Setari Cookie-uri

CAFENEA 2

De la: etta70, la data 2008-08-06 15:13:36 ti-l trimit pe lionu' sa te-ajute la miscare ???....... .......ai vrea tu !!!!..... ....pup.....

mama etta....mai poate tatuka lionu'?pai eu credeam ca l-ai sleit tu de puteri...
tya103
Postat pe 6 August 2008 15:19
special pentru roscata sheeva..,prietena Sultanului

Postat pe 6 August 2008 15:27
Sa traiesti Sultane multi ani d-acum incolo, dar mai ales fericit Mersi mult...
sheeva
Postat pe 6 August 2008 15:35
mai Tya ,draga,nu te-ai convins ca lionu' meu e o sursa inepuizabila de energie ????......asa caaaa......mai da si la altii....da' daca nu vreeeeiiii.....

Morcoveluleeee,ma, tot pe metereze esti ???....tot pe metereze ?????.....

uite Sheeva,iti dau si io cafeaua mea de baza: TARE,LUNGA SI NEAGRA !!!......ti-o place ,oare ???....

Postat pe 6 August 2008 15:55
LA MULTI ANI PISICUTA MAFIOATA.. nu te cunosc mai deloc dar maimutoii aia expresivi pe care ii ai tu si noi nu au fost suficienti sa ma convinga de caracterul tau, pe bune! Si sa ma faca putin invidioasaaaaa... Ca tare le-as arata si eu cate ceva unora si nu am cum..

Postat pe 6 August 2008 15:56
mama etta, daca-mi dai una asa imi sta inima-n loc, sau mi-o ia la trap... si-s inca la munci si nu vreau sa se sperie colegii
sheeva
Postat pe 6 August 2008 15:57
gainusa mea !! PERVERSOOO..,mai incet cu roscata mea,sa nu mi-o sperii..

Postat pe 6 August 2008 15:58
De la: io_me_sicumine, la data 2008-08-06 13:25:53mafiooosoooo mio caro ma che cavolo succedde?????
scz.... meeei mafia la multi ani cu sanatate!!!! happy birthday!!! buon cumpleanno!!!! etc etc etc
multa fericire iti doresc si zile pline de zambete,multi ani alaturi de cei dragi si mai presus de toate multa sanatate sa te bucuri de toate!!!!
scuze pt intarziere dar...de data asta a fost munca nu lenea!!!!
si acu...daca tot sunt pe traiectorie...da si mie careva o cafeluta???

io-tu-si cu mine....multo gratzias...io uno ame multo succedde deci mersi frumos...am inteles mesajul tau...

stef nu am fugit ..inca sunt pe langa cas..dar vezi tu..am avut surpriza sa vina niste rude..deci eu nici n-am avut idee ca vor veni aici..frumoasa surpriza.. nu te paraseste mafia asa usor...

luna..bety..luna....draga ...sincer nu party deoarece jumatatea vietii mele munceste si azi..ca nu-i week-end..deci mai pe seara la un restaurant... iar party voi face cand am sa ajung in Palatul Sultanului.....

francia...scuzele mele..iertare ca nu am raspuns...vorbisem ceva cu stef..deci surpriza voastra o apreciez si va multumesc din suflet ( mafioat-o data viitoare sa raspunzi ca de nu..sa vezi ce-ti face sultanul ) am inteles sa traiti....

Postat pe 6 August 2008 16:01
oana mersi frumos..numai sa-mi spui cine te supara ca-i pun in aplicare pe uratii mei maimutoi.. .....mda..oare ce te-ai convins de caracterul meu??? poate si mafia sa stie mai draga Oana???? ia vin si sopteste-i mafioatei ce crezi talica...

Postat pe 6 August 2008 16:05
deh meeei mafioso daca ti-ai ales asa un nick.... am vrut sa iti scriu tot mesajul in italianadar imi era ca ma injuri in plus am constatat ca .....la citit si vorbit stau bine dar ...nepracticand italiana mea rugineste la scris.... revenind,ma bucur ca esti bine si tare imi doresc sa te intalnesc.

da acu .... cine imi da si mie o cafea????
mai cadanelor unde sunteti meeei trageti chiulul ha????
dandanaua_reloaded
Postat pe 6 August 2008 16:10
Pot sa iti fac eu cinste cu "cafe con cana"?
sheeva
Postat pe 6 August 2008 16:12
ASTAZI DAU EU DE BAUT......

MARGARITA

Postat pe 6 August 2008 16:13
Ei acuma nu pot detaila in amanunt, pot doar spune ca esti super amuzanta!!! Iar o persoana super amuzanta nu are cum sa fie decat.. buna. Cel putin asta cred eu.. Pt ca simtul umorului este o calitate a oamenilor buni. Iar tu.. ca si etta de altfel.. aveti muuuuuult simt al umorului..

Postat pe 6 August 2008 16:14
spune-i unui maimutoi de al tau sa isi arate ..,,bazinul,, .. acolo unde ai postat acum 2 minute

Postat pe 6 August 2008 16:15
ooooffff...doamne de cand pandesc momentul asta !!!1....de dimineata !!!.........FRATIIIILOOOOOORRRRRRR.........UN ALT MARE EVENIIIIMEEEENNNTTTTT..........CAFENEAUA NOASTRA A IMPLINIT VENERABILA VARSTA DEEEE......100 DE PAGIIINIII !!!!!!.......

