Setari Cookie-uri

CAFENEA 2

l-am bagat. adanc infipt in meandrele concursului :))
de comentariu la info pro zic :)

Postat pe 12 Iulie 2008 12:01
neata natiuneeeeeee !!!!!!!........maaai,da ce bine ma simt !!!!......vazurati ce profa buna sunt ????.......deja incepura orgiile !!!!!........bagati tare,dragii mei,antrenati-va....ca va veni si vremea cand va trebui sa platiti "tributu'" la dooooooamna profesoara !!!!......si nu accept decat pe viu......sau in natura!!???........eeeee......ne-ntelegem noi,nu?????.......buuuunn.....acu' doresc si io o cafeluta....maryamm,stii tu....lunga,mare,negra si cu frisca......ai priceput,aluzia,nu???......Geooooo,aici cu tine vorbeam........pupici pentru toti si va multumesc inca o data ca sunteti alaturi de mine la concursuri !!!!!........un week-end de vis va doresc !!!!.... ... ... .... ... ... ....

Postat pe 12 Iulie 2008 12:03
geo ,eu inca astept confirmarea ta.Ai citit postul meu de mai sus..

Postat pe 12 Iulie 2008 12:05
neata,morcovelul meu drag !!!.....cautai comentul tau la grasunica si nu este.....ce draq se intampla ???......
eeeee,mai Geo,p-al tau il citii......vaaaaiii..... .. ... ...

Postat pe 12 Iulie 2008 12:07
sarut mainile gainusa mea !!! nu inteleg,ar trebui sa fie 4 comentarii,pt ca ieri am postat doua.. acum am votat la palmieri si voi merge la cea mai frumoasa si desteapta grasunica.,gainusa mea etta.. si voi posta iar..

Postat pe 12 Iulie 2008 12:16
cafeluta....pentru etta cu dedicatie...lunga..grasa..ptiuuu...neagra..si tare......

Postat pe 12 Iulie 2008 12:20
gata gainusa mea...am votat,am postat si am gasit comentariul de ieri seara.. cel cu heiii,comentariile mele de ce nu apar..???? administratorul a raspuns ca din cauza faptului ca am folosit termenul gainusa mea... sunt curios sa vad daca apare asta de acum...

Postat pe 12 Iulie 2008 12:30
ma,ce ciudati !!!.....de ala care s-a luat de chilotii mei,nu s-a deranjat,ai !!!!......da' ia-m dat io replica !!!!......pup dulce,morcovelule....si pe d-na morcoveata si pe morcovelu' junior......mamaaaaaaaa,ce-o sa ne distram vara asta !!!!....abia astept,zau !!!!......

Postat pe 12 Iulie 2008 12:34
aaaaaaaa!!!!! voi, iar va distrati fara mine!VA URASC MAAAAAAAAA!!!!!!11

Postat pe 12 Iulie 2008 12:49
pai,cum ,nasa,fara tine ????.......ca sper ca nu ne tragi teapa in august !!!...ca te spurc daca nu esti prezenta......

Postat pe 12 Iulie 2008 12:50
chiar mie frica etta, dar n-am cum fetica sa vin in august, ca atunci plec cu don juanu' meu a la greci in contzed!

Postat pe 12 Iulie 2008 12:54
auzi onnyta,poi crezi ca te mai pun nasa daca nu ne onorezi..????????? jar mananci..si lasa povestile,ca stiu eu cand pleci,pe 6 august de ziua lui maryamm,sa fi aici,ai inteles ???sau te dau afara din HAREM...

Postat pe 12 Iulie 2008 12:55
pai si ce, stai toata luna ????.....ca se anunta 2 chefuri in august,din cate stiu io.....unu' la inceput,cand vine Maryamm,si unu'dupa 15,cand vine Deiuta.....aaaaa....si pleci la Grecia ????.......pai baga voturi,sa ne-ntalnim p-acolo,daca la Romania nu !!!.....

Postat pe 12 Iulie 2008 12:58
eeeeeeeeee!! duda! si cu tine! lasa ma ca o data si o data ne-om vedea.

Postat pe 12 Iulie 2008 12:58
asa,morcovelule,impusc-o..... ... ... .....ca vad ca de mine nu-i e frica.......

Postat pe 12 Iulie 2008 12:59
LA INCEPUTUL LUI AUGUST VINE SI DEIUTZA..SI NASA POATE DAR NU VREA.. nesuferita asta...huuuuuuuuuuuuooo,huuuuuuuuuuuooo ,n-are timp de calareala...huuuuoooo..

