Mai multe
salve si mii de bombe!!!!.....acusica ajunsei si io la cafenea...cam tarzior,da' mai bine mai tarziu decat deloc,nu???.....uite,vreau si io o cafea ,stiti voi cum,pe "gusturile mele perverse"!!!....gal,gal,gal.....gata,o si baui,ca a sa ma duc la aer,cum ne sfatuieste Ema noastra draga......va pupic si o zi frumoasa..... ....... ..... ....
|
||
|
Postat pe 5 Iulie 2008 12:36 |
||
|---|---|---|
|
alone Postat pe 5 Iulie 2008 12:41 |
||
ancuta.... |
||
|
|
||
|
Postat pe 5 Iulie 2008 12:47 |
||
|
alone Postat pe 5 Iulie 2008 12:53 |
||
|
|
||
|
Postat pe 5 Iulie 2008 13:01 |
||
|
hai sa ne mai racorim...caldura asta...dau o bere.. |
||
|
Postat pe 5 Iulie 2008 14:45 |
||
am treaba de nu-mi vad capul; chiar e buna o bere rece sa-mi fac curaj
|
||
|
amme22 Postat pe 5 Iulie 2008 16:45 |
||
mai smecherilor,pai eu in fiecare dimineata,devreme adevarat,va invit la cafea,iar voi daca eu muncesc si simbata si,pt ca mie mila sa va trezesc,nici macar nu ma invitati la cafea cu voi pai,se poate,de astia imi sunteti ma pai daca voi nu vr sa o beti cu mineuite,eu vr si,va invit cu drag,la una mare si tare,zahar puneti voi,ok?
|
||
|
mari58 Postat pe 5 Iulie 2008 17:02 |
||
|
vaaiiii....cucuveauooo..pentru tine...chiar doua mari si tari....de la mine cu dedicatie..... |
||
|
Postat pe 5 Iulie 2008 17:05 |
||
da mari, te invitam si pe tine la berea sau cafeaua de dupa-amiaza Eu as vrea sa vin si dimineata numai ca nu am vreme
|
||
|
amme22 Postat pe 5 Iulie 2008 17:19 |
||
no asa da mai veniti de acasa
|
||
|
mari58 Postat pe 5 Iulie 2008 22:30 |
||
pa da... bine ca ai ajuns chiar si la ora asta. Mai aveam un pic si terminam cafeaua de seara
|
||
|
amme22 Postat pe 5 Iulie 2008 22:34 |
||
Nu ti-a spus nimeni ca voi, copiii, trebuie sa fiti acasa pana la ora 10? Unde ai umblat pnana acum?
|
||
|
amme22 Postat pe 5 Iulie 2008 22:36 |
||
|
si? si..si...gata..fara cafeluta...???? |
||
|
Postat pe 5 Iulie 2008 23:18 |
||
daca vr bem una impreuna,ce zici vr eu sunt singura,si oricum nu pot sa dorm
|
||
|
mari58 Postat pe 5 Iulie 2008 23:29 |
||
amme,nu am fost vandra creanga,am muncit,ca eu o sa ma gat,si lucru ramine,offff ca mam saturat,dar ce sa fac daca nu mam nascut printesa
|
||
|
mari58 Postat pe 5 Iulie 2008 23:32 |
||
|
mari...ai o cafeluta de la mine...dar..una micuta..pai..la noapte ce faci?...mai dormi tu?..hn..s-o crezi tu...asa ca hai sa bem impreuna o cafeluta...mersi de invitatie..accept... ptiuuu..ca incepui sa si dansez asa de seara...ca deh.... |
||
|
Postat pe 6 Iulie 2008 00:06 |
||
mrss pt cafea si companie sa stii ca eu chiar am baut de chiar chiar,si a fost buna ca am bauto cu tine,ca eu tot singura,si de dormit o sa dorm,asa pe la 2 noaptea e ora mea de somn,ca nu degeaba sunt eu cucuvea nu
|
||
|
mari58 Postat pe 6 Iulie 2008 00:18 |
||
|
neata..la toata lumea....se pare ca am fost prima la cafeluta..si mai sunt si singurica...... sa aveti o zi placuta..si linistita....pupici
|
||
|
Postat pe 6 Iulie 2008 09:53 |
||
| nu esti singurica ca beau eu cafeluta cu tine!acum plec la o aniversare si va pupic pe toti! | ||
|
Postat pe 6 Iulie 2008 11:45 |
||
|
francia...mersi ..hai ca nu am baut cafeluta singura....si ce spuneai de aniversare?....hmmm..tocmai ma pregatisem sa merg si eu..ce zici ?....arat bine?...i-ti place noua mea rochita?... i-ti doresc distracie placuta..... |
||
|
Postat pe 6 Iulie 2008 11:55 |
||
|
ptiuuuu....o fi azi Duminica..dragele si dragii mei...dar chiar nu mai vine nimeni la o cafeluta...la o barfa?... haide ca uite ce am pregatit pentru voi... |
||
|
Postat pe 6 Iulie 2008 12:50 |
||
salutare,gasca mea de aur!!!!......beau si io o cefeluta,stii tu maryamm de care,si apoi o tirez catre "taramuri mai insorite"......la aer,ca tre' sa-mi oxigenez oleaca "greierasu'"!!!!!.....ca altfel nu mai pot sa-ti raspund la provocarile ale puse la Generelitati,mai Maryamm......smechera mai esti......ce subiecte"subtile" si "nevinovate" pui......dar "provocative",totodata....te pup....si pe toti ..... ..... ..... .... ... ... ....
