Setari Cookie-uri

CAFENEA 2

sultane,am ajuns cu bine acasa,doamne,doamne,a avut grija de mine ele sunt frumoase,eu suntBUNA,cum spune eta
mari58
Postat pe 27 Iulie 2008 20:07
mari seara buna draguta....

sultaneeeeee chiar vrei sa-mi dai diploma de nebuna??????? intra talica la cele mai noi poze pe kudika si SURPRIZA .....nu uita sa apesi talica pe toate pozele si ai sa vezi......

mari o cafeluta draguta sau un ceai??????

etta unde esti draguta chiar ne-ai uitat?????? ca mi-e tare dor de talica...

Postat pe 27 Iulie 2008 20:29
salutareeeeee,gascaaaaaa !!!!!......ce dor mi-a fost de voooooiiiiii !!!!!!.......da' mai sunt si zone mai nedezvoltate in tara asta ,unde nu sunt trase gazeleee......unde nu exista apa calda de 10 aaaniiii........unde nu e net-uuuuu'.......d-aia n-am putut sa va salut,macar ........da' fratilooooorrrr,am trecut prin Buzestii de Teleorman !!!!!!.......ce-mi fuse dat sa-mi vada ochiiiii !!!!......castele,taicutule,castele !!!!!.....d-ale tiganilor,of course !!!!!.......frate ,am mers pe-o strada de vreo 1km,printre castele !!!!!....unele cu gust,altele nu......da' am mers printre castele !!!!!!.....doamne,ziceai ca esti in povestile cu sultani,nu alta !!!....si era si noapte.....sa vezi lumini ce erau pe acoloooo !!!!!......si vro' 2 nunti,in strada.....dansau pe strada.......si l-am vazut pe Guta guristu' la o nunta........eeeeeee.......tigani,tigani,da' ne dau cu flit,asa,pe fata !!!!!!!.......... .............

eeee,fartati ,citii povestea cu poza lu' fata noastra !!!!!......da' ia bagati voi un ochi la cele mai vizulizate poze din ultima saptamana ,sa vedeti cine e pe locul 2 !!!!!!......io,cand ma pupiceste lionu',la sultan acasa !!!!.......te pomeni ca o raporteaza si p'aia,ca ,de ,e cam perversa poza aia !!!!!....... .......... ........asta e pentru "pudicii Kudikosi"......... .......si asta tot pentru ei !!!!!.........

eeeeeiiiiii,fratilooooorrr....ati inbunit ?????....le dam satisfactie,sa ne stergem conturile??????......ba bine ca nu !!!!!!........noi tre' sa ramanem uniti ,ca si pana acum !!!!.....sa vada ca pe noi nu ne darama nimeni si nimic !!!!!!.........TRAIASA GASCA DE AUR A KUDICII !!!!!!.....TRAIASCA SULTANUL SI HAREMUL LUUUIIII !!!!!!.....TRAIASCA TOTI CEI CARE NE IUBEEEEEEESC !!!!!!!.......SA NE PUUUUUPEEEEEEEE LA DOOOOOOSSSSS CEI CARE NE RAPORTEEEEZAAAAAAA !!!!!!!!...........FOMISTIIIILOOOOORRRRRR......BAI ASTIA DE LA KUDIKA,DACA N-AR FI GASCA NOASTRA,ATI MURI DE FOAAAAMEEEEE !!!!!!......CA SUNT POZE SI COMENTARII MUUUUUULTT MAI DEOCHIATE SI VOI VA FACETI CA NU LE VEDETI !!!!!!!..........."NOI DE-AICEA NU PLECAAAAMMMM / NU PLECAM ACASAAAAAAA / PANA NU VOM DANTUUUIIII / PESTE GURA VOOOOSTRAAAAA !!!!!!!".........ADICA PANA NU V-O TRAGEM LA BOT !!!!!!........ ..........

MAMA,CE MA RACORII !!!!!!.......pup pe toti......

Postat pe 27 Iulie 2008 21:01
urrraaaaaaaaa...a aparut ettaaaaaaaa..... ettaaaaaa..gata chefurile? pai ce faci tu? disparusi ca-n ceata....tare dor imi fu de talica...