Postat pe 12 Iulie 2008 13:04
in fiecare zi ai votul meu gainuta scumputa!! ti-am spus ca daca nu castigi concursul te prajesc!!!

Postat pe 12 Iulie 2008 13:05
onnyta..ce-ai maica???...dude..nedude.....cum asa..pai cand spanacul meu crezi ca ne mai putem intalni?....adica era vorba de mine?..sau stai ca poate nici nu vrei sa ma cunosti..ce i-ti facui impresie rea aci pe site si crezi ca te iau in bascalie cand vin???...nu draguta..sunt de o calmitate de nu-ti imaginezi..sti ce-o sa zici?..stai ma sa ma uit la maryamm profil..poze sa vad ea este sau alta???

pai iote mai onnyta draga ce fac eu cu juanoooo..al meu de ziua mea....

caci cu transul stau o viata..dar cu voi????...aaaa???? ce zici tu....o singura data va vad si gata.....hai ca deja gata m-am suparat...

Postat pe 12 Iulie 2008 13:07
baaaaaaaaaa! cremenalilor !!!!!!!! vorbesc cu nasu si vedem!doamneeee! nu mai ma inteleg cu voi! NESUFERITILOR!!!!!!

Postat pe 12 Iulie 2008 13:07
e tere nesuferita si mai vrea sa fie si nasa mea reala..

Postat pe 12 Iulie 2008 13:09
ma gandesc ca poate iti vine dracu si tie mintea la cap! si te-oi aseza si tu ca omu' la casa ta!
maryam draguta, cum sa spui asa? mi-ar face placere sa ne cunoastem!

Postat pe 12 Iulie 2008 13:11

Postat pe 12 Iulie 2008 13:16
pt. tine maryam!!!!!!!!!1

Postat pe 12 Iulie 2008 13:20
Sultanu' se strofoca sa va faca surprize peste surprize,si pe tine nasa te doare direct in fundulet...Lasa mary,ca daca aude melinduta ca nasa face fente, asta o ia pe nasa...si pan' la urma o sa fim destui..,ca asa ne vom distra sa moara nesuferita asta de ciuda.. vine,ema,melinduta,etta lion king,mic negu si urat,relu,tu si s-ar putea claudia s,prietena a mea si a melindutei,o tipa deosebita.. si poate geo...:

Postat pe 12 Iulie 2008 13:29
stef..deci sa inte itsleg ca se lasa cu greu..la chef...ohhhhooo..si cata lume...am voie sa aduc prietena mea??? ca sa se lase si mai greu....

Postat pe 12 Iulie 2008 14:52
ceauuuuuuuuuuuu,e sa vad eu cne imi da mie azi cafea sa fie mica,tare si,zahar pun eu mrss geo pt ca miai raspuns asta pt tine geo!stau eu asa obosita cum sunt,si ma intreb,oare de la cafeaua mea vi se trage ce am vz eu aici poate ziceti ca v-am pus ceva eu in cafea,dragilor eu sunt dusa cu pluta,dar,voi ma intreceti
mari58
Postat pe 12 Iulie 2008 16:56
mari dau eu cafea, ca cea facuta de tine a avut efecte secundare. Chiar, ce le-ai turnat in cafea?
amme22
Postat pe 12 Iulie 2008 18:07
gata....mari....ma ....las...de...baut....cafea....deci...de...azi..gata....cu cafeluta...nu mai beau.....ca sa fiu cumintica....si la locusorul...meu....

Postat pe 12 Iulie 2008 19:41
maryamm tie nu-ti sta bine sa fii cumite
amme22
Postat pe 12 Iulie 2008 19:57
ooooo mrss,amme,a fost buna ca a fost fc cu tot dragu,hai te tuc de nu te vz,maryammmmmmmm,ei lasa,am zis si eu,nu am dat cu paru
mari58
Postat pe 12 Iulie 2008 20:47

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
RoWoW 2 De la: rashela 30 Octombrie 2010 23:00
KLMGEO COFFE GAME BAR ONLINE GAMES 6 De la: KLMGEO 30 Ianuarie 2010 02:35
Nu le am in domeniu,help. 8 De la: valy90 1 Decembrie 2010 11:54
buna feetelor sunt noua pe aici si am si eu o intrbare 52 De la: cristinxxx 22 Iulie 2011 19:43
Dumnezeu ia in considerare...? 7 De la: Baiat_virgin 10 Mai 2012 17:42