Mai multe
ce bine... ,mor de dragul lor...
|
||
|
Postat pe 3 Iulie 2008 09:05 |
||
|---|---|---|
BUNA DIMINEATA!sinteti incurabili fratilor!beau o cafea cu voi si o tulesc la scoala sa ma culturalizez!aici ploua de rupe........o zi buna la toti! uitasem de tigasura!mama ei!!!!!
|
||
|
Postat pe 3 Iulie 2008 09:07 |
||
|
Neata....la toata lumea..o cafeluta si pentru mine.... |
||
|
|
||
|
Postat pe 3 Iulie 2008 09:34 |
||
neatza marya...!!! ,ti-o pregatesc acum..gataaaaaaaaaa...,e servita si-i la fel de dulce ca tine ..
|
||
|
Postat pe 3 Iulie 2008 09:42 |
||
|
chiar am nevoie de o cafeluta....nu am baut..si sr fi cazul.... mersi....sultane.... |
||
|
Postat pe 3 Iulie 2008 09:49 |
||
buna dimineata!! doua cafele va rog, ca una nu-mi ajunge in dimineata asta!
|
||
|
Postat pe 3 Iulie 2008 09:54 |
||
|
da ce-ai patit mai onnyta? ...aha ....n-ai dormit bine pe spate....si munca asta... nu te lasa......ufffff.... pai da ......doua cafele?????? una mica...una mare..acum cu care vrei sa incepi.. |
||
|
Postat pe 3 Iulie 2008 09:59 |
||
mersi. am mult de munca
|
||
|
Postat pe 3 Iulie 2008 10:28 |
||
ziua buna,iubitii mei!!!!!!.....as dori si io o cafeluta,la baba,daca se poa'......lunga,dulce si mare...... .... .... ... ......va pupicesc pe toti,da' nu va onorez decat la cafeluta,ca am ceva treaba.....poate mai tarziu.....ca nu mai fac ca ieri,cand nu am putut sa fac nimic din cauza voastra!!!!.....nu ca nu mi-ar fi placut timpul petrecut cu voi.....da' ma da lionu'afar' din casa,ca m-am puturosit!!!..... ..... ... ... .... .... .... .... .... ... ...hai,ca va pup.....o zi buna..... ... ... ...
|
||
|
Postat pe 3 Iulie 2008 11:08 |
||
|
bine-ai venit Etta..la o cafeluta... ai una mare...si una tare....le poti savura pe amandoua... o zi buna..si spor la munca... |
||
|
Postat pe 3 Iulie 2008 11:14 |
||
|
Buna! la toata lumea.. Am intarziat la cafea.. M-au luat astia cu actele lor de dimineta.. Nici nu am putut sa imi trag sufletul! Dar acum, gata.. Am luat o pauza pentru a sta cateva cu voi, la o cafelutza si o tigara.. fir-ar mama ei.. O zi buna va doresc tuturor! |
||
|
kristinaCT Postat pe 3 Iulie 2008 12:02 |
||
| cateva minute am vrut sa spun... | ||
|
kristinaCT Postat pe 3 Iulie 2008 12:03 |
||
| 'neata!!!! a doua cafea pe ziua de azi......mersi fetele pt cafeluta si voua o zi buna pt cat a mai ramas din ea.... | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 3 Iulie 2008 14:10 |
||
| netaaaaa!!!!1ce fac fetele male?sultaneeeeee!!!!numai prospatiri acia asaDE VICE SULTAN NU ZICI NIMIC?RIALDREEEECUUUU!!!BAGA REPEDE O CAFEA LA BAIATU TE ROG FRUMOS1sa fie MICA,NEAGRA,SI FIERBITE SA MA TOPESC TOT.SA FACI GRATAR DE 4 X 4 FRATE CA SE LASA CU BARAM MARE DE TOT SULTANE.CU CE SA VIN LA SEFU?CU CE SA COTIZEZ? | ||
|
Postat pe 3 Iulie 2008 14:47 |
||
|
cafeluta..hmmm.cam tarziu..eu zic o bere rece..si-ti trece.. dupa care putem face un gratarel....suna bine...hmmmmmmm |
||
|
Postat pe 3 Iulie 2008 15:04 |
||
|
deci singurica..beau cafeluta..... |
||
|
Postat pe 3 Iulie 2008 17:23 |
||
Tarziu tarziu ..dar niciodata prea tarziu pentru o cafeluta cu voi ... Mi-am slefuit biciul .. acu imi iau doza de "cofeina" ..sa am draci in poponetz... sa fiu in forta .... Va pupacesc ...si sper sa ma las de tigarile astea ...offf...dar pana oi reusi ... Hai ..sa aveti o zi "cofeinizata"...