Cafenea,sa ne traiesti!!!...
Tot mereu sa daruiesti
Noi prieteni,lucruri bune,
Carora avem a spune
Of-uri si urari de bine....
Totdeauna,doar la tine !!!...

Caci de cand ai aparut
Noi prieteni am avut...
Cu care-am impartasit
Tot ce bun eu am trait.
Dar si rele de-am avut
Tot cu ei eu le-am trecut....

Cafeluta-i tare buna
Cand o bem noi impreuna!!!....
Fiecare cum o vrea...
Ba cu frisca-n cana sa,
Ba cu lapte ,sau mai tare
Oboseala sa doboare !!!...

Deci prieteni sa vorbim!!!..
Cafeneaua sa iubim!!!...
Caci e locul nostru sfant
Cel mai drag de pe pamant
Unde ne-ntalnim cu totii
Sa-i spargem pe mafiotii
Ce n-au loc de gura noastra....
CAFENEAUA SA TRAIASCA !!!!.....

Mafioata mea draga,vezi tu ce onoare pe capul tau ????......sa-ti serbezi ziua odata cu cea a cafenelei noastre dragi !!!!!.....va pup pe toti si va doresc o zi frumoasa......

Postat pe 6 August 2008 16:25
hehe.. ce dragut e maimutoiul..! multumesc

Postat pe 6 August 2008 16:30
mamaaaaa etta...mi-ai luat piuitul....ce sa mai ..mai am cazut pe spate...esti tare sora mea.......bai frate ca si daca eram gemene nu gandeam amndoua la fel..

va pupic mai pe toti din cele 100 de pagini... si se cuvine si un dans din partea mea doar sunt sarbatorita care implineste 100 de pagini....sa incep cu o macarena...si sa termin cu o belly dancer.... ca doar suntem in HAREM....

Postat pe 6 August 2008 16:34
mafia....
daca m-ai vad sticle....vars iar....
tya103
Postat pe 6 August 2008 16:38
GIVE ME 5,SORO !!!.......ca doar n-am murit io ......si cu tine......ca fara noi moare lumea p'aci de plictis' !!!!....na,ca mi-au murit laudatorii !!!!......hi hi hi hi hi........

Postat pe 6 August 2008 16:38
eu nu pot ciocni cu tine decat un pahar cu....un kiwi de portocale....
tya103
Postat pe 6 August 2008 16:39
Te astept Tya draga!!!....da' vezi ca lionu' nu fu' la liber decat la chef,data trecuta......acu' se plateste pentru pentru incarcaturi energetice !!!!......si costa muuuultt.....

Postat pe 6 August 2008 16:40
DEI AICI VA REGASITI TOTI LA DANSUL HARAMESC.....

Postat pe 6 August 2008 16:42
si o care credeam ca-l prind pe tatuka lionu' sa-mi fac si mie un masaj...ca ala din cort....
asta e ...alta data...
tya103
Postat pe 6 August 2008 16:44
mafia...sa mor eu de nu ai nimerit dansul...cam asa dansam noi dupe cateva beuturi cu gheatza facute de lionu' lu' mama etta.
tya103
Postat pe 6 August 2008 16:46
cred ca marinela1989,aquarium sau cum mama draq o fi chemand-o are coshmaruri cu mine in fiecare noapte...

bai...si nu ma las ...nu ma las...inecate-ai cu tastatura de foanfa disperata...
nu mai are omu' loc de replicile ei pe nici un topic.acum s-a bagat si la video-chat.mare prapadita!!!!!!!!!!
tya103
Postat pe 6 August 2008 17:02
tya....cocktailurile is pe mana ta fii atenta ca....sultanul e pe faza!!!!!evident ca si ceilalti masculi tot asa vor fii.....no ca cine are cu ceeeee.....poate sa milostiveste si la cine n-are...
dandanaua_reloaded
Postat pe 6 August 2008 17:03
adica tot d-alea cu gheata?
valeu mama!!!!!
pai tre sa ma ajutati si voi...
ce nu mai eu?
emma bagi cu mine,iriiiiis pe unde ochii tai umblii?
fat ,nu ma lasati singurica....
tya103
Postat pe 6 August 2008 17:12

Postat pe 6 August 2008 17:14
de la MARELE SULTAN : GARANTAT ..,INTREGUL MEU HAREM TE IUBESTE , mafia..!! LA MULTI ANI SI SANATATE MAXIMA !!

Postat pe 6 August 2008 17:33
GARANTAT..MAFIA SPUNE CA IUBESTE TOT HAREMUL.....FARA DATA DE EXPIRARE... MULTAM FINE LA TOT HAREMUL BPENTRU TOATE URARILE FRUMOASE ADRESATE MAFIEI...

Postat pe 6 August 2008 17:49

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
hello 4 De la: oana16br 15 Septembrie 2009 18:07
Eu am crescut in apartament cu WC, dar intotdeauna m-am intrebat cum se proceda la tara... 15 De la: Baiat_virgin 14 Mai 2012 21:21
VA Va invit sa fim creativi lasandu-ne invaluiti de aburul aromat al unei cafele! 9 De la: Nolwenn 25 Septembrie 2009 19:13
Pantofi si multe poze chic:) 1 De la: kudika_4649 20 Aprilie 2012 23:05
despre parfumuri si nu numai 10 De la: _dulcik_ 26 Martie 2009 14:55