Setari Cookie-uri

CAFENEA 2

De la: mafia_nr1, la data 2008-08-14 15:38:27
De la: vas25, la data 2008-08-14 15:19:27

hellllllloooooooo la toata lumea (cu toate ca am vazut ca i-a toropit pe toti caldura )

mafiozzzzzzooooooo, da fata si mie o tequila, la naiba

poate imi trece de lene

sarumanusitatele anticipat

vas special pentru tine tequila ....sper sa te mai racoresti..putinel cci si la mine sunt la vreo 65-70C

MyHotComments

sarumanusitatele cum am mai spus

doamna ca intodeauna, saritoare , amabila, sa ajute pe toata lumea, darrrr parca nici chiar asa, sa lasi lat

_fantoma_
Postat pe 14 August 2008 19:05
De la: iris_4_ever, la data 2008-08-14 18:52:31Unii dintre noi sunt pe pagina sexuala :))

va documentati, asai?
_fantoma_
Postat pe 14 August 2008 19:06
De la: vas25, la data 2008-08-14 19:05:18
De la: mafia_nr1, la data 2008-08-14 15:38:27
De la: vas25, la data 2008-08-14 15:19:27

hellllllloooooooo la toata lumea (cu toate ca am vazut ca i-a toropit pe toti caldura )

mafiozzzzzzooooooo, da fata si mie o tequila, la naiba

poate imi trece de lene

sarumanusitatele anticipat

vas special pentru tine tequila ....sper sa te mai racoresti..putinel cci si la mine sunt la vreo 65-70C

MyHotComments

sarumanusitatele cum am mai spus

doamna ca intodeauna, saritoare , amabila, sa ajute pe toata lumea, darrrr parca nici chiar asa, sa lasi lat

vas...cred ca o sampanie este mai buna..si mai ales cand o bei in doi...

Postat pe 14 August 2008 19:24
draga Iris,nu ma tenta !!!......ca inving si caldura si tot sa fiu cu prietenii meui !!!!.....si parca se oferii Vasi sa ne duca la o cafeluta !!!....hai ca vad eu ...pup...

Postat pe 14 August 2008 19:32
De la: iris_4_ever, la data 2008-08-14 18:52:31Unii dintre noi sunt pe pagina sexuala :))
si ce daca ma?????baby...ma joc si io cu fetele astea nepricepute

Postat pe 14 August 2008 19:34
pai da ..si cu mine cum ramane.. cafeluta asta cand o mai bem...uffff....

Postat pe 14 August 2008 19:35
cine mai vrea?nasa tot suparata esti?

Postat pe 14 August 2008 19:42
Nu se mai poate , vasi .,..te dau in gat

Fetelor , are vasi o vorba preferata ,,sarumanusitatele'' ...ia cititi mai bine ce saruta omu' asta aici

Etta ....nu era o tentatie...era o invitatie serioasa :)
Vasi ....vezi ca micutzul ti=a furat vorba . ....
Sultaneeee.....ce faci domne cu barbatii astia ? mai pune-i si tu la punct bre ca doar de aia esti sultan

Baby ...vezi bre ca ti-am trimis explicatia aferenta :D
iris_4_ever
Postat pe 14 August 2008 19:44
nu fine !!!....de ce ,ai tu ceva metode sa-mi treaca ????.....

Postat pe 14 August 2008 19:45
etta....uitasi bre care e treaba cu manivela ?
iris_4_ever
Postat pe 14 August 2008 19:56
De la: iris_4_ever, la data 2008-08-14 19:56:32etta....uitasi bre care e treaba cu manivela ?

iris....a venit draguta apa??? hai ca-ti trimit de la mine ca am destula..pentru toata lumea..da ma intreb eu de ce au oprit astia apa??

Postat pe 14 August 2008 20:00
cred ca citii acuma,Iris!!!....eeee...mai merge si-o manivela straina cateodata.......asaaa.....de completare!!!.....ptiu,m-a batut soarele-n cap!!!....si nici n-am iesit pe-afara .....

Postat pe 14 August 2008 20:00
care apa mafia ? aia de am cumparat-o de la magazin sa pun la tuberoze ? sau aia de am luat-o de dimineata pentru cafea ?

