Setari Cookie-uri

CAFENEA 2

unde e cafeluta mea turceasca??????,sultane treci la raport!va pupic pe toti!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Postat pe 4 Iulie 2008 10:19
neatza!!!!!a aparut rebelaaaaaaaa!!!!!yuppppyyyy!!!! bine ai revenit, dragutza!!!!!!!beau si eu o cafelutza cu voi si o astept si p rebela!!!!si dupa aia am plekat k e plin de shefiiii!!!!!

Postat pe 4 Iulie 2008 10:38
buna dimineata ,poftiti la cafea cu lapte si o tigarusa ca tot s-au scumpit apoi hai la plaja
wdy
Postat pe 4 Iulie 2008 11:06
Bunã dimineaþa! Fericiþi cei cu MAREA sub balcon...
adicon
Postat pe 4 Iulie 2008 11:08
Da Wdy... as vrea eu la plaja... Dar trebuie sa stau la serviciu... Si am de prestat la greu!
Dar oricum ma bucur de cafeaua alaturi de voi!
kristinaCT
Postat pe 4 Iulie 2008 11:32
buna sa va fie inima......astazi am sarit cafeluta..ca deh...caldura asta ma omoara....si ma trase la plaja..cu noaptea'n cap....

poate se ofera cineva sa-mi dea si mie o cafeluta..ca nu o refuz....multam...sa aveti un weekend placut...

Postat pe 4 Iulie 2008 13:59
abia acu reusesc s aimi beau cafeaua....mmmm buna.3 in 1....ca deh se poarta.... spor fetele pt azi si un sf de sapt superb la toata lumea!!!
dandanaua_reloaded
Postat pe 4 Iulie 2008 14:24
uite,Maryamm,am ajuns inaintea ta aici si ti-am pregatit o cafeluta!!!!....de-aia buna,ca pentru tine......hai ca-ti tin si io companie la una mica,fiin'ca la noapte tre' sa stau treaza,ca am de luat o groaza de aspirinaaa!!!!....ca sarbatorim ultima zi de lucru a sotului meu la Orbit!!!!!....si de luni o ia de coada laaaa.......medicamenteeeeee.......sa vezi ,tata,atunci provizii de aspirina la fata!!!!!.....sac,sac.... ..... .... .....ca,de,cine are,areeee!!!....cine n-areeeee....sa-si doreasca!!!!..... .... ... ....hai,ca va pup pe toti si un wek-end reusit va doresc!!!!..... ..... ..... ..... .... ..... .....

Postat pe 4 Iulie 2008 18:16
etta...ce sa mai...ai fost mai iute ca mine...multam fain......aspirina..aspirina..sanatatea e de vina..ca e buna..si-o tratez cu aspirina..na ..sic..vezi ce ti-am cantat la cfeluta////

Postat pe 4 Iulie 2008 18:24
tocmai incepusem sa visez. Iau o cafea mica sa aterizez pe pamant
amme22
Postat pe 4 Iulie 2008 20:49
victoriieee!!!!!! Am descoperit un borcan de compot de cirese! Dau bairam
amme22
Postat pe 4 Iulie 2008 22:11
amme..tu ai descoperit ciresica...

uite ca am descoperit si eu ceva... nitica miere....ce zici???

Postat pe 4 Iulie 2008 22:58
'neata!!!!
cafeluta,
alone
Postat pe 5 Iulie 2008 09:21
OK!sunt singurica la cafea...mmmmm....ce buna e.....
alone
Postat pe 5 Iulie 2008 09:43
neatza ancunta !!poi..,eu sunt nimeni.. pofta buna...!!!!

Postat pe 5 Iulie 2008 09:44

a aparut sultanul,sa-mi tina de urat......
alone
Postat pe 5 Iulie 2008 09:51
sa traiesi fataaaaaa..!! ma bucur ,ca faci parte din gasca asta de destrabalati,asa cum spune france.. si cand imi amintesc ca te-ai lasat asa de greu...