|
||
|
Postat pe 6 Iulie 2008 13:23 |
||
|
etta..cafeluta este gata...si sa nu-mi spui ca nu-ti place jocul meu..ca-mi iau jucariile si ma mut.....pacat ca nu indrazneste mai multa lume sa intre....este excitnat jocul.... pupici...
|
||
|
Postat pe 6 Iulie 2008 13:45 |
||
beau si eu cafea cu voi,ma primiti am fost la manastire,am aprins luminari si pt voi,maryamm si pt tine,pt sanatate si D-zeu sa aiba grija de voi si familia voastra acum va cint ce am cintat azi,numai un pic ok?Isuse,Isuse,pieptul tau fal capatii,si cu mina sa ma mingii,la tine,la tine,cind voi venii,pe bratul tau,ma voi odihnii.gata,am baut si cafeaua,acum plec pe insula la aer curat.o zi buna sa aveti sunt ortodoxa,spun ca sa stiti
|
||
|
mari58 Postat pe 6 Iulie 2008 14:12 |
||
|
mari....multumesc frumos...ceea ce i-ti doresc si eu tie si la toata lumea...D-zeu sa va aiba in paza.... cam greu aici...pentru mine sa ajung la o biserica sau manastire....dar sa stiti ca toate Duminicile si Vinerea....aprind lumanari in casa.... mari ce sa mai ai pupici de la mine pana te albesc...... |
||
|
Postat pe 6 Iulie 2008 14:33 |
||
| maaaai rusinica mie azi am tras chiululk la cafea si nici aia reala nu am baut-o si acu m-am procopsit cu o frumusete de durere de scafarlie....trece cuo aspirina????cu siguranta ...tamponata sau a saracului???sugestii ceva???? | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 6 Iulie 2008 19:52 |
||
|
ettaaaa....o cafeluta...te rog...si o aspirina..ce zici?.....pentru ema..una sanatoasa......haide cu sugestii........ ema..cum ai putut sa stai tu fara cafeluta toata ziulica?..mai..ca eu nici nu deschid bine ochisorii dimineata....si ..tusti...la bucatarie sa fac cafeluta.......... |
||
|
Postat pe 6 Iulie 2008 19:56 |
||
| azi e prima zi dupa muuuult timp cand mi-am permis o escapada cu cea mai buna prietena a mea si sincera sa fiu am uitat sa beau cafeaua,era gata pregatita dar...am uitat sa o beau si am plecat la plimbarica si am uitat de cafea ...no, si cand m-am intors mi-am dat seama ca de aia ma incearca o durere de capatana.dar maine e luni si o iau iar de la capt..... nokia,amaroy,nokia well,nokia romtelecom rds,nokia,extraveral ....si in sfarsit somn. | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 6 Iulie 2008 20:12 |
||
|
bineeee....las ca-ti dau eu o cafeluta..si merge si o prajiturica...dupa... ahhhhaaaaa....deci esti cu Nokia....hmmmmm....mda..... sper sa-ti treaca durerea de capusor..dupa cafeluta mea..de nu...draguta..tre sa-mpingi o aspirina...saraca rauuuu.... |
||
|
Postat pe 6 Iulie 2008 20:23 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Cafeneaua lui Femeie_Sabina | 281 | De la: Pisoiu3 5 Martie 2010 09:04 |
| Blog nou despre arta si masini. Tuning auto, masini exotice, arta unicat, wallpapere | 1 | De la: adiaerograf 15 August 2010 22:41 |
| Concurs foto | 1 | De la: myladybug 19 August 2011 17:23 |
|
|
||
| sfat | 2 | De la: kudika052198 12 Aprilie 2010 16:24 |
| cum fac? | 6 | De la: pufffer 21 Noiembrie 2009 09:46 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.