire frumoasa ... pacat ca pana la urma au invins totusi parintzii si regulile ... spune-mi andreea, ai mai trait astfel de momente si cu ceilaltzi ? si ai simtzit acelasi lucru cand te strigau pe nume? ... ... hmmm asta intra la categoria amintirilor dureroase :( voi intratzi pe frecventzele vesele nu facetzi ca mine ... eu am sa ma retrag citeva momente in amintirea asta cu andreea, chiar daca doare , e ca si sexul virginelor :)) le doare, dar totusi vor sa o faca in continuare :)) cica e ca la destist cu maseaua :))) te doare, singereaza, dar nu vrei sa ti-o scoata ok, distractie placuta sa avetzi in continuare , calatoria e scurta, iubitzi-va si mai bine faceti sex in trei decat sa fitzi gelosi si sa va omoratzi intre voi
|
||
|
denis_3d25 Postat pe 16 August 2009 07:39 |
||
De la: denis_3d25, la data 2009-08-16 07:39:32De la: wolfy, la data 2008-06-13 17:08:51Buna tuturor, nu am intentionat niciodata sa deschid un subiect nou pe forum, am crezut ca ma voi multumi numai cu a comenta intrebarile/afirmatiile celorlalti. Insa intre timp s-a intamplat ceva ce m-a frapat. Pe topicul " superior...inferior...poate egal" se vorbeste despre faptul ca toti oamenii sunt egali. Si atunci am intrebat si eu: daca toti oamenii sunt egali, inseamna ca un criminal e egal cu victima lui? Ei bine, mi s-a raspuns ca el nu e inferior ei. Trageti voi concluziile. As dori sa stiu si parerile voastre. Sunt foarte curioasa sa vad ce veti spune, asa ca le multumesc celor care vor dori sa raspunda. unde dai si unde "capra"..... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 16 August 2009 09:46 |
||
Tot om e si el.Are alta gandire.Depinde si de ce a omorat.Sunt multe intrebari.Dar da,mi se pare ca e corect sa spunem ca e egal.
|
||
|
ayyryynn Postat pe 9 Septembrie 2009 14:18 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Cand fetele fac BOTIC! Senzuale sau vulgare? | 18 | De la: kudika_8435 26 Mai 2012 17:58 |
| FEMEILE si...SOCIETATILE SECRETE!! | 102 | De la: mitura 20 Decembrie 2009 21:48 |
| Probleme tehnice | 7 | De la: roz5blue6lila7 7 Iunie 2010 15:56 |
|
|
||
| urgent!!!idei cadouri pt sef de sf. nicolae | 23 | De la: yumy 16 Iulie 2010 19:24 |
| Am descoperit o comoara sau ma insel? | 1 | De la: heleaa 31 Octombrie 2008 11:58 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.