Mai multe
mari, ce dai se intoarce de 2 ori. Fii atenta aici:
|
||
|
amme22 Postat pe 12 Iulie 2008 20:51 |
||
|---|---|---|
vai mari..hopa imi scapa ceasca cu cafeluta ,nu imi sa cred ce citi-si,tu ai petrecerea si yo nu-s invitata...aaaaaaaaaa gata m-am suparat ,imi i-au jucariile si-am plecat sorry cafeluta sau cea mai ramas din ea
|
||
|
Postat pe 13 Iulie 2008 00:10 |
||
uite acu ca m-am inervat rau de tot mary ma imbat cu o cafeluta in cinstea ta
|
||
|
|
||
|
Postat pe 13 Iulie 2008 00:14 |
||
| merge azi o cafeluta dulce cu lapte; am si pt voi | ||
|
amme22 Postat pe 13 Iulie 2008 08:32 |
||
'neata! vreau si eu o cafea cu lapte..........neindulcita
|
||
|
dienuta_nou Postat pe 13 Iulie 2008 10:17 |
||
da... buna ziua Ia si tu o cafea sa faci ochi pe ziua de azi
|
||
|
amme22 Postat pe 13 Iulie 2008 10:22 |
||
neata ...vreau si yo o cafea tare azi dar fara lapte
|
||
|
Postat pe 13 Iulie 2008 10:25 |
||
merci amme
|
||
|
dienuta_nou Postat pe 13 Iulie 2008 10:26 |
||
neata la toata lumea prezenta si la cea care o sa vina la cafeluta !!!!.....Amme,vad bine ca azi tu esti maestru de ceremonii la Cafenea !!!!....te superi dac te rog si io pentru o cafeluta ????....ia sa vedem daca stii tu cum imi place mie......pup pa toti si o zi frumoasa va doresc !!!.... ... ... ...aaaaa....si vedeti ca azi sunt la pag 20 a concursului pentru Greci!!!!....pup..... |
||
|
Postat pe 13 Iulie 2008 10:33 |
||
| maaai... da' ce tarziu va treziti voi azi.. Ia si tu o cafea fara lapte Bine ca nu cereti ciocolata si frisca ca au terminat-o afurisitii aia acum 2 zile | ||
|
amme22 Postat pe 13 Iulie 2008 10:35 |
||
da etta am si pt tine una mare Baga adresele sa te votam |
||
|
amme22 Postat pe 13 Iulie 2008 10:36 |
||
|
de fapt la pag 21 loc 38. Te-am votat. Cand ai de gand sa sari in fata?
|
||
|
amme22 Postat pe 13 Iulie 2008 10:39 |
||
mersi emma pt cafea ,lasa ca mai am yo niste frisca in caz ca vrea cineva cu
|
||
|
Postat pe 13 Iulie 2008 10:43 |
||
corection Amme !!!.....mie-mi place cafeluta MARE,LUNGA SI NEAGRA !!!!.....ai stiut tu ceva,da' nu complet.....ca io nu ma incurc cu jumatati de masura !!!.... .... ... .. ... .. .....oricum multumesc pentru serviabilitate....esti o dulce.......cat priveste concursul,nu depinde de mine.......si nu-i bai.....e mai important ca am descoperit ce de prieteni adevarati am !!!!......mult mai important.......caci bani de excursie se fac,dar prieteni asa de buni ca voi ,mai rar......pupici..... ... ... ...
|
||
|
Postat pe 13 Iulie 2008 10:50 |
||
etta mare si neagra inteleg, dar la faza cu cafea lunga nu mai pricep cum vine asta.Eu ziceam sa sari pe prima pagina pt ca mi-e greu sa scocirasc printre poze pana te gasesc; imi place sa ajung direct la tinta. Unde mai pui ca ai promis sa aduci de acolo niste "artificii" pt noi... pai cum sa nu te votam? |
||
|
amme22 Postat pe 13 Iulie 2008 10:56 |
||
atept sa ma votati !!Votati Sultanul http://www.kudika.ro/comunitate/concurs/view_item/63671.html
|
||
|
Postat pe 13 Iulie 2008 10:59 |
||
| neata natiune!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nici la cafeluta nu renuntarati la perversiuni!etta mama te intrec elevele.....deci esti o profa buna!o cafeluta si la fata ca dupa doua zile de chef e cam greu.plec la vot si va pupic! | ||
|
Postat pe 13 Iulie 2008 11:01 |
||
|
Buna dimineata. Frumos aici la voi si cata distractie, chiar i-mi place,mi-am pierdut o noapte sa citesc si io cat de cat. pentru etta, am sa va votez si io, iar daca mai este cineva de aici la vreun concurs sa-mi spuneti si mie ca va votez. maryamm am vazut ca nu mai vrei cafea, uite io sunt noua venita si chiar vreau sa-ti dau o cafea si mai multe ca tare ..... mai esti. sa aveti o zi frumoasa si sper sa ma distrez si io alaturi de voi.
