Mai multe
De la: blue07scorpion, la data 2008-08-14 23:34:46stef nu am nicio treaba cu wolfy , sunt eu ,cel care exist , si mie gandul la cineva departe .,si cred ca nu pot dormi si voi scrie ceva sau voi canta ceva la pian , ca imi plange sufletul :(( dupa o persoana aflata departe d mine :(( nb suntem langa tine..,dar va trebui sa demonstrezi,ca esti tu...,cel de care vorbesti !!! in rest ..,oricin-ai fi, sa fii OM !! si fara lacrimi..,scorpin07 sa planga altii pentru tine..
|
||
|
Postat pe 14 August 2008 23:45 |
||
|---|---|---|
HE-HEEEEEE.....se pare ca iar sunt prima la uraaari !!!!......LA MULTI ANI PENTRU TOATE MARIILE SI MARIOARELE SI MARIANELE !!!.....SI PENTRU MARIANI !!!!.....ADICA PENTRU TOATA LUMEA CARE POARTA FRUMOSUL SI IMPORTANTUL NUME CE CORESPUNDE SARBATORII DE AZI !!!!....... MULTI ANI TRAIASCAAA !!!!....MULTI ANI TRAIASCAAA !!!!...LAA MUUULTIII ANIII !!!....CINE SA TRAIASCAAA !!!...CINE SA TRAIASCAAA !!.....LAAAAA MULTIII ANIIII !!!....MARIILEE SA TRAIASCAAA !!!....MARIIILEEE SA TRAIASCAAAA !!!....LAAA MUUULTIII AAANII !!!......... dragele mele si dragii mei sarbatoriti,va doresc din tot sufletul sa fiti sanatosi ,fericiti si plini de iubire !!!!......sa va dea Domnul tot ce doriti !!!!......fie ca viata voastra sa fie mereu luminata de caldura sufletesca a celor pe care-i iubiti si apreciatai !!!.....iar zilele sa va fie pline de soare,frumusete si dragoste !!!...... si acum ,cele mai calde si curate ganduri sa se duca dinspre mine catre Mariile mele mai speciale:Mary58-Cucu si Sora mea Mafioso!!!!.....si catre celelalte prietene mai apropiate carora nu le stiu numele de Marie !!!.....Ema,Tya,Iris,Tantica,Oana,Miha,Mia,France,Octaia,.....nu stiu....va rog toti cei care va stiti ca sunteti Marii si Mariani,sa primiti din partea mele tot ce e mai bun:dragostea si aprecierea mea !!!!....va pup pe toti de un milion de ori !!!.....
|
||
|
Postat pe 15 August 2008 00:14 |
||
|
PENTRU TOTI CE POARTA NUMELE SFANT DE MARIA- MARIN..... Draga Maria, ingerii sa-ti calauzeasca pasii si Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viata! La multi ani!!!! MyHotComments |
||
|
|
||
|
Postat pe 15 August 2008 00:15 |
||
pe mine nu ma cheama Maria da pot sa primesc cadouri...
|
||
|
Postat pe 15 August 2008 00:17 |
||
De la: etta70, la data 2008-08-15 00:14:11 HE-HEEEEEE.....se pare ca iar sunt prima la uraaari !!!!......LA MULTI ANI PENTRU TOATE MARIILE SI MARIOARELE SI MARIANELE !!!.....SI PENTRU MARIANI !!!!.....ADICA PENTRU TOATA LUMEA CARE POARTA FRUMOSUL SI IMPORTANTUL NUME CE CORESPUNDE SARBATORII DE AZI !!!!....... MERSI FRUMOS SORA MEA.... ASEMENEA TIE....MyHotComments |
||
|
Postat pe 15 August 2008 00:23 |
||
|
ai furat-o PERVERSOOOOOOOOO..!!! niciodata n-ai sa fii tu.., in fatza morcovelului tau.. FELICITARI !! ai fost prima in fatza cadanelor.. cuculeeeee..,de ziua ta,te poopa Sultanelu' pe buric.. stiu sigur ca ti-a placut.. :sml-tongue0023LA MULTI ANI TUTUROR !!!!! si "prietenului" meu ..,maryamm
|
||
|
Postat pe 15 August 2008 00:24 |
||
pt toate mariile din harem! |
||
|
Postat pe 15 August 2008 00:26 |
||
cum adica am furat-o ,morcovelule ????......ca la ora asta nu bat....nu fusei io prima la urari ????.......
