Mai multe
am vb cu cadanele mele...,nu v-am parasit...
|
||
|
Postat pe 27 Iulie 2008 12:42 |
||
|---|---|---|
|
Postat pe 27 Iulie 2008 12:43 |
||
| Anunt: cine vine la petrecerea Sultanului din zona Banat, Oltenia sa ma anunte si pe mine sa venim impreuna ca nu mi plc sa calatoresc singura asa de mult...poop | ||
|
|
||
|
claudia_s Postat pe 27 Iulie 2008 12:44 |
||
| mic negru si urat va fi prezent si el,am vb aseara si mi-a confirmat,etta , lion,relu si ema iordanescu si altii.., surpriza....:))) | ||
|
Postat pe 27 Iulie 2008 12:45 |
||
heiiii...,poi vine mari58..,cu trenul...!!!vii si tu...
|
||
|
Postat pe 27 Iulie 2008 12:46 |
||
| mari 58....daaaaa. de la Arad, o sa iau legatura cu ea | ||
|
claudia_s Postat pe 27 Iulie 2008 12:47 |
||
nu mai plange maryammm...,eu te cred si te inteleg..dar lasa ca vedem cum om face, sa cunosti si tu macar o parte din aceste minunate suflete..!!gasim noi o solutie...
|
||
|
Postat pe 27 Iulie 2008 12:48 |
||
suna-le acum,tot sunt impreuna !!poopa-le si atat...
|
||
|
Postat pe 27 Iulie 2008 12:49 |
||
|
'neata!!!!sultaneee, nu mai fi suparat ca le desfacem la astia site-ul bucatica cu bucatica..............numai sa-mi spui si mie de ce poza vorbiti si ce s-a-ntamplat, ca nu stiu numai ca ar fi vorba de ema......... asa......o cafeluta vreu si eu.....lunga si neagra .........ca si etta vad ca se face vreme buna la cluj, asa de dimineata.......sa-i tina Doamne doamne naravul........sa pot merge la plaja. sultane............eu nici nu am gasit pe forul pagina cu 'HAREMUL SI MINUNILE LUI' ...........hm..........si nici nu am intrebat daca ma primesti in el....... o zi super la toti! |
||
|
dienuta_nou Postat pe 27 Iulie 2008 12:56 |
||
| salut deiunuta..e vorba de prima poza din albumul meu ..ema iordanescu..!!am sa-ti dau si linkul cu haremul si minunile lui http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/18687/-HAREMUL-SI-MINUNILE-LUI-/11.html | ||
|
Postat pe 27 Iulie 2008 13:15 |
||
| scz...:))azi sunt cu mintea in nori..:))dienuta | ||
|
Postat pe 27 Iulie 2008 13:37 |
||
nu-i nimic, sultane............ca pana la Pasti cand se dau miei..........mai este......... asa ca vezi pe cine mai botezi
|
||
|
dienuta_nou Postat pe 27 Iulie 2008 14:07 |
||
draga mea... ,oi sunt, dar miei...
|
||
|
Postat pe 27 Iulie 2008 14:11 |
||
eeeeee, pai unde sunt oi, trebuie numai un brbec ca sa apara si miei......
|
||
|
dienuta_nou Postat pe 27 Iulie 2008 14:25 |
||
nu pot fi berbec,doar pentru a-ti oferi miei..
|
||
|
Postat pe 27 Iulie 2008 14:35 |
||
ha ha ha stef oare ce crezi talica ca scrie la poza lui emma??? uite aici ce scrie "Continut raportat ca nepotrivit. Daca esti de acord, raporteaza-l si tu." IPOCRITILOR....... |
||
|
Postat pe 27 Iulie 2008 15:13 |
||
DRAGA MEA DIENUTA,DEJA M-AI CONVINS... multumesc pentru cuvintele frumoase..CRED CA AI SA FII O CADANA ADEVARATA..
|
||
|
Postat pe 27 Iulie 2008 15:13 |
||
SA NE POOPE IN FUNDULETZE.., PE TOTI DIN HAREM...
|
||
|
Postat pe 27 Iulie 2008 15:15 |
||
| da da da..cum spuneai stef???? ce sa ne faca????? unde?? la cine???? ptiuuu si cati suntem..... | ||
|
Postat pe 27 Iulie 2008 15:17 |
||
| FUGITI REPEDE LA POZA ..,PANA NU O STEG IARASI.. | ||
|
Postat pe 27 Iulie 2008 15:21 |
||
am facut completarea..ca deh trebuia sa inteleaga mai bine ce trebuie sa ne faca..
