Setari Cookie-uri

CAFENEA 2

mafuto daca iubesti fata mergi si la poza ei in avion si pune un maimutoi in curul gol sa ma pupe aia de raporteza!

Postat pe 6 August 2008 17:51
francia draguta mai pune aceeasi poza in avion inca odata....te rog....si nu o sterge pe cea care este raportata.....pupici si nu fii trista

Postat pe 6 August 2008 18:27
m-au raportat de tot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!si barbatul ! fa martacucilor!!!!!!!!!!!!!va e necaz de crapati !!!!!!!!!!!!!!!!nici flocii nu i se scoala la voi!

Postat pe 6 August 2008 18:30
iertare fetelor!!!!!!!!!a fost o iesire!

Postat pe 6 August 2008 18:32
cadana france,vrei sa ocupi functia de NEBUNA A HAREMULUI,obtinuta in prezent de mafia...??? poi..,fara nervi !! mi-au raportat ei si poza mea ,cand eram imbracat in Sultan..,sa-i ia dreaq

Postat pe 6 August 2008 18:36
mama mafio,ce le ai zis o!!!

Postat pe 6 August 2008 18:40
aoleu !!!!!!!!!mai misto asa dar ma prinse mai greu!merci de explicatie!

Postat pe 6 August 2008 18:54
mafiiiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaa esti de belea fatoooo

inchin in cinstea ta o cupa de sampanie !!!!!!!!!!!
_fantoma_
Postat pe 6 August 2008 19:22

Postat pe 6 August 2008 19:55
mafiosooooo!!!! zi-le mai mamma!!!! aoleu ce nervi am putut sa imi fac....oare de ce naiba nu exista optiunea sa vezi care user tampit iti raporteaza pozele????? asa macar ai putea sa ii zici de dulce...si daca sunt raportate de ce puii mei sunt sterse fara a fii avertizat userul alea carui poze au fost raportate???
cred ca e o tampenie!!!! astia sunt mai rau ca ANI!!!!!
ma numesc ANI.....LEGEA ANI!!!!!
urat din partea lor ,nu e frumos sa nu avertizezi macar cu un mail sau orice altceva un user ca poza i-a fosta raportata si la care raportari i se va sterge...aaaaa si apropo.... atunci sa vezi trafic pe forum ....daca ai avea optiunea sa vezi cine iti raporteaza pozele....
eee atunci injuraturi si mahala ..nu acuma!!!!
va plangeti voi si injurati dar nu aveti pe cine....dr daca ati stiiiii????ha ce misto ar fii!!!
asta pt ca si eu vreau sa stiu cine dracu nu are loc de curu meu pe site si de ale altora nu de alta ....dar se dau pudicosi pe un site si pe altul au lapoze nud de te doare......."prostul"
in sfarsit...sa bem pt ca mai e putintel si vine mafioso in romanica..... si mai ales pt ca azi e petrecere maer mare de ziulica ......ei(lui) de nastere...
sa ne traiesti mafia!!!!
dandanaua_reloaded
Postat pe 6 August 2008 19:58
scz de greseli dar inca sunt la munca....f...ui ceapa ei de viata azi!!! o cafea isi face careva mila de mine ca maine o dau io.....
dandanaua_reloaded
Postat pe 6 August 2008 20:00
wdy online.....flori , baloane si poopici de la Sultan

Postat pe 6 August 2008 20:29
Pup sultanul si haremul lui , vreo 2 ore-s busy dupa care ma apuc de citi t sa vad ce am pierdut
Sunt terminata ,nici nu-mi revenisem bine dupa petrecerea de la sultan ca la ai mei am tinut-o numai in gratare si beutura iar maine dimineata plec la mare....acum incep sa simt lipsa laptopului meu drag care a avut proasta inspiratie sa-mi fie la indemana cand aveam dracusori
iris_4_ever
Postat pe 6 August 2008 21:11
te poopacesc si eu iris !! o sa ai de citit..Distractie placuta la mare..!!