Postat pe 27 Iulie 2008 21:13
draga mea surioara,sosii in sfarsit,la mine acasa !!....la civilizatie.....ca pe la Rosiori a uitat dezvoltarea societetii sa treaca....nu tu gaze,nu tu apa calda,nu tu net !!!!.....noroc ca prietenii nostrii sunt oameni rezon si nu suferii prea mult !!!!.....cu petrecerile o terminai pe week-end-ul asta,ca sa imi incarc bateriile pentru cel care o sa vina !!!!....si nu plange ca nu poti ajunge,ca oricum noi ne vom intalni !!!!.....si Domnul le va aranja cumva......roaga-te si doreste-ti cu ardoare sa vii si poate se va intampla !!!!....pupik.....

Postat pe 27 Iulie 2008 21:21
hai ca le dadui de munca la "pudikosi" !!!!!.....sa vedem cat de mult le ia sa sterga pozele cu Ema de la profilul meu !!!!!.......spor la treaba,cateilor !!!.....si puteti sa ma muscati de curisor,ca o sa va trebuiasca muuuult,muuult timp !!!!......ca e destul de mancat !!!!!....e pentru toata lumea care n-are loc de noi !!!!!!......pofta buna !!!!.......

Postat pe 27 Iulie 2008 21:24
De la: etta70, la data 2008-07-27 21:21:30 draga mea surioara,sosii in sfarsit,la mine acasa !!....la civilizatie.....ca pe la Rosiori a uitat dezvoltarea societetii sa treaca....nu tu gaze,nu tu apa calda,nu tu net !!!!.....noroc ca prietenii nostrii sunt oameni rezon si nu suferii prea mult !!!!.....cu petrecerile o terminai pe week-end-ul asta,ca sa imi incarc bateriile pentru cel care o sa vina !!!!....si nu plange ca nu poti ajunge,ca oricum noi ne vom intalni !!!!.....si Domnul le va aranja cumva......roaga-te si doreste-ti cu ardoare sa vii si poate se va intampla !!!!....pupik.....

mamaaaa etta ai fost la Rosiori?????? ptiuuuuu de cand ma chinui sa ajung si eu acolo sa-mi vad scumpul meu unchi de vreo 9 ani..sincer..oare chiar el si familia lui or fii prietenii tai...

pooop si lasa ca noi sigur ne vedem chiar daca nu ajung la timp si sincer cu mana pe inima spun ca-mi pare tare rau ca nu ma pot intalnii cu cei din Harem...

Postat pe 27 Iulie 2008 21:25
buna la toata lumea si in special haremului si sultanului!!!!!
am ras cu pofta de vreo ora incoace...mai ales pt toata revolutia asta cu poza,ma amuza invidia si inversunarea celor care urmaresc poza si o raporteaza!!! va dati seama cata ciuda tre sa aiba pe o poza????? am fost putintel ingrijorata totusi .... nu de alta dar nu am habar si nici cea mai vaga idee cine poate sa urasca in asememnea hal o poza.... incat sa imi urmareasca prietenii si sa raporteze pozele cu mine postate pe profilul lor,o sa ma uit intre timp si printre pozele mele sa vedem care i-a picat greu la stomac,nu de alta dar.... pozele pot fii sterse dar stiti ceva???? AMINTIRILE DE CAND AU FOST FACUTE POZELE ALEA NU MI LE POATE LUA NIMENI!!!!
nu imi pot fura fericirea de a fi vazut un apus de soare superb pe lacul snagov in comapnia tanticai si a lui stef,nu imi pot fura clipele cand ei ,prietenii mei m-au sunat si mi-au urat la multi ani ,sau cele in care am ramas pana la 6 dimineta cantand si jucand mai ceva ca la nunta,nu imi pot fura lacrimile din ochii sultanului cand ne-a vazut intrand pe poarta casei lui,nu imi pot fura PRIETENII!!!!
va multumesc si va ador pe toti pt tot ceea ce insemnati pt mine ..... adica cea mai mare parte a sufletului meu ....!!!!
dandanaua_reloaded
Postat pe 27 Iulie 2008 21:35
incantator ! sunt miscat total. nu inteleg,chiar sunteti adevarati ? existati ? daca da,sunteti o lectie frumos predata, pentru multa lume !
stef_Sultanu
Postat pe 27 Iulie 2008 22:12
FRATEEEEE..,CE SE INTAMPLA IN LIPSA MEA ...MAI ...,FETELOR..,VOI M-ATI SIMTIT MAI SLAB DE INGERI,MAI SENTIMENTAL SI NU VA LASATI .. ,PANA ZI DE ZI ,NU-MI SMULGETI PUHOAIE DE LACRIMI...!! CU CE V-AM GRESIT... NU AM CUVINTE SA VA MULTUMESC LA TOATE SI SMILY-urile nu-s d-ajuns.MINUNILOR.., CUM AS PUTEA TRAI FARA VOI... VA SARUT MAINILE,DULCE TUTUROR !!si obrajorii vostri...