|
||
|
Postat pe 15 August 2008 00:26 |
||
doar aici gainusa mea.. apropos..,AZI este ziulica suratei voastre.., sheeva si a mamei ei LA MULTI ANI !!pt amandoua.. :sml-love0038 si pentru toti de pe forumul asta.. ![]() LA MULTI ANI !! inocica ..
|
||
|
Postat pe 15 August 2008 00:53 |
||
pentru toate mariile de pe forumul asta..
|
||
|
Postat pe 15 August 2008 00:55 |
||
la multi ani mariilor si marinilor!
|
||
|
Postat pe 15 August 2008 01:02 |
||
doamneee,mafia nu te supara,incerc da nu pot sa nu pling,nu pot,eta,sultane,va multumesc,si ii multumesc la D-zeu pt ca v-am cunoscut
|
||
|
mari58 Postat pe 15 August 2008 01:05 |
||
Multumesc sultane si nu numai Sa-mi traiasca mama LA MULTI ANI CELOR CARE POARTA NUMELE SFINTEI FECIOARE MARIA SA NE TRAITI SI SA FITI IUBITI
|
||
|
sheeva Postat pe 15 August 2008 01:06 |
||
LA MULTI ANI PT TOATE MARIILE DIN HAREM!!!!!!!!!!! oare am dat la toate?
|
||
|
Postat pe 15 August 2008 01:37 |
||
cu siguranta..mersi mult...
|
||
|
Postat pe 15 August 2008 01:41 |
||
buna dimineata tuturor...si LA MULTI ANI.... sa aveti o viata asa cum v-o doriti... numai soare si voie buna. cafeluta e pe masa.
|
||
|
Postat pe 15 August 2008 08:09 |
||
buna dimineata,gata cafeaua,e mica tare,si neagra,si fierbinte azi de la cucu,cu tot dragu,dau si inghetata,sa va racoriti,suc,apa,ceai,praji,si pt cine bea si ce vreti voi merg la munca,desi as sarbatori,dar,asta e va tuc de nu va vedeti si pe ceilalti care purtatinumele sf Marii,pt ca nu pot sa merg azi la manastire,zic acuma aici,ce as fi spus acolo..Preasfinta nascatoare de D-zeu,miluiestene pe noi inblinzeste tu maicuta,sufletele celor rai,intinde mila ta cea mare,peste copilasii tai acum incerc sa ma fac un pic frumoasa,ca de e ziua mea de nume nu?o zi minunata sa aveti,macar asa cum miati facuto voi mie!
|
||
|
mari58 Postat pe 15 August 2008 08:09 |
||
buna dimineata mari.. mmmmm... ce buna e cafeaua cu inghetata!!
|
||
|
Postat pe 15 August 2008 08:44 |
||
|
BUNA DIMINEATA SI LA MULTI ANI DE SF.MARIE, SA FITI IUBITI, SANATOSI SI TOT CE VA DORITI SA VI SA INDEPLINEASCA :
|
||
|
mirela_busteni Postat pe 15 August 2008 09:24 |
||
|
- LA MULTI ANI PENTRU TOATE MARIILE SI MARINII!! ... si si noi pe langa voi. |
||
|
supermiki Postat pe 15 August 2008 09:52 |
||
- vroiam sa mai adaug ceva felicitari de pe calculatorol meu nu nu am depistat cum s-o fac ...