|
||
|
Postat pe 13 Iulie 2008 11:04 |
||
sultanule esti golan, gandeam ca nu o poti lasa singura pe etta nici in Grecia, ma pregateam sa-ti trag un vot si cand colo.... pe cine crezi ca am gasit? Oricum, de incercat am mai incercat odata dar mi-au spus ca am votat deja.Francia, tu esti patroana cafenelei, ar fi cazul sa reinnoiesti stocul de ciocolata ca in ce priveste frisca si-a facut pomana cu noi blackangel o zi minunata si tie, robertina! |
||
|
amme22 Postat pe 13 Iulie 2008 11:07 |
||
|
multumesc,morcovelul meu dulce si drag !!!!!.......uite de-aia te iubesc io pe tine !!!!..... draga Amme........gandeste cafeaua mea dpv al profei perverse...si-atunci o sa vezi ce iese:MARE,NEAGRA SI LUNGA !!!..... |
||
|
Postat pe 13 Iulie 2008 11:11 |
||
aha! Ai dreptate |
||
|
amme22 Postat pe 13 Iulie 2008 11:12 |
||
si pt noile venite,dati clik sus si sa se inteleaga bine,toata lumea voteaza etta...,manca tata pe ea de gainusa de 4 kg,morcovelul tau te iubeste mult,mult.. poopicii sunt pt toate...
|
||
|
Postat pe 13 Iulie 2008 11:14 |
||
| mai morcovelule,de ce draq nici acu' nu ti-au postat astia comenturile la concursu' celalalt ????....ia fa tu oleaca de scandal,ca ma facu unu scrofita si comentu' lui a aparut !!!....da' i-am raspuns si io, nu-ti fa probleme !!!..... | ||
|
Postat pe 13 Iulie 2008 11:25 |
||
neata....ce ziceti..o fi buna cafeluta si pentru mine?...dar inainte a da cafeluta sa va asigurati ca nu mi-ati pus ceva in ea....deci fara zahar..sunt eu dulcica.... la rivederci..... masallamaaa... |
||
|
Postat pe 13 Iulie 2008 11:32 |
||
acum vin de la Corfu.. si merg la cea mai frumoasa si perversa grasunica..
|
||
|
Postat pe 13 Iulie 2008 11:33 |
||
|
neata maryam! Adica cum? Bei cafeaua asa in graba? Etta, ia da tu adresa de la concursul celalalt sa te votam si acolo |
||
|
amme22 Postat pe 13 Iulie 2008 11:34 |
||
| am mai scris-o,da'uite o mai scriu : http://concurs.infopro.ro/daca_esti_plinuta_esti_draguta/toate-901/pagina-2.html......gata..... | ||
|
Postat pe 13 Iulie 2008 11:38 |
||
gata ,i-am rugat frumos sa ne explice ce se intampla ,de nu-mi apar??? nu am folosit limbaj neadecvat,iar cele 5 postari au fost de bun simt.
|
||
|
Postat pe 13 Iulie 2008 11:42 |
||
mie imi spune ca deja am votat. Cum vine asta? Azi nu am votat acolo. Nu se voteaza in fiecare zi si aici?
|
||
|
amme22 Postat pe 13 Iulie 2008 11:44 |
||
|
COFFEE TIME...... |
||
|
Postat pe 13 Iulie 2008 11:51 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| de ce mint barbatii si nu isi recunosc greselile? | 39 | De la: Ame_ly 18 Mai 2011 14:43 |
| 2012 | 7 | De la: ana18 28 August 2009 02:36 |
| A la olteni :D | 305 | De la: Lucia38 17 Septembrie 2009 21:39 |
|
|
||
| va rog frumos dati mi un vot | 1 | De la: alice_oct88 15 Martie 2010 00:51 |
| buna fetelor | 6 | De la: gabidari 29 August 2010 20:04 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.