Pana la 22 nici o sansa sa primesc apa de la astia ....

Pana una alta am platit intretinerea cand m-a vazut administratora sa-si faca cruci nu alta .....saraca femeie m-a intrebat daca platesc pe o luna in conditiile in care eu aveam pe 3 de plata.....sa-si faca cruci pentru ca m-a luat gura pe dinainte si i-am spus ca atunci cand facea ea incasarile aveam eu drum la mare , vreun turneu si nu ma puteam misca din fata calculatorului .....
iris_4_ever
Postat pe 14 August 2008 20:24
io_me_ adika vb in dodi ?:) ms ca mai smotocit :)) na ca sa stii sunt cretz :)) si mi ai capul cat o banitza , multumesc tuturor :P da las ca m-am calmat :) o rabufnire a unui scorpion , bine a fost mult mai mult dar in fine :| nb si somnik usor tuturor :P
blue07scorpion
Postat pe 14 August 2008 21:24
mai micutule se vede ca intreci pe profa frate......voi sinteti pe la sex si eu ma injur cu o nebuna pe religii!asa ca sariti cu o cafeluta sa nu pierd ideile! o mai speriarati si pe wolfi ca ea era priceputa la chestii din astea!

Postat pe 14 August 2008 21:28
Unde pleci asa de dimineata scorpioane ? pai asta e ora la tine sa ne spui noapte buna ?
Sa te auda mari acum .....unde esti mari ,hai ca fac cinste cu un deget de wiskey si restul cola
iris_4_ever
Postat pe 14 August 2008 21:29
De la: iris_4_ever, la data 2008-08-14 20:24:59care apa mafia ? aia de am cumparat-o de la magazin sa pun la tuberoze ? sau aia de am luat-o de dimineata pentru cafea ?

Pana la 22 nici o sansa sa primesc apa de la astia ....

Pana una alta am platit intretinerea cand m-a vazut administratora sa-si faca cruci nu alta .....saraca femeie m-a intrebat daca platesc pe o luna in conditiile in care eu aveam pe 3 de plata.....sa-si faca cruci pentru ca m-a luat gura pe dinainte si i-am spus ca atunci cand facea ea incasarile aveam eu drum la mare , vreun turneu si nu ma puteam misca din fata calculatorului .....

fatoo, ce faci, pai stau asa departe de nu poti veni pana la mine sa faci/em un dush?

si la sa administratora, ca e batrana saraca, date si tu la unul mai tanar!!!

_fantoma_
Postat pe 14 August 2008 21:41
aici ,iris,pai cum altfel,noaptea e lunga,da am inchis usile,am deschis ferestrele,ca am plasa,sa nu mai vina o broasca ma,ca fac infarct auuuuu iriss,bun era aseara cola si ce pui tu in ea,un pic,pic acuma lasa pe miine ca e sf.Maria,si imi dai miine ok?am expreso nou in sfirsit,hai la cafa toata lumea,sau nu beti ca e tirziu beau singura atunci na
mari58
Postat pe 14 August 2008 21:41
mary special pentru tine cafeluta..expreso...

Postat pe 14 August 2008 21:47
da.....
maritico mai mama pai tot un biet sufletel e maisibroscuta aiai nu fii rea....stiu ca tie nu iti place dar nu are de ce sa iti fie frica de broscuta...te gandesti la mine si numai vezi broscuta ma vezi pe min e ce zici????
vas..... dusu ca dusu dar daca si la tine nu mai e apa ce te faci??? lasi fata sapunita sub dus??? sau dai fuga jos la chiosc sa iei apa plata????cu lamaie.....
dandanaua_reloaded
Postat pe 14 August 2008 21:48
wolfy..,va deveni cea mai buna cadana, sau va dispare de pe forum...,promite Sultanu'!!

"berbantii" astia vorba cuiva ..,care inca sunt copii,vor urma pasii cei buni..,altfel vor deveni eunuci..

iar micul scorpion07..,va trebui sa se prezinte batranului scorpion11- Sultanul !!

pentu cadane..,respect si flori !!

Postat pe 14 August 2008 21:58

Postat pe 14 August 2008 22:02
putin ocupat mafia..

tocmai te barfeam cu ema..

fatza inocenta .., ce esti...

Postat pe 14 August 2008 22:12
si tocmai spuneam cine ma barfeste de sughit...

Postat pe 14 August 2008 22:17
mrss de cafea mafia,bine ca nu mati lasat sa o beau singura,au ce buna a fost emma,stiu cai un suflet,,dar,mie frica rau ,nu pot sa imi scot frica asta,am cr ca mor aseara,si tot cind sunt singura intra,mafia vorba e vorba,trimite ce ai promis
mari58
Postat pe 14 August 2008 22:20
mafiosooooooo nu te barfeam ...mai vb cu sultanul despre tine ca esti de varsta mea.....si ca esti tanara rau.eu te pupilic si te astept.....uifffff meeeei ca abia astept sa vii
mari stiu ca numa' cand esti singurica vin broscutele la tine
dandanaua_reloaded
Postat pe 14 August 2008 22:36
iris am treaba in general , mai d rau mai d bine ziua mea d lucru incepe la ora 4 dimineatza cand ma trezesc fff ursuz , si practic incepe la 6 dim , si se termina mai devreme d ora 22 , asa ca mie ritmul de viatza :|aaa si am uitat +o masa in 24 d ore si 4 litri d apa deci e ff sanatos , nu ? am ajuns la performanta de a slabi 4 kg in 2 zile , ihi ce mai reteta :| stiu ca nu e sanatos asta e :|.si cum adika stef sa ma prezint la tine ? si daca am aude mari ? c?:D asta e :)) mie regimul de viatza ff incarcat cu stres draci cu carul si nincun zambet de la un timp incoace , numai bebei mici mai ma fac sa zambesc restul sunt imun :| akum kiar ca noapte buna si somn usor tuturor ,aaa si la multi ani maine care aveti sarbatoriti :) si eu sunt unul din ei ;))
blue07scorpion
Postat pe 14 August 2008 22:44
de la micul scorpion......"si cum adika stef sa ma prezint la tine ? si daca am aude mari ? c?:D asta e :)) mie regimul de viatza ff incarcat cu stres draci cu carul si nincun zambet de la un timp incoace , numai bebei mici mai ma fac sa zambesc restul sunt imun "

de esti cine te banui,esti in HAREM..

si esti prieten bun..

de nu.., putine sanse ai si tu si wolfy si alte usere.., neidentificate

Postat pe 14 August 2008 23:02
stef nu am nicio treaba cu wolfy , sunt eu ,cel care exist , si mie gandul la cineva departe .,si cred ca nu pot dormi si voi scrie ceva sau voi canta ceva la pian , ca imi plange sufletul :(( dupa o persoana aflata departe d mine :(( nb
blue07scorpion
Postat pe 14 August 2008 23:34
a fi sau a nu fi frumos...

nu am raspuns mesajului asta...,dar voi raspunde..,aici !!!

TE IUBIM MULT..., mia- mia !!!! si sa nu pierzi biciul Sultanului...,ca e de rau.

ti-am dat de la tot HAREMU'

De la: mia_mia la 14 August 2008, 23:00 Pentru : stef80
Subiect: pupici...

Acum am ajuns acasa.... de abia mai pot sa va urmaresc....Doamne cat mai scrieti ...cat va mai vorbiti ... ce dragalasi imi sunteti ... :))) Mi-e dor de discutiile cu voi ..de voi toti ... te rog sa transmiti salutati la "suratele" mele ///cadanele ///... si sa imparti pupici de la mine .. Un pupic special pentru tine si cadana sefa... si inca unu pentru sultanelu junioru ... Un weekwnd cat mai placut ..si o Sfanta Marie.. cat mai petrecareata... Somnic dulce...

Postat pe 14 August 2008 23:38

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ulei de peste - pentru a avea un copil inteligent 3 De la: Katte02 27 Decembrie 2009 17:53
Cafeneaua Premiilor Grammy 4 De la: iulia069834 13 Februarie 2010 11:42
Schimb de link-uri 1 De la: hannahmiriam 30 Noiembrie 2009 14:14
de ce mint barbatii si nu isi recunosc greselile? 39 De la: Ame_ly 18 Mai 2011 14:43
RT Models Studio 1 De la: RTmodels_Constanta_1 23 Iulie 2012 01:40