Postat pe 6 August 2008 21:23
multumesc de primirew am vazut pozele ,super,iar v-ati destrabalat eu sunt foarte ocupata dar nu v-am uitat pupici la toata lumea
wdy
Postat pe 6 August 2008 21:26
mafia,fato ce suparata esti hai sa-ti dau niste pupici
wdy
Postat pe 6 August 2008 21:29
hai la multi ani pt MAFIA daca este ziua ta
wdy
Postat pe 6 August 2008 21:32
stef merci mult pt sfat
casnicie
Postat pe 6 August 2008 21:42
cu mare placere..!! s-altadata.. dar eu sunt Sultanul , nu stef...

Postat pe 6 August 2008 21:50
mafia eshghe man vase chi bodi bimarestan? chi shode? alan kojai? restoran hasti ba shoharest? farda montazeram behem begi chetoor bod restoran ba shoharest omidvaram khosh goashte bashe behet va halet behtar shode bashe mibosamet tavalodet mobarak

Postat pe 6 August 2008 22:08
ok.,Luna !!!....am inteles mesajul ....vrea si eu daca e gratis !!!!.....

Postat pe 6 August 2008 22:18
si eu intelesei tot! sa zici tu ca nu sintem literate!

Postat pe 6 August 2008 22:20
seara buna dragii mei....wdy nu sunt suparata draguta ca nu am de ce...mersi mult de urari si pupici...luna..eheee..luna-bety -luna.....deci mesajul tau..primul rand te anunt ca sunt bine mersi.....in al doilea rand am terminat cu orasul...deh mai avem si treaba....deci totul este ok....

va doresc o seara placuta dragii mei...

Postat pe 6 August 2008 22:24
MAFIAAAAAAAAAA,te tuc de nu te vezi,asa cum numai eu stiu LA MULTI ANI IUBITA!sa ramii tinara si frumoasa acum am ajuns acasa,dimineata dorm mai mult,trebuie sa recuperez,nu am dormit 40 de ore,cind am fost la sultan in curind schimb si eu prefixu,lumeeeeeeeeee,si nu vreauu D-zeu sa te aiba in grija lui iar eu iti trimit iubita,toate florile din lume oau as bea o cafeaaaaa,nu am gasit expreso care sa imi placa,care mia placut,nu mai aveau,ca doar traim in RO vasiiiiiiiiii,ada cana ta cu cafea,dami si mie numai un pic,pic tyaaaaaaaa,eu nu am dormit si tu teai inbolnavit mai draga irissss,vreau si eu la mare,ma duci si pe mine,promit ca invat sa inot,hai iubita,nu fii rea mafia,hai sa chefuim,vrei,sa inceapa petrecerea ca noaptea e lungaaaa
mari58
Postat pe 6 August 2008 22:49
cucuvea!!!!!!!!!!!! pe mine nu ma intrebi de sanatate????????poftim si eu iti duceam dorul!hai te pupic si na dau un expreso pentru tine!

Postat pe 6 August 2008 22:53
ma bucur ca ati inteles mesajul,stiam eu ca sunteti literate!!! care da o ghaveh adika o cafea?

Postat pe 6 August 2008 22:55
maricucu...mersi mult draguta......tucati-as gurita ta..
un expreso pentru tine iubita. dupa care dau de baut...sa inceapa party

Postat pe 6 August 2008 22:56

Postat pe 6 August 2008 23:07

mai cucu-vea mica, iar vrei cana mea?

eu zic mai bine sa ma mut la tine, nu de altceva, dar sa bei ori de cate ori vrei tu din cana mea ?

ce zici?
_fantoma_
Postat pe 6 August 2008 23:08
luna....suntem aici draguta..eu va privesc din umbra....si wdy repede-a fugit...hmmmm.......deci luna bem o cafeluta???

sulatneeeeee unde esti????

Postat pe 6 August 2008 23:11

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Intamplari penibile din viata noastra 16 De la: roxyjustus 10 Martie 2013 18:23
buna 65 De la: etta 28 Aprilie 2009 23:32
Rochite pentru orice eveniment 1 De la: kudika323397 28 Septembrie 2010 14:36
intrebare 16 De la: Full_Metal_Jacket 12 Noiembrie 2009 13:49
buna dimineatza 17 De la: Ame_ly 25 Februarie 2011 21:32