|
||
|
Postat pe 27 Iulie 2008 15:27 |
||
sultanului ii cer voie sa salut celelalte cadane din harem pntru prima data in calitate sa surata, sa le rog sa aiba rabdare cu o novice nestiutoare ca mine, sa imi faca mama etta repede instructajul..... nu de alta, dar vreau sa fac si eu scandal pentru poza cu ema.........care nu mi se pare deloc deplasata, ca sa aiba motiv sa o stearga.....
|
||
|
dienuta_nou Postat pe 27 Iulie 2008 15:27 |
||
De la: ema_iordanescu, la data 2008-07-26 22:11:53'seraaaa!!!! asa precum garcea va salut din departari albastre adica de la "gura portitei" si stau putintel ca acilea netu' e cu galeata si am un "jeg" de laptop care ramane fara "bacterie" cand imi e lumea mai draga.... deeeci sa incepem cu inceputul....mai intai de toate poza cu pricina am postat-o pe site pt placerea lui stef nu din orice alt motiv,chiar ne-am ciondanit bine ca eu personal nu vroiam sa fie postata poza aia,se pare ca el a vazut acolo ceva ce eu inca nu am vazut,pt mine e doar o poza si nimic mai mult.nu sunt suparata ca nu e cea mai votata poza,nu sunt bosumflata ca m-au scos din top pt ca nici nu am visat vreodata sa ajung in vreun top.ma repet inca o data, prieteni dragi ...aia e doar o poza!!!! daca ati vazut pozele de la ziua mea petrecuta la stef ati fii vazut o "cadana" cu sticla de wisky in mana,sau o cadana cu codite sau o cadana "atarnata" de gatul juniorului...etc.sa nu va mai aud ca va stergeti conturile pt o asemenea prostie.... nu are nici un sens.SUNT CONVINS CA NU VA VE-TI SUPARA, CA REPET MESAJUL EMEI DE IERI DE LA CAFEA..dar consider ca merita RECITIT..va poop pe toate, suflete curate !!
|
||
|
Postat pe 27 Iulie 2008 15:36 |
||
|
poza cu ema de la snagov este si pe pagina mea: http://www.kudika.ro/comunitate/dienuta_nou/poze/show/1/10225/poze-dienuta-nou.html sper ca daca va fi postata in mai multe locuri nu o vor mai sterge..........daca totusi o fac..........o vom pune la loc.
|
||
|
dienuta_nou Postat pe 27 Iulie 2008 15:50 |
||
tot asa ...,desteapta cadana am primit eu in Harem azi...
|
||
|
Postat pe 27 Iulie 2008 15:53 |
||
|
si acum o zi buna la toti.....eu imi iau zborul..... mai vorbim deseara la o cafea pup pe toti! |
||
|
dienuta_nou Postat pe 27 Iulie 2008 16:01 |
||
|
||
|
Postat pe 27 Iulie 2008 16:18 |
||
Salutari ! Am citit si eu pe aici cateva posturi si am luat decizia sa va invit pe toti ,sa vedeti singura mea poza din album ,injuraturile le voi accepta ulterior.Duminica placuta !
|
||
|
stef_Sultanu Postat pe 27 Iulie 2008 16:49 |
||
vazui si iti doresc succes. dar bag sama' ca ti-o raporta deja magarii
|
||
|
Postat pe 27 Iulie 2008 17:15 |
||
|
noah.............cine bea o cafeluta la ora asta? he he he........poza de la mine nu o raportara...... .........inca
|
||
|
dienuta_nou Postat pe 27 Iulie 2008 18:03 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| mai este cineva pe aici? | 10 | De la: pamela_1 12 Iunie 2009 14:38 |
| mai bine vegetarian? | 1 | De la: Fahnell 12 Aprilie 2010 14:23 |
| Ce faceti in pauza de cafea? | 33 | De la: kudika228464 21 Octombrie 2010 16:53 |
|
|
||
| Profitati acum!!! promotia este pana pe 08.10.2010 | 6 | De la: coldwind 3 Octombrie 2010 14:33 |
| ce ati zice sa va opriti pentru cateva momente din treaba (oricare ar fi ea) si sa priviti mai atent in jur..chiar va provoc..sesizati ceva diferit?:P | 14 | De la: fiammetta 17 Iunie 2009 09:45 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.