Postat pe 5 Iulie 2008 10:11

pai.....sincer..... eu am crezut sa esti 'BAD GUY' si vrei sa ma 'batjocoresti'
alone
Postat pe 5 Iulie 2008 10:20
primul mesaj a fost asa:'sa vezi ca ieri am avut la mine pe roradiminetii,iar octaia din sibiu ,a plecat din casa mea mai in urma cu vreo doua ore:))de necrezut dar adevarat ,toti de aici suntem adevarati prieteni!!'
si eu m-am sepriat.....
ma gandeam,cum adica.....????au plecat din casa ta...rora si octaia....in fine,sunt prostuta....
alone
Postat pe 5 Iulie 2008 10:23
,euuuuuu,nu am prostute in HAREM si cele mai ADEVARATE cadane,sa vezi tu ce va fi in august..

Postat pe 5 Iulie 2008 10:29
alone
Postat pe 5 Iulie 2008 10:31
s-a mai trezit una,sa ne invete gramatica...LA TOPICUL 'CE PARERE AVETI DESPRE CAZUL BARBATULUI-MAMA????........POATE DEVENI,IN TIMP......O MODA?????'
ce este mai groaznic,sa nu stim 'gramatica' sau sa de numim urmasii,INTRUSI?... ........
alone
Postat pe 5 Iulie 2008 10:45
neata......tusti..si eu cu cafeluta....

sa aveti o zi cat mai buna..si frumoasa...muaaaa....

Postat pe 5 Iulie 2008 11:07
neata dragilor!!!!!!!!!!!!!o cafeluta si plec la cumparaturi pentru vacanta! mai ancuta vazui ca aia face educatie cu min e nu cu voi !!!!!!!!!! dar nu am timp de ea ca sint ocupata si trinti asa una la misto!va pupic dragii mei si degustare placuta!

Postat pe 5 Iulie 2008 11:14
vacanta,france???vreau si eu...... in septembrie merg in tunsia...
alone
Postat pe 5 Iulie 2008 11:19
francia....cafeluta este gata.....

uffff..mi-ai adus aminte de shopping....si vacanta....la..la..la..la..mai am putinel..si-am plecat in vacanta....dar pana atunci haide la shopping...

Postat pe 5 Iulie 2008 11:20
ancuta...Tunisia...hmmmm...frumos..o sa-ti placa...

rabdarica ..putinel...si-a venit si septembrie..ptiuuuu..ce mai trec lunile astea...

Postat pe 5 Iulie 2008 11:23
ancuta...Tunisia...hmmmm...frumos..o sa-ti placa...

rabdarica ..putinel...si-a venit si septembrie..ptiuuuu..ce mai trec lunile astea...

Postat pe 5 Iulie 2008 11:24
vleau si io o cafeluta...mica mica si tare rau de tot ca nu prea am dormit azi noapte.neata la fetele muncitaore si care nu mencesc dar stau in fata calculatorului....fetele dupa munci afara la soare!!!! si voi restulce mai asteptati ati baut cafeaua???? no fuguta la aer curat!!!! distractie placuta la aer curat la toata lumea!!!!
dandanaua_reloaded
Postat pe 5 Iulie 2008 12:05
ema..ai vrut o cafetulta mica si tare...asta...este sper sa-ti placa..

o zi buna la toata lumea...

Postat pe 5 Iulie 2008 12:22

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Inca o probleme ...pe ziua de azi .HELP 96 De la: kudika130107 21 Decembrie 2010 20:34
cafea cu lapte...niammmm 20 De la: DiavolytaTa 19 Aprilie 2009 02:33
poezioare de sfarsit de a-8-a 2 De la: pamela_1 15 Mai 2009 09:48
PORTRETE LA COMANDAAAA...vrea cineva?... 27 De la: lil_devil 18 Martie 2009 19:53
The truth about Schmidt 9 De la: Keith_David_1 11 Mai 2014 10:49