Postat pe 27 Iulie 2008 22:42
deci acum esti constient ca ai acceptat in HAREMUL tau o NEBUNA????? si inca cu DIPLOMA

Postat pe 27 Iulie 2008 23:10
dar tu recunosti ca in prima zi cand ai aparut ,fara a te cunoaste deloc ,ti-am acordat titlul de NEBUNA A HAREREMULUI....????

Postat pe 27 Iulie 2008 23:19
DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Postat pe 27 Iulie 2008 23:21
NEBUNA SULTANELULUI !!!!!

Postat pe 27 Iulie 2008 23:39
si pentru PERVERSA nimicuta ??????.....ca eu am pus si comentarii la pozele lu' Ema !!!!!!.... ...... .....

Postat pe 27 Iulie 2008 23:44
UNDE DRAGA MEA..??????IUBITA MEA GAINUSA.. pentru tine doar poopici...pe sufletel !! si banut la buricel......

Postat pe 27 Iulie 2008 23:48
va anunt cu bucurie,pe bune acum..,ca dobitoaca care da raport mereu..,a sters prima poza a lui maryamm,unde comentasem mai multi... bucuria vine de la faptul, ca eu maine seara am sa postez cel putin 100 de poze ,sa vada cat poate fi de PROASTA ....prietena mea caritabila... sa ma mai poopi odata in c.r,vita ce esti !!! ca tot esti in doliu...

Postat pe 27 Iulie 2008 23:57
etta nu fii trista draguta mea... si ca fapt divers si talica ai poza nr 57 raportata...si una stearsa....oare n-ai observat pana acum??? eeeee uite ca eu da.....

Postat pe 27 Iulie 2008 23:57
am uitat poza 57 la ziua lui LION......

Postat pe 27 Iulie 2008 23:58
De la: stef80, la data 2008-07-27 23:57:04va anunt cu bucurie,pe bune acum..,ca dobitoaca care da raport mereu..,a sters prima poza a lui maryamm,unde comentasem mai multi... bucuria vine de la faptul, ca eu maine seara am sa postez cel putin 100 de poze ,sa vada cat poate fi de PROASTA ....prietena mea caritabila... sa ma mai poopi odata in c.r,vita ce esti !!! ca tot esti in doliu...

Postat pe 28 Iulie 2008 00:04
SINCER I-MI CER SCUZE PENTRU TOTI CEI DE PE FORUM DAR NU POT FACE ALTCEVA DECAT ATAT PENTRU CEI CE SE STIU DOBITOCI....
SI SA NE PUPE PE TOTI IN

Postat pe 28 Iulie 2008 00:11
da,am observat ca mi-au sters o poza de-a Emei si una de la petrecerea lionului !!!!.....dar poza 57 rezista,nu e raportata !!!!.....ohohohoho....au ei de munca pana or reusi sa le sterga pe toate cele care deranjeaza !!!....cu Ema mai au vreo 14 de sters.....spor la treaba ,baieti !!!!.....

Postat pe 28 Iulie 2008 00:19
etta draguta mea ....poza 57 la mine arata ca este raportata iar tu vei vedea cand nu vei fi logata.....lasa ca au de munca si le mai dam daca asta nu ajunge....

Postat pe 28 Iulie 2008 00:23
De la: etta70, la data 2008-07-28 00:19:16 da,am observat ca mi-au sters o poza de-a Emei si una de la petrecerea lionului !!!!.....dar poza 57 rezista,nu e raportata !!!!.....ohohohoho....au ei de munca pana or reusi sa le sterga pe toate cele care deranjeaza !!!....cu Ema mai au vreo 14 de sters.....spor la treaba ,baieti !!!!.....
pardon....lady !! se spune mai nou ,SPOR LA TREABA,DEPRAVATO...,SAU SINGURA PE LUME.... CADANA maryammm,mai da-i o buca si de la Sultan...