|
||
|
mia_mia Postat pe 3 Iulie 2008 17:23 |
||
|
offfff....mia..mia....mai lasa tigarile....ca nici ele nu ma lasa pe mine... |
||
|
Postat pe 3 Iulie 2008 17:29 |
||
miutoooooooooooo!!!!!!!!!! ce ai fata cu tigarile? te prostii gainusa sa intrii in rindul lumii? na ce mistoaca sint
|
||
|
Postat pe 3 Iulie 2008 17:53 |
||
|
fetele...ce ziceti de o salata?....ca deh..toata lumea vorbeste de diete... dar parca as manca o pizza ea de dieta.... |
||
|
Postat pe 3 Iulie 2008 18:55 |
||
merge o pizza
|
||
|
wdy Postat pe 3 Iulie 2008 19:02 |
||
|
ce salata mai, ca nu mai am chef de nimic. E mai buna o cafea si o tigara sa apuc sa vad ce s-a mai intamplat aici. Stai sa-mi fac una ca ati terminat tot, cafengiilor
|
||
|
amme22 Postat pe 3 Iulie 2008 19:03 |
||
|
haide mai amme....nu fi trista..las..ca fac eu alta...cafeluta...ca sa nu fi trista.. |
||
|
Postat pe 3 Iulie 2008 19:07 |
||
da, da, da repede-ncoa sa nu se raceasca e buna, multumesc!
|
||
|
amme22 Postat pe 3 Iulie 2008 19:18 |
||
buna dimineata,cafeaua gata,haideti,off iar dormiti cind apare luna,ma gindesc la voi,cind ma trezesc nu sunteti linga mine o zi buna sa aveti!
|
||
|
mari58 Postat pe 4 Iulie 2008 08:04 |
||
| matinala esti fata si eu care credeam ca o sa fiu primul..,buna dimineata tuturor !! | ||
|
Postat pe 4 Iulie 2008 08:45 |
||
buna dimineata!o cafeluta si pentru mine,ieri am fost bolnavioara dar acum ma simt mai bine....
|
||
|
alone Postat pe 4 Iulie 2008 09:11 |
||
Beau si eu cafeluta cu voi ...mari stii cum imi place...ai nimerit-o la fixxx .. Numai bine a venit ..ca sa-mi iau posetuta...si sa ma plimbaresc un picut .. pe la magazine..ca deh ..e luna nuntilor..si au incept deja..si tre sa ma pregatesc...Asha ca ..azi ..shopping..:))) Va pupacesc..si pe sultanel ..si pe cadane...
|
||
|
mia_mia Postat pe 4 Iulie 2008 09:23 |
||
|
Buna dimineata fetelor! Aveti o cafeluta si pentru mine? Ca sunt inca somnoroasa... O babuta adormita.. Asta sunt! Hai ca eu ma duc sa imi iau tigaruse! Voi sa fiti cu cafeaua pregatita! Da? Va pup pana ma intorc! |
||
|
kristinaCT Postat pe 4 Iulie 2008 09:44 |
||
neataaaaa!!!!!!.....va pupa perversaaaaaaa!!!!!.......vreau si io o cafelutaaaaaa........stiti voi,LUNGA,MARE SI DULCEEEEEEE........va pupicesc pe toti si va doresc un week-end extraordinar!!!!....... ..... ..... ..... ......
|
||
|
Postat pe 4 Iulie 2008 10:14 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Cafeneaua fetelor singure | 35 | De la: Donna_nobile 1 Noiembrie 2015 20:59 |
| Atentie! Asigurarile de locuinte devin obligatorii in vara anului 2010 | 1 | De la: smaraldu 9 Martie 2010 21:28 |
| Regretele voastre((: | 174 | De la: mihailpaulcraciun 30 Iulie 2009 06:38 |
|
|
||
| ciclu la 2 saptamani? | 108 | De la: piscolino 27 August 2011 11:01 |
| "BAR DE NEGRI" | 101 | De la: broscoiu 19 Decembrie 2011 12:02 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.