|
||
|
supermiki Postat pe 15 August 2008 09:54 |
||
|
MESAJ DE LA SULTANEL cafeneaua virtuala se va muta ,pt HAREM :) http://www.kudika.ro/comunitate/mafia_nr1/blog.html LA MULTI ANI INCA O DATA MARIILOR
|
||
|
sheeva Postat pe 15 August 2008 10:40 |
||
|
Salutare la toata lumea! LA MULTI ANI PENTRU TOTI CE POARTA NUMELE MARIA,MARIANA,MARIN,etc Multa sanatate, fericire si mult noroc!!!! |
||
|
andreea1976 Postat pe 15 August 2008 10:47 |
||
buna dimineataaaaa !!!!......azi e zi sfanta !!!.....si plina de oameni care-si sarbatoresc ziua de nume : Maria,Mariana,Marin,Marian etc........vreau inca o data sa va urez LA MULTI ANI ! tuturor celor care purtati aceste nume !!!.....D-zeu sa va binecuvinteze si sa va daruiasca tot ce e mai bun si frumos pe lumea asta !!!...... ....si acum multumesc tututror celor care au urat de bine Mariilor!!!.....de ce ????.....PENTRU CA SI EU SUNT O MARIIIIIEEEEE !!!!.......prenumele meu este Marietta,pentru cine nu stie.......si inchin o cupa de sampanie in cinstea voastra si alaturi de voi!!!!.... ...eee....merge si-o bere,la caldura care este afara .....va pupicesc pe toti si va urez o zi frumoasa !!!.....
|
||
|
Postat pe 15 August 2008 10:58 |
||
| dragostea sa va cuprinda si ingerii sa va vegheze!"la multi ani"cu sa natate ca e mai buna decit toate!pentru tine mafioato:"SFINTA MARIA SA TE OCROTEASCA, SA-TI CALAUZEASCA PASII SI SA TE OCROTEASCA"! iar tie maritico:iti doresc sa fii mereu asa de blinda,buna ,un prieten de nadejde!merg la biserica acum si aprind o luminare pentru toti prietenii mei! | ||
|
Postat pe 15 August 2008 11:02 |
||
sorooooooo.....Franceeeee....si mie nimicaaaa ????......
|
||
|
Postat pe 15 August 2008 11:06 |
||
soro.....tu stii ca pentru mine esti speciala,deosebita......un inger bun ce coboara pe pamint pentru a aduce o raza de soare!iarta fata ca a stat toata noaptea la filme si e mahmura!ETTTTTTTTTTTTTTTTTTAAAAAAAAAAAAAAAAA "la multi ani cu sanatate" alaturi de toata dragostea mea!
|
||
|
Postat pe 15 August 2008 11:29 |
||
eeeee.....asa mai merge ,soro !!!!....... ....pupicei dulci.....
|
||
|
Postat pe 15 August 2008 11:50 |
||
|
fuguta fuguta!!! la multi ani pt toate mariile...nu va suparati pe mine ca va bag la gramada va rog eu mult de tot...am muuulta treaba dar ma gandesc la voi de aseara de cand am adormit sa va transmit o gramada de urari de bine.adica: pe langa urarile standard cu Lumina si cu alte alea va....mai bag si io una de la mine asa.... sa va dea Dumnezeu sanatate ,ca sa le faceti pe toate, sa va bucure ziua Prietenii ,ca sa va simtiti speciale... sa va iubeasca Familia ,ca sa va vedem fericite pe deplin... asta e valabil si la masculin pt toti marinii !!!! o zi buna tuturor racoroasa si plina de zambete!!!! pupilici muuuulti de tot |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 15 August 2008 11:57 |
||
la multi ani tuturor cu nume de sfanta , si mie implicit la multi ani uiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiD/ si sa va indeplineasca toate dorintele in asta zi sfanta , la multi ani tuturor marinarilor ca e si ziua lor ai si vreme buna si mare calma sa aibe de acum inainte o zi plakuta si fara excese ,ihi,msmsmsmssmsmsms
|
||
|
blue07scorpion Postat pe 15 August 2008 12:17 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Confort la cele mai mici preturi | 2 | De la: FILISOARA 20 Septembrie 2009 19:32 |
| va rog votati!!!!un cadou pentru iubitu meu!!! | 1 | De la: kudika340749 25 Octombrie 2011 22:13 |
| Amici | 14 | De la: Lucia38 15 Iulie 2009 18:49 |
|
|
||
| Buna ziua ! | 5 | De la: Alecsandra_13 15 Martie 2010 12:18 |
| Rochite pentru orice eveniment | 1 | De la: kudika323397 28 Septembrie 2010 14:36 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.