Postat pe 28 Iulie 2008 00:33
De la: stef80, la data 2008-07-28 00:33:10
De la: etta70, la data 2008-07-28 00:19:16 da,am observat ca mi-au sters o poza de-a Emei si una de la petrecerea lionului !!!!.....dar poza 57 rezista,nu e raportata !!!!.....ohohohoho....au ei de munca pana or reusi sa le sterga pe toate cele care deranjeaza !!!....cu Ema mai au vreo 14 de sters.....spor la treaba ,baieti !!!!.....
pardon....lady !! se spune mai nou ,SPOR LA TREABA,DEPRAVATO...,SAU SINGURA PE LUME.... CADANA maryammm,mai da-i o buca si de la Sultan...

zis si facut ...din partea SULTANULUI....SI DIN PARTEA LUI ETTA....

Postat pe 28 Iulie 2008 00:41
eu i-as fi dat si altceva ,dar sigur nu merita, pentru ca nu are gura ,pentru asemenea masura... uiteeee....,ca vin si prezervativeleeeeeeeee.... asa cadana mea NEBUNA..,multumesc....

Postat pe 28 Iulie 2008 00:45
alo,datile ignor,asta urmaresc sa va eneveze,nu le fc jocul biggggggg,,,mrss pt muzica pusa,mai vreauuu,avem gusturi comune la muzica,mai pune plss puiu,da,suntem reali,nu doar virtuali,ne iubim fara sa ne stim,doamne fereste de rau,sarim toti si daca vr sa te convingi,uitate la pozele care le vor pune banatencele,sa vz tu intinire,iubire intre necunoscuti BIG,sa nu uiti da,mai vreauuuu,ziua nu am timp,da ma uit noaptea,ca nu degeaba sunt cucuvea maryam,bun ceaiu,cafeaua,chir aveam nevoie,dupa drumul facut,mrss te tusi pe voi dragilorc de nu te vezi
mari58
Postat pe 28 Iulie 2008 00:57
ia va cint cevahai mindra draga,ada o uiaga,au mindro draga praf ma fac diseara,au lume buna anii cum se aduna NB!
mari58
Postat pe 28 Iulie 2008 01:01
alta nebuna... fataaaa,azi ai facut Arad -Timisoara,te-ai intalnit cu ancuta ,cu melinduta,am vb pe telefoane.., ,dar cucu sau cucuveaua HAREMULUI,tu chiar nu obosesti...?????? DUMINICA TE POOOPA SULTANUL PE BURIC ..,ASA CUM A PROMIS ,DE FATA CU MELINDUTA SI ANCUTA..si acum ..,treci la somn,ca ai sa faci riduri ca Sultanu'

Postat pe 28 Iulie 2008 01:19

Pentru toti pudikosii,deranjatii,invidiosii,ciufutii,frustratii,ochii civilizatiei,moralistii,……….mai vreti calificative ?????.........asaaaaa…….…deci……..:

Nu va mai obositi degeaba,ca nu veti mai reusi sa ne mai dezbinati NICIODATA !!!!!.............suntem PREA MULTI SI PREA UNITI ca sa reusiti !!!!!!........si mai presus de toate,prieteniile noastre virtuale s-au transformat in PRIETENII REALE !!!!!...........stranse si pecetluite de NODUL SUFLETULUI SI DE PUTEREA DRAGOSTEI SI RESPECTULUI !!!!!........

SUNTEM ATAT DE PUTERNICI INCAT VA VOM DESFIINTA NOI PE VOI SAU VETI SUFERI O AUTODISTRUGERE !!!!!!!..................

Postat pe 28 Iulie 2008 01:19

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
DRAGOSTEA SI IUBIREA!! 21 De la: amarutza 3 Iunie 2009 17:03
concurs 2 De la: a_ale 24 Ianuarie 2009 13:34
ce parere aveti despre slujba la companii multi-nationale sau patroni straini? 2 De la: ancamts 7 Martie 2009 13:18
set cadou 3 produse clarins 1 De la: ocaziebuna 23 Noiembrie 2010 08:31
de ce sunt relatiile atat de complicate? 31 De la: kudika_nikole 23 Decembrie 2011 19:57