Setari Cookie-uri

CAFENEA 2

De la: LuckyMe, la data 2008-09-04 20:38:56Nu ma baga nimeni in seama?! Dau cafea, ceai, ciocolata calda.....

Daca nu dai bere tot degeaba cafeaua e dimineata acum merge bericica

Bai harem faceti si voi pauza vreo 2 ore asa cat stau eu in turneul de rentz ca sa nu va citesc iar cu nemiluita de pagini ca la cum se misca asta .....fac crize aici .

Apropo....inocica , adi a intrat la rentz ?
iris_4_ever
Postat pe 4 Septembrie 2008 21:07
pai iris eu am pus puncte puncte. dau si bere .
LuckyMe
Postat pe 4 Septembrie 2008 21:31
De la: inocica, la data 2008-09-04 20:40:46
De la: io_me_sicumine, la data 2008-09-04 18:54:55inocica iti dau si de la mine daca vrei ca ma si io de mi-a iesit pe nas....

o punem de-un comando?

hai mai bine de o virusare subita si irevocabila a serverului de contabilitate....sa fina fiscu sa ii dau si pe aia dracu.....
ce mi-ar mai place. dar de fapt si de drept acum ma bag mai bien sa mai uit la un filmulet ceva ca prea ma dor ochii de la hartogaraie.
fetele va pup si va salut ca ma bag devreme in asternut in seara asta...nuuuu nu am seara aspirinizanta ci doar..... o gramada de nervi neconsolati si oboseala cat cuprinde.....
deci vise placute !!!
sultane vise placute !!!!
dandanaua_reloaded
Postat pe 4 Septembrie 2008 21:54
De la: iris_4_ever, la data 2008-09-04 20:28:47
De la: vas25, la data 2008-09-04 15:11:10

iriiiissss, stai fata , la naiba, ca nu mai inteleg nimik : tot eu sa te scot la bere?

Pai iti dai seama ca tre sa fiu fata de bancher sa fac cinste la toata lumea ca mi-am tras permis ?

P.S. cred de abia azi mi-a picat fisa ca dienuta nou este deiuta ...bine ca nu m-am apucat sa o intreb cine pana mea este
welcome back girl

iris..........imi pare rau sa te dezamagesc dar dienuta nou nu este deiuta........dar daca vrei...poti sa ma intrebi cine 'pana ta' sunt
dienuta_nou
Postat pe 4 Septembrie 2008 21:55
noapte buna, ema ..!!
noapte buna tuturor si pupici de noapte

Postat pe 4 Septembrie 2008 22:18
o noapte buna si tie...

Postat pe 4 Septembrie 2008 22:19
noapte buna tuturor.........
sa visati cu ingerasi si sa va treziti odihniti si cu zambete poznase pe fata........

cucuuuuu........ce ne canti sa dormim bine?

va pupic si ne vedem dimineata la cafea
dienuta_nou
Postat pe 4 Septembrie 2008 23:15
De la: dienuta_nou, la data 2008-09-04 21:55:13
De la: iris_4_ever, la data 2008-09-04 20:28:47
De la: vas25, la data 2008-09-04 15:11:10

iriiiissss, stai fata , la naiba, ca nu mai inteleg nimik : tot eu sa te scot la bere?

Pai iti dai seama ca tre sa fiu fata de bancher sa fac cinste la toata lumea ca mi-am tras permis ?

P.S. cred de abia azi mi-a picat fisa ca dienuta nou este deiuta ...bine ca nu m-am apucat sa o intreb cine pana mea este
welcome back girl

iris..........imi pare rau sa te dezamagesc dar dienuta nou nu este deiuta........dar daca vrei...poti sa ma intrebi cine 'pana ta' sunt

BUN , atunci CINE PANA MEA ESTI TU ?
iris_4_ever
Postat pe 4 Septembrie 2008 23:46
raspund eu iris..
esti o cadana repetenta la capitolul "cunoasterea apofundata a HAREMULUI"

poi..,cum PANA MEA DE Sultan..,tu nu faci diferenta inca intre doua cadane mai vechi decat tine in Harem
te las sa dormi,noapte buna..!!

Postat pe 5 Septembrie 2008 00:06
va cinta cucu,cum sa nu sarutama,da daaaaaaaaaaa,vreau gurita taaaaaaaaaaaaa France,daca nu bei cafea,nui nimic,are cucu ceaiiiiiiiiiii,cu butoiu,de care vrei si cu ce vrei,tucuti eu necazul tau Ema si pe mine ma dor ochii de la hirtagorii,dar trece.Vasi da pot eu sa uit,ia gindestete putin,pot Iris,daca ai carnet,condu,de aia lai luat,eeeeeee uite la ea,auzi taxiuri,si in legatura cu tipul ala,mingiiei sufletul atit cit iti da voie,mai mult nu poti sa faci iris,el trebuie sa se schimbe,sa isi schimbe parerea despre femei,asa ca nu te incarca tu cu necazul lui,ajutal cu o vorba buna,si restul depinde de el.e parerea mea,tu faci cum vrei ok?va tuc de nu va vedeti,pe toti,scorpion si pe tine,sa aveti un somn pufos,inca mai am de recuperat cu cititul,da asta e
mari58
Postat pe 5 Septembrie 2008 00:43
Noapte buna dragii mei, vise dulci, pernute moi si pupici
sheeva
Postat pe 5 Septembrie 2008 00:43
Pup cucu ca tare bine imi pare sa-l vad aici
Cu tipul ala mi-a trecut .....am ajuns la concluzia ca nu are rost sa-mi incarc sufletul cu alte probleme , am eu suficiente deja ...am bagat capul in pamant ca strutul si ma fac ca ploua ...

ema ,ti-am luat locul in seara asta , am ramas fara suc in frigider si cum nu mai aveam timp sa ies la cumparaturi ca intram in concurs am dat iama in sticla de lapte de seteee ,bea omu si lapte

Ma duc la somn si eu , noapte buna celor care mai bantuie pe aici iar tu sultane ....sa dea naiba daca am inteles ce vrei sa spui ?

Dienuca nou a aparut acum cel mult o sapt asa ca pentru mine chiar e noua iar deiuta ....si-a sters contul iar pe cel nou nu-l stiu ....
iris_4_ever
Postat pe 5 Septembrie 2008 00:54
noapte buna...

Postat pe 5 Septembrie 2008 01:20
Buna de dimineata.....
Nu e nimeni pe aici?? Hm... atunci imi beau singura cafeluta...
Da mioase asa de bine...
Chiar nu vrea nimeni?

O zi usoara
sheeva
Postat pe 5 Septembrie 2008 07:55
'neata!.............

iris draga mea............intr-adevar, nu sunt mai veche decat tine in harem, dar am putin mai mult de o saptamana........am fost primita pe la mijlocul lui iulie, poate putin dupa..........doar ca in august am fost vreo 2 saptamani in concediu.........oricum, stai linistita ca nu ma supar ca nu m-ai remarcat..........adevarul ca atunci cand erau atat de multe certuri pe forum erau zile iontregi cand doar citeam si nu am postat nimic pentru ca nu imi place sa ma bag in certurile altora......mai vorbeam cu sultanul pe privat. sper doar sa nu te deranjeze ca sunt si eu prin preajma

pupici la toata lumea. mi-am baut cafeluta, deci fug la invatat
dienuta_nou
Postat pe 5 Septembrie 2008 08:41
'neata sheeva! pofta la cafeluta...........daca ai terminat-o, o dau eu pe urmatoarea

dienuta_nou
Postat pe 5 Septembrie 2008 08:48
Buna dimineata tuturor!
Nici sa nu indrazniti! Cafeaua o dau eu ca acuma abureste in cesti.
Lucia1971
Postat pe 5 Septembrie 2008 09:12
Daca mai este inca fierbinte, vreau si eu, ca am ajuns la munci, da parca tot mi-e somn.
Pupicei
Miroase a w-end
sheeva
Postat pe 5 Septembrie 2008 09:33
De la: sheeva, la data 2008-09-05 09:33:20Daca mai este inca fierbinte, vreau si eu, ca am ajuns la munci, da parca tot mi-e somn.
Pupicei
Miroare a w-end

chiar k miroase a week-end!
uitarea_aducerii_aminte
Postat pe 5 Septembrie 2008 09:38
neatzaaaa!!!!!!!! cine bea o cafelutza cu mine???? sunt singurika p aici??? ancutza, hai dragutza, nu ma lasa la greu!!! hai sa ne bem cafelutza impreuna!!!! o zi minunata tuturor!!!!

Postat pe 5 Septembrie 2008 09:47
Hello just_because...
Da cafeluta nu vrei? hai ca vad ca nu mai e nimeni pe aici, sau lumea are treaba ... ce zici? imi tii de frumos la o cafea?
sheeva
Postat pe 5 Septembrie 2008 09:47
De la: sheeva, la data 2008-09-05 09:47:51Hello just_because...
Da cafeluta nu vrei? hai ca vad ca nu mai e nimeni pe aici, sau lumea are treaba ... ce zici? imi tii de frumos la o cafea?

sigur ca da... doar dc o faci tu.... shi un pic de lapte, dc nu-i cu suparare k am mai baut doua pana acum shi mi s-a terminat lapticu
uitarea_aducerii_aminte
Postat pe 5 Septembrie 2008 09:54
Of, Doamne! N-are voie omul sa mearga in bucatarie ca voi gata, il dati plecat de tot!
sunt si eu pe-aici. Gata! Toata lumea la cafelutza, ceiutz sau, daca nu vreti nici una nici alta, la un fresh de care vreti voi. Plus un mic dejun. Doar sa-mi spuneti ce sa va pregatesc si... vineeeeeee fata!
Lucia1971
Postat pe 5 Septembrie 2008 09:57
De la: Lucia1971, la data 2008-09-05 09:12:47Buna dimineata tuturor!
Nici sa nu indrazniti! Cafeaua o dau eu ca acuma abureste in cesti.

mmmmmm! ii simt mirosu'-nari pana aici. e atat de buna ca-mi trezeste simturile ascunse :)

bua dimineata drag popor! :)

Postat pe 5 Septembrie 2008 09:58
Geo, vezi ca inainte de cafea dau micul de jun. Fiecare sa spuna ce doreste si ii prepar. Haideti, indrazniti ca azi am chef de gatit!
Lucia1971
Postat pe 5 Septembrie 2008 10:07
De la: Lucia1971, la data 2008-09-05 10:07:19Geo, vezi ca inainte de cafea dau micul de jun. Fiecare sa spuna ce doreste si ii prepar. Haideti, indrazniti ca azi am chef de gatit!

Pai eu vreau o omleta cu de toate. Adica cu .. ceapa, sunca, rosii, cscaval si ce mai e pe acolo, asa ... doua felii de paine si .. cafeaaaaaaaa
Sar'mana...
sheeva
Postat pe 5 Septembrie 2008 10:10
deiutza,multam de cafea....
alone
Postat pe 5 Septembrie 2008 10:11
De la: Lucia1971, la data 2008-09-05 10:07:19Geo, vezi ca inainte de cafea dau micul de jun. Fiecare sa spuna ce doreste si ii prepar. Haideti, indrazniti ca azi am chef de gatit!

pai ne prepari ceva de mic dejun sau o cafea sanatoasa?.....oricum eu vreau doar o cafea.....
LuckyMe
Postat pe 5 Septembrie 2008 10:11
Se face, Sheeva! Painica integrala e buna? e proaspata, tocmai am cumparat-o de la magazin. Si un suculetz de portocale langa... Plus cafelutza aferenta. Mmmmmmm...
Lucia1971
Postat pe 5 Septembrie 2008 10:12
Neatza' la toooaata lumea! Sper sa aveti o zi splendida!!
LuckyMe
Postat pe 5 Septembrie 2008 10:13

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
? 0 De la: 3 Martie 2010 21:22
Super Concurs Vichy!!! 1 De la: mirelagn 10 Aprilie 2010 14:01
bointer.net - pentru cele care au afacerile lor si nu numai 1 De la: bointer_net 31 Martie 2010 17:35
Prieteni noi 31 De la: Macika00 31 Martie 2013 07:36
PREVIZIUNI IN CAFEA ?? 53 De la: anastasia_m 24 Aprilie